Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. Acestia au facut o intelegere cu amicii, iar o parte le sunt angajati Și nativii zodiei Leu au probleme: muncesc exagerat de mult, doresc o poziție la serviciu , luptă ca să își păstreze poziția pe care o ocupă și subalternii sau angajații sunt epuizați. Epuizați sunt și nativii! Chiar dacă nu există contracte sau alt gen de asocieri de afaceri între nativii Leu și grupul de peieteni, aceștia sunt iritați de nativii Leu care nu mai au timp de relaxare, nu mai doresc nimic decât muncă, ordine, analiză. Nativii sunt invitați la tot felul de activități plăcute, relaxante, activități de grup care le pot face plăcere. Horoscop Leu iunie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a lunii va trebui să nu exagerezi cu călătoriile, excesul de alcool și mâncare. Există predispoziția la recidivarea unor probleme de sănătate care țin de căile respiratorii, probleme ale articulațiilor, îndeosebi din data de 18. Va trebui să dai dovadă de prudență pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de spate, circulația sângelui sau probleme ale ficatului, dureri în zona capului, stomatologice, oculare. Horoscop Leu iunie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iunie, Leii vor fi sub puternica influență a lui Marte. Această legătură va însemna imprevizibilitate și nervozitate pentru ei. Veți avea probleme să rezistați negativității celorlalți și să rămâneți calm. Pregătiți-vă pentru certuri dese. Dimpotrivă, beneficiul acestei conexiuni este că veți fi într-o formă excelentă; veți dori să faceți sport și veți fi foarte inițiativi. Pe scurt, nu veți rămâne inactiv niciun moment și veți căuta continuu activități care vă vor ține ocupat pentru că nu veți avea niciodată suficient. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă să nu faceți prea multe simultan, deoarece s-ar putea să nu le faceți față în viitor. Horoscop lunar Leu iunie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu iunie 2022 – prognoză

În această lună dedici mai mult timp grupului de prieteni sau asociației din care faci parte. Chiar dacă vor mai exista și animozități, neînțelegeri sau chiar dezamăgiri venite din partea unor amici, vei reuși să treci peste toate aceastea dând dovadă de umor și înțelegere. Este o perioadă favorabilă, îndeosebi în prima parte a lunii, pentru a ieși în evidență reușind să te remarci prin capacitățile tale creatoare, ideile originale, seriozitate și dedicare, în ceea ce privește concretizarea unui proiect de grup. Ai ocazia să întâlnești persoane inteligente, oameni de la care ai multe de învățat și care te vor ajuta să treci de o treaptă importantă pentru evoluția ta profesională. Este timpul să folosești din plin oportunitățile care țin de călătorii, studii lăsându-te purtat de inspirația de moment. Din data de 20 preferi starea de solitudine fiind important să-ți clarifici anumite aspecte ale sinelui. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

O familie

O caracteristică a leului este capacitatea de a transpune informațiile din teorie în practică, iar în iunie va fi exact așa. Vei fi atras de cărți, documente, prelegeri și oricare alte instrumente care te vor ajuta să faci un pas înainte, mai ales la nivel personal. Se pare că dezvoltarea personalității este absolut crucială pentru tine acum, ceea ce este minunat. O relație bună cu tine însuți duce la relații bune cu ceilalți. Cunoștințele acumulate îți vor fi de folos pe viitor.

Carieră

În zona carierei există riscul să ajungi la probleme serioase în relația cu un șef, la începutul lunii, vis-a-vis de greșeli pe care le-ai făcut în trecut și ai tot amânat să le rezolvi, să găsești posibilități de a repara ce ai stricat. Nu este o lună benefică, în ceea ce privește investițiile, putând apărea oricând peirderi de bani, răsturnări de situație, vis-a-vis de un eventual împrumut pe care vrei să îl obții sau aspecte neplăcute care vizează o afacere personală. Până în data de 18 este indicat să lucrezi în secret la proiectele personale care îți pot aduce veniturile la care visezi de mult timp. Din data de 19 este posibil ca anumite persoane din anturaj sau din cadrul unui grup să te pună în situații neplăcute și astfel ești nevoit să schimbi strategia de lucru sau chiar să faci o reevaluare a proiectului pentru care ai muncit foarte mult. Nu duci lipsă de ingeniozitate, creativitate primind susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți atingi scopurile propuse. Este momentul să te afirmi, chiar dacă astfel vei neglija alte aspecte ale vieții. Un moment important, din punct de vedere profesional, ar putea fi în preajma datei de 21, atunci când va trebui să te hotărăști ce vrei în plan profesional. Spre sfârșitul lunii încerci să concretizezi un proiect, fără să mai aștepți susținere din partea prietenilor. Domeniul financiar este bine susținut, cât timp nu faci excese, nu te grăbești să faci achiziții scumpe sau investiții la îndemnul prietenilor care se vor dovedi a fi lipsiți de scrupule. Este posibil să apară probleme de comunicare în relația cu un grup, o asociație din care faci parte sau chiar în relația cu prietenii de la care aveai mari așteptări.

Dragoste

Începutul de lună este interesant la capitolul relație de dragoste având ocazia să reiei o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei pe care o desfășori. În această perioadă vei trece prin reevaluarea relației de cuplu sau a unei relații sentiementale. Este o perioadă de discuții, de analiză a relației existente, înainte de a lua o decizie fermă de schimbare a direcției în plan amoros. În preajma datei de 5 se poate vorbi despre aducerea la lumină a unor aspecte mai puțin plăcute dintr-o relație sentimentală, aspecte pe care le bănuiai dar ai preferat să le tot amâni încercând să „închizi ochii„ dând astfel celuilalt senzația că nu știi ce se întâmplă. Ai acum șansa de a te confrunta cu repercursiunile unor acțiuni din relația de dragoste, poți să vezi adevărata față a persoanei iubite sau vrei să revii la o iubire din trecut, cineva cu care simți că mai ai încă multe de împărtășit în plan amoros. În preajma datei de 21 pot apară tot felul de tentații existând riscul să dai startul unei relații de iubire pe care alegi să o păstrezi la „secret” și care ar putea să îți creeze probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu prietenii, de acolo fiind posibil să se declanșeze tot felul de pierderi, dezamăgiri care se pot răsfrânge și în relația de mariaj. Cu cât prietenii știu mai puține despre viața ta personală, cu atât va fi mai bine pentru tine. Este timpul să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să o lași mai ușor cu prietenii și eventuale aventuri, relații pasagere. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu cu vechime, se poate vorbi acum despre testarea relației având ocazia să vezi dacă relația se așează pe baze solide sau nu, dacă merită să dai o șansă partenerului de viață. Este o perioadă de conștientizare a ceea ce vrei de la celălalt, la cât ești dispus să oferi, să lași de la tine, dacă mai are rost să dedici timp și energie unei relații în care nu te simți iubit, apreciat. Din data de 18 este posibil să intri în posesia unor bârfe, secrete venite prin intermediul amicilor și care vizează relația cu persoana iubită. Cert este că ai ocazia să înveți multe lucruri despre tine, despre ce înseamnă o relație de cuplu și/sau de iubire și că, înainte de toate, cel mai important este să înveți cum să ierți și să iubești.

Horoscop Leu iunie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Leu pot avea pusee acute de artrită, reumatism, cu dureri în articulații, probleme legate de piele, colicist. Toate acestea vin pe fondul unui organism foarte solicitat, de aceea recomandarea este ca nativii să își dozeze forțele, și mai ales să nu facă eforturi exagerate împinși de orgoliu. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Cu toată rezistența persoanei care li se împotrivește, nativii Leu pot avea o mare realizare în plan social. Profesorul care i-a certat și de data aceasta, pe lângă analiza rațională există intuiția, din care pe studentul Leu, îi acordă nota maximă: de fapt a dorit să îi provoace și a reușit! Nativii Leu au parte de momente romantice care vin exact atunci când au mai mare nevoie, le umple inima și persoana iubită reușește să îi detensioneze și să le mai distragă atenție de la muncă. Dar odată cu intrarea planetei Mercur în mișcare retrogradă, pe 18 iunie, în zodia Rac, nativii Leu devin extrem de confuzi în comunicare, dar mai ales mental. Nu fac diferența dintre ideal și realitare, tind să își creeze stări iluzorii, dar ce este mai grav e că încearcă soluții la probleme care se dovedesc a fi utopii. Norocul este că pe data de 20 iunie Soarele intră în Rac. Pentru acești nativi este ocazia de a vedea mai clar lucrurile. Opinia astrologului ZODIACOOL este aceea că, în cazul în care nativii Leu evită anumite ieșiri în lume, evită să ia decizii în jurul datei de 18 iunie, lucrurile devin mai puțin fragile din 20 iunie. Soarele le dă acea energie interioară care transpare și care face ca nativii să comunice lucruri importante, să se impună într-o anumită situație, fără să spună nimic. Imediat, pe 21 iunie, avem Luna Nouă în zodia Rac. Nativii Leu au de realizat că lumea materială este foarte importantă, dar la fel de importantă, dacă nu chiar mult mai importantă, este lumea interioară, credința, relația cu Divinitatea, relaxarea profundă și momentele pe care nativii și le oferă în singurătate, când sunt numai ei cu ei și cu Dumnezeu. Acestea sunt acele momente care le pot aduce soluții, inclusiv pentru problemele materiale, pentru problemele complicare pe care le au de rezolvat la serviciu!

Relaţii

Pe data de 23 iunie, odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare retrogradă, pentru nativii zodiei Leu începe o perioadă în care își pun la îndoială sau le este pusă la îndoială, noile capacități, noile abilități pe care mizau. Au idealuri foarte greu de pătruns. Idealurile nativilor Leu sunt greu de înțeles, inclusiv de ei înșiși. Pentru că idealurile lor țin de subtil, ocultism, țin de alt nivel de conștiință. Chiar și aceste idealuri acum sunt puse la îndoială de nativi! Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă. Planeta care dă nativilor iubire, care le dă un farmec aparte și o deschidere către ceilalți, către a se armoniza cu cei din jur, îi ajută pe nativi să mai dreagă relațiile cu prietenii, pe care i-au cam ținut la distanță, sinceri să fim! Astrologul ZODIACOOL consideră că este un moment în care nativii iau inițiativa unor întâlniri plăcute și pline de armonie. Pe data de 30 iunie, planetele Jupiter și Pluton se reîntâlnesc! Este acea întâlnire care a avut loc, la maxim, în aprilie. În cazul nativilor zodiei Leu, urmează un nou maxim al acelui „cutremur” care a avut loc în zona muncii și relațiilor de muncă cu angajații și subalternii. Nativii au un maxim al eforturilor pe care îl fac, în a fi analitici. Nativii riscă să devină extrem de analitici și aceasta se poate traduce în a fi de-a dreptul cicălitor, imposibili, cu angajații.

Noroc

Cu atât mai mare este iritarea lor că nu pot participa. Este foarte posibil ca prietenii să le propună o călătorie nativilor și lor să le fie foarte greu să participe pentru că mai intervine un contract în întârziere. Mai sunt o parte dintre nativi care doresc să se elibereze de orice responsabilități. Sau consideră că termenii contractuali de la locul de muncă nu le permit să se exprime suficient. Restricționările sunt destul de ferme și nu lasă loc nativilor să își manifeste ideile inventive. Partenerii de viață ai nativilor pot să fie la rândul lor nemulțumiți de atitudinea de „workaholic”, cum spun englezii (dependent de muncă), a nativilor. Nativii sunt destul de puțin comunicativi, mai ales la începutul lunii iunie. Au propriile gânduri, raționamente care țin strict de propriile lor crezuri și nu pot fi abordați lesne de cei din jur. Dar acest lucru trebuie să fie înțeles, mai ales de aceia care-i sunt apropiați, pentru că nativii Leu au muncit luni la rând ca să facă față cerințelor funcției pe care o dețin sau pentru care au speranțe și dorințe și acum sunt foarte aproape să își vadă eforturile împlinite. În opinia astrologului ZODIACOOL, în jurul datei de 4 iunie nativii zodiei Leu întâmpină greutăți tocmai de la aceia care ar fi trebuit să îi sprijine. Pentru că au curajul să își exprime liber ideile, ies din carapace, iar aceia care până acum i-au îndrumat, tocmai îi contrează. Nativii mai tineri sunt și mai afectați de acest aspect, pot întâmpina probleme cu un profesor care nu este de acord cu atitudinea acestora. În data de 5 iunie, avem Lună Plină în opiniile sale cu Soarele în Gemeni. Aspectul atrage atenția nativilor că există posibilitatea de a-și activa creativitatea.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.