Horoscop lunar Leu ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Leu nu mai sunt atat de autoritari si exigenti cu angajatii sau colegii de munca, dar tot poate exista un mic conflict Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, ies din zona muncii și a sănătății și nativii Leu se simt dintr-o dată mai relaxați. Sunt mai puțin stresați și simt că treburile care trebuiesc efectuate în jurul lor nu le mai aparțin numai și numai lor. Horoscop Leu ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ești mult mai preocupat de felul în care arăți, cauți noi modalități de a-ți îmbunătăți condiția fizică. Ești preocupat să îți acorzi mai mult timp, să schimbi regimul de viață și/sau alimentar. Se impune acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical stomatologic și/sau reumatologic, să apelezi la tratamente naturiste. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive, îndeosebi în intervalul 8 – 15 ianuarie. Horoscop Leu ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În ianuarie, vă veți simți renăscut în toate modurile. O modalitate bună de a ieși din stereotipul de anul trecut ar putea fi o călătorie în străinătate. Jupiter vă va îndruma și nu va exista nicio problemă pe care nu o puteți rezolva. Cu toate acestea, pe drum și acasă, evitați comportamentul dominant și exploziv. Ceilalți ar putea fi descurajați de argumentele constante.La sfârșitul lunii, evitați operațiile, deoarece veți fi sub efectul lunii pline. Aveți grijă de sistemul cardiac, așa că evitați fumatul sau consumul de alimente bogate în colesterol. Horoscop lunar Leu ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu ianuarie 2023 – prognoză

În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Sunt mari șansele de a obține ceea ce îți dorești, dar este bine să nu te grăbești Dacă reușești să-ți păstrezi acest dinamism până la sfârșitul perioadei ai toate șansele să culegi roadele muncii tale. Este important să îți acorzi momentele tale de pauză, de liniște și relaxare, departe de grijile profesionale. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă. Din data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat, de noi asocieri care pot să îți aducă starea de mulțumire. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat de ceilalți. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă în plan relațional întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Deviza lunii, pentru tine, este: „Marile dureri sunt tăcute: ele nu se exprimă prin lacrimi.” T. Tasso

O familie

Prin natura sa, Leul este unul dintre cei mai puternici lideri ai zodiacului și în acest an, această abilitate se va dezvolta și mai mult. Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, ianuarie va aduce oportunități profesionale interesante pe care le vor accepta fără să clipească. Leii adoră provocările și vor depune eforturi uriașe pentru a-și depăși nivelul. Fie că ești angajat sau antreprenor, viața ta profesională va prospera. Cu toate acestea, fiind sub presiunea muncii, ai grijă să nu uiți de oamenii apropiați. Și ei au nevoie de atenția ta.

Carieră

Este o lună importantă în plan profesional necesitând multă atenție, dedicare, o mai bună organizare a timpului de lucru. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, să nu te încăpățânezi pe o direcție care contravine, de fapt, intereselor firmei sau ale șefilor. Este nevoie să dai dovadă de diplomație, de o bună organizare a timpului de lucru și să evită să împărtășești celorlalți ideile tale. Este posibil să apară tot felul de evenimente neprevăzute care îți pot da planurile peste cap la locul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 9 ianuarie. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program. Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute cu șefii, legate de salariu, îndeosebi în intervalul 9 – 15 ianuarie. Este bine să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi sau la eventualele asoceri pe care vrei să le faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În preajma datei de 4 ianuarie este favorizată o negociere a contractului de muncă sau obținerea unui nou post, mai bine plătit. Poate fi vorba și despre șansa de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare care te ajută să obții o nouă avansare la locul de muncă și implicit mai mulți bani la salariu. Din data de 8 ianuarie ești avantajat, din punct de evdere financiar. Nu vei fi scutit de surprize neplcăute, de cheltuieli neașteptate, în intervalul 7 – 12 ianuarie, astfel că se recomandă atenție la cheltuielile pe care le faci, la eventualele investiții. Nu te grăbi să dai sau să iei bani cu împrumut. La sfârșitul lunii se recomandă să eviți semnarea unui contract de muncă sau de colaborare întrucât ești predispus la probleme de natură juridică, răsturnări de situație care te vor afecta pe termen îndelungat.

Dragoste

Începi această lună cu mult dinamism, energie, în ceea ce privește relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, până în data de 8 ianuarie apar momente deosebite de romantism, pasiune, simți nevoia de a-ți exprima propriile gânduri, sentimente față de partenerul de viață. Poate fi ocazia de a te reîndrăgosti, de a vedea partea frumoasă a relației în doi, de a merge împreună la petreceri, de a călători mai mult, alături de partenerul de viață. Găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi, care nu îți mai este favorabiă, din punct de vedere financiar. În intervalul 12 – 20 ianuarie îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole, sociale sau profesionale. Te poți aștepta la răsturnări de situație, la aflarea unor secrete, vis-a-vis de relația de cuplu, declansând astfel un șir de evenimente menit să revoluționeze relația de cuplu, să aducă profunde transformări cu impact pe termen îndelungat. Este posibil să iei decizia de a renunța la un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau vrei să faci schimbări semnificative, vis-a-vis de acesta. Pe de altă parte, aceste tranzite planetare de pe casa relației de mariaj ar putea să aducă o nevoie de schimbare a atitudinii în relația de mariaj, ai dorința de a te reîndrăgosti de partenerul de viață, poate fi ocazia de a renunța la anumite vicii, la un grup sau domeniu care te-a ținut departe de familie, de casă și implict departe de partener. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se anunță o lună tumultoasă, cu o nevoie profundă de a schimba ceva în viața personală și relațională, de a da o nouă direcție unei relații de amor existente. Nu mai accepți jumătăți de măsură, ceea ce ar putea să surprindă pe celălalt. În a doua parte a lunii ești predispus la o întâlnire de amor de natură kramică fiind vorba despre un semnal că relația în care ești implicat de ceva timp nu este în acord cu Destinul tău. Tot ce ai de făcut este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să acționezi ținând cont de rațiune. La sfârșitul lunii se amplifică tensiunile din relația de cuplu având ca subiect principal banii, cheltuielile nejustificate.

Horoscop Leu ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se spune clar că trebuie să fie parte egală într-o asociere, să lase deoparte obsesia pentru partener, pentru interesele acestuia, dar și pe abilitățile acestuia. Nativul trebuie să își exprime propria persoană față de partener. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile. În ianuarie 2023 aceste afecțiuni pot cunoaște ameliorări semnificative.

Bani

Trecerea celor doi mari grei în domeniul relațiilor face ca nativii să fie dispuși să colaboreze cu cei din jur, să fie mai permisivi ca de obicei pentru că acolo unde sunt Jupiter și Saturn, lucrurile trebuie puse în ordine.  Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre creativitate și aceia dintre oamenii cărora li se adresează creațiile. Și din acest aspect reiese nevoia ca nativul să își îndrepte privirea către ceilalți. Propriile creații, indiferent cât de ingenioase sunt, au valoare dacă se adresează cuiva! Către acel cineva este acum nativul sfătuit de astrologul zodiacool.ro să își îndrepte privirea și interesul. O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Leu în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Aspectul pune presiune pe profesie și locul de muncă. Se poate anticipa un conflict cu colegii de muncă, probleme cu angajații sau pur și simplu nativul schimbă locul de muncă și despărțirea de colegi este dificilă. Dar nativii sunt mulțumiți că se eliberează de niște responsabilități care i-au presat până acum. În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe relații și parteneriate. Există în interiorul nativului o tendință de a domina, de a se face remarcat și ascultat. Este tendința de a conduce. De data aceasta nativul este dispus, ba chiar insistă să colaboreze de la egal la egal.

Relaţii

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Aspectele din acea perioadă conduc către activitate profesională intensă. Dar conduc și către greșeli pe care nativul le poate face din impulsivitate. Atenție în special la data de 20 ianuarie când, pe fondul întâlnirii dintre îndrăznețul Marte și năvalnicul Uranus, nativii să nu aibă izbucniri exagerate la locul de muncă și în special cu șefii. Altfel acest Marte dă energie în domeniul profesional și posibilitatea ca nativul să se facă remarcat. Cu riscul ca nativul să fie uneori impulsiv. Dar riscul este cu atât mai diminuat, cu cât efortul pe care îl face nativul este mai mare, descărcând astfel energiile marțiene. Din data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii Leu sunt puțin mai împăcați cu munca. Deși epuizați, nativii găsesc un oarecare farmec în tot ce fac. Cu analiza, cu exagerările și cu cicălitul angajaților au lăsat-o mai moale. Au o bună comunicare cu partenerul și de aceea poate se simt mult mai relaxați și reușesc să se echilibreze. În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii Leu au avut o lungă perioadă de haos în viața profesională. Ba se întrevedea ceva în viitor, ba se estompa de tot perspectiva. Lucrurile alunecau dintr-o parte în alta. Nativii aveau un simț al libertății care friza anarhismul. Odată cu intrarea lui Uranus în mers direct, nativii devim conștienți de consecințele unei mișcări haotice. Se eliberează de acele responsabilități inutile, învechite. Nativii devin inventivi, își exprimă extravaganțele și militează pentru drepturile celorlalți la libertate și libera exprimare.

Noroc

Admit ca mai sunt și alții, cel mai probabil partenerii lor de viață, sau partenerii de afaceri, după caz, care pot prelua o parte dintre sarcini, o parte a muncii de Sisif pe care nativul a desfășurat-o până acum, timp de luni de zile. Astrologul zodiacool.ro este de părere că și colaboratorii, colegii de muncă și angajații unui nativ Leu pot respira ușurați: nu mai este numai și numai cu ochii pe ei, nu este pus pe cicăleală și pe a măsura cu milimetrul fiecare pas al acestora. Asta nu înseamnă ca nativul își neglijează munca. Dar pur și simplu nu mai exagerează cu exigențele. Referindu-ne la chestiuni de ordin personal, nativul a suferit de ipohondrie. Multe luni la rând s-a întâmplat acest lucru. Acum începe să fie mulțumit cu rezultatul analizelor, cum se simte, cât și cum mănâncă. Pentru că a ținut o dietă efectiv de speriat pentru alte persoane, a luat tot felul de suplimente, s-a dus la doctor de câte ori a avut cel mai mic simptom de ceva banal. Și aici lucrurile s-au relaxat, dar greul trece asupra partenerului de viață care este în situația de a-l potoli când mai are așa câte o tendință de a reveni la lucruri exagerate.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.