Horoscop lunar Pesti noiembrie 2022

În luna noiembrie, nativii Pesti isi imbunatatesc relatia cu prietenii, avand o comunicare armonioasa si plina de intelegere reciproca Nativul are foarte clar în față idealurile la care visează. În orice caz, nativii Pești înnoată în elementul lor, în apele lor de fapt. Nativii au foarte clar în minte care le sunt idealurile și încearcă, pe cât posibil, să și le atingă. Soluția de moment sunt prietenii, cărora este sufucient să le sugereze ce doresc de fapt și aceștia știu exact ce au de făcut ca să le sară nativilor Pești în ajutor. Horoscop Pesti noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această perioadă poți avea probleme cu plămânii, viroze respiratorii, mai ales în preajma datei de 17. La mijlocul lunii există predispoziția la răniri, fracturi, probleme care țin de picioare, zona lombară, infecții renale. Nu este exclus nici să te confrunți cu tot felul de stări, trecând de la o extremă la alta, de la insomnii și stări de oboseală mergând până la starea de exuberanță. Horoscop Pesti noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Veți fi mai aproape de familie în noiembrie. Totuși, nu uitați de rudele din afara cercului familial intim, deoarece nu i-ați mai văzut de mult timp. Veți avea o dispoziție ideală pentru a reconstrui niște relații uitate și sigur v-ar plăcea tuturor să vă amintiți vremurile de demult. Situațiile jenante nu vă vor descuraja și nici măcar nu vă vor deranja oamenii dificili.La mijlocul lunii noiembrie, Luna va fi în poziția Peștilor și, prin urmare, va avea un efect substanțial asupra dumneavoastră. Există un risc crescut de răniri la glezne și picioare, așa că ar trebui să rămâneți acasă și să nu practicați sporturi solicitante. Horoscop lunar Pesti noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti noiembrie 2022 – prognoză

Putem vorbi despre o lună în care simți nevoia să călătorești mai mult și să fructifici fiecare oportunitate care te ajută să depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață. Pui multă pasiune în căutările tale și îți exprimi convingerile despre filozofie și viață cu mult aplomb. Este o perioadă în care ai ocazia să socializezi mai intens cu persoane aflate peste hotare sau poți pune bazele unor colaborări cu oameni de altă naționalitate. După data de 21, încet dar sigur, capeți mai multă încredere în propria persoană, atunci cînd vine vorba despre carieră, noi oportunități de perfecționare în mediul profesional din care faci parte. Ai șansa de a reuși datorită abilităților tale intelectuale dar și cu ocazia dezvoltării unor relații de prietenie cu persoane care dețin funcții de răspundere. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Generozitatea este virtutea celor puternici.” G. Ibrăileanu

O familie

Ar trebui să ai grijă de sănătatea ta tot timpul anului, dar în noiembrie vei primi confirmarea faptului că poți face întotdeauna mai mult. Ești copleșit de muncă, dar trebuie să știi că sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta. Îți recomandăm să faci mișcare, indiferent dacă este vorba de exerciții mai ușoare, cum ar fi plimbările în natură, dans sau antrenamente de forță. Peștii ar trebui, de asemenea, să-și reevalueze dieta, iar dacă ai obiceiul de a mânca multă mâncare de tip fast-food este timpul să renunți şi să începi să consumi mâncare mai sănătoasă, în special, alimente integrale.

Carieră

Se poate vorbi despre o perioadă în care vei călători mai mult în interes profesional. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare peste hotare sau te poți hotărî să urmezi cursuri postuniversitare. Cert este că beneficiezi de pe urma colaborărilor cu firme străine sau prin acceptarea unui contract de muncă în străinătate. Este timpul să te ambiționezi mai mult și să ieși la lumină cu mai multă încredere în tine. Din data de 20 sunt favorizate semnarea de contracte cu firme străine, demararea unor negocieri care implică lucrul în străinătate sau găsirea unui loc de muncă în cadrul unei firme cu capital străin. În a doua parte a lunii apar noi posibilități de progres, de expansiune în carieră, noi oportunități de a obține avantaje venite din partea unui superior. Ești mult mai atras de ideea de a ocupa un post de răspundere, de a da startul unui proiect ambițios. În prima parte a lunii putem vorbi despre o perioadă deosebit de favorabilă pentru călătoriile în străinătate, în sensul acumulării de noi experiențe. În preajma datei de 15 va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre negocieri, discuții cu superiorii. La sfârșitul perioadei va trebui să profiți din plin de șansa de a te relansa în carieră sau de a reveni asupra unor propuneri de colaborare mai vechi. Este necesară o mai mare doză de prudență în deciziile pe care le iei, în preajma datei de 19. Planul financiar poate să treacă prin transformări destul de bruște, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când te bucuri de favoruri materiale, de susținere financiară. Ai ocazia să constați că tot efortul depus în trecut îți este recompensat acum. Ești susținut, fie de partenerul de viață, fie de părinți, cert este că banii vin și se duc cam repede. Totul ține de flerul tău, de capacitatea de a te abține de la cheltuieli care nu sunt absolut necesare.

Dragoste

Este o lună de reevaluări, o eventuală reluare a unei relații intime, de dragoste, îndeosebi în prima parte a perioadei. Se cere să fii mult mai atent la modul în care abordezi relația de dragoste, la ce anume și cât ești dispus să oferi, fără să fii supus la riscul de a fi dezamăgit. Pe de altă parte există predispoziția să ascunzi anumite trăiri sau să dezamăgești partenerul de viață. Sunt aduse la lumină situații, nu tocmai plăcute, care vizează o relație de dragoste pe care o păstrezi în secret. Ești predispus la certuri, reproșuri, accente de gelozie, există riscul de a pune capăt relației de mariaj, în mare parte datorate problemelor din carieră. Vor exista și momente mai puțin favorabile în plan sentimental având tendința de a idealiza relația sau poți deveni destul de confuz, în relația de mariaj. Poți fii indus în eroare de o situație care pare mult mai frumoasă decât este în realitate așa că, dacă nu vei reveni la timp cu picioarele pe pământ, este posibil să consumi timp și energie într-un mod absolut inutil, în preajma datei de 15. O perioadă favorabilă pentru inițiative comune cu partenerul de cuplu este în preajma datei de 24. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să dai dovadă de flexibilitate și să îți canalizezi atenția către o direcție clară fiind mult mai sincer și mai înțelept, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care vizează relația de cuplu. Nu este ușor dar nici imposibil nu este, mai ales dacă te-ai decis să pui capăt definitiv unei relații nu tocmai favorabilă pentru siguranța ta în plan emoțional, afectiv. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu urmează o perioadă favorabilă pentru dragoste și interacțiune cu persoane de sex opus prin intermediul paginilor de socializare, a internetului. Poate fi vorba despre reluarea unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate sau de altă naționalitate. Ai șansa de a întâlni persoana cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional. Ai o mai mare nevoie de romantism, de manifestare a senzualității. La sfârșitul lunii se poate vorbi despre ocazia de a te îndrăgosti, de a da startul unei (noi) relații de iubire cu o persoană de sex opus cunoscută cu ocazia unei petreceri sau prin intermediul prietenilor.

Horoscop Pesti noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Pești un alt nivel de înțelegere, superior evident, a ceea ce intuiește. Reușește aces lucru, cel mai probabil într-un grup de studiu, într-un grup de analiză. Nativii Pești caută să-și explice și să tragă niște concluzii asupra a ceva ce simte că există, că se întâmplă, a unui fenomen pe care până acum îl intuia, dar nu reușea să și-l explice. Sau este posibil ca o parte dintre nativi să își fi dorit foarte mult să studieze un anumit domeniu și acum, în cadrul unui grup sau îndemnat de prieteni, să facă acest lucru. Astrologul zodiacool.ro trebuie să menționeze ceva, valabil pentru o perioadă ceva mai lungă: nativii sunt extrem de sensibili și această deschidere emoțională este bună și mai puțin bună. Natiivii au acces la o serie întreagă de informații pe care le pot acceasa pe cale intuitivă, dar există și emoțiile negative ale celor din jur sau chiar ale unor persoane care nu se află neapărat în proximitatea nativilor și care îi pot afecta. Este recomadată realizarea unei protecții. În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător și nativilor Pești li se deschid oportunități profesionale deosebite. Este o lună de zile în care au vizibilitate la serviciu și în cazul în care doresc să-și impună o idee, un proiect, acum este momentul să le prezinte. Tot pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion îl ajută foarte mult pe nativ în a găsi explicațiile de care ar avea nevoie. Mai este un aspect, acela al unor persoane influente, instruite, care le întind o mână de ajutor nativilor, o mână plină de bunăvoință! Intrarea planetei Neptun în mișcare directă, în data de 29 noiembrie, este primită de nativii Pești ca o alinare, exact în plex. Impactul este uriaș, planeta fiind guvernatoarea nativilor, aflată în domiciliu, cu maxim de potență. Nativilor li se așează cumva emoțiile pe o linie de plutire firească. Până acum nativii au avut accese emoționale destul de imprevizibile, de multe ori fără explicație sau fără a putea găsi nativul explicația. În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, cu Soarele în Săgetător și pentru nativii Pești este împlinire în relația cu părinții sau într-un demers legat de propria locuință.

Bani

Nativii zodie Pești au cu prietenii o comunicare de suflet la suflet. Aproape că își pot atinge emoțiile unii altora. Empatizează cu prietenii. Și acestea au ca și cauză și ca și efecte o stare a nativilor de ieșire din realiate. O stare de visare, de evadare din realiate. Folosirea intuiției transformă comunicarea cu prietenii în una plină de simțire și de emoții greu de stăpânit. Și orice ar spune știința, nativul are curajul să gândească că ceva, undeva, în domeniul comunicării, este și mai departe decât nivelul la care s-a ajuns.

Relaţii

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc cam ce și-au propus în domeniul comunicării. În afară de metode mai puțin obișnuite care țin de noutate și de modernitate, există acele metode mai puțin obișnuite care țin de ocult. Intuirea a ce dorește să spună intelocutorul și telepatia sunt doar două din multele metode prin care nativii Pești comunică. Idealurile nativilor nu se potrivesc însă cu responsabilitățile profesionale pentru simplu motiv că nativii consideră că nu sunt plătiți la adevărata lor valoare. Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii Pești încep să se gândească mai bine înainte de a cheltui banii. Și mai ales se gândesc cum să îi câștige. Pentru că în ultima perioadă au cam cheltuit fără măsură și acum, când încep să numere și să socotească, își dau seama care este realitatea. Dar indiferent cât de tristă este realitatea, astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra riscurilor pe care nativii sunt dispuși să și le asume în afaceri și pentru care este bine să se gândească și să își măsoare bine forțele.

Noroc

Nu întâmplător nativii Pești au un Uranus în domeniul comunicării. Sunt capabili să folosească orice metodă de comunicare, oricât de neobișnuite ar fi. Lucrurile devin și mai interesante în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, dar în Casa a IX-a, domeniul evoluției, al științei, al marilor călătorii. Este interesantă posibilitatea ca nativul să găsească o explicație rațională la unele chestiuni care se înscriu mai puțin în legile fizicii și pe care acesta le-a trăit în ultima vreme: vise premonitorii, presimțiri, comunicare telepatică etc. Cu toate acestea, comunicarea rațională nu este la fel de pe placul prietenilor, ca aceea neconvențională!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.