Horoscop lunar Leu martie 2023

In luna martie, nativii zodiei Leu realizeaza ca munca fizica, pozitia de asistent, secretar, adjunct le aduce mai mare vizibilitate decat cea de lider Nativii zodiei Leu sunt puși pe muncă, pe munca de rurtină! Nu le prea stă în fire, așa cum știe astrologul ZODIACOOOL. Mai este un aspect, acela al concentrării pe detalii. Nativii Leu au ajuns la concluzia că, indiferent pe ce poziție se află, nimeni în afară de ei nu se preocupă de chestiunile minore, de acele chestiuni care pot aduce un mare plus sau care pot deteriora un proiect. Horoscop Leu martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade. Horoscop Leu martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Această lună va contribui la afirmarea și încrederea dvs. Ar trebui să utilizați acest lucru în avantajul dvs. și să încercați să rezolvați probleme despre care nu ați fost sigur până acum. Concentrați-vă pe cele care vă preocupă cel mai mult. Cu toate acestea, Leii ar trebui să fie atenți la iritabilitatea lor în martie, deoarece poate duce la conflicte pe termen lung. Poziția Lunii vă va ajuta și veți putea să vă dați seama la timp de consecințele acțiunilor dvs. înainte ca acestea să se întâmple. Martie va fi o lună a dualității și o dilemă pentru dvs. Horoscop lunar Leu martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu martie 2023 – prognoză

Relaţiile reprezintă un subiect de maxim interes pentru tine luna aceasta. Încă din 1 Martie începi să atragi mai multe interacţiuni cu oameni ce se remarcă printr-un stil neconvenţional şi care te impulsionează să priveşti în jurul tău cu prietenie, egalitate şi fraternitate. În preajma zilelor de 6-7 Martie este posibil să te confrunţi cu rebeliunea şi nesupunerea unor persoane pe care să le percepi ca fiind extravagante.

O familie

Odată cu debutul acestei luni, se vor trezi în tine sentimente romantice și dacă ai fost singur pentru o perioadă mai lungă de timp, Martie ar putea fi un punct de cotitură pentru tine. Energia acestei luni este benefică pentru relațiile de lungă durată. Leul va avea capacitatea de a comunica în mod eficient și o va folosi cu succes. Harul tău spiritual va ieși, de asemenea, în evidență şi vei reuși să comunici aproape telepatic cu partenerul tău. Nu uita să rămâi în această realitate, plimbările în natură îți vor oferi un puternic efect de împământare.

Carieră

După 18 Martie te concentrezi mai mult asupra relaţiilor foarte apropiate şi asupra atmosferei subtile ce se creează între tine şi acei oameni. Din 25 Martie poţi da dovadă de mult rafinament în abordarea unor subiecte foarte delicate din punct de vedere emoţional. Totodată, intervin situaţii legate de utilizarea resurselor materiale pe care le atragi dinspre ceilalţi şi de responsabilităţile aferente.

Dragoste

În felul acesta, începi să îţi asumi unele sarcini oficiale ce combină reforma cu o abordare realistă, bine calculată şi reuşeşti să eviţi o atmosferă nedisciplinată. Între 10 şi 13 Martie pui la punct neînţelegeri mai vechi, astfel încât să rezulte consens în cadrul echipelor de care aparţii şi să se creeze terenul pentru acţiuni unite, de grup. AstroDex îţi recomandă să urmăreşti echilibrul între independenţa propriei fiinţe şi nevoia de a fi acceptat(ă) de ceilalţi.

Horoscop Leu martie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Leu au predispoziții la afecțiuni ale inimii, ochilor, în special ochiul drept, coloana vertebrală. O manifestare corectă a zodiei este cea mai bună soluție pentru evitarea afecțiunilor: a ieși în față, a se face auzit, a-și delimita „regatul” de care trebuie să aibă grijă cu generozitate. Pe lângă acestea, nativii au de renunțat la orgoliul de a fi „nr. 1” cu orice preț. În caz contrar, poate avea serioase probleme cu articulațiile, în special genunchii, pielea și colecistul. Regretul că nu se poate desprinde de munca de rutină, că se lansează în tot felul de lucruri minore și pierde ce este important le poate cauza nativilor Leu migrene sau alte afecțiuni din zona capului: față, sinusuri, maxilar, nas. Dar… Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativii nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Începutul lunii Martie însă le poate aduce nativilor Leu tocmai recunoașterea în plan social pe care o vizează atunci când face acest efort. O poziție nouă, mai bună sau responsabilități importante, aduc o satisfacție, dar și mai multă muncă! Banii vin mai mult din credite sau de la partenerul de viață. Poate deocamdată. Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul profesional și poate că acesta este momentul în care nativilor încep să li se deschidă ușile pe care le merită după munca depusă. Numai că fiind atât de ocupați de probleme minore, riscă să nu le observe pe cele importante cu adevărat! Atenție deci! Ba mai mult, în jurul datei de 8 martie, poate avea idei inovatoare, pot revoluționa niște lucruri. Dar aceasta îi poate scăpa de munca de rutină. Nativii au mari șanse să primească și o recompensă bănească, plăți restante sau o mărire de salariu în zilele de 8,9 10 martie. Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în domeniul banilor! Posibilitățile ca în această perioadă să se rezolve niște blocaje financiare sunt cu atât mai mari. Se pot adăuga și banii partenerilor de afaceri sau partenerului de viață. Pe de altă parte, data de 9 martie poate însemna momentul în care nativii Leu sau o parte dintre aceștie, găsesc ceva pierdut sau ascuns. O altă parte pot avea parte de o renaștere, vor găsi în interiorul lor abilități care până acum au fost în stare latentă și acum ies la suprafață. Mercur își reia mersul direct pe data de 10 martie și în cateva zile, 2-3, iese din zona relațiilor și intră în acel domeniu ceva mai opac, unde mai mult poți să ghicești sau să intuiești ce se întâmplă. Ceea ce trebuie lămurit în discuții deschise cu partenerii este bine să fie lămurit până pe data de 16 martie.

Relaţii

După aceea, relațiile intră într-o zonă amoroasă, intimă, fascinantă în care explicațiile și armonia capătă o altă dimensiune. Comunicarea este subtilă, partenerii mai mult se simt decât se ascultă. În afaceri însă, zona poate ascunde unele lucruri între parteneri. Dar zona mai poate însemna și un aport de bani veniți în cadrul parteneriatului printr-un credit care se deblochează. Sau unul dintre parteneri contribuie în mod neașteptat cu o sumă importantă care dă posibilitatea demarării unor afaceri sau ieșirea dintr-o situație de criză. Cum se spune, din 16 martie „se alege”. Parteneriatul devine mult mai solid sau se destramă de tot, odată cu intrarea lui Saturn în acest domeniu, pe data de 22 martie. Planeta materializează ceea ce am construit, scoate la suprafață lucruri pe care am crezut că le ținem bine ascunse. Domeniul relațiilor parteneriale devine restricționat de propriile decizii ale nativilor mai ales. În ultima parte a lunii martie, domeniul muncii devine foarte active, dar acea infuzie de capital face ca lucrurile să fie mult mai spornice. Din 20 martie Soarele face ca domeniul evoluției, călătoriilor, studiilor să fie energizat, luminat. Se luminează cumva calea pe care o are fiecare nativ Leu de parcurs pentru propria-i evoluție. Fie prin învățătură, burse, cursuri interesante, fie prin călătorii interesante, în care se pleacă pentru a căuta ceva, poate chiar cunoaștere. Persoane influente, binevoitoare pot să se arate și să întindă o mână de ajutor. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie, poate însemna un nou început în studiu. Poate însemna un nou început într-o carieră didactică. Poate să însemnă conceperea unei strategii, trasarea unor itinerații curajoase. Într-un cuvânt: începutul aventurii! Dar mai poate însemna că în cadrul unui proiect începe o nouă fază, un nou palier. Sindura care poate devia nativii zodiei Leu de la adevărata evoluție ar putea fi Luna Neagră. Un sentiment de nemulțumire pentru realizările pe care le au până acum sau un fel de teamă de a se arunca efectiv într-un proiect, cu curaj și cu certitudinea succesului vine de la Luna Neagră. Teama este cea mai mare piedică și odată învinsă nativii pot să beneficieze de energia pe care Luna Neagră o poate oferi. Dar atenție, și curajul exagerat care se mai numește nesăbuință poate fi tot o deviere de la Luna Neagră, deci nativul trebuie să pondereze cum și cât.

Noroc

Este un lucru bun și în același timp un lucru care poate să îi scoată pe nativii Leu din acea stare cu care au fost obișnuiți, de poziție de centru. Poate că doresc să se odihnească și să se relaxeze prin activități mai puțin stresante. Pe de altă parte însă, așa cum nativii Leu sunt destul de activi, munca aceasta îi poate epuiza la modul cel mai serios. Această concentrare de planete pe casa muncii face din nativi acel gen de persoane care se amestecă peste tot, se oferă să ajute, nu au o activitate anume pe care se concentrează, sar de la una la alta. Ba aprofundează ceva, ba doresc să inițieze activități, ba stau cu ceasul în mână să vadă cum stau cu timpul. Și vin tot timpul peste ei fel și fel de cereri de servicii! Au de făcut un lucru foarte important și care îi poate scoate din acest iureș de probleme multe și mărunte: retragerea periodică. Trebuie să realizeze că ziua are numai 24 de ore, din care un anumit număr de ore poate fiecare dintre noi să muncească, în funcție de potențialul fiecăruia. Sloganul pe care îl recomandă astrologul ZODIACOOL este: mi-am făcut datoria, mai departe, Doamne, ajută-mă Tu, pentru că nu mai pot. Și ca prin minune, fie vine cineva în ajutor, fie o idee inovatoare face ca treburile să își găsească o rezolvare mai eficientă, fie constată sau i se comunică că de o parte dintre acestea nu mai este nevoie. Nativii se simt cumva încolțiți. Doresc să simtă că evoluează. O școală înaltă, lecturi interesante, filozofice eventual, o călătorie tematică, sunt acele lucruri care nativilor Leu le-ar plăcea, dar nu se poate. Nu se poate pentru că au alte treburi. Neinteresante, dar multe.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.