Horoscop lunar Pesti aprilie 2023

Nativii zodiei Pesti, in luna aprilie, simt nevoia de o retragere din lume Nativii Pești au trăit în ultima vreme într-un iureș. Prietenii au venit din toate părțile, le-au solicitat participarea alături de ei în diverse activități de grup și acum nativii Pești au obosit. Au obosit pentru că ei iubesc necondiționat, empatizează cu toată lumea, cu prietenii nici nu se pune problema. Sunt încărcați cu diverse probleme, ale diverșilor oameni din anturajul lor și acum fac un pas în spate. Sunt cumva atenționați că este momentul să se relaxeze. Dar nu oricum, nu la spa, nu în concediu, ci într-o atmosferă de liniște, singurătate. Horoscop Pesti aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum dezorientat, apatic, epuizat fizic și mental, fără chef de muncă. O perioadă destul de neplăcută, din punct de vedere al sănătății, este în preajma datei de 23, atunci când ești predispus la agitație, certuri cu partenerul de viață, probleme în plan profesional, insomnii, depresie, accidente, poți avea parte de tot felul de nemulțumiri. Este bine să ții cont de îndrumările medicului, să te întorci la obiceiuri de viață mai sănătoase. Este timpul să te detașezi și să te odihnești puțin, să acorzi mai multă atenție propriului suflet. Horoscop Pesti aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În aprilie, Peștii vor părea oameni diferiți datorită influenței lui Mercur. Pe de o parte, abilitățile dumneavoastră de conversație se vor îmbunătăți incredibil, ceea ce vă poate aduce beneficii în multe feluri, dar va aduce și tentația de a-i manipula pe ceilalți. Nu numai că intențiile dumneavoastră ar putea scăpa de sub control, dar ar putea să iasă și la lumină și, probabil, ați pierde o mulțime de persoane dragi.Această planetă vă va aduce, de asemenea, multă creativitate pe care nu ați mai experimentat-o până acum. De ce să nu încercați să pictați sau să faceți alte activități creative similare? Horoscop lunar Pesti aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti aprilie 2023 – prognoză

În această lună te vei concentra mai mult pe zona carierei, imaginea publică, creșterea socială și pe ceea ce reușești prin forțe proprii pentru a te face remarcat, apreciat, eventual pentru a accede la un post de conducere. Este o lună în care pot fi reluate unele discuții, destul de importante, care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat importantă. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. După data de 21 ești mult mai interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Ești mult mai hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care poate să îți aducă beneficii pe termen îndelungat. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan

O familie

Ai grijă cum îți gestionezi situația financiară, deoarece aprilie va aduce costuri neașteptate pentru care s-ar putea să nu fii pregătit. Dacă ți-ai făcut o rezervă financiară, probabil că, în această perioadă o vei cheltui. Este foarte posibil să trebuiască să faci mai multe plăți imediate şi să ai nevoie de un împrumut. Dacă Peștii nu primesc sprijin financiar din partea familiei, vor trebui să apeleze la ajutorul unei companii care oferă împrumuturi. Pe piață există o mulțime de oferte înșelătoare, de aceea ar trebui să verifici întotdeauna cu atenție credibilitatea furnizorului.

Carieră

La începutul perioadei resursele financiare nu sunt la un nivel care să te mulțumească, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute. Este posibil să ai de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi și chiar poți primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi la jumătatea perioadei. În prima parte a lunii te implici mai mult în carieră, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios. În preajma datei de 23 relaționezi mai greu cu superiorii ceea ce ar putea să îți dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate importante. Ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau cu firme străine menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Până în data de 20 călătorești în interes de serviciu, eventual în străinătate sau pentru a demara o colaborare ce pare promițătoare, din punct de vedere financiar. Se recomandă mai multă prudență, îndeosebi dacă este vorba despre o afacere personală sau relația cu superiorii de la care este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, îți sunt restricționate anumite contracte, negocieri. În această lună este recomandat să insiști mai mult pe publicitate, pe o mai bună relaționare cu colegii de la care vei primi susținerea de care ai nevoie. Este bine să semnezi acte, contracte importante după data de 26. Este o perioadă în care ascultarea intuiției este un lucru pozitiv, chiar necesar. Lasă-te condus de creativitate, imaginație, urmează-ți obiectivele, pas cu pas. Poți să întâlnești destui oameni de nădejde, care te vor susține, ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să ții cont de sfatul unor oameni mai bine pregătiți, cu experiență în domeniul în care activezi.

Dragoste

Nu se întrevăd probleme deosebite în relația de cuplu. Continuă însă starea de confuzie, de neîncredere, tendința de a judeca greșit partenerul de viață și implicit poți lua decizii greșite, vis-a-vis de relația de cuplu. Se va observa o bună comunicare cu partenerul de viață, îndeosebi dacă sunteți implicați într-o afacere comună fiind vorba despre noi posibilități de a dezvolta și mai mult propria afacere, îndeosebi în prima parte a lunii. Te poți aștepta ca partenerul să fie mult prea implicat în carieră și astfel să „reușească” neglijarea constantă a vieții de familie. În preajma datei de 13 ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și să iei astfel atitudine, este posibil chiar să fii mai impulsiv dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri. Pentru nativul care nu este deja implicat într-o relație de cuplu se anunță posibilitatea de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul unei călătorii îndepărtate sau cu ocazia participării la cursuri sau cu ocazia unor deplasări în interes de studii. În a doua parte a lunii ai ocazia să socializezi mai mult, să dezvolți noi relații de prietenie prin intermeidul cărora poți să întâlnești și persoana la care visezi de mult timp și să îi câștigi încrederea. După data de 21 petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri, petreceri. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire spre sfârșitul perioadei. Este o lună în care ai ocazia să îți redefinești conceptele despre ceea ce înseamnă o relație de dragoste, modul în care primești și oferi dragoste unei persoane de sex opus. Frica, traumele din trecut au tendința să te îndepărteze de persoana cu care, chiar dacă rezonezi din punct de vedere afectiv, nu faci decât să vezi partea rea, negativă a relației respective. Fii optimist și învață să acorzi credit și celuilalt!

Horoscop Pesti aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Pentru aceia dintre nativi care s-au dezrădăcinat, care sunt departe de locul în care s-au născut sau în care au viețuit o lungă perioadă, acum este momentul să prindă rădăcini. Sau dimpotrivă, să conștientizeze că nu este locul potrivit și să caute, precum căutau strămoșii noștri cum sapă apa, locul care îi priește. Astrologul zodiacool.ro consideră că orice semn care arată nepotrivire cu locul sau cu locuința, trebuie analizat atent și avut în vedere. Dar lucrurile pot fi și simple, poate căminul nativilor Taur trebuie modificat astfel încât energiile pe care le resimt acasă să fie benefice din toate unghiurile. Banii sunt bine aspectați în luna iulie. Dar atenție la prieteni! Aceștia au un soi de invidie, pentru că trebuie să precizăm, banii vin la nativii Taur mai bine decât până acum. Unii dintre nativii Taur constată că prietenii au nevoi pe care se simt cumva responsabili să sară în ajutor. Este, de asemenea, posibil ca nativii Taur să dorească să fie integrați într-o grupare pentru care cheltuie o sumă importantă.

Bani

Odată cu acest aspect se poate relaxa zona profesională. Ceea ce a însemnat până acum încetinirea oricărei posibilități de avansare sau a posibilității de angajare într-un loc de muncă efectiv, acum se deschide. Atenție, însă, că persoanele care vă pot sprijini nu sunt de găsit acum. Și nici cunoașterea și experiența cu care a venit la serviciu nu este apreciată. Așa că baza este inventivitatea, oferiți ceva nou, extravagant chiar. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Taur să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare este ca un reflector care pune în lumină domeniul intelectual și spiritual, domeniul cunoașterii. Unii dintre nativi rezolvă o problemă legată de o călătorie, alții au avansat la studii încă o sesiune, alții au terminat o școală. Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de concrete, nativii pot să își dea seama cu ce au rămas în urmă, ce au de recuperat, unde întârzie lucrurile. Nativii caută acei oameni care îi pot îndruma. Fie că aceștia nu sunt de găsit, fie chiar ei le dau o listă cu toate restanțele care trebuie aduse la zi până în toamnă. Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur își reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc.

Relaţii

Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum. Pentru nativii Taur, tocmai domeniul comunicării a fost afectat și acum își reintră în normal. Luna Nouă din 20 iulie, în Rac, poate accentua nevoia de comunicare a nativilor. Față de cum stau lucrurile în domeniul evoluției și cunoașterii, în opinia astrologului zodiacool.ro, începând cu 12 iulie, nativii zodiei Taur pot să ajute domeniul inclusiv adunând informație, pregătind astfel domeniul care stagnează. Să fie oare informația aceea care le lipsește nativilor pentru a putea merge înainte? Nativii Taur să se mai gândească la un aspect: au comunicat suficient? Poate tocmai ei sunt aceia care au de răspândit cunoașterea pe care au acumulat-o până acum, altfel nu pot merge mai departe. În concluzie, domeniul comunicării și mișcării merită atenție în luna iulie! Pe data de 20 iulie, avem Luna Nouă în Rac, poate înțelegem mai bine cum trebuie să comunicăm. Este foarte posibil ca nativilor Taur să li se prezinte seturi de informații. Să le iasă în cale persoane cu care pot comunica și care, informațiile pe care le primesc, chiar din conversații simple, să le fie de folos din toamnă, când au de pornit domeniul cunoașterii și evoluției. Se mai întâmplă, în această perioadă, ca nativii să aibă curajul să exprime în cuvinte lucruri pe care altminteri nu le-ar fi trecut prin cap să le rostească. Nu știu dacă sunt neapărat lucruri ieșite din comun, dar prin noutatea ideilor sunt lucruri care îi surprind pe cei din jur. Sunt idei surprinzătoare și pentru nativii Taur. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Taur sunt regi la ei în casă. Au dorit ceva, nu știu ce, acum se luminează, văd foarte clar ce au de făcut pentru casa lor. Văd clar cum lucruri la care muncesc acum se deslușesc mai bine având sprijin de acasă: amintirea unor sfaturi din bătrâni, o vorbă spusă de părinți, sfătuirea cu cel cu care împart căminul. Rădăcinile sunt importante acum.

Noroc

Cam așa ceva se întâmplă. Dar pe domeniul evoluției???!!! Este inacceptabil pentru ambițiosul Taur!!! Pentru statornicii Taur ar trebui să fie bine, toate stau în loc. Dar nu este chiar așa. Să nu îi judecăm greșit pe acești nativi. Sunt statornici, pragmatici, dar evoluția caracterizează toate zodiile! Pragmatismul nativilor Taur este acum animat de Uranus. Planeta îi împinge către viitor. Uranus le dă o stare de neastâmpăr. Uranus îi îndeamnă să se elibereze de orice restricții, de orice nu îi lasă să se exprime, de orice inhibiție mai ales. Cu aceste planete în mers retrograd și cu Uranus pe repede înainte, în capul nativilor Taut poate fi un iureș. Dar astrologul zodiacool.ro vine cu opinia că perioada poate fi exact ce le trebuie nativilor. Au răgazul necesar pentru recapitularea acelor părți pe care din repezeală le-au omis, le-au executat eronat sau le-au uitat pur și simplu. Acum ele se arată. Odată cu data de 3 iulie, odată cu intrarea-reintrarea lui Saturn în zona evoluției, se arată cel mai bine. Blocajul este evident. Dar dacă trecem peste tendința de avansare și încercăm acel exercițiu atât de necesar și de eficient al relaxării, simțim exact către ce ne îndreptăm. Nativii Taur se îndreaptă, deci, spre o recapitulare. O retrasare a itinerariului pentru călătoriile interesante, concrete sau pentru cele spirituale. O regândire a aventurilor în care doresc să se arunce. Pentru că dorința de cunoaștere, aventură, curajul, dublate toate acestea, sau poate înzecite chiar de prezența lui Uranus în Taur, pot conduce la acțiuni periculoase. Deci, încă o dată, bucurați-vă nativi Taur de retrogradare!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.