Horoscop lunar Leu octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Leu octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Munca excesivă, nerespectarea orelor de masă, o alimentație inadecvată sau excesele de orice fel te vor predispune la oboseală cronică, insomnii, agitație mentală, migrene, probleme renale și/sau digestive. Este recomandat să urmezi un regim de viață sănătos, să te organizezi mai mult și să mergi periodic la sala de sport. Starea de echilibru, în plan relațional, te poate salva de la eventualele probleme de sănătate. Horoscop Leu octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În octombrie, eul romantic al Leilor se va trezi. Ar trebui să pregătiți o surpriză pentru partenerul dvs., deoarece cu siguranță nu vă va lipsi inspirația. Amândoi meritați un moment singuri după mult timp, dar aveți grijă să găsiți momentul potrivit pentru surpriză. Un moment prost ales poate duce la o ceartă.Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare, pe care l-ați putea folosi, de exemplu, pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru un curs de limbi străine. Dacă nu aveți chef de companie, lectura ar putea fi o opțiune excelentă. Horoscop lunar Leu octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu octombrie 2022 – prognoză

Este o lună în care ești preocupat să acumulezi informații din domenii diferite fiind dornic să te perfecționezi, să evoluezi, în plan personal și profesional. Călătorești mult, relaționezi cu rudele apropiate, primești susținere din partea părinților. Dai dovadă de deschidere, generozitate și creativitate în comunicare fiind preocupat să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu. Poți lua acum decizii importante care vizează cariera fiind vorba despre un efort constant pe care îl depui la locul de muncă. Acorzi o atenție sporită modificărilor legate de casă, eventuale renovări, schimbări de domiciliu, achiziția unei noi proprietăți sau vânzarea unei case. Din data de 23 dai o valoare mult mai profundă familiei, locuinței tale preocupându-te mai mult de propria gospodărie. Poți să achiziționezi obiecte necesare gospodăriei, te întâlnești mai frecvent cu părinții. Deviza ta, în această lună, este: „Setea de lumină scurtează adeseori aripile fluturilor.”

O familie

Aflată sub influența lui Venus, în octombrie empatia Leului va fi accentuată și în acest fel, acesta nu va mai avea probleme în a detecta emoțiile celorlalți și a le înțelege nevoile. Vei emana dragoste, datorită căreia vei atrage o mulțime de evenimente pozitive în viața ta, acum ai putea chiar întâlni dragostea vieții tale. Relațiile de familie vor înflori de asemenea, așa că îți recomandăm să iei legătura și cu membrii mai îndepărtați ai familiei. S-ar putea să fii surprins de cât de bine vă înțelegeți.

Carieră

Te poți bucura, la debutul perioadei analizate, de câștiguri destul de bune datorate efortului și conștiinciozității de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de serviciu precum și cu colaboratorii apropiați. Este posibil să devii ceva mai impulsiv, poți renunța la un proiect sau faci unele greșeli prin acte, documente iar aceasta poate să îți dea peste cap întreg programul de lucru. Te simți obosit, epuizat din punct de vedere psihic, mental ceea ce ar putea să genereze și o stare de tensiune în relația cu colegii sau colaboratorii. În a doua parte a lunii te simți foarte obosit preferând să lucrezi într-un ritm mai puțin alert. Este o lună de acumulare, de progres și schimburi de experiență dar și de studiu și multă comunicare la locul de muncă. Dai dovadă de creativitate, de curiozitate precum și dorința de a învăța lucruri noi, incitante, în plan profesional. Ești în perioada de testare, de acumulare și efort constant fiind important să dai tot ce ai mai bun în tine. Cert este că vei primi susținerea de care ai nevoie din partea unui superior și chiar de la colegi, la momentul, oportun. În intervalul 14 – 28 ești predispus la reevaluarea unor aspecte care vizează casa, o proprietate, necesitatea de a face o nouă investiție care vizează prorpia locuință. În această lună va trebui să fii mult mai atent la modul în care cheltui banii, la noi posibilități de a câștiga din muncă proprie, cât timp valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui. Trebuie să dai dovadă de multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cumpărături, achiziții, îndeosebi în prima parte a acestei luni.

Dragoste

În această lună se cere prudență maximă în ceea ce privește relația de mariaj, evită să iei decizii fără să te consulți cu partenerul de viață, îndeosebi dacă este vorba despre schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Ești predispus la tot felul de dispute, reproșuri, agresivitate verbală și fizică, îndeosebi la jumătatea acestei perioade. Las-o mai ușor cu ego-ul și nu insista să îți dai dreptate cu orice preț preferând să anulezi o relație de durată în care partenerul de viață a investit, ca și tine, mult timp și sentimente. Mare atenție la reacțiile bruște, acuzațiile fără rost sau posesivitate, gelozie, îndeosebi în preajma datei de 14. Problema principală pornește de la cheltuieli, banii insuficienți pentru a reuși să faceți ceea ce v-ați propus, legat de casă, gospodărie. Din acest motiv ești nevoit să amâni anumite proiecte încercând să găsești soluții salvatoare. Putem să vorbim și despre un job mai bine plătit sau o colaborare mult mai fructuoasă care ar putea să te scoată dintr-o situație neplăcută, din punct de vedere financiar. În prima parte a lunii ești mult mai deschis către nou, atunci când vine vorba despre dragoste, noi cuceriri, flirt, distracții alături de persoane de sex opus. În a doua parte lucrurile nu merg așa cum îți doreai, în plan amoros. În prima parte a acestei luni te poți aștepta la unele certuri cu persoana iubită, pot să apară tot felul de acuzații, tentații, dezamăgiri, incidente neplăcute legate de relația de amor. Este posibil să faci cheltuieli peste posibilitățile bugetului personal cu persoana iubită încercând astfel să o impresionezi. Numai că, de aici pot să apară tot felul de probleme, neînțelegeri. Te simți folosit sau tu, la rândul tău, poți deveni mult mai agresiv, tocmai pentru că nu reușești să-ți exprimi sincer, deschis nemulțumirile. Spre sfârșitul lunii se mai ameliorează puțin problemele din relația de cuplu, este necesar să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre comunicare fiind foarte important să dai dovadă de echilibru și răbdare.

Horoscop Leu octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm. Care este domeniul în care evoluează nativul Balanță? Este acela al comunicării și mișcării. Dacă nativii au avut o sumă de bani care a venit, acum este momentul pentru cumpărături inteligente sau pentru investiții și mai inteligente. Nu sunt toate aspectele atât de benefice. Nativii au un blocaj pe de altă parte. Calitățile lor personale sunt blocate, creativitatea este la pământ. Să fie vorba de persoana iubită care dă semne de nerăbdare: cât mai durează aceste probleme de familie, eu pe ce poziție mă situez? 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Luna Plină vine cu soluții. Nativii trebuie să evolueze. Luna Plină vine cu informațiile necesare. Nativul trebuie doar să tragă concluziile care să îl propulseze pe o treaptă mai sus. 

Bani

Apropierea de persoana iubită depinde în cea mai mare măsură de felul în care se prezintă nativii. Frumoși la exterior, frumoși la interior. Există unele situații în care persoana iubită a fost foarte departe și acum se reîntoarce. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie, constituie o împlinire în relația amoroasă. Este vorba despre o persoană care le este alături nativilor Leu și care îi sprijină, în special, în viața profesională. Sprijinul este unul mai mult moral, intelectual și totuși, extrem de benefic. Nativii au în fața lor, o persoană binevoitoare, jovială, cu toate bunele intenții, dar și cu un bagaj de cunoaștere care poate face minuni. Este exact tot ceea ce nativii își doresc și au nevoie. Pe data de 2 octombrie, Venus dă semnalul că nativii au toate șansele să fie răsplătiți pentru munca depusă. Mărire de salariu, job nou mult mai bine plătit sau plata unor sume restante, fiecare dintre aceste ipoteze este valabilă pentru acești nativi. Este posibil ca nativii să achiziționeze în săptămânile următoare ceva important. Astrologul zodiacool.ro este de părere că obiectul nu este folositor, ci doar le face mare plăcere. În același timp, nativii devin mai calmi, mai joviali. Încep să se gândească inclusiv la partea plăcută a vieții și la darurile ei. Reîncepe o perioadă în care activitățile curente, migăloase sunt la ordinea zilei. Nativii sunt parcă obsedați de aceste activități. Angajații crează probleme. Acestea sunt constructive, menite să facă activitatea mai productivă, dar și mai agreabilă. Aceia dintre nativi care au analizat și recunoscut unele neclarități, vor avea parte de o perioadă în care lucrurile merg înainte. Reîncepe activitatea, dar există pericolul de suprasolicitare. Recomandăm atenție! Nativii care se simt depășiți de sarcini trebuie să ceară ajutor Divin și acesta nu va întârzia să apară.  

Relaţii

Mercur, zburdalnicul Mercur, poate să intre în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie. Nativii Leu vor avea o perioadă în care își vor rezolva problemele. Această perioadă poate dura până la începutul lunii noiembrie.   Vor constata că pot relua relații și discuții de unde au rămas. Este posibil ca nativii să aibă niște drumuri de făcut acasă, la părinți. Mercur va încerca să-i încurce pe nativi, nu tare, ci doar cât să-i sâcâie. Alți nativi Leu încearcă să rezolve unele mici probleme legate de casa lor. Acestea pot presupune mici deplasări. Mijlocul lunii octombrie este o perioadă a opozițiilor. Fără a enumera aceste aspecte, astrologul zodiacool.ro consideră că este la latitudinea nativilor să nu transforme totul într-o competiție. Se pot isca discuții între casă și serviciu, între banii lui și banii partenerului de viață, între lucruri banale pe care le vezi peste tot și adevărata cunoaștere. Noi începuturi în data de 16 octombrie în domeniul informării. Nativii încep o perioadă în care comunică, se deplasează și adună o serie întreagă de informații. Le îngreunează și mai mult sarcinile pe care le au la locul de muncă. Relațiile dintre nativii Leu conducători de afaceri și angajații lor se înăspresc din cauza unor mesaje mai puțin plăcute care vin de la angajați. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativul devine foarte interesat de propriul lui cămin. Preocuparea poate fi cauzată de probleme pe care nativii le au cu partenerii de viață și care fac atmosfera de acasă destul de încărcată. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie, activează o axă a banilor. Se pun față în față familia si profesia. Nativii sunt extrem de inventivi la serviciu și inventivitatea lor poate aduce multe și foarte bruște schimbări la locul de muncă.

Noroc

Pentru nativii Leu, luna octombrie este o perioadă în care încep problemele cu locul de muncă sau cu angajații. Nativii încearcă să abordeze situația, dar alunecă în impulsivitate și chiar agresivitate verbală. Anumite lucruri le-au fost ascunse și acum, odată ieșite la suprafață, au toate șansele să înceapă să meargă din ce în ce mai bine. Nativii Leu au avut o perioadă de muncă exagerată. Au fost în situația de a face ordine în anturajul cu care lucrează, indiferent că erau aceia cu care munceau cot la cot ori că erau angajați sau subalterni. Indubitabil, unii dintre aceștia au ascuns lucruri, au uneltit sau au șoptit. Pe de altă parte, munca de zi cu zi a fost într-o profundă schimbare. Metode de lucru, profil de activitate, analiză sau raportarea propriu-zisă la acțiune. Din 4 octombrie, nativul Leu pornește cu toate motoarele turate la maxim într-o nouă activitate, cu un nou colectiv, într-o nouă abordare. În același timp, activitatea intensă din jurul nativilor Leu le trezește un ideal. Nu s-au gândit până acum la acest lucru, dar dintr-o dată, din cele mai profunde fante ale sufletului, se naște o dorință. Curând dorința se va transforma în țintă. Atenție ca dorința să nu se transforme în obsesie! Este cu bătaie lungă și cu impact important asupra vieții nativilor. Este posibil ca o parte dintre prietenii sau camarazii dintr-un anumit grup, să nu mai fie la curent cu dorințele ascunse ale nativilor. De altfel, nici nu le-ar aproba cu prea mult entuziasm… Deocamdată…Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.