Horoscop lunar Pesti martie 2023

Nativii zodiei Pesti au o luna martie in care doresc sa se realizeze. Acesti nativi sunt atat de dedicati celor din jur, atat de empatici De data aceasta au de rezolvat probleme de personalitate. În luna martie, se doresc a fi integrați într-o grupare în cadrul căreia se regăsesc ca preocupări, pasiuni, interese. Fie că este grupul de prieteni, fie o echopă sportivă, un club sau un partid politic, nativii sunt preocupați de activitățile pe care le desfășoară cu aceștia și aproape că se contopesc cu ceilalți membri. Horoscop Pesti martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Starea de nervi, de agitație ar putea să îți provoace probleme cardiace dar și dureri de cap, încă de la începutul perioadei. Nu vor lipsi nici durerile de spate, dureri ale încheieturilor, probleme stomatologice, spre sfârșitul lunii. Există riscul să te confrunți cu infecții la rinichi, dureri oculare, probleme ale căilor respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare și, nu în ultimul rând, de un regim alimentar adecvat. Horoscop Pesti martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În martie, Soarele va avea cea mai semnificativă influență asupra dumneavoastră. În mod similar cu această stea, veți fi plin de încredere și generozitate. Este o oportunitate ideală de a vă invita șeful sau un partener de afaceri la cină și, astfel, să câștigați câteva puncte în plus care v-ar putea schimba în mod fundamental cariera.Cu toate acestea, nu fiți prea entuziasmat și nici prea exigent cu dumneavoastră. Cu cât sunteți mai modest, cu atât este mai probabil ca recompensa să vină singură. Aplicați asta la relațiile din afara jobului și nu puneți presiuni inutile asupra celor dragi. Horoscop lunar Pesti martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti martie 2023 – prognoză

Este posibil ca în prima jumătate a lunii, până la intrarea Soarelui în semnul tău, să simţi că pluteşti şi că eşti un martor detaşat al întâmplărilor, unele dintre ele destul de apăsătoare ca stare generală, altele însă pline de rafinament. Încă din prima zi a lui Martie devii receptiv(ă) la emoţiile colective şi eşti cuprins(ă) de o stare meditativă. În jurul zilei de 7 poţi conştientiza brusc anumite informaţii pe care până atunci nu le-ai văzut foarte clar.

O familie

O anumită doză de diplomație este întotdeauna benefică. Cu ajutorul ei, vei realiza lucruri care pentru alte persoane par imposibile. În luna martie cu ajutorul influenței lui Mercur, Peștii vor fi surprinși de diplomația impresionantă de care pot da dovadă și care nu le este specifică. Comunicarea va fi mai fluentă decât oricând, de asemenea, la locul de muncă, vei străluci de încredere în sine și responsabilitate, ceea ce te poate duce într-o poziție mai bună și mai agreabilă. Păstrează această energie și viața ta se va îmbunătăți în mod spectaculos.

Carieră

După 18 Martie intri într-o etapă mai activă şi vei simţi, sub o formă sau alta, că ceva nou începe pentru tine. Devii mai spontan(ă) şi întâmpini viaţa cu mai multă implicare directă. Odată cu intrarea lui Venus în Peşti în 25 Martie, te conectezi la energia armoniei şi este bine să acorzi atenţie unor activităţi care aduc frumosul în viaţa ta, îţi sporesc atractivitatea fizică şi îţi pun în valoare şarmul.

Dragoste

Păstrând această stare de atenţie simultană la planul subtil şi la ceea ce se întâmplă în realitatea imediată, ai posibilitatea să sintetizezi un volum foarte mare de date, să înţelegi fenomene complexe ce te ajută să percepi viaţa în mod holistic. Între 10 şi 13 Martie se creează şi unele contexte care te fac mai combativ(ă). AstroDex recomandă să păstrezi atenţie la comunicare şi să nu proiectezi asupra unor persoane nevinovate unele tensiuni interioare.

Horoscop Pesti martie 2023 – la ce să te aștepți?

Soarele intră în Berbec  și din această dată de 20 martie, nativii Pești încep să se gândească la finanțe și la valorile materiale pe care le dețin. Este mai degrabă o îngrijorare, treburile nu merg așa cum și-ar dori nativii. Fie niște plăți întârzie să fie făcute, fie apar cheltuieli neprevăzute, fie veniturile se diminuează din varii motive, nativii Pești nu sunt foarte mulțumiți de ceea ce au la acest moment. Poate gestionarea valorilor pe care le au nativii este anevoioasă, și acest lucru este posibil. Unii dintre nativi pot fi nemulțumiți, deoarece nu își pot pune în valoare propriile calități așa cum și-ar dori. Odată cu intrarea planetei Saturn în Vărsător, viitorul devine ceva mai concret. Planurile, orarele sunt stabilite pentru perioade lungi de timp către viitor. Nativii Pești sunt predispuși să planifice și să măsoare mai retrași. Își stabilesc propriile termene și eforturile în a le respecta, sunt de asemeni personale. Nu sunt foarte mondeni, nu prea au ajutor din alte părți. Tocmai chestiunile importante de perspectivă doresc să le aranjeze și să le rezolve de unii singuri. Dușmanii nevăzuți până acum este foarte posibil să se materializeze și nativii Pești să dea piept cu ei. Este un avantaj acela de a-l vedea în sfârșit pe acela care ți-a produs necazuri. Ultima intrare a lui Saturn în zodiac Vărsător a avut loc în 7 februarie 1991. Vă mai amintiți ceva de atunci? (aceia care existați la acea dată!). Un Saturn în Vărsător poate să ajute nativii să își demonstreze acele lucruri pentru care au muncit cu adevărat, pentru care au construit bază solidă. Este mai dificil pentru aceia dintre nativi care încearcă să sară peste etape. Astrologul ZODIACOOL dorește să atragă atenția asupra zilei de 23 martie, când Marte fac conjuncție cu Pluton. Este o zi în care nativii pot avea tendința de a da vina pe cei din jur pentru eventualele șecuri. Se interiorizează și tensiunea lor este atât de mare, încât există riscul de a izbucni în orice clipă. Atenție la relația cu prietenii sau cu alți colegi de partid, cluburi, echipe, izbucnirile pot fi cauzate de aceștia sau să li se adreseze. Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie, pe domeniul lui „eu am” face nativii și mai atenți cu ceea ce posedă. Dar îi face atenți și la calitățile personale cu care ies în lume. O nouă etapă în zona banilor și valorilor se deschide acum. Fie noi posibilități de câștig, fie nevoia de a gestiona niște resurse altfel decât până acum.

Bani

Se închid în ei, comunică mai mult cu ei înșiși, ideile și vorbele le adresează mai degrabă în oglindă decât în fața altor oameni. Și aceasta până pe 10 martie, când ceva pare că îi face să se răzgândească și devin ceva mai mobili. Din 17 martie revine și dacă au fost atenți la niște detalii, lucruri care le-au fost relatate, informații pe care le-au primit în perioada care a trecut, pot avea o imagine a ceea ce au de făcut pentru a se manifesta printre prieteni la adevărata lor valoare. Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în Fecioară, domeniul relațiilor. Chiar atunci când nativii Pești devin mai comunicativi. Dar tot pe 9 martie avem conjuncția dintre Uranus și Venus, pe domeniul comunicării. Nativii ies din carapace! Astrologul ZODIACOOL observă că dintre nativi retrași, introvertiți, emotivi, alinecori uneori, nativii Pești se transformă în adevărați oameni de relații. Vorbăreți, mobili, trec cu ușurința unui moderator de televiziune de la un subiect la altul, putând să vorbească cu mai multe persoane odată, dezvoltând subiecte diverse. Luna Plină în mod excepțional va aduce un plus de relații. Sau poate aduce o realizare într-o relație existentă pe un anumit palier al acesteia. Nativii Pești vor constata că această deschidere este exact ceea ce le trebuia.

Relaţii

Au un imbold de a merge înainte alături de persoana cu care au legat această nouă relație. Pentru aceia care au satbilit un nou palier într-o relație mai veche, se anunță a fi un pas evident către un viitor comun. Ziua de 11 martie poate fi una cam derutantă. Mercur își reia mersul direct și pentru câteva ore bune suntem puțin dezorientați. Nativii Pești sunt într-o derută. Mintea le baleiază între o gândire profundă, introvertită, poate mai mult pesimistă, la aceea care tinde să se promoveze, să comunice cu insistență, aceasta reprezentând un element important al vieții, așa, de la o zi la alta. Mercur intră în zodia Pești, pe data de 17 martie și ideile devin ceva mai confuze, dar rămâne acel spirit de comuniune și împărtășire.

Noroc

Riscul este să devină invizibili. Dar au ajutor de la trei planete care se găsesc în domeniul personalității și care sprijină nativii Pești să reușească să se impună cumva. Au veșnic teama să nu supere pe cineva, să nu deranjeze. Dar, repet, devin invizibili! Soarele care le traversează zodia ajută nativii Pești să aibă vizibilitate. Pe de altă parte, nativii au neapărată nevoie să fie creativi, mai ales în cadrul grupului. Au nevoie să se exprime! Și astrologul ZODIACOOL vede că au această posibilitate, deci curaj! Grupul este foarte solid, nu riscă să piardă nimic. Mercur retrograd le joacă feste. Din jurul datei de 5 martie, iese din domeniul personalității și nativilor Pești pare că le-a pierit graiul. Norocul este că tot pe 5 martie, planeta Venus le oferă inspirația necesară pentru o comunicare, dacă limitată, măcar armonioasă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.