Horoscop lunar Leu mai 2023

Nativii Leu incep luna Mai intr-o stare de tensiune, de epuizare Nativii au muncit mult, dar acum au o poziție bună și au vizibilitate, autoritate la locul de muncă. Este posibil ca nativii Leu să se confrunte cu noi responsabilități. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Leu, o puteți viziona mai jos: Horoscop Leu mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Muncești mult, te agiți și astfel ești predispus la răniri, tăieturi, lovituri, mai ales în preajma datelor de 11 și 22. Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardio-vasculare dar și pe cele ale coloanei vertebrale. Eforturile pe care trebuie să le depui, în carieră, te pot epuiza, dacă nu îți stabilești un program clar de relaxare și odihnă. Este recomandat să îți stabilești prioritățile și să îți acorzi timpul necesar de odihnă și relaxare, chiar dacă ai sentimentul, uneori, că ești depășit de evenimentele derulate la locul de muncă. Horoscop Leu mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Mai ar putea fi încărcat pentru Lei, mai ales când vine vorba de familie. Horoscopul indică faptul că s-ar putea întâmpla ceva care să vă schimbe viața. Va fi o lună a dragostei; este posibil să primiți vești minunate despre căsătoria sau sarcina cuiva. Indiferent dacă sunteți implicat dvs. sau un alt membru al familiei, nu vă fie teamă să vă bucurați. Per total, luna aceasta va fi plină de fericire și pace pentru dvs., așa că veți avea tendința să uitați de muncă sau de școală și, în schimb, vă veți bucura de timpul dvs. făcând o activitate în aer liber. Horoscop lunar Leu mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu mai 2023 – prognoză

Încă de la începutul lunii ai sentimentul că lucrurile nu funcționează chiar așa cum ți-ai dori, fie că este vorba despre planul relațional sau de cel profesional. Este o lună de testarea a răbdării, a planurilor care trebuiesc regândite, reanalizate, al punerii în practică de noi strategii de lucru. În primele zece zile ale perioadei vei pune accentul pe familie dar și pe carieră fiind important să găsești un echilibru între cele două. Vei avea ocazia să constați că nu există jumătăți de măsură și că este absolut necesar să dai mai multă atenție celor dragi. Relația cu prietenii tinde să se tensioneze, îndeosebi din data de 13, fiind vorba despre reevaluarea unor proiecte derulate în comun cu aceștia. Este posibil să fi demarat în trecut o colaborare în care ai investit și timp și bani și să constați acum că nu ești recompensat pe măsura așteptărilor tale. Se cere prudență la ce gânduri, idei împărtășești prietenilor, spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la trădări, dezamăgiri venite din partea unor amici care se pare că profită de pe urma muncii tale. Deviza lunii este: „Bucuria nu este în lucruri, este în noi.” Richard Wagner

O familie

Luna mai va aduce cu sine stări de liniște, în sensul că vei simți o pace interioară, chiar dacă este posibil să nu ai un motiv real pentru aceasta. Este ca și cum toate se așază la locul lor, fie că este vorba despre relații, despre carieră sau despre dezvoltarea personalității. Cu toate acestea, Leul nu trebuie să uite nici de sănătate. Vei fi predispus la gripă și răceli și, prin urmare, îți recomandăm să îți întărești sistemul imunitar cu hidratare adecvată și ceaiuri din plante medicinale. Și dacă adaugi la această combinație sportul, niciun microb nu poate ajunge la tine.

Carieră

Ești foarte hotărât să îți îndeplinești marile ambiții în plan profesional iar acest lucru se poate realiza, în mod deosebit, în prima jumătate a lunii, atunci când ești susținut de astre în demersurile tale profesionale. Nu te mulțumești cu puțin iar dacă locul de muncă nu-ți oferă suficiente satisfacții, morale și financiare, vei face tot posibilul să-l schimbi. Relația cu superiorii este destul de încordată, îndeosebi în preajma datei de 11, dar se pare că toate aceste probleme nu fac decât să te ambiționeze și mai mult și să observi cine este de partea ta. Pe tot parcursul acestei luni, oricât de mult te-ai strădui, se pare că tot mai ai ceva nou de învățat iar schimbul de experiență cu alte persoane din domeniul tău de activitate te va ajuta foarte mult să evoluezi. Dai dovadă de dinamism și inteligență știind cum să te faci apreciat pentru ideile tale inovatoare. Îți asumi rolul cu responsabilitate și nu te dai la o parte din fața provocărilor venite din partea competitorilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ți se propune să te afiliezi la un grup, o asociație, îndeosebi în preajma datei de 22. Chiar dacă ți se propun tot felul de colaborări din partea unor amici este bine să nu te grăbești, ci să fii atent la ce anume se urmărește, care sunt adevăratele intenții. Evită să investești bani într-un proiect despre care nu deții suficiente informații. În a doua parte a lunii începi să resimți starea de oboseală sau te vei simți tensionat din cauza atmosferei de la locul de muncă. Ești oarecum lipsit de motivație, ba chiar ești ferm hotărât să schimbi locul de muncă. Evită însă să iei decizii la nervi! Bazează-te pe propriile forțe și las-o mai ușor cu amicii care nu fac decât să profite de pe urma ta!

Dragoste

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se pare că ai multe proiecte de finalizat, alături de partenerul de viață. Îți dorești o schimbare importantă în relația de cuplu reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de carieră și relația de mariaj. Vrei să faci o schimbare de anvergură sau ești luat oarecum pe sus de eventuale propuneri de colaborare cu o firmă străină și astfel ești nevoit să faci deplasări în interes de serviciu, ceea ce riscă să (re)aducă starea de tensiune în relația de cuplu. Se discută mult despre educația copilului sau despre dorința de a avea un copil. Este o perioadă trăită cu intensitate, în cadrul cuplului, nu se poate vorbi despre rutină. Te implici în cadrul relației, nu lași nimic la voia întâmplării. Ești dornic să vezi că partenerul nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere afectiv, cât și material. Din data de 11 vei avea sentimentul că lucrurile nu se derulează chiar atât de armonios în relația de cuplu. Este posibil să te confrunți cu tot felul de obligații la locul de muncă și nu acorzi suficientă atenție relației de cuplu iar de aici să apară tot felul de probleme de relaționare. Îți organizezi cu foarte mare atenție timpul liber încercând să te concentrezi cât mai mult pe muncă și creativitate. Relația cu persoana iubită trece printr-o perioadă de testare. Dai dovadă de mai multă seriozitate în cadrul relației în care ești implicat, din punct de vedere sentimental. Preferi comunicarea sinceră, deschisă reușind să descoperi adevăratele intenții venite din partea partenerului de viață. Îți este greu să accepți o situație de compromis, timpul jucând un rol esențial pentru tine. În preajma datei de 22 astrele te predispun la probleme de comunicare în relația de dragoste. Este posibil să te îndrăgostești de o persoană din grupul de amici sau cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor. Nu este exclus să revină în viața ta o iubire din trecut care îți răscolește viața în mod profund. Spre sfârșitul lunii este posibil să finalizezi o relație de dragoste, în mare parte datorită intervenției unor amici. Poate fi și ocazia de a intra în posesia unor secrete, informații care să facă lumină într-o relație care îți punea serioase semne de întrebare. Pe tot parcursul acestei luni este nevoie de comunicare, de exprimarea gândurilor, a sentimentelor lăsând-o mai ușor cu gelozia, posesivitatea, dorința de a fi tu „regele” în relație.

Horoscop Leu mai 2023 – la ce să te aștepți?

În perioada 5-12 iulie, s-au arătat niște semne, dar nativii au rămas tot într-o stare de îndoială. Acum însă informațiile care le parvin, comunicarea pe care o desfășoară la serviciu, rațiunea sunt toate de partea nativilor și aceștia pot folosi energiile de acasă pentru a se afirma profesional. Este un fel de ideal pe care nativii ar trebui să îl savureze în aceste zile. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Balanță accentuarea preocupărilor pentru problemele profesionale. Nativii încep ceva! O etapă nouă a unui proiect, un contract nou semnat și parafat, un nou job, din toate câte puțin. Sunt aspecte favorabile vieții profesionale, nativii primesc noi responsabilități pentru care viața de acasă trece în planul doi. Vizita la părinți este amânată sau scurtată, în cel mai bun caz, planurile de renovare împinse pentru la toamnă, și acum mânecile suflecate, avem treabă la serviciu! Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai vizibili în grupul de prieteni. Devin regi! Grupurile în care sunt înscriși nativii le recunosc calitățile. Dar nativii trebuie să își manifeste, pe lângă autoritate, generozitatea. Un rege nu e rege dacă nu își recunoaște și nu își protejează regatul. Cel puțin așa crede astrologul ZODIACOOL! Deci, dragi Balanțe, fiți regi și regine cu care să ne mândrim. Este o perioadă, de circa o lună de zile, în care nativii își manifestă interesul pentru activitățile de grup. Și acolo au inițiative pe care camarazii le urmează cu plăcere.

Bani

Prima dintre datele importante ale lunii iulie, 3 iulie, reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, sau mai bine zis, reintrarea lui Saturn în domiciliul său. Redevine puternic și începe din nou să ne pună la treabă și să ne condiționeze existența de tot felul de reguli și restricții. Dar ne și oferă răsplata pentru ce am făcut bine! Pentru nativii zodiei Balanță, semnalul este acasă! Dar de data aceasta lucrurile stau puțin mai altfel. Tot ce și-au propus nativii să realizeze pentru casa și căminul lor este ținut în loc. Saturn vine să le amintească ce și-au propus, dar încă nu au spor și încă au fel de fel de piedici. Acestea nu sunt altceva decât chestiuni pe care nativii le-au omis. Sau momentul nu este încă cel optim. Nu vă impacientați și observați ce aveți de recuperat, de reamintit. Drumurile acasă pot fi și ele întârziate. Acele trăiri emoționale pe care nativii doresc să le împărtășească cu cei de acasă pot fi amânate din tot felul de motive. Sau chiar dacă nu amânate, pot avea întârzieri.  Cu toate acestea, o parte dintre nativii Balanță au un anunț de făcut: se căsătoresc! Și acum vin la părinți să anunțe. O altă parte, îi anunță că au un contract nou. Aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau a căror activitate de desfășoară de acasă sunt avantajați.

Relaţii

Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care are față în față casa și profesia. Încă o dată, munca nativilor este savurată de acasă. Idelul de muncă este acela pe care îl desfășoară nativii acum. Atrologul ZODIACOOL consideră că acei nativi care nu au înțeles pînă acum, Luna Plină din 5 iulie le arată foarte clar, mai clar de atât nu se poate, că o activitate profesională care are legătură cu casa, cu familia este idealul pentru ei. Nu că ar munci mai puțin, ci pentru că activitatea propriu-zisă le-ar da nativilor aripi efectiv. Sau, pentru că este vorba de influența lui Neptun, le-ar da nativilor un colac de salvare dintr-o activitate care le consumă energie mult prea mult. Poate că nu toți nativii Balanță au posibilitatea să facă toate acestea. Dar toți au puterea să se inspire din trecut, din ceea ce au învățat de la părinți și bunici, din ceea ce au din rădăcini, în problemele profesionale cu care se confruntă acum. Dacă sunt puțin dezorientați, exact momentul de Lună Plină le va face lumină și vor înțelege exact despre ce este vorba. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Balanță au un fel de repunere în ordine a gândurilor în domeniul profesional.

Noroc

Pe de altă parte, unele realizări pe care nativii le au în muncă le dau satisfacție și doresc să împărtășească toate acestea cu cei de acasă. Nativii care sunt departe de locurile natale dau fuga la părinți. Le este dor de casă, cu atât mai mult, cu cât au tolba plină de realizări pe care doresc să le savureze în locul lor de suflet. Nativii au muncit mult pentru aceste realizări, dar au fost destul de idealiști, parcă au plutit peste toate îndatoririle de muncă, le-au îndeplinit fără încrâncenare, fără să simtă efortul pentru că tot ce au făcut, au  făcut cu iubire. Poate iubire este prea mult spus, dar nu este departe de adevăr. Nativii Balanță au făcut ceva la care de mult au visat și au satisfacția faptului îndeplinit. Și gândul lor este la casă, familie, cămin, la cei mai apropiați oameni de sufletul lor, ca să se bucure împreună. Astrologul ZODIACOOL amintește faptul că mai sunt unii dintre nativi care fiecare bănuț pe care îl câștigă, îl cheltuie pentru casă. Renovează, cumpără lucruri sau pun ban peste ban pentru a-și achiziționa o locuință. Profesional, sunt magicieni: scot din joben ceva ce le poate schimba viața profesională în bine. Momentan, au vizibilitate, sunt autoritari, și mai ales au energie. Fac și desfac pentru a-și menține o poziție socială bună sau pentru a se urca mai sus pe scara ierarhică. Trebuie să țină cont însă că orice treaptă urcă presupune responsabilități suplimentare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.