Horoscop lunar Pesti august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Pesti august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună de vară în care este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Solicitările de la locul de muncă ar putea să-ți pună la încercare rezistența fizică și psihică. Este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă, între veghe și somn. Recurgerea la terapii alternative, starea de relaxare, găsirea unor noi metode de tratament te-ar putea ajuta la vindecarea unor boli sau răni, traume sufletești mai vechi. Ești predispus la intervenții chirurgicale, în încercarea de a rezolva o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este posibil să ai unele probleme cardiace, infecții, probleme cu tensiunea arterială, eventual probleme stomatologice sau în zona capului. Este bine să eviți excesele care țin de alimentație sau medicamente. Horoscop Pesti august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna august va fi o adevărată lună a iubirii pentru Pești și nativii zodiei vor simți puternic influența lui Venus. Persoanele aflate într-o relație vor fi romantice și devotate, iar cei singuri vor flirta și nu vor putea măcar să aleagă între potențiali parteneri. Sexualitatea va fi foarte bună și de multe ori veți uita toate responsabilitățile.Un alt punct forte va fi o răbdare nou câștigată. Începeți să realizați că majoritatea lucrurilor nu sunt atât de urgente pe cât credeați și nu vă va deranja să așteptați la semafor, chiar dacă întârziați la serviciu. Horoscop lunar Pesti august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti august 2022 – prognoză

În această lună de vară îți dedici cea mai mare parte a timpului muncii sau încercării de a găsi noi remedii pentru eventualele probleme de sănătate cu care te confrunți. Investești cu succes cea mai mare parte din energia fizică în munca pe care o prestezi lucrând mult dând dovadă de dedicare, conștiinciozitate remarcându-te cu ușurință în mediul de lucru. Spre sfârșitul lunii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau nevoia de dezvoltare a unui parteneriat care implică multă dedicare, efort fizic și mental. Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață sau dai un nou sens unei relații de parteneriat. Deviza ta, pentru luna august, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs

O familie

August te va face să analizezi cu atenție toate domeniile vieții în care eșuezi. Vei fi înzestrat cu o viziune clară. În primul rând, va ieși la iveală necesitatea rezolvării unor diverse probleme personale și vei face orice pentru a scoate la lumină unele aspecte aflate în umbră. Pentru Pești, va urma o perioadă de dezvoltare considerabilă a personalității și a educației. Întrebările psihologice și filosofice vor fi acum mai importante decât oricând.

Carieră

Putem să vorbim despre o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii vor ocupa un loc important în existența ta, îndeosebi până în data de 20. În zona carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de succes, popularitate, de obținere a unui post de conducere și implicit o mărire a salariului. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, îndeosebi în preajma datei de 10. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te confrunți, vei face față cu brio la sarcinile de serviciu. În preajma datei de 24 există riscul să ajungi la confruntări directe în colectivul de muncă, să te simți folosit, exploatat de către ceilalți colegi de muncă. De evitat semnarea oricărui act, contract care vizează un serviciu în străinătate. Nu te grăbi să iei decizii care te-ar putea afecta pe termen îndelungat ajungând astfel mai mult să pierzi decât să câștigi, în plan profesional. Este o perioadă incertă, confuză în relația cu prietenii, ba chiar este posibil ca anumite persoane să încerce în mod voit să îți facă rău așa că fii mult mai prudent în tot ce este legat de carieră, bani și parteneriate. La sfârșitul lunii sunt favorizate parteneriatele, asocierile de lungă durată menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de familie și de partenerul de viață pentru a-ți împlini proiecte ambițioase în plan socio-profesional.

Dragoste

În prima parte a acestei luni ești mult prea axat pe locul de muncă, obligațiile care țin de serviciu, rezolvarea unor aspecte care vizează un proiect profesional, ceea ce te predispune la neglijarea relației de cuplu astfel că se poate vorbi despre o oarecare stare de tensiune, certuri în relație în preajma datei de 10. Din data de 18 au loc discuții constructive, legate de casă, familie, de posibila achiziție a unei case sau a unui teren. Cert este că ești pus pe treabă, te afli într-o stare de agitație permanentă mobilizând astfel și partenerul de viață, îndeosebi atunci când vine vorba despre familie. Dacă nu ești căsătorit, din data de 20 se amplifică și mai mult nevoia de a da startul unei relații de cursă lungă. Ai ocazia să te redescoperi prin celălalt, să vezi care sunt plusurile și minusurile unei relații de cursă lungă. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Nu ai decât să te bucuri din plin de fiecare moment și să o lași mai ușor cu autocritica. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!

Horoscop Pesti august 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, aș spune că problemele nu sunt foarte complicate. Menționez domeniul sănătății care este parcurs de Venus și care îmi poate indica probleme de piele, nu boli grave, mai curând lucruri care țin de aspect. De aceea, recomand o igienă strictă. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Nativii Pești au de rezolvat niște probleme legate de locul de muncă. Este o chestiune legată mai mult de angajați, cărora li s-a adus la cunoștință că sunt necesare unele schimbări de modernizare a activității. Aceștia sunt puțin șocați. Poate chiar răspunsul lor este unul negativ. Nu-i vorbă, că și nativii le-au spus-o prea direct! A fost o surpriză pentru toată lumea. În contextul actual, înnoirea este esențială și angajații acestor nativi este bine să facă un efort să întâmpine schimbarea într-un mental pozitiv. Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, cu Soarele evident în Leu, îi face pe nativii Pești mai retrași. Este punctul culminant al unei introspecții. Nativii au avut o tendință de a se retrage, de a se ruga în liniște. Acum este împlinirea acestei dorințe. Nativii Pești sunt deschiși la mesajele pe care le primesc din subconștient. Au intuiția dezvoltată. Momentul de Lună Plină este o adevărată deschidere către lumea nevăzută. Imaginația este mai activă. Dar nu contenesc grijile și acel sentiment că nu vor reuși să ajungă acolo unde țintesc. Poate fi o stare de suferință provocată de împrejurări care să faciliteze deschiderea către sine.

Relaţii

Momentul de Lună Nouă în Leu, din data de 19 august, ora 5:41, marchează începutul unei perioade în care nativii se ocupă de ordine, curățenie sau de alte treburi care la prima vedere par mărunte. Ele sunt foarte importante și fac ca acele activități de anvergură să se desfășoare fără probleme. Nativii sunt foarte atenți la detalii. Este o perioadă în care aceia care analizează ceva, orice, au posibilitatea să observe amănunte care altădată ar fi fost trecute cu vederea. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă în care nativii sunt mai raționali în ceea ce privește relațiile. Au avut un avânt deosebit deoarece Uranus le-a dat timp de gândire. Nativii au ajutor să analizeze din partea planetei rațiunii. Comunicarea este importantă. Aspectul poate însemna începuturile unei negocieri contractuale. Poate fi un contract comercial, un nou contract de muncă. Aceia dintre nativi care s-au aruncat cu pasiune într-o relație, se pot gândi foarte serios la o căsătorie. Intră și Soarele în Fecioară, în data de 22 august, și, pe lângă capacitatea de analiză, se adaugă energie și lumină în domeniul relațiilor și al parteneriatelor.

Noroc

Nativii zodiei Pești au un august dedicat grupurilor de prieteni. Iau legătura, sau chiar se întâlnesc. Petrec zile bune, poate chiar vacanța cu prieteni pe care nu i-au văzut de multă vreme. Întâlnirea îi afectează. Sunt probabile întâlniri ale generațiilor de absolvenți care nu se pot vedea, din păcate, decât online, și acest lucru îi poate afecta pe nativii Pești mai mult decât îi afectează pe alți nativi. Din păcate, nu toți nativii Pești au posibilitatea materială de a-și urma grupul cu care doresc să se întâlnească. Poate să fie lipsa banilor, dar mai poate fi dorința nativilor de a organiza întâlnirea, de a-și etala niște calități de organizator. Își oferă serviciile puțin prea imperativ. Astrologul zodiacool.ro consideră că acolo unde nativii se dovedesc a fi abili în a organiza, a face și desface niște lucruri pentru ca întâlnirile să iasă cât mai bine, aceștia ar trebui să o facă. Ei trebuie să treacă peste unele impedimente, considerându-le mai degrabă provocări. Relațiile dintre nativi și aceste grupuri sunt foarte strânse și este păcat să se deterioreze. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, îi aduce pe nativii Pești într-o dispoziție creativă, pasională. Nativii au mari șanse să se îndrăgostească. Până la sfârșitul lunii avem niște nativi plini de entuziasm. Chiar și aceia care se află într-o relație mai veche reușesc să reaprindă flacăra cu pasiunea lor. Este începutul unei perioade în care, aceia dintre nativi care au avut în ultima vreme probleme cu copiii, vor constata că relația devine mult mai armonioasă. Pot veni chiar bucurii din partea copiilor. Numai ce au început nativii Pești să se armonizeze cu persoana iubită, că a și intrat Uranus în mișcare retrogradă pe domeniul comunicării și le cam ia din elan. Nici conversațiile cu copiii nu mai au așa elan ca până la această dată. Astrologul zodiacool.ro consideră că lucrurile nu stau foarte rău. Nativii au spus cu curaj ce au avut de spus și acum este vremea asimilării. Se analizează cele spuse, se sedimentează informația. Retrogradarea lui Uranus este binevenită. Curajul exploziv pe care această planetă îl inspiră are nevoie de perioade în care nativii să se oprească și să lase lucrurile să se „odihnească”, să fie înțelese pe deplin.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.