Horoscop lunar Pesti decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Pesti visează prea mult și rămân în urmă cu niște treburi și de serviciu și de casă Horoscopul nativilor Pești pentru luna decembrie este horoscopul acelora care visează prea mult și rămân în urmă cu niște treburi și de serviciu și de casă, de treburile concrete ale lumii materialiste în care trăim. Cu toate acestea, zona profesiei este luminată și nativii, cu toată sinceritatea și cu toată starea lor de visare, mai puțin aplecați către cele practice, au vizibilitate și autoritate. Vocea lor se aude și în curând încep niște deplasări legate de serviciu, chiar în luna decembrie. Horoscop Pesti decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum dezorientat, apatic, epuizat fizic și mental, fără chef de muncă. O perioadă destul de neplăcută, din punct de vedere al sănătății, este în preajma datei de 23, atunci când ești predispus la agitație, certuri cu partenerul de viață, probleme în plan profesional, insomnii, depresie, accidente, poți avea parte de tot felul de nemulțumiri. Este bine să ții cont de îndrumările medicului, să te întorci la obiceiuri de viață mai sănătoase. Este timpul să te detașezi și să te odihnești puțin, să acorzi mai multă atenție propriului suflet. Horoscop Pesti decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Sărbătorile de iarnă vor fi o oportunitate excelentă pentru Pești de a-și face planuri pentru anul viitor. Încercați să vă imaginați unde ați dori să vă vedeți peste un an și gândiți-vă cu atenție la cum să realizați acest plan. O astfel de planificare poate fi dificilă, dar datorită lui Mercur, va fi mai ușoară.Gândiți-vă la relațiile dumneavoastră și analizați-le cu atenție în decembrie. Este posibil să găsiți pe cineva printre prieteni care are un efect destul de negativ asupra dumneavoastră și vă ia energia. Încercați să vă îndepărtați cât de mult posibil de astfel de oameni pe perioada sărbătorilor. Horoscop lunar Pesti decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti decembrie 2022 – prognoză

În această lună te vei concentra mai mult pe zona carierei, imaginea publică, creșterea socială și pe ceea ce reușești prin forțe proprii pentru a te face remarcat, apreciat, eventual pentru a accede la un post de conducere. Este o lună în care pot fi reluate unele discuții, destul de importante, care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat importantă. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. După data de 21 ești mult mai interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Ești mult mai hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care poate să îți aducă beneficii pe termen îndelungat. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan

O familie

Crăciunul vine curând, iar Peștii vor fi avizi de informații. Ești atras de o mulțime de domenii și ți-ar plăcea să-ți petreci tot timpul citind și vizionînd videoclipuri. Apropiații îți vor observa și ei noua pasiune și s-ar putea chiar supăra din cauză că nu mai petreci la fel de mult timp cu ei. Cu toate acestea, decembrie este o lună în care familia ar trebui să fie pe primul loc, prin urmare nu o neglija, pentru că studiul mai poate aștepta. Un Crăciun frumos este chiar în fața ta.

Carieră

La începutul perioadei resursele financiare nu sunt la un nivel care să te mulțumească, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute. Este posibil să ai de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi și chiar poți primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi la jumătatea perioadei. În prima parte a lunii te implici mai mult în carieră, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios. În preajma datei de 23 relaționezi mai greu cu superiorii ceea ce ar putea să îți dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate importante. Ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau cu firme străine menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Până în data de 20 călătorești în interes de serviciu, eventual în străinătate sau pentru a demara o colaborare ce pare promițătoare, din punct de vedere financiar. Se recomandă mai multă prudență, îndeosebi dacă este vorba despre o afacere personală sau relația cu superiorii de la care este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, îți sunt restricționate anumite contracte, negocieri. În această lună este recomandat să insiști mai mult pe publicitate, pe o mai bună relaționare cu colegii de la care vei primi susținerea de care ai nevoie. Este bine să semnezi acte, contracte importante după data de 26. Este o perioadă în care ascultarea intuiției este un lucru pozitiv, chiar necesar. Lasă-te condus de creativitate, imaginație, urmează-ți obiectivele, pas cu pas. Poți să întâlnești destui oameni de nădejde, care te vor susține, ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să ții cont de sfatul unor oameni mai bine pregătiți, cu experiență în domeniul în care activezi.

Dragoste

Nu se întrevăd probleme deosebite în relația de cuplu. Continuă însă starea de confuzie, de neîncredere, tendința de a judeca greșit partenerul de viață și implicit poți lua decizii greșite, vis-a-vis de relația de cuplu. Se va observa o bună comunicare cu partenerul de viață, îndeosebi dacă sunteți implicați într-o afacere comună fiind vorba despre noi posibilități de a dezvolta și mai mult propria afacere, îndeosebi în prima parte a lunii. Te poți aștepta ca partenerul să fie mult prea implicat în carieră și astfel să „reușească” neglijarea constantă a vieții de familie. În preajma datei de 13 ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și să iei astfel atitudine, este posibil chiar să fii mai impulsiv dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri. Pentru nativul care nu este deja implicat într-o relație de cuplu se anunță posibilitatea de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul unei călătorii îndepărtate sau cu ocazia participării la cursuri sau cu ocazia unor deplasări în interes de studii. În a doua parte a lunii ai ocazia să socializezi mai mult, să dezvolți noi relații de prietenie prin intermeidul cărora poți să întâlnești și persoana la care visezi de mult timp și să îi câștigi încrederea. După data de 21 petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri, petreceri. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire spre sfârșitul perioadei. Este o lună în care ai ocazia să îți redefinești conceptele despre ceea ce înseamnă o relație de dragoste, modul în care primești și oferi dragoste unei persoane de sex opus. Frica, traumele din trecut au tendința să te îndepărteze de persoana cu care, chiar dacă rezonezi din punct de vedere afectiv, nu faci decât să vezi partea rea, negativă a relației respective. Fii optimist și învață să acorzi credit și celuilalt!

Horoscop Pesti decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Pe 21 decembrie cele doua planete, Jupiter și Saturn fac o frumoasă conjuncție în zodia Vărsător, ceea ce poate fi, după astrologul zodiacool.ro, deschiderea către era Vărsătorului. Poate însemna pentru acești nativi trecerea de la anticipație, de la interesul pentru grupuri, la o abandonare totală în favoarea umanității. Poate fi, pentru o altă parte a nativilor, trecerea de la interesul și înțelegerea problemelor prietenilor la sacrificiul propriilor interese în favoarea acestora. Este important deci ca nativii să își păstreze conștiința de sine pentru că altfel devine efectiv absent din propria lui viață. Este recomandată menținerea în permanență a relației cu Divinitatea. 21 decembrie nu este o zi importantă numai pentru conjuncția Jupiter-Saturn. Ziua de 21 Decembrie este importantă în fiecare an, dar importanța ei este eclipsată anul acesta conjuncția Jupiter-Saturn care are loc o dată la circa 20 de ani. Ei bine, 21 Decembrie este ziua în care soarele intră în zodia Capricorn, începe iarna astronomică și astrologică și este cea mai lungă noapte. De la această dată ziua începe să crească, vine lumina. Soarele intră în domeniul prietenilor și al grupurilor din care nativul face parte pentru a le atrage atenție care dintre aceștia sunt de bază pentru un viitor comun, care merită ca nativul să își sacrifice timp și alte resurse pentru ei, pe care se poate nativul baza și pe care mai puțin. Ultimul aspect al lunii decembrie și în același timp ultimul aspect important al anului 2022 are loc pe 30 decembrie, o Lună Plină în Rac  cu Soarele în Capricorn. Aspectul pune față în față prietenii nativului și persoana iubită. Pune față în față prietenii nativului și timpul acordat copiilor  sau grupurile de oameni cărora li se adresează creațiile nativilor Pești.

Bani

Este posibil ca nativul să facă învestiții pentru căminul lui sau să investească într-o locuință, un teren etc. Dar în plan profesional, cu toată starea de visare, nativul are inspirația de a realiza o lucrare, fiecare dintre nativi în funcție de specialitate. Toate informațiile, rezultatele deplasărilor, sunt puse într-o lucrare care se bucură de succes. Data de 4 decembrie la-a adus nativilor o inspirație deosebită. Nativul are răspuns la întrebări pe care și le punea de multă vreme. Se stabilizează emoțional și realizează că au ceva de făcut pentru că evoluția este necesară, nu așteaptă. Trebuie să își mobilizeze creativitatea și imaginația. Și acestea intră într-un angrenaj în care ajută nativul să progreseze. Este bine ca nativii să își amintească ce au visat în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Este o zi în care deschiderea emoțională este mare și informația subtilă primită atunci le este de mare ajutor.

Relaţii

Foarte intense sunt aspectele însă care au loc în a doua jumătate a lunii Decembrie. Trecerea planetei Saturn în zodia Vărsător în data de 17 decembrie, urmată a doua zi imediat de Jupiter, le aduce nativilor trecerea intr-o zonă a abandonării de sine, abandonării propriilor interese pentru cei din jur. Dacă până acum și-a deschis conștiința înțelegând nevoile și problemele generale ale umanității, acum este capabil să își sactifice propriile interese acționând pentru cei din jur. Nativul este capabil să se bucure de cele mai dificile situații în care viața îl aduce văzând în cei din jur numai binele și realizând propria sa evoluție prin bucuria de a proteja. Uneori însă poate fi destul de reținut, mai ales dacă întâmpină rezistență de la cei pe care i-a luat sub aripa sa. Atunci este posibil să aibă tendința de a se izola. Putem spune că perioada ar fi destul de dificilă pentru oricare dintre nativi, mai puțin pentru aceia care s-au născut în zodiac.

Noroc

Toată luna decembrie poate să însemne comunicare, agitație la locul de muncă, dar este o agitație care aduce după sine realizări. Dar pe nativ îl cam obosește sau mai degrabă nu se simte în apele lui, pentru că nu prea are chef de așa ceva. Dorește să își urmărească idealul fără să se gândească dacă acel ideal poate fi atins, sau nu poate fi atins și ce trebuie să facă concret, pentru că orice ideal poate fi atins și cu acțiune în plan fizic. Dar avantajul este că din activitatea profesională vin banii. Nativii fac un efort și acesta este răsplătit. Banii sunt cheltuiți în casă sau în orice caz, pe niște nevoi ale familiei sau cu părinții, în orice caz cu cei cu care împart căminul.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.