Horoscop lunar Pesti iulie 2022

Luna iulie le aduce nativilor Pesti in prim plan prietenii, grupurile cu care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari, interesul pentru activitatile de grup Nativii zodiei Pești sunt foarte sociabili. Au avut în lunile trecute transformări radicale ale acestor grupuri. Fie că au schimbat grupul, prietenii, fie atitudinea lor față de aceștia s-a schimbat. În orice caz, nativii Pești nu mai sunt aceiași. Raportarea lor la cei din jur, nu familia, este cu totul alta. Au renunțat la ceva pentru ca viața lor în societate. Să se înnoiască cu adevărat? Horoscop Pesti iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Te poți aștepta la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și să o lași mai ușor cu nopțile petrecute prin cluburi de noapte sau la tot felul de petreceri. De evitat consumul excesiv de alcool și cafea. Horoscop Pesti iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iulie, Peștii vor fi sub influența majoră a emoțiilor. Vor percepe puternic cea mai mică schimbare și vor lua foarte în serios comportamentul altor persoane. Chiar și o problemă minoră ar putea fi deseori suficientă pentru a vă înnebuni zile întregi. V-ar putea ajuta să vă întăriți relația cu natura, deoarece nu i-ați acordat prea multă atenție în ultima vreme. Dacă veți avea grijă de animale sau vă veți plimba prin pădure, acest lucru vă va ajuta să vă restabiliți echilibrul interior.De asemenea, veți fi într-o formă excelentă luna aceasta. Veți putea face mai mult decât de obicei și, dacă suferiți de boli sau alte afecțiuni, este posibil ca simptomele să nu dispară. Horoscop lunar Pesti iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti iulie 2022 – prognoză

Este o perioadă plină de energie și creativitate având șansa de a-ți manifesta din plin calitățile. Este posibil să te remarci mult mai ușor, să atragi norocul de partea ta, dorești să investești mai mult timp și energie în relația cu propriul copil. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, poate chiar ai ocazia să descoperi acum un hobby care te poate face să te simți împlinit. Din data de 22 te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile profesionale, de relația cu colegii și colaboratorii, cauți noi posibilități de a găsi un job mai bine plătit. Deviza ta, pentru această lună este: „Succesul este o călătorie, nu o destinație.” Arthur Ashe

O familie

Iulie va intensifica emoțiile și din acest motiv te vei simți absolut copleșit. Ferește-te de depresie și anxietate! Dacă simți nevoia să te calmezi, îți recomandăm să bei ceaiuri din plante, de exemplu de sunătoare, balsam de lămâie sau lavandă și, de asemenea, să faci exerciții de meditație, de respirație sau yoga. Peștii vor fi obligați să facă totul pentru a-și echilibra starea mentală cât mai mult posibil.

Carieră

În preajma datei de 6 ești predispus la certuri serioase, reproșuri, acuzații în relația cu colegii de muncă. Este nevoie de foarte multă răbdare din partea ta pentru a reuși să faci față situațiilor tensionate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara proiecte profesionale ambițioase. Din data de 12 ai sentimentul că poți să îți manifești deschis creativitatea, să dai din tine ce este mai bun și astfel să fii apreciat de către șefi. Sunt favorizate proiectele profesionale care implică creativitate, inspirație, în domenii legate de educație, lucrul cu copii, artă, scris. Din dat de 22 te poți bucura de susținere din partea șefilor sau a persoanelor care dețin funcții de răspundere. Poate fi șansa de a găsi un nou loc de muncă dacă ai avut parte de pierderi, de nedreptăți în plan profesional în ultima perioadă. Poți să revii la un loc de muncă pe care l-ai abandonat de curând. Cert este că te poți aștepta la schimbări importante în plan profesional. Planul financiar trece printr-o reevaluare serioasă, posibile pierderi neașteptate fiind important să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești predispus la conflicte în relația de cuplu ceea ce nu face decât să îți dea peste cap proiectele personale. Va trebui să înveți cum să lași de la tine, să renunți la ambiții prostești. Vor exista discuții neplăcute având ca subiect banii care nu sunt suficienți pentru a finaliza o eventuală renovare a locuinței sau pentru achiziția unui bun de valoare. Până în data de 12 vor reapărea multe dintre neplăcerile care vizează relația de cuplu astfel că nu este o perioadă prea bună pentru a face proiecte ce urmează a fi derulate în comun cu partenerul de viață. Apar răzgândiri, reevaluări, reeditarea unor evenimente care îți vor da peste cap bugetul de care dispui dar și liniștea sufletească. În a doua parte a lunii încerci și chiar reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Atenție însă la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe sau poate că partenerul de viață nu reușește să își exprime sentimentele reale și de aici pot să apară tot felul de confuzii, certuri din nimic. Este posibil ca și oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Se va discuta în principal despre bani, modul în care au fost cheltuiți, despre eventuale investiții făcute în trecut și care au provocat pierderi financiare în bugetul familiei. O perioadă favorabilă în relația de mariaj ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să petreci momente frumoase alături de partenerul de viață, plecând într-o călătorie sau pur și simplu reușind să petreceți mai mult timp împreună. Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane de sex opus de la locul de muncă care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”, îndeosebi în preajma datei de 5. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.

Horoscop Pesti iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Să nu uităm nicio clipă de iubirea imensă pe care nativii Pești o simt pentru copiii lor. Sunt în stare să se abandoneze pe sine cu totul pentru copiii lor. Dar este bine ca între relația cu copiii și relația cu prietenii, care la prima vedere este exact antagonică, să încerce să realizeze o complementaritate. Poate chiar să implice copiii în activități de grup. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii încep să pună în aplicare ceea ce au creat. Încep să aibă tot felul de activități de rutină menite să le materializeze operele de creație. Aceia dintre nativi care s-au bucurat că au devenit părinți, acum intră în acea perioadă în care nu-și văd capul de tot felul de treburi mărunte, care pur și simplu le distrag atenția de la bucuria imensă de a fi părinți. Bucuria este, dar nu au timp să o savureze!

Bani

Miracolele există, dar este foarte important ca nativii să prindă momentul și să facă și ei ceva în sensul în care trebuie. De data aceasta, astrologul ZODIACOOL consideră că nativii ar trebui să se uite înapoi și să înțeleagă că undeva ei au greșit și că acum este momentul să corecteze. Ni se dă o a doua șansă!!! Dar odată cu intrarea lui Saturn în domeniul prietenilor, acest domeniul devine obsesiv pentru nativi! Aceștia tind să se abandoneze în cadrul grupurilor, în interesul omenirii, în general. Este foarte important să nu își piardă identitatea! Dacă încă se mai îndoiesc, pe 5 iulie, avem Luna Plină în Capricorn, și lucrurile devin și mai clare. Dar, în afară de transformările legate de prieteni, mai sunt chestiuni legate de creativitatea pe care nativii o au de dezvoltat. Contribuția personală în cadrul unui grup, plusvaloarea pe care nativii o aduc în cadrul grupului sunt esențiale. Prin natura lor, nativii Pești au tendința de a se dizolva în cei din jur. Empatia lor poate de multe ori să îi facă să uite de propria persoană, de propriile sentimente, în favoarea satisfacerii emoționale a celor din jur. Ei bine, a venit momentul ca nativii Pești să își exprime propriile pasiuni. Din acestea chiar grupul are de câștigat. Nativii pot veni cu propuneri de activități, propuneri de mici escapade la munte sau la mare, toate acestea depinzând de natura grupului din care fac parte. Ideile vin una după cealaltă începând din data de 12 iulie, când Mercur își reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi.

Relaţii

Se pot inspira din orice informație, conversație, mișcare pe care o fac, indiferent cât de simplă pare. Și natura inspirată a nativilor îi ajută să simtă ce doresc, de ce au nevoie cei din jur pentru a se simți bine, pentru ca în grup să fie armonie. Nativii Pești au o mare problemă. Puși față în față cu creativitatea și cu cei cărora li se adresează creațiile lor, constată că nu au forța financiară necesară pentru a susține acest lucru. Astrologul ZODIACOOL este de părere că pentru unii dintre nativi problema financiară poate constitui o provocare și tocmai elementul de creativitate, orientat către aceia care se bucură de rezultatele creației, poate avea un aport de bani. Nativii să nu uite nicio clipă noțiunea de iubire necondiționată! Și față de opera sa, și față de cei cărora le-o dedică. Nativii sunt destul de preocupați de problemele de zi cu zi și pot trece cu vederea anumite evenimente astrologice. De aceea, astrologul ZODIACOOL dorește să le atragă atenția asupra zilei de 20 iulie, când are loc Luna Nouă în Rac. Luna Nouă în Rac reprezintă, pentru nativii Pești, începutul unei perioade în care ceea ce fac  îi pasionează, fac numai acele lucruri care îi pasionează, pe care le iubesc din tot sufletul. Dar mai poate însemna, pentru o parte a nativilor Pești, începutul unei mari iubiri.

Noroc

Acum au ocazia să vadă ce și cum au făcut și au desfăcut cu câteva luni în urmă. Și mai ales au ocazia să afle că au omis ceva. Poate nu s-au îndurat să renunțe? Poate nu au avut curajul să rupă ceva din ființa lor pentru a lăsa loc noului să se dezvolte? Poate unii dintre prieteni nu trebuiau chiar îndepărtați, ci doar relația trebuia recosntruită. Sau au renunțat prea ușor la un grup în care s-au înscris: club, trupă artistică, partid politic, atelier de artă, curs de dans? Sau s-au pripit și acum constată că s-au afiliat unde nu trebuia. Poate ceva din toate acestea, poate puțin din fiecare. Dar idealurile nativilor legat de cei din jur se dezvoltă în jurul acestor tovarăși de grup și poate acum, odată cu întoarcerea în timp, odată cu atenționarea că ceva s-a omis, nativii se apropie și mai mult de aceia dintre oameni pe care îi pot iubi necondiționat, alături de care sunt încredințați că pot pleca la drum fără ezitare. Cel mai bine își dau seama nativii despre ce și despre cine este vorba odată cu data 3 iulie, care reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul anturajului de prieteni, camarazi. Saturn are acest obicei de a ne arăta foarte concret și ce ne interesează, și ce nu aveam de gând să dezvoltăm. Saturn este seniorul karmei, dar este și lordul timpului. Un Saturn retrograd ne dă posibilitatea unei întoarceri în timp, lucru de-a dreptul miraculos.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.