Horoscop lunar Pesti octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Pesti octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a acestei luni te poți confrunta cu o stare de oboseală generală, un sistem imunitar destul de slăbit, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere. Va trebui să fii mult mai atent la propriul organism, îndeosebi la sfârșitul perioadei. Va trebui să adopți un regim alimentar mult mai echilibrat și mai sănătos. Ești predispus la indigestii, infecții, stări febrile, lovituri, migrene, dureri de spate, probleme stomatologice. Horoscop Pesti octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aceasta va fi destul de dură pentru Pești. Influența lui Marte vă va mări incapacitatea de a vă îndeplini obiectivele. De multe ori vă veți simți fără speranță, ceea ce probabil se va transforma în furie și va trebui să vă răzbunați pe cineva. Înainte de a ști ce se întâmplă, mulți oameni din jurul dumneavoastră pot suferi. În schimb, încercați să faceți jogging sau exerciții intense, de exemplu.Cu toate acestea, în octombrie, hotărârea dumneavoastră va fi mai pregnantă. Nu veți avea chef să vorbiți cu nimeni, așadar va fi minunat dacă veți investi ceva timp în dezvoltarea propriei persoane. Horoscop lunar Pesti octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti octombrie 2022 – prognoză

Putem vorbi despre o lună cu bune și rele. Cert este că treci printr-o perioadă de transformări destul de profunde, este un timp favorabil pentru aprofundarea unor experiențe, evenimente de viață care sunt menite să te pună în gardă. Încearcă să abordezi propria existență din cu totul alt punct de vedere sau măcar să privești dincolo de aparențe. Este, de fapt, momentul de trezire, de revelații pe care le poți avea, mai ales în partea a doua a perioadei. Toate acestea vor depinde și de gradul de maturitate, dezvoltare în plan spiritual. Se anunță călătorii prin locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp, reîntâlnirea cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Ești mult mai atras de spiritualitate reușind să îți canalizezi atenția către tot ceea ce ține de progresul personal. Poți începe acum studiul unor noi domenii ale cunoașterii: religie, filozofie, esoterism. Este momentul oportun pentru continuarea studiilor la nivel superior, facultate, masterat, doctorat sau studii de perfecționare. Cresc șansele de a călători peste hotare. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „În certuri cine se bagă, parte trebuie să tragă.” Anton Pann

O familie

Indiferent dacă ești angajat sau antreprenor, îți va merge bine pe plan profesional în această perioadă. Peștii au acum posibilitatea de a obține bani mai mulți, precum și contacte importante. Vei fi foarte deschis ofertelor de lucru și clienților – aceștia sunt pași în necunoscut, dar ne dezvoltăm datorită lor. Octombrie va aduce, de asemenea, o persoană nouă în viața ta. Cu toate acestea, reține că atenția pe care vei începe să o acorzi acestei relații nu trebuie să depășească atenția pe care o acorzi relației cu tine însuți. Iubirea de sine este un lucru important și una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții este aceea de a face ceea ce este în conformitate cu valorile tale spirituale.

Carieră

Se poate vorbi despre o perioadă foarte dinamică, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat important. Te poți aștepta și la unele surprize neplăcute venite din partea unui asociat, în preajma datei de 17. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe promisiunile financiare venite din partea unui partener de afaceri. Este foarte posibil să fii furat, păgubit, pe la jumătatea acestei luni. Nu este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, fie că vorbim despre bani veniți din muncă proprie, fie că aceștia pot proveni dintr-un partaj, o moștenire sau chiar din cadouri. Debordezi de inspirație și creativitate, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din grupul tău de lucru. În preajma datei de 31 este vorba despre reevaluarea unui contract de colaborare, de muncă, poate chiar vrei să renunți la un job care nu te avantajează din diferite motive. Fii prudent la sfrâșitul lunii, în ceea ce privește demararea unei colaborări, semnarea de contracte cu o firmă străină întrucât ești predispus la tot felul de încurcături legate de acte, documente oficiale, pierderi care te pot afecta, din punct de evdere material, pe termen îndelungat.

Dragoste

Perioada debutează fără ca lucrurile să se deruleze așa cum sperai, în zona personală. Ești predispus la certuri, contraziceri, reproșuri, gelozie nefondată venite din partea partenerului de viață, încă de la începutul lunii, motivul principal fiind intervenția neinspirată venită din partea unor prieteni. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul, devii posesiv exprimându-ți direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Încearcă să-ți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat. În această lună este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate. Este o perioadă de reevaluare a relației de dragoste, poți chiar să te revezi cu o persoană după mulți ani. Dacă ești singur atunci se pare că ceva te îndeamnă să te implici, trup și suflet, într-o relație de dragoste care pare să promită foarte mult sperând ca aceasta să fie mai mult decât o simplă relație de amor. Ai tendința de a te implica într-o relație, doar pentru a-ți demonstra că poți și meriți să ai parte de iubire. Cert este că, până în data de 28, crește și mai mult doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață, eventual peste hotare. Spre sfârșitul lunii există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală care poate să trezească în tine pasiuni de care nu credeai că ești capabil. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de ceva prudență și spirit rațional și nu te entuziasmezi prea tare întrucât ai tendința să faci alegeri greșite.

Horoscop Pesti octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 Decembrie Soarele intră în zodia Capricorn și le aduce nativilor un plus de energie pe zona creativității. Trebuie ca nativul să aibă în continuare în vedere unde are să înceapă munca. Nativii au avut idei pe care acum trebuie să și le pună în aplicare. Fecioarele, unele dintre ele, au cunoscut iubirea adevărată. Au avut la un moment dat impresia că totul a fost un vis, dar Soarele vine și le arată că totul este foarte real. Unii dintre nativi au avut probleme legate de copiii lor și Soarele vine să le clarifice și să restabilească căldura dintre nativul Fecioară-părinte și copiii săi. Luna Plina în Rac cu Soarele în Capricorn se formează pe axa creativității și a lucrurilor mai puțin obișnuite. Creativitatea înseamnă realizarea mea, afirmarea mea personală, a mea și numai a mea.

Bani

Nativii zodiei Pești sunt prinși într-o horă cu prietenii lor. Au fost blocați cu aceștia într-o acțiune colectivă sau s-au simțit îndepărtați de aceștia, fără posibilitatea, toată vara, de a schimba ceva. Nativii Pești dau dovadă de o insistență ieșită din comun, față de partenerul de viață. Doresc să se apropie de acesta, există o atracție tocmai renăscută, reîncinsă, cu toate acestea, nativii au o nemulțumire, nici ei nu știu de ce, și presează partenerul de cuplu cu tot felul de întrebări, discuții, cicăleli. Pe de altă parte, nativul Pești, deși nu-i stă în fire, cere socoteala la bani. Sunt sume pe care nativul le-a câștigat cu sudoarea frunții și nu întârzie nicio clipă să numere și ultimul bănuț și să se intereseze pe ce a fost cheltuit și când. Bineînțeles că aceste „inventarieri” sunt rodul unei imaginații morbide a nativului și nu va trece mult timp până va regreta aceste anchete. Nativii trebuie să aibă tot timpul în vedere că partenerul de cuplu are un anumit grad de anduranță și la un moment dat se poate supăra ireversibil.   Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul ZODIACOOL la care și planeta Pluton reintră în mișcare directă. Domeniul în care începe mișcarea este acela al prietenilor și al grupurilor de oameni din care nativii fac parte, la care au aderat și cu care se identifică ca preocupări, pasiuni, interese. Nativul a cochetat cu ideea de a se integra într-un grup. Fie că el însuși a ezitat, fie grupul nu l-a primit imediat, activitatea lui de grup a întârziat și nativul a devenut foarte irascibil. Ați spune că pe bună dreptate. Și astrologul ZODIACOOL ar fi de aceeași părere dacă nu ar vedea aspectele. Luna Neagră poate să nască fel de fel de nemulțumiri, de cele mai multe ori nejustificare. Răspunsul îl găsește chiar în remarcile prietenilor.

Relaţii

Și în relațiile profesionale nativii Pești dau dovadă de lipsă de maleabilitate și mai ales de diplomație. Au de negociat un contract și la capitolul bani sunt de nemulțumit. Indiferent ce le oferă partenerul de dialog, nativii au ceva de care nu sunt mulțumiți. Fie că este un loc de muncă la care se renegociază contractele de muncă, fie un nou loc de muncă, fie un contract comercial, toate se împiedică în zona financiară. Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Pești să se sfătuiască la rândul lor cu cineva pentru că în felul în care pun ei problema, nu termină negocierile decât prin ianuarie 2022.    1 octombrie, seara târziu, Luna Plină aduce nativilor Pești o realizare, o împlinire, totuși, pe domeniul banilor. De fapt este mai mult o sugestie din partea Soarelui și a Lunii, protagoniștii aspectului, de cum ar trebui gestionată problema banilor. Și sugestia ar fi ca nativii să se asocieze și să devină ceva mai maleabili. Iar cu cei care se găsesc vizavi, să nu intre în concurență ci să încerce să realizeze o relație de complementaritate. 2 octombrie, Venus intră în zodia Fecioară. Este exact ceea ce le trebuie nativilor, o relație armonioasă și plăcută. Nativii rămân la fel de insistenți, dar ne putem baza pe diplomația partenerilor. Dar nativii Pești analizează cu cea mai mare atenție termenii contractului pe care trebuie să îl finalizeze. Analizează fiecare rânduleț, pune întrebări, se răzgândește. Face tot ce poate pentru ca să îl scoată din sărite pe partener și astfel să îi slăbească vigilența. Este un fel de a acționa al Lunii Negre, care își manifestă influența în acest aspect. Ei, dar de ce să mergem înainte fără mici șicane? Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Vărsător le aduce incertitudini în ceea ce privește planurile lor de viitor, strategia pe care o abordează. Și mai au ezitări sau discuții care mai mult derutează decât clarifică, tocmai cu acele persoane care de obicei le oferă un sprijin nemijlocit. Luna Plină începe și termină luna octombrie. Luna Plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor dar, pentru nativii Pești pe direcția banilor: banii mei – banii noștri. O infuzie de capital de la partenerul de cuplu, familie, o moștenire sau de la partenerul de afaceri, face ca nativii Pești să poată să aducă ceva nou și foarte curajos în felul în care câștigă banii. Acest aport este foarte binevenit.

Noroc

16 octombrie înseamnă Luna Nouă în Balanță, începe să se dea la o parte o perdea de fum, de ceață, după ceva. Încep niște secrete să iasă la iveală și nativul este foarte impresioant de acestea. Dacă nativul își dorește să înceapă să studieze științele oculte sau dacă dorește să aprofundeze o știință anume, acum este momentul de început. Cu toate acestea , aceia dintre prieteni cu care s-a însoțit nativul la începutul lunii, poate să nu fie de acord. Sau dimpotrivă, poate să constituie o provocare tocmai ca nativul să intre într-o zonă pe care până acum o considera de neatins. În data de 23 octombrie Soarele intră în zodia Scorpion: aprofundarea unor științe aduce multă cunoaștere, progres. Nativul acumulează știință cu convingere dar și cu plăcere. Este ceva ce și-a dorit să știe și acum are această ocazie.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.