Horoscop lunar Leu septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Leu septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună este necesar să fii mult mai precaut la ce anume și cât mănânci, la eventualele probleme stomatologice, dureri ale încheieturilor. Există predispoziția către fracturi, luxații, în ultimul decan al perioadei. Ești predispus la infecții, răniri, probleme ale ficatului, insomnii. Este recomandat să eviți implicarea în activități riscante și care îți pot pune viața în pericol, îndeosebi în preajma datei de 24. Horoscop Leu septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Septembrie vă va oferi o oportunitate excelentă de a profita de zilele însorite pentru a călători puțin. Alegeți o companie bună pentru călătorie, deoarece ar putea fi ultima dvs. oportunitate de a călători în străinătate anul acesta, așa că cu siguranță nu ar trebui să ezitați, deoarece vă va oferi multă energie pentru restul anului. Leii vor fi capabili să facă față stresului zilelor de septembrie foarte bine și, prin urmare, vor putea să-și întrețină întreaga familie atunci când aceasta va avea cea mai mare nevoie și vor avea în continuare o multă energie pentru propriile activități. Încercați să faceți lucruri pe care le-ați amânat de mult timp. Veți fi cu un pas înaintea celorlalți. Horoscop lunar Leu septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu septembrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe muncă și câștiguri financiare dar și pe studiu, relația cu rudele apropiate, negocieri, cursuri, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Dai dovadă de curaj, ambiție, energie iar cei din jur te vor ajuta pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți asumi riscuri bine calculate fiind capabil de reacții rapide implicându-te în activități menite să îți aducă reușite, în plan financiar. Ai capacitatea de a-ți canaliza energia de care dispui cu folos, în direcția dorită de tine, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și câștiguri financiare. Din data de 22 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate și creativitate în comunicare simțindu-te în largul tău, cât timp acumulezi informații și le transmiți celor din jurul tău. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru sau în familie prin generozitate, afecțiune. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli

O familie

Odată cu debutul acestei luni, probabil că nu vei putea evita conflictele. S-ar părea că Leul caută în mod intenționat interacțiuni în care își poate exprima furia și nemulțumirea. În luna septembrie vei avea tendința de a da vina pe ceilalți pentru propriile greșeli. Înainte de a te implica într-o ceartă, gândește-te de două ori dacă merită. Cuvintele au capacitatea de a vindeca, dar și de a răni. Ai putea regreta mai târziu remarcile tale arogante.

Carieră

Încă de la începutul lunii te poți bucura de noroc la bani, o mai bună colaborare cu superiorii. Dai dovadă de ambiție și inteligență în cadrul colectivului de lucru reușind să îți demonstrezi valoarea, talentul și capacitatea de a fi un adevărat lider. În această lună ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră, este posibil să îți intre în cont mai mulți bani, primești o mărire de salariu dar și cheltui mai mult decât ți-ai propus. Trebuie să fii mult mai chibzuit, atent la eventuale cumpărături care le faci pentru casă, familie. Până în data de 5 se poate vorbi despre capacitatea de a te exprima mult mai ușor, ai ocazia să negociezi salariul în favoarea ta sau poți primi anumite avantaje în plan material, ca urmare a unei munci susținute. După data de 5 pot apărea noi posibilități de progres datorită absolvirii cu succes a unor cursuri de perfecționare sau trecerea cu brio a unui interviu, un concurs. Acordă atenție la eventualele probleme din relația cu colegii, la modul în care îți expui punctul de vedere întrucât ești predispus la certuri, chiar sancțiuni venite din partea unui superior, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este o perioadă în care putem să vorbim despre șansa de a te afirma, de a te face remarcat la locul de muncă, în mediul de lucru; poți avea realizări remarcabile în plan profesional, cât timp nu te lași condus de ambiții, orgolii și astfel iei decizii sub impulsul de moment. Îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concretizezi proiecte ambițioase și de succes, pe termen îndelungat.

Dragoste

Începutul de lună nu anunță evenimente deosebite în relația de cuplu. Muncești susținut, te dedici unor proiecte profesionale folosind din plin fiecare moment pentru a pune la punct aspecte importante care vizează și eventuale colaborări profesionale. Primești sfaturi valoroase din partea partenerului de viață ceea ce ar putea să îți aducă și mai mulți bani în cont. Porți tot felul de discuții constructive cu partenerul de viață casa, familia fiind deosebit de importante pentru tine. Acordă atenție la eventualele contraziceri pe tema relației cu rudele apropiate pentru că astfel riscă să se „încingă” atmosfera în relația de cuplu, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este necesar să găsești echilibrul între familie și domeniul profesional analizând sincer, deschis cu cei dragi eventualele probleme cu care te confrunți. La sfârșitul lunii se mai îmbunătățește oarecum atmosfera în relația de mariaj bucurându-vă de o reușită, o realizare deosebită în comun. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se pare că ești mult mai deschis către flirt, joc, distracții în relația cu sexul opus punând mai mult accent pe sexualitate. Ești predispus la dezamăgiri, despărțiri, aflarea unor secrete care te ajută să te eliberezi dintr-o relație sentimentală și așa păguboasă, care a pus, poate, prea multă presiune asupra ta, în ultima perioadă. La sfârșitul lunii dispui de multă încredere în tine, ai capacitatea de a obține ceea ce îți dorești, îndeosebi în dragoste. Este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de lungă durată, Nu este exclus să fie vorba despre implicarea într-o nouă relație de dragoste.

Horoscop Leu septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul de echilibru total la nivelul planetei noastre. Ziua este egală cu noaptea, începe toamna astronomică, încep să se culeagă roadele. Nativii devin plini de energie și de generozitate. Încep o activitate nouă care presupune tranzacții financiare, deplasări sau un domeniu în care comunicarea este foarte importantă. Nativii încep să se miște cu energie și cu elan, au o atitudine pozitivă. Aceasta atrage o anumită generozitate. Din punct de vedere al sănătății, nativii au de înfruntat probleme legate de niște reveniri ale unor afecțiuni în zona genunchilor, a șoldurilor, în special în momentele de conflict cu colegii, când dau dovadă de lipsă de înțelegere și sunt orgolioși.

Bani

Dacă nativii Leu, la începutul lunii, au de încheiat, de negociat un contract sau de stabilit un parteneriat, astrologul zodiacool.ro este de părere că e bine să ceară ajutorul celor care sunt în măsură să îi consilieze. Riscă să abordeze lucrurile emoțional și să nu aibă o judecată obiectivă. Începutul lunii, respectiv data de 1 septembrie, este o zi benefică, cu condiția să ceară sfatul. Angajații pe care îi au nativii, subaltenii sau chiar colegii de serviciu, aceia cu care își desfășoară munca de zi cu zi, sunt într-o pasă proastă. Nativii au avut multe experiențe mai puțin plăcute, din care s-au încăpățânat să nu învețe nimic. Au repetat niște greșeli. Poate și-au exercitat prea mult autoritatea, poate nu au fost suficient de generoși cu cei de lângă ei, poate nu au oferit oamenilor acele schimbări de care aveau nevoie pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții optime. Acum, nativii au ocazia să conștientizeze aceste lucruri și să remedieze măcar o parte dintre acestea. Luna Plină din 2 septembrie poate aduce nativilor Leu o împlinire materială. Tocmai noutatea de la locul de muncă face ca recompensarea materială a nativilor să fie bună. Aceasta poate să fie chiar în legătură cu negocierile pe care le-am menționat ca fiind benefice, în data de 1 septembrie. Din data de 5 septembrie, nativii devin foarte comunicativi și constată că au de făcut o grămadă de deplasări. Pentru aceia dintre nativi care au angajați, aceștia creează probleme și nativii trebuie să își pună în valoare toată capacitatea managerială, în special la capitolul comunicare, pentru a domoli lucrurile. Toate câte s-au întâmplat în ultima vreme au constituit pentru nativi pași în evoluție. Au învățat cum trebuie să procedeze cu angajații, au ajuns la concluzia că au de remediat anumite atitudini. Iubesc, sunt părinți, ceva din toate acestea sau din toate câte puțin. Au avut și persoane influente care au pus umărul la toate acestea. Dar, începând din 9 septembrie, nativii au sentimentul că scapă ceva din mână și devin ceva mai impulsivi. Oamenii din subordine nu se lasă duși înainte. Nativii sunt în situația de a moderniza ceva în activitatea lor, de a face pași importanți către viitor și sunt împiedicați. Un motiv destul de serios ca să devină impulsivi. Cu toate acestea, este momentul să își calculeze foarte bine reacțiile trecute, care poate au depășit stadiul de impulsivitate. Rațiunea trebuie să învingă. În caz contrar, nativii, dornici de rebeliune, pot deveni fanatici. Abia în 17 septembrie lucrurile la locul de muncă se temperează. Nativii au o reușită financiară, iar domeniul banilor este deblocat, spre liniștea celor a căror existență depinde de un nativ Leu. Pentru ceilalți nativi, munca susținută aduce o recompensă financiară mulțumitoare.

Relaţii

Din 7 septembrie, lucrurile devin mult mai bune. Nativii devin foarte buni comunicatori, deoarece la o capacitate de comunicare, la o rațiune limpede, se adaugă un farmec aparte și o anumită armonie în relații, care poate să aducă mult beneficii în relațiile cu cei din jur. Dar mai există o latură, aceea a relațiilor personale. Nativii Leu au trăiri extrem de plăcute și pline de pasiune cu persoana iubită. Cei care sunt singuri, au mari șanse să descopere marea dragoste. Astrologul zodiacool.ro are vești bune și din partea copiilor nativilor Leu. Aceia care și-au pus în minte să devină părinți, au toate șansele ca acest lucru să se îndeplinească.

Noroc

Nativii zodiei Leu au un septembrie care promite a fi o lună a planurilor mărețe, date peste cap de anumite treburi mărunte care vin din urmă și care zădărnicesc orice formă de progres pe care nativii și-au propus-o. Poate că sună cam pesimist ceea ce astrologul zodiacool.ro a spus acum, dar este bine ca nativii să fie avertizați. Și, mai ales, este bine ca nativii să conștientizeze că perioadele mai puțin fericite vin în alternanță cu acelea foarte spumoase. De aceea, este nevoie de tact și de înțelegere pentru a merge mai departe. O piedică pusă acum de nativul însuși, poate zădărnici planurile de evoluție pe care și li le dorește. Este posibil ca nativii Leu să aibă un partener loial și lângă care se simt protejați. Relațiile pe care le dezvoltă în această lună sunt relații de suflet, care îi conduc, într-un fel sau altul, către propriul destin.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.