Horoscop lunar Pesti februarie 2023

Horoscop Februarie Pesti: nativii devin mai empatici decat sunt, vor sa-i ajute pe cei din jur fara nici un interes, sunt foarte generosi Nativii Pești, sunt așa cum le place, sau cum li se potrivește să fie: detașați de lumea materială, detașați de interese. Sunteți gata să vă sacrificați pentru cei din jur, nici nu vă interesează prea tare pentru cine. Horoscop Pesti februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a lunii este bine să dai dovadă de prudență și să ții cont de sfaturile venite de la medic. Pot apărea tot felul de răsturnări de situație privind sănătatea prorpiului organism. Ești predispus la recidivarea unei vechi probleme de sănătate. Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate și să eviți consumul exagerat de medicamente și/sau alcool. Imunitatea este destul de scăzută așa că evită efortul fizic intens. În pimul decan al lunii ești predispus la accidente, probleme care țin de gambe, încheieturi, există predispoziția la luxații, fracturi, tăieturi. Se recomandă să cauți echilibrul interior apelând la tratamente alternative, la metode și tehnici de relaxare, eventual să faci mai multă mișcare în mijlocul naturii. Horoscop Pesti februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, Peștii vor fi destul de tensionați și pot fi adesea colerici cu alții. Prin urmare, este posibil ca unii cunoscuți să vă evite pentru a evita conflictele și ar trebui să faceți același lucru dacă sunteți supărat. Dacă nu faceți nimic, nu puteți provoca niciun rău. În plus, puteți profita de o perioadă de timp de singurătate pentru auto-dezvoltare sau relaxare.Luna aceasta va fi, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru a vă concentra asupra sănătății. Starea dumneavoastră de sănătate nu a fost cea mai bună pe parcursul iernii și, prin urmare, ar trebui să încercați să faceți schimbări în bine în stilul de viață. Horoscop lunar Pesti februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii ești oarecum dezorientat, nu te simți prea bine în mediul tău de lucru lipsindu-ți motivația necesară pentru a fi mai dechis către ceilalți. Preferi starea de solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală, ești dornic de liniște, să stai departe de lume. Este o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete prin căi mai puțin convenționale, chiar și prin intermediului visului, pe cale onirică. Din data de 18 februarie urmează o perioadă de expansiune, apare nevoia de a-ți explora propriile capacități, de a progresa având dorința de a reconfigura relațiile în care te găsești deja. Ești mult mai dispus să ieși în lume, să dai startul unor ascoieri care te vor ajuta să progresezi, în plan profesional dar și personal. Te preocupi mai mult de felul în care arăți, te bucuri de viață. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein

O familie

Februarie îți va trezi creativitatea, fie în viața personală, fie în domeniul carierei. Vei avea foarte multe idei pe care probabil nu le vei pune în practică, deoarece această cantitate de idei este aproape imposibil de gestionat. Îți recomandăm să discuți ideile tale cu cineva imparțial și să îi asculți opinia. În acest fel, vei ști dacă măcar o parte din aceste idei sunt cu adevărat interesante sau dacă treci doar printr-un fel de nebunie. Când vine vorba de relații, te poți aștepta la o armonie perfectă.

Carieră

Prima parte a lunii se pare că îți aduce aspecte destul de complicate în ceea ce privește locul de muncă, relația cu colegii. Nu de puține ori vei avea sentimentul că ești victima dușmanilor ascunși care caută să îți strice planurile, vis-a-vis de profesie. Este important să nu împărtășești celor cu care colaborezi intențiile tale profesionale, schimbările pe care vrei să le faci, eventual într-o afacere personală. Pe la jumătatea perioadei ai ocazia să afli dacă merită să faci o schimbare esențială în plan profesional, care ar fi plusurile și minusurile. Te gândești să accepți o ofertă de lucru în străinătate sau o colaborare cu o firmă străină. În preajma datei de 10 februarie există riscul să ajungi la contraziceri, certuri în relația cu colaboratorii, pe tema banilor, ceea ce nu poate să îți aducă decât pierderi. Chiar dacă ai dreptate, este bine să nu acționezi, până când nu deții toate datele problemei. Adoptă atitudinea de diplomație și răbdare pentru că nu ai nimic de pierdut! Din data de 21 februarie ai ocazia să pui la cale un proiect ambițios menit să îți aducă și câștiguri financiare. Primești susținere din partea unor persoane cu funcție de răspundere, oameni pe care i-ai ajutat cândva în trecut. Ți se fac propuneri de avansare, de ocupare a unui post de lider dar, cu toate astea, ceva nu ți se pare în regulă. Ai sentimentul că ți se ascund anumite informații, parcă nu reușești să vezi adevăratele interese din spatele acestor propuneri. Este necesar să dai dovadă de prudență în deciziile pe care le iei întrucât, până în preajma datei de 21 februarie, există riscul să te răzgândești și astfel anulezi un contract, o înțelegere făcută. Cert este că există riscul să apară complicații de natură juridică. Ai sentimentul că se vrea prea mult de la tine sau superiorii nu țin cont de dorințele și așteptările tale. Voiajele, colaborările la distanță sau internetul au impact major asupra vieții profesionale. De asemenea, viața profesională poate avea tangențe cu lumea universitară, culturală, spirituală, juridică.

Dragoste

În prima jumătate a acestei luni au loc discuții intense cu partenerul de viață având ocazia să puneți la punct anumite aspecte, strategii care țin de casă, proprietate sau părinți. Este ocazia de a te lămuri asupra unor aspecte importante care vizează relația de cuplu, în ce direcție vrei să mergi, dacă ceea ce simți, gândești, trăiești corespunde cu realitatea. Până în data de 21 februarie ai sentimentul că nu ești pe acceși „lungime de undă” cu partenerul de viață, că îți sunt răstălmăcite cuvintele. Nu ai curajul necesar pentru a lua o decizie de schimbare a direcției și să accepți în continuare o situație de compromis. Este o lună trăită cu intensitate în plan amoros de către nativii Pești simțind nevoia de a da curs unei relații de amor secretă, complicații care vor tulbura și mai mult viața personală. Acordă atenție în preajma datei de 10 februarie, atunci când lucrurile tind să devină de-a dreptul explozive în relația de mariaj și vrei să pui capăt definitiv sau încerci să schimbi radical modul în care să relaționezi în relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă există riscul să te implici într-o relație care se va dovedi a fi înșelătoare, îndeosebi în prima parte a lunii. Acordă o atenție deosebită la alegerile pe care le faci în plan sentimental și nu te lăsa amăgit de cuvinte frumos „ambalate”. Privește dincolo de aparențe, fii mult mai atent la amănunte având astfel ocazia să intri în posesia unor secrete care te pot feri de ceva rău în plan amoros. În preajma datei de 25 februarie este posibil să dai curs unei relații de amor destul de incitantă trăind momente de pasiune. Atenție la eventuale consecințe, îndeosebi dacă este vorba despre implicarea într-o relație care nu îți aduce stabilitatea emoțională la care visezi. La sfârșitul lunii pot apărea complicații, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație de mariaj, putând fi aduse la lumină secrete menite să dea peste cap relația, eventual poți să ajungi la despărțire.

Horoscop Pesti februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Ziua de 21 februarie este ziua când planeta Mercur își reia mersul direct. Nu vă ajută prea mult pentru că se întâmplă într-o zonă care are foarte puțină legătură cu rațiunea. Poate doar de acum înainte nu vă mai ocupați de răni trecute, ci de mersul către înainte. Din punct de vedere al sănătății, în cazul în care aveți afecțiuni care vă supără, din 18 februarie este bine să începeți investigații pentru că sunt mari șanse să se găsească destul de repede și cauza, și medicația. Atenție la mesajele de după 21 februarie. În data de 25 februarie, unii dintre nativi au toate șansele să părăsească un pat de spital sau o altă zonă în care au stat izolați.

Bani

Micile deplasări fie le faceți cu mare grautate, fie deloc! Dar comunicarea este aceea care îngrijorează. Starea de retragere vă face mai dificil de abordat. Din data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, începe să vă placă această stare. Chiar dacă este urmarea unor chestiuni mai puțin plăcute, vă simțiți ca omul obosit și rănit care a ajuns într-un loc la adăpost și își trage sufletul. Auziți ce expresie, atât de potrivită acestei stări: să îți tragi sufletul! Păi exact asta aveți de făcut: încărcarea cu energii subtile din care vă veți hrăni inclusiv în zona materială, când veți ieși din această stare de retragere! Relația directă cu Dumnezeu este o caracteristică a acestei stari. În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, e un început. Și îl conștientizați la modul foarte concret pentru că vi se aduce la cunoștință printr-un mesaj. Poate chiar aveți de făcut o mică deplasare. Sau pentru o parte a nativilor poate fi începutul unei serii de deplasări. Eii, 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și sunteți într-o stare așa, de nici în lume, nici în afara ei. Soarele vă dă o energie și o luminozitate deosebită.

Relaţii

Este timpul pentru „lins răni”. Îmi scuzați limbajul, dar aici, între noi, principalul este să înțelegem exact cum stau treburile. Este timpul pentru o intraspecție. De unde au apărut rănile? Cine le-a provocat? În ce măsură sunteți și voi la rândul vostru vinovați? Și această stare vă deschide spiritul de empatie, care vă este caracteristic de altfel, dar care acum este și mai pregnant. Și mai este ceva care astrologul zodiacool.ro consideră că este foarte important: comunicați defectuos cu cei din jur. În data de 25 februarie, când planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, aveți toate șansele să dobândiți un farmec aparte, dar și să vă simțiți bine acolo unde sunteți, în orice caz, în afara zonei de retragere. Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vă pune față în față cu partenerul de cuplu. Cu care aveți o împlinire! Un eventual parteneriat în care v-ați implicat poate înregistra un succes.   

Noroc

Nu vă orientați însă prea bine în zona materială și este bine, încă o perioadă, cel puțin luna februarie toată, să stați mai retrași. Nu încercați ceva nou, nu insistați dacă o inițiativă a voastră este cumva pusă la îndoială. Astrologul zodiacool.ro vă recomandă prudență. Începeți să conștientizați că mai este foarte puțin și trebuie să ieșiți la lumină cu totul. Soarele vă aduce și o generozitate plină de căldură de care se pot bucura aceia către care v-ați îndreptat ajutorul.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.