Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati in general pe propria persoana Pentru nativii Leu, luna iulie reprezintă acea perioadă în care încep să resimtă din ce în ce mai mult mutarea Nodului Nord în zona prietenilor și grupurilor din care fac parte, acelor grupuri de oameni cu ale căror interese și pasiuni se identifică și în care se integrează. De data aceasta, nativii se duc către grupuri de prieteni, către aceia dintre oameni cu care se identifică. Sunt mai deschiși către activitățile de grup. Horoscop Leu iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare, accidente în zona gambelor, glezne. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în preajma datelor de 8 și 17 și 27. Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus. Horoscop Leu iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Această lună pentru Lei va fi caldă și armonioasă. datorită influenței pe care Venus o va da. Veți face o utilizare corectă a capacității dvs. de a stabili noi relații, astfel încât să cunoașteți oameni interesanți. Mai mult, veți avea suficientă răbdare pentru a-i asculta și pe cei care nu sunt atât de atrăgători. Cu toate acestea, gelozia ar putea apărea din cauza influenței planetei. Veți fi alături de prietenii dvs. și, în același timp, veți da vina pe partenerul dvs. pentru că nu a petrecut suficient timp cu dvs. Încercați să realizați că nu întotdeauna partenerul dvs. se simte comod să petreacă timp cu prietenii dvs. Horoscop lunar Leu iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu iulie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe eul interior fiind momentul potrivit să te eliberezi de balastul emoțional, de ceea ce te ține blocat pe o direcție nu tocmai bună. Simți nevoia să stai mai retras, să te relaxezi, să visezi la o lume ideală, să dedici mai mult timp domeniului spiritual, discuțiilor de natură filosofică. Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent la ce spui, la documente, actele oficiale, contractele pe care le semnezi. Ești într-o continuă alergare din dorința de a rezolva cât mai multe probleme care țin de acte, documente, studii, călătorii importante în interes profesional. Din data de 22 ești mult mai deschis și preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal. Urmează o perioadă de oportunități de dezvoltare în plan relațional, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Deviza lunii, pentru tine, este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” George Bernard Shaw

O familie

În această perioadă, ai grijă la cheltuielile excesive. Îți recomandăm să îți faci o rezervă financiară, deoarece potențialele cheltuieli exagerate te-ar putea costa chiar acoperișul de deasupra capului. Cu toate acestea, Leul nu trebuie să se panicheze, deoarece se va comporta în mod responsabil cu finanțele sale și totul va fi bine. În luna iulie se va trezi în tine dorința de a obține bunuri materiale. Cu toate acestea este bine să te gândești întotdeauna dacă este cu adevărat necesar să cumperi acel lucru. Achiziționarea unui televizor nou sau al oricărui lucru de genul acesta se poate întodeauna amâna.

Carieră

Începutul lunii îți aduce conflicte în relația cu colegii sau colaboratorii. Se anunță reluarea unor discuții tensionate cu persoane care te-au dezamăgit și în trecut. Apar răsturnări de situați în cariera ceea ce te poate forța să iei decizia de a te desprinde dintr-o colaborare sau renunți la un contract de muncă. Acordă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi în preajma datei de 5. Va trebui să acorzi o atenție specială la relația cu colegii de serviciu dar și cu superiorii în preajma datei de 27. Este posibil să apară unele probleme care țin de organizare, de planificare a timpului de care dispui pentru a face față solicitărilor. Fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii, îndeosebi la jumătatea lunii. Sunt favorizate participarea, asocierea în cadrul unor grupuri de lucru având loc acum o consolidare a imaginii tale publice prin intermediul prietenilor. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se face o propunere de colaboare cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate! Privește dincolo de aparențe! La sfârșitul lunii se cere o revizuire serioasă a propriului buget. Nu este exclus să primești bani din urmă, o eventuală despăgubire financiară venită de pe urma unui parteneriat, o afacere finalizată cu ceva timp în urmă sau de la un vechi loc de muncă. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei afaceri personale, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează o relație de amor. Este posibil să te îndrăgostești de o persoană de sex opus din anturaj, cu ocazia participării la o petrecere sau a unei ieșiri prin oraș cu amicii. Este o lună în care resimți o mai mare nevoie de a socializa, de a te relaxa alături de un grup de prieteni. Vrei altceva, mai bun, în plan sentimental. Caută să te eliberezi de trecut, de persoane care nu au plecat definitiv din viața ta și iată că revin acum în forță să te testeze, să vadă ce sentimente mai ai, dacă se poate reveni la ce a fost cândva. Este o perioadă în care ești ocupat de obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Din data de 12 ești mult mai pasional manifestându-te direct, poate prea impulsiv, debordezi de energie, ai dorința de a impresiona sexul opus. Pui mai mult accent pe latura senzuală, intimă a relației. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă și astfel să ajungi într-o oarecare dilemă neștiind prea clar ce alegeri să faci. Nu vrei să renunți la nimeni, nici la partenerul de viață dar nici la o eventuală iubită pe care o ții departe de ochii lumii. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În preajma datei de 27 sunt șanse destul de mari să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secerete care vizează relația de cuplu. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se spune. În ultimul decan al acestei luni este o perioadă de revenire asupra unor discuții cu o persoană de sex opus aflată la mare distanță sau cunoscută prin intermediul studiilor sau cu ocazia unei călătorii. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să dai startul unui proiect comun derulat cu partenerul de viață și astfel ajungi la un oarecare echilibru redescoperind farmecul relației în doi.

Horoscop Leu iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii, în general, dar nu și nativii Leu. Aceștia pot fi de-a dreptul geniali! Idei inedite se pot contura. Există însă un impediment: nativii cărbesc mai mult cu ei decât în lume și aceasta ar putea face ca momentul de genialitate să treacă peste fără să se concretizeze. Ajutorul Divin vine la pachet cu sintagma „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”! Nativii, deși nu au o perioadă în care sunt foarte vorbăreți, au chiar fizic o perioadă în care încă doresc să stea mai mult retrași, pot să se folosească de prieteni! Aceia care îi enervează că vin buluc către ei, aceia pot fi transportatorii ideilor. Astrologul ZODIACOOL este de părere că ideile însă trebuie cumva protejate și în funcție de situația și colectivul în care se desfășoară lucrurile trebuie găsite soluții. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Leu accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de abandonare în sine, în ceilalți, în Divin. Este un aspect care le oferă nativilor Leu imaginea unei lumi în care nu este doar muncă, analiză și rațiune, acel sentiment că lucrurile aparent simple, de o intimitate magică, sunt la fel de importante și de adevătrate precum activitatea din lume. Clipe oferite lor înșile le creează acestor nativi un spațiu numai pentru ei și poate însemna începutul unei perioade de circa două săptămâni în care, cu toată munca și agitația de la locul de muncă, nativii să simtă, măcar și pentru câteva minute, relaxarea și protecția Divină.

Bani

Dacă în luna iulie domeniul prietenilor și grupurilor din care nativii fac parte este atât de important pentru acesta este și pentru că acolo este o persiană care îi atrage nemaipomenit și cu care este posibil să lege o relație romantică, o relație care poate fi una de durată. Ochii în patru, deci! La începutul lunii iulie, au ocazia să facă nefăcute la serviciu și culmea să le mai și iasă. Vă dați seama mândrie pe nativi! Curajul este acela care aduce succesul, dar curajul este abia în planul 2. În planul 1 este Inspirația Divină! Da, chiar așa. Un moment în care nativilor le vine o idee, în care le vin vorbe pe buze, le dau drumul și gata, se rezolvă poate chestiuni încurcate de mult. Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, nativii Leu se reîntorc, obsesiv de-a dreptul, în zona muncii și activităților de analiză, de migală. Dar nu mai au același spor. Se simt epuizați fără să simtă că rezolvă mare lucru. Cu toate acestea, există ceva care încă nu iese la suprafață și care le poate aduce nativilor ceva realizări. Se dă un test al răbdării. Testul Cenușăresei care odată trecut, perspectivele se pot deschide, cu condiția ca nativii să nu întoarcă spatele unei persoane pe care o apreciază, o sprijină și de care tocmai acum se pare că se îndoiește.

Relaţii

În cazul nativilor care au avut probleme în justiție, acestea au suferit amânări, aparent inexplicabile, care au pus nativii pe jar. Se întorc, reanalizează dosarele și constată că au existat omisiuni. Este o perioadă în care răbdarea, analiza și efortul susținut fac minuni! Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Leu asupra acelor chestiuni are trebuie puse în ordine. Pentru dinamicul Leu este destul de neplăcut, dar astrologul ZIDIACOOL insistă asupra elementului numit RĂBDARE, deoarece nu este o perioadă în care nativii să își poate permite să sară peste etape, să inventeze lucruri, să meargă la inspirație. Este o perioadă în care realizările profesionale se bazează într-adevăr pe putința nativilor de a se exprima liber, dar pe chestiuni precise, studiate temeinic la bază și apoi reconstruite, aduse la zi, pe bazele solid realizate. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Am spus la începutul analizei că nativii au un Nod Nord îndreptat către prieteni, grupuri, asociații. Cu toate acestea, poate din retragerea în care s-au găsit nativii, ieșirea către prieteni sau asaltul la care sunt nativii supuși de către cei din jur îi cam sperie. Poate cei din jurul unui nativ Leu ar trebui să le dea un pic de răgaz să „se obișnuiască cu lumina”! Cam aceasta este încă starea în care se găsesc. Au avut lumină interioară, acum se obișnuiesc cu cea materială.

Noroc

Este posibil ca o mare parte dintre nativii Leu să opteze, în această perioadă, pentru afiliere la tot felul de grupări, începând de la echipe soprtive și trupe artistice, și terminând cu partide politice. Au petrecut o perioadă destul de lungă, de peste un an de zile, în care au simțit nevoia retragerii în sine. Au preferat compania Lui Dumnezeu, și nu aceea a oamenilor. Să nu se înțeleagă că nativii s-au retras în peșteri sau că s-au ascuns de lume de tot. Aceasta a fost tendința generală. Nativii s-au analizat în cele mai mici amănunte. Au avut ocazia să își recapituleze fapte, gânduri, sentimente. Ce rezultat a avut analiza? Numai și numai nativii o pot ști! Zona care a fost cumva vectorul de direcție al nativilor Leu, în perioada de circa un an și jumătate care a trecut, le-a inspirat multe și acum ies în lume cu fapte.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.