Horoscop lunar Pesti mai 2023

Nativii Pesti ar dori sa petreaca cu persoana iubita aceasta perioada, in special inceputul lunii Mai Nativii Pești sunt foarte idealiști, nu se poate discuta cu ei în această perioadă și visează la o iubire ideală. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Pești, o puteți viziona mai jos: Horoscop Pesti mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ar fi cazul să nu exagerezi cu munca, cu efortul fizic întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate. De la jumătatea lunii ești predispus la oboseală psihică, slăbire a sistemului imunitar fiind nevoie de mai multă mișcare în mijlocul naturii. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, dureri de spate, de încheieturi, în a doua parte a lunii. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală, o extracție dentară. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ. Horoscop Pesti mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Mai este o lună de dragoste pentru mulți oameni și cu siguranță nu va fi diferit pentru Pești. Bineînțeles, veți fi încântat, dar dacă partenerul vă dezamăgește, felul în care faceți față acestui fapt ar putea spune multe despre natura relației voastre, pe care poate nu ați recunoscut-o mult timp. Prin urmare, este o ocazie excelentă de a vă opri pentru o vreme și de a vă gândi dacă sunteți mulțumit în relație sau nu.Această perioadă ar putea aduce și remușcări pentru trecut. Nu ar trebui să săpați prea adânc, ci mai degrabă să priviți înainte. Horoscop lunar Pesti mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti mai 2023 – prognoză

În această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi mai multe informații, să te dezvolți la nivel intelecutal. Ești admirat acum pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații. Este momentul oportun pentru a urma un nou curs de perfecționare, de dezvoltare personală având capacitatea de a acumula mult mai ușor informațiile. Din data de 20 familia joacă un rol deosebit în viața ta preocupându-te mai mult de casă, părinți, călătorești în locurile natale, preferi să sondezi propria ființă, să te redescoperi, să îți găsești un mediu în care simți că rezonezi cu cei din jur, din punct de vedere psihic-emoțional. S-au adunat multe probleme de rezolvat prin gospodărie așa încât vei fi mult mai preocupat de sarcinile care țin de casă. Deviza lunii în discuție este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

O familie

Peștele este un semn introvertit prin natura sa. Cu siguranță nu îți plac discursurile în public și nici să îți împărtășești sentimentele. Pentru tine imaginea unei seri perfecte este, mai degrabă, aceea petrecută sub pătură cu o carte bună, decât să fii înconjurat de o mulțime de oameni la o petrecere sau într-un club. Cu toate acestea, în luna mai lucrurile s-ar putea schimba pentru o vreme. Vei fi mai îndrăzneț, iar astrele îți vor conferi abilități bune de comunicare, astfel încât să nu fii intimidat de aceste provocări – s-ar putea chiar să fii surprins din cauza asta.

Carieră

Munca, serviciul sunt foarte importante pentru tine, de acolo vine mulțumirea dar și eventualele pierderi. Ai șanse reale de a fi promovat, apreciat dar, simultan, te poți confrunta cu unele probleme venite din partea superiorilor. Nu îți place munca de rutină și oricât de bine ai fi remunerat la jobul actual, tot îți dorești o schimbare a locului de muncă cu altul, în care meritele să-ți fie recunoscute. Ai tendința de a te crede mai valoros sau mai important decât ești, de fapt. Ai sentimentul că te-ai dedicat prea mult serviciului și că nu ești apreciat suficient. Chiar este necesar să renunți la orgoliu și să recunoști că poți face și tu greșeli. Este o perioadă trăită cu intensitate, în ceea ce privește munca, implicarea într-o afacere personală sau în tot ceea ce ține de posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Ai senzația că progresezi prea lent, că este nevoie de prea mult efort și organizare pentru a-ți atinge obiectivele din planul profesional. Ești mult mai realist în alegerile pe care le faci și chiar nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Ai șansa de a obține o avansare la locul de muncă, totul depinde de modul în care relaționezi în mediul de lucru, de diplomația și dedicarea ta. Apar totuși unele semne de întrebare, îndoieli infiltrate, în mod deosebit, de familie, în prima parte a lunii. Ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani. Oricât de mult te-ai strădui parcă tot nu este suficient. Acordă mai multă atenție la achizițiile pe care le faci și la documentele pe care le semnezi acum pentru că ești predispus la pierderi financiare, mai ales în a doua parte a lunii. În această perioadă ar fi bine să te folosești de abilitățile, talentele tale pentru a da curs unei eventuale colaborări menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.

Dragoste

Chiar dacă treci printr-o perioadă mai confuză, din punct de vedere sentimental, reușești să te mobilizezi și să nu cedezi în fața încercărilor. Începutul lunii te aduce în fața unor confruntări cu partenerul de viață având ca subiect principal banii sau mai exact lipsa acestora. Vrei multe și dacă se poate cât mai repede, în timpul cel mai scurt. Este bine să fii atent și la nevoile celuilalt, la ce își dorește și evită să te pui doar tu în centrul atenției. În prima parte a lunii se observă tendința de a socializa cât mai mult cu tot felul de persoane, prin intermediul internetului, a telefonului, simți nevoia de a cunoaște oameni noi, interesanți astfel că sunt șanse mari ca, până la sfârșitul lunii, să te îndrăgostești. Nu este exclus să apară și probleme, dezamăgiri, implicarea într-o relație extraconjugală sau revenirea asupra unei foste relații de iubire ceea ce îți va crea probleme, dezamăgiri, în preajma datei de 22. Din data de 14 ești plin de energie, dornic să cucerești atenția sexului opus și chiar vei reuși. Este timpul să-ți învingi frica de a o lua de la capăt în plan sentimental și să o lași mai ușor cu victimizarea. Chiar dacă ai suferit în trecut, este momentul prielnic să dai o nouă direcție vieții tale amoroase. Ai tendința de a te implica într-o relație care nu corespunde așteptărilor tale emoționale, îndeosebi în preajma datei de 22. Poate că vei fi chiar tu cel care trădează în iubire. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu este foarte important să traversați împreună această perioadă destul de incertă din cadrul relației. În prima parte a acestei luni va predomina starea de armonie și de romantism împărtășind cu partenerul de viață momente de sensibilitate, afecțiune și apreciere. Spre sfârșitul lunii lucrurile par să se împotmolească, ceva nu funcționează așa cum ar trebui în relație, îndeosebi în preajma datei de 30, atunci când este posibil să intervină părinții și să îți strice armonia din mariaj. Poate că ești prea concentrat pe carieră și problemele de la locul de muncă uitând sau neglijând proiectele și înțelegerile din cadrul cuplului. Este recomandat să cauți o cale de mijloc, de compromis între cele două universuri. Cu răbdare, înțelepciune și sinceritate poți răzbate printre problemele apărute în relația de cuplu.

Horoscop Pesti mai 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Vărsător se pot confrunta cu afecțiuni ca urmare a unui refuz de a se retrage. Nu sunt recomandate ieșiri în lume mai mult decât necesare, încercarea de a demara niște proiecte, încercarea de a rezolva acum probleme complicate. Așteptarea unor momente mai prielnice poate să evite tensiuni care să creeze probleme de sănătate. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Odată cu acest aspect se poate relaxa zona profesională. Ceea ce a însemnat până acum încetinirea oricărei posibilități de avansare sau a posibilității de angajare într-un loc de muncă efectiv, acum se deschide. Atenție, însă, că persoanele care vă pot sprijini nu sunt de găsit acum. Și nici cunoașterea și experiența cu care a venit la serviciu nu este apreciată. Așa că baza este inventivitatea, oferiți ceva nou, extravagant chiar. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Taur să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare este ca un reflector care pune în lumină domeniul intelectual și spiritual, domeniul cunoașterii. Unii dintre nativi rezolvă o problemă legată de o călătorie, alții au avansat la studii încă o sesiune, alții au terminat o școală. Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de concrete, nativii pot să își dea seama cu ce au rămas în urmă, ce au de recuperat, unde întârzie lucrurile. Nativii caută acei oameni care îi pot îndruma. Fie că aceștia nu sunt de găsit, fie chiar ei le dau o listă cu toate restanțele care trebuie aduse la zi până în toamnă. Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur își reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc.

Relaţii

Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care are față în față casa și profesia. Încă o dată, munca nativilor este savurată de acasă. Idelul de muncă este acela pe care îl desfășoară nativii acum. Atrologul ZODIACOOL consideră că acei nativi care nu au înțeles pînă acum, Luna Plină din 5 iulie le arată foarte clar, mai clar de atât nu se poate, că o activitate profesională care are legătură cu casa, cu familia este idealul pentru ei. Nu că ar munci mai puțin, ci pentru că activitatea propriu-zisă le-ar da nativilor aripi efectiv. Sau, pentru că este vorba de influența lui Neptun, le-ar da nativilor un colac de salvare dintr-o activitate care le consumă energie mult prea mult. Poate că nu toți nativii Balanță au posibilitatea să facă toate acestea. Dar toți au puterea să se inspire din trecut, din ceea ce au învățat de la părinți și bunici, din ceea ce au din rădăcini, în problemele profesionale cu care se confruntă acum. Dacă sunt puțin dezorientați, exact momentul de Lună Plină le va face lumină și vor înțelege exact despre ce este vorba. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Balanță au un fel de repunere în ordine a gândurilor în domeniul profesional.

Noroc

Cam așa ceva se întâmplă. Dar pe domeniul evoluției???!!! Este inacceptabil pentru ambițiosul Taur!!! Pentru statornicii Taur ar trebui să fie bine, toate stau în loc. Dar nu este chiar așa. Să nu îi judecăm greșit pe acești nativi. Sunt statornici, pragmatici, dar evoluția caracterizează toate zodiile! Pragmatismul nativilor Taur este acum animat de Uranus. Planeta îi împinge către viitor. Uranus le dă o stare de neastâmpăr. Uranus îi îndeamnă să se elibereze de orice restricții, de orice nu îi lasă să se exprime, de orice inhibiție mai ales. Cu aceste planete în mers retrograd și cu Uranus pe repede înainte, în capul nativilor Taut poate fi un iureș. Dar astrologul zodiacool.ro vine cu opinia că perioada poate fi exact ce le trebuie nativilor. Au răgazul necesar pentru recapitularea acelor părți pe care din repezeală le-au omis, le-au executat eronat sau le-au uitat pur și simplu. Acum ele se arată. Odată cu data de 3 iulie, odată cu intrarea-reintrarea lui Saturn în zona evoluției, se arată cel mai bine. Blocajul este evident. Dar dacă trecem peste tendința de avansare și încercăm acel exercițiu atât de necesar și de eficient al relaxării, simțim exact către ce ne îndreptăm. Nativii Taur se îndreaptă, deci, spre o recapitulare. O retrasare a itinerariului pentru călătoriile interesante, concrete sau pentru cele spirituale. O regândire a aventurilor în care doresc să se arunce. Pentru că dorința de cunoaștere, aventură, curajul, dublate toate acestea, sau poate înzecite chiar de prezența lui Uranus în Taur, pot conduce la acțiuni periculoase. Deci, încă o dată, bucurați-vă nativi Taur de retrogradare!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.