Horoscop lunar Leu noiembrie 2022

In luna noiembrie, nativii zodiei Leu muncesc mult, iar faptele incep sa-i fie recunoascute si apreciate Mercur intră în mișcare direct în data de 2 noiembrie și într-o zi, maxim două, rațiunea revine la locul ei. Măcar reușim să aflăm de la Leu care sunt informațiile care nu-i convin. Profesional, nativii Leu este bine să rămână între o zonă discretă, nu neapărat ascunsă. Aici nu este vorba despre neadevăruri. Și tot profesional, nativii au nevoie să își folosească intuiția din care au din belșug. Din data de 10 noiembrie nativul este și mai subtil. În munca lui poate folosi cu foarte mare succes intuiția. Dar astrologul zodiacool.ro recomandă nativilor să folosească cu precădere amintirile cele mai îndepărtate. Au nevoie să își folosească sursa primordială. În orice lucrare, astrologul zodiacool.ro consideră că trebuie să meargă la sursă, să vadă de unde pornește subiectul, care sunt cele mai vechi informații pe care le deține sau de preferat să se inspire din propriile lui rădăcini: ce ar fi zis tata, cum ar fi făcut bunicul. Horoscop Leu noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă în care se cere multă precauție din partea ta în ceea ce privește sănătatea fiind deosebit de important să nu exagerezi cu efortul fizic. Este recomandat să eviți impulsivitatea, nerăbdarea care te-ar putea conduce la accidentări ușoare, lovituri, există predispoziția la intervenții chirurgicale, în preajma datei de 9. Ești predispus la infecții, viroze, probleme renale sau legate de tensiunea arterială, dureri de cap, probleme stomatologice. Horoscop Leu noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În noiembrie, leii vor avea nevoie de multă relaxare. Anul trecut nu a fost ușor, ceea ce va face ca în această lună să fiți obosit și demotivat. Dormiți suficient sau mergeți la spa. Fără îndoială, corpul nostru are nevoie de asta.Performanța dvs. de lucru nu va fi remarcabilă și va aștepta cu nerăbdare sfârșitul anului. Prin urmare, evitați schimbările și evenimentele semnificative în carieră, deoarece este posibil să nu le abordați cu angajamentul tipic Horoscop lunar Leu noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu noiembrie 2022 – prognoză

Este un început de lună oarecum agitat, controversat, în ceea ce privește schimbările pe care le vrei să faci, vis-a-vis de casă, o proprietate, o eventuală renovare sau schimbare de domiciliu. Este nevoie să revii asupra unor documente, să faci corecțiile necesare sau să reiei anumite discuții cu părinții pe tema unei case. Te gândești foarte serios să faci unele achiziții importante legate de casă, proprietate, schimbări în gospodărie. Simți nevoia de securitate în mediul tău familial, de revenire la locul natal și încercarea de a te lămuri asupra unor evenimente care s-au derulat în trecut. După data de 21 se amplifică aspectele care țin de relația cu persoana iubită și tot ceea ce vizează creativitatea, imaginația, eventuale investiții, jocuri de noroc, ai ocazia să descoperi un nou hobby care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Nu este deloc de neglijat relația cu propriul copil sau este timpul să te gândești la conceperea unui copil. Deviza acestei luni, pentru zodia ta, este: „Valorezi atât cât te apreciezi.” F. Rabelais

O familie

Pe parcursul lunii noiembrie te vei simți foarte obosit, chiar dacă aparent nu există niciun motiv evident. Poate că presiunea întregului an cade acum asupra ta pentru că, la urma urmei, nu a fost un an ușor pentru tine. Nu uita să te odihnești suficient. Fiecare Leu ar trebui să trăiască în această perioadă într-un ritm încetinit și să nu își facă prea multe griji. Este o perioadă de integrare. Înainte de a putea străluci din nou, este necesar să îți reîncarci puțin bateriile.

Carieră

Este o lună în care muncești mult și susținut dând dovadă de o bună organizare și seriozitate. Aștepți un răspuns important și ferm, un verdict, ceva care să pună capăt unei stări de nesiguranță, în plan profesional. Ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a obține ceea ce îți dorești, în carieră sau în cadrul unei colaborări. Vei trece prin anumite încercări, teste, confruntări în relația cu un șef care vrea, cu orice chip, să îți demonstreze că nu ești chiar atât de bun precum te crezi. În această lună creativitatea și intuiția vor juca un rol important în plan profesional. Este timpul să pregătești terenul pentru schimbările care vor urma. Te afli încă în faza de acumulare, ești la nivelul construcției unei fundații care își va arăta roadele pe termen îndelungat, în plan profesional. În a doua parte a lunii ești mult mai deschis către ceilalți reușind să transmiți ceea ce îți dorești cu adevărat și să impresionezi șefii prin capacitatea de a găsi idei ingenioase. După data de 20 reușești să deblochezi situații care vizează colaborări, parteneriate, găsind relativ ușor soluții salvatoare pentru un eventual proiect profesional. Știi cum să te faci plăcut, respectat în mediul în care îți desfășori activitatea. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi dacă lucrezi în domeniul IT, domeniul imobiliar, comerț dar și în publicitate. Te bucuri de susținere financiară venită din partea familiei, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În a doua parte a lunii este bine să fii mult mai atent la investițiile pe care le faci, la documentele pe care le semnezi întrucât ești predispus la pierderi, apar tot felul de provocări în plan financiar. La sfârșitul lunii pot veni bani prin intermediul unei colaborări din trecut, a unui partener de afaceri sau primești susținere financiară venită din partea partenerului de viață.

Dragoste

La începutul lunii există predispoziția către certuri în relația de cuplu, datorate implicării părinților tăi în relație sau a problemelor care țin de casă, o proprietate. Au loc discuții în contradicotiu menite să te ajute să intri, de fapt, în posesia unor secrete care vizează acte, documente oficiale. După data de 3 se mai limpezesc lucrurile și reușești să comunici mult mai eficient în relația de cuplu. La jumătatea lunii este indicat să eviți orice complicații în plan sentimental, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, întrucât există riscul să ajungi destul de ușor la certuri sau să fii prins „cu mâța în sac” și, vrei sau nu, va trebui să recunoști că nu ești tocmai corect cu persoana iubită. Este momentul să te bucuri de beneficiile pe care le ai în plan sentimental știind cum să te faci foarte ușor remarcat, îndeosebi din data de 14. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 19, la modul în care comunici cu persoana iubită, la destăinuirile pe care le faci sau la relația intimă în care te implici. Știi cum să atragi atenția prin umor, atitudine relaxată, plină de optimism și încredere de sine, atragi cu ușurință atenția sexului opus, ba chiar există predispoziția de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi din data de 21. După data de 21 strălucești în relația cu sexul opus lăsându-te invadat de pasiune, de căldura și emoțiile unei iubiri trăite cu intensitate. În preajma datei de 24 ești tentat să dai curs unei (noi) relații de amor, fără să te gândești la consecințe, la ce anume implică un eventual compromis în plan relațional. În această lună este important să pui pe primul plan comunicarea în relația cu sexul opus având ocazia să te bucuri de mai multă dragoste, pasiune și afecțiune.

Horoscop Leu noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Data de 21 noiembrie are o dublă semnificație. Pe deoparte nativul devine mai creativ, pe de altă parte, munca de migală, munca fizică pe care a depus-o l-a inspirat în a-și dovedi curajul de a face ceva din proprie pasiune, din proprie inspirație. Nativii sunt în elemental lor, muncesc foarte mult și pentru a face față tuturor celor ce doresc să realizeze, au de căutat în niște zone mai puțin accesibile, în niște zone profunde pentru a găsi abilități nedescoperite încă și a le pune la treabă. Luna plină din 30 noiembrie poate îi arată nativului care sunt prietenii pe care se poate baza și poate să fie o împlinire a unui proces mai lung de căutare de prieteni sau un proces mai lung în care nativul a avut nevoie de un prieten în care să aibă încredere.

Bani

Intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion în data de 10 noiembrie le aduce nativilor Leu curajul de a-și manifesta creativitatea, de a se exprima acolo unde muncesc din greu. Până acum nativii au fost foarte buni executanți, a venit vremea să creeze, să își impună ideile. Raționamentele lor nu mai merg pe formulele clasice aplicate cu strictețe, ci au curajul de a adăuga plus valoare la cunoașterea din domeniu. Aspectul se adresează în special acelora dintre nativii Leu care doreau să facă un studiu, o lucrare de cercetare sau la artiștii care doreau să realizeze o operă de artă.

Relaţii

Un aspect foarte important, acela al relației nativului Leu cu copiii săi: interesează cel mai probabil domeniul studiilor și al educației copiilor. Nativii discută foarte serios cu partenerul de viață, respectiv celălalt părinte al copilului și speră să ajungă la o înțelegere cum se va desfășura perioada de studii. Se pare că pentru nativii Leu relația cu copiii este foarte bună și au satisfacția că aceștia au trecut cu bine un examen.  Din data de 15 Noiembrie nativii Leu sunt foarte concentrați pe problemele de casă, de familie, probleme pe care le poate avea cu părinții. Sunt activități mai puțin spectaculorase, chiar migăloase. Nativii Leu pot să înceapă chiar o renovare acasă. Și din această preocupare exagerată pentru munca de acasă, nativii pot deveni cicălitori. Mai este o ipoteză, aceea că nativii analizează în amănunt achiziționarea unei locuințe.

Noroc

Nativii zodiei Leu știu una și bună în acest an 2022: muncă, muncă și iar muncă! Sunt curioasă ce vor face în 2022! Ei sunt mai mult conducători, dar în 2022 au fost foarte buni executanți. Dar acum, în noiembrie, astrologul zodiacool.ro dorește să îi asigure pe acești nativi că vine satisfacția recunoașterii în plan profesional a întregului efort pe care nativii l-au depus. Pentru că sincer a fost o muncă uriașă, cu toate că nu a fost la vedere. Tocmai acesta este avantajul pe care îl au nativii Leu. Au creat celor care sunt în măsură să le judece activitatea profesională că nu fac mare lucru și surpriza nu a fost mică când aceștia au constatat câte realizări au acești nativi, că nu au stat, că cantitatea de muncă are rezulate uimitoare. Nici prea comunicativi nu au fost nativii Leu, comunicarea a fost ușor haotică, asta numai în primele zile ale lunii. Apoi nativii sunt la fel de dificil de abordat, dar măcar se poate purta o discuție, chiar dacă în contradictoriu, din care să se înțeleagă ceva.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.