Horoscop lunar Pesti ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Pesti visează prea mult și rămân în urmă cu niște treburi și de serviciu și de casă Horoscopul nativilor Pești pentru luna decembrie este horoscopul acelora care visează prea mult și rămân în urmă cu niște treburi și de serviciu și de casă, de treburile concrete ale lumii materialiste în care trăim. Cu toate acestea, zona profesiei este luminată și nativii, cu toată sinceritatea și cu toată starea lor de visare, mai puțin aplecați către cele practice, au vizibilitate și autoritate. Vocea lor se aude și în curând încep niște deplasări legate de serviciu, chiar în luna decembrie. Horoscop Pesti ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care se pot accentua anumite probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat cândva astfel că te poți aștepta la dureri de spate, încheieturi, migrene, probleme stomatologice, îndeosebi în a doua parte a lunii. Se recomandă să te detașezi de eventuale probleme legate de serviciu și să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. Încearcă să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de prieteni și în mijlocul naturii. Horoscop Pesti ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Începutul anului va fi un moment minunat pentru Pești. Datorită lui Jupiter, vor avea imaginație în toate aspectele vieții lor. Fie că este vorba de modă, carieră sau casă, nu vă veți putea abține și veți inventa mereu ceva nou. Va fi o ocazie excelentă de a accepta unele proiecte noi sau pentru a descoperi unele activități pentru timpul liber.Cu toate acestea, veți avea tendința de a-i uita pe cei dragi datorită tuturor ideilor și activităților, ceea ce va face ca relațiile să se răcească. Nu uitați să arătați dragoste familiei dumneavoastră în ianuarie și să încercați să propuneți o activitate pe care o puteți face împreună. Horoscop lunar Pesti ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti ianuarie 2023 – prognoză

În această lună preferi să pui mai mult accent pe relația cu prietenii, socializezi, interacționezi cu oameni noi, interesanți, te inscrii în cadrul unei (noi) asociații, un grup, investești timp și energie în cadrul unui grup de prieteni. În această perioadă ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți, cu sfaturi sau chiar financiar. Prima parte a lunii este deosebit de favorabilă pentru a lansa noi proiecte cu impact pe termen îndelungat. Te remarci în anturaj atrăgând prin atitudinea destinsă, umor, ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie de bun augur. După data de 19 ianuarie preferi să te retragi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții, de propriul suflet reușind să dai un sens mult mai profund propriei existențe. În a doua parte a lunii alungă-ți gândurile neplăcute și stai în preajma oamenilor optimiști. Se recomandă prudență și la capitolul sănătate, îndeosebi în ceea ce privește sistemul osos. Deviza ta, în această lună, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

O familie

Peștii sunt un semn foarte intuitiv, iar în luna ianuarie aceste abilități se vor intensifica. Vei simți că știi exact ce vrei de la viață și fiecare pas pe care îl faci va fi în acord cu universul. Dacă te simți atras spre o altă cale în viață, nu ascunde adevărul sub preș. Acum ai ocazia să-ți schimbi viața în bine. Când te vei conecta la această energie benefică, vei fi o sursă nesfârșită de inspirație pentru ceilalți. Oportunitățile reale vor apărea chiar în fața ochilor tăi.

Carieră

Ai ocazia să constați că ai progresat foarte mult și că este timpul să îți asumi noi responsabilități și să te bucuri de susținere venită din partea unor superiori. Nu este exclus să iei decizia de a schimba domeniul profesional și de a te perfecționa având ocazia acum să obții un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Se poate vorbi, nu doar despre șansă, noroc, cât și de muncă, ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul, resursele intelectuale, creativitatea de care dispui. Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Acordă atenție însă la eventuale probleme de relaționare cu șefii, îndeosebi în intervalul 17 – 24 ianuarie, atunci când se poate ajunge destul de ușor la certuri, reproșuri, acuzații, eventual poți să iei decizia bruscă de a-ți da demisia. În această lună ești susținut de prieteni sau de un grup, o asociație din care faci parte pentru a reuși să concretizezi un proiect profesional ambițios. Sunt favorabile negocierile pentru a obține un contract avantajos, din punct de vedere financiar, îndeosebi până în data de 8 ianuarie. De evitat luarea deciziilor care țin de bani, contracte în preajma datelor de 9, 13 și 23 ianuarie. Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Mare atenție și la eventualele investiții pe care vrei să le faci. Este necesar să cântărești cu mai multă atenție deciziile legate de finanțe, un contract pe care intenționezi sa îl semnezi, o colaborare în care dorești să te implici, îndeosebi la mijlocul perioadei.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești preocupat să mergi la tot felul de întâlniri cu prietenii, la petreceri de la care nu va lipsi nici partenerul de viață, care se pare că nu prea este entuziasmat de modul în care abordezi relația de cuplu. Se prefigurează schimbări importante de anturaj având șansa de a da startul unei relații de amor secrete, îndeosebi din data de 8 ianuarie. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu preferi să stai departe de lume, de prieteni alături de partenerul de viață, bucurându-te de momente deosebite petrecute în doi. Se poate vorbi despre călătorii, conversații și planuri de viitor derulate în comun. Este momentul să pui la cale, alături de partenerul de viață, strategii care vizează un proiect derulat în comun. Este foarte posibil ca partenerul de viață să aibă idei mult mai pragmatice, vis-a-vis de proiectele comune de viitor și să știrbească oarecum din idealismul tău. În preajma datei de 12 ianuarie pot apărea certuri foarte serioase în relația de cuplu, pe tema unor relații de prietenie sau vis-a-vis de rudele apropiate. Nu ai decât să îți schimbi atitudinea, să adopți un nou mod de a relaționa în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete menite să facă lumină în anumite aspecte neclare care vizau relația de cuplu. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie, aspecte care vizează schimbări pe care vrei să le faci în propria gospodărie. În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în a doua parte a lunii. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum preferând să te lași purtat de iubire, de dorințe și pasiune. Este indicat să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale. Poți să dai startul unei relații de dragoste cu ocazia întâlnirilor cu prietenii sau participării la diferite întruniri în cadrul unui grup, asociație.

Horoscop Pesti ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Pe 21 decembrie cele doua planete, Jupiter și Saturn fac o frumoasă conjuncție în zodia Vărsător, ceea ce poate fi, după astrologul zodiacool.ro, deschiderea către era Vărsătorului. Poate însemna pentru acești nativi trecerea de la anticipație, de la interesul pentru grupuri, la o abandonare totală în favoarea umanității. Poate fi, pentru o altă parte a nativilor, trecerea de la interesul și înțelegerea problemelor prietenilor la sacrificiul propriilor interese în favoarea acestora. Este important deci ca nativii să își păstreze conștiința de sine pentru că altfel devine efectiv absent din propria lui viață. Este recomandată menținerea în permanență a relației cu Divinitatea. 21 decembrie nu este o zi importantă numai pentru conjuncția Jupiter-Saturn. Ziua de 21 Ianuarie este importantă în fiecare an, dar importanța ei este eclipsată anul acesta conjuncția Jupiter-Saturn care are loc o dată la circa 20 de ani. Ei bine, 21 Ianuarie este ziua în care soarele intră în zodia Capricorn, începe iarna astronomică și astrologică și este cea mai lungă noapte. De la această dată ziua începe să crească, vine lumina. Soarele intră în domeniul prietenilor și al grupurilor din care nativul face parte pentru a le atrage atenție care dintre aceștia sunt de bază pentru un viitor comun, care merită ca nativul să își sacrifice timp și alte resurse pentru ei, pe care se poate nativul baza și pe care mai puțin. Ultimul aspect al lunii decembrie și în același timp ultimul aspect important al anului 2023 are loc pe 30 decembrie, o Lună Plină în Rac  cu Soarele în Capricorn. Aspectul pune față în față prietenii nativului și persoana iubită. Pune față în față prietenii nativului și timpul acordat copiilor  sau grupurile de oameni cărora li se adresează creațiile nativilor Pești.

Bani

Este posibil ca nativul să facă învestiții pentru căminul lui sau să investească într-o locuință, un teren etc. Dar în plan profesional, cu toată starea de visare, nativul are inspirația de a realiza o lucrare, fiecare dintre nativi în funcție de specialitate. Toate informațiile, rezultatele deplasărilor, sunt puse într-o lucrare care se bucură de succes. Data de 4 decembrie la-a adus nativilor o inspirație deosebită. Nativul are răspuns la întrebări pe care și le punea de multă vreme. Se stabilizează emoțional și realizează că au ceva de făcut pentru că evoluția este necesară, nu așteaptă. Trebuie să își mobilizeze creativitatea și imaginația. Și acestea intră într-un angrenaj în care ajută nativul să progreseze. Este bine ca nativii să își amintească ce au visat în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Este o zi în care deschiderea emoțională este mare și informația subtilă primită atunci le este de mare ajutor.

Relaţii

Foarte intense sunt aspectele însă care au loc în a doua jumătate a lunii Ianuarie. Trecerea planetei Saturn în zodia Vărsător în data de 17 decembrie, urmată a doua zi imediat de Jupiter, le aduce nativilor trecerea intr-o zonă a abandonării de sine, abandonării propriilor interese pentru cei din jur. Dacă până acum și-a deschis conștiința înțelegând nevoile și problemele generale ale umanității, acum este capabil să își sactifice propriile interese acționând pentru cei din jur. Nativul este capabil să se bucure de cele mai dificile situații în care viața îl aduce văzând în cei din jur numai binele și realizând propria sa evoluție prin bucuria de a proteja. Uneori însă poate fi destul de reținut, mai ales dacă întâmpină rezistență de la cei pe care i-a luat sub aripa sa. Atunci este posibil să aibă tendința de a se izola. Putem spune că perioada ar fi destul de dificilă pentru oricare dintre nativi, mai puțin pentru aceia care s-au născut în zodiac.

Noroc

Toată luna decembrie poate să însemne comunicare, agitație la locul de muncă, dar este o agitație care aduce după sine realizări. Dar pe nativ îl cam obosește sau mai degrabă nu se simte în apele lui, pentru că nu prea are chef de așa ceva. Dorește să își urmărească idealul fără să se gândească dacă acel ideal poate fi atins, sau nu poate fi atins și ce trebuie să facă concret, pentru că orice ideal poate fi atins și cu acțiune în plan fizic. Dar avantajul este că din activitatea profesională vin banii. Nativii fac un efort și acesta este răsplătit. Banii sunt cheltuiți în casă sau în orice caz, pe niște nevoi ale familiei sau cu părinții, în orice caz cu cei cu care împart căminul.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.