Horoscop lunar Leu februarie 2023

Horoscop Februarie Leu: nativii au nevoie de oameni in jurul lor, vor sa se bazeze si sa se dedice cuiva, fie prietenilor, familiei, fie persoanei iubite Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie și anumite mesaje pe care le așteptați de mult, referitor la zona de relații, pot să vină. Este posibil ca o parte dintre nativi să trebuiască să facă niște scurte deplasări care până acum nu erau posibile din varii motive. Horoscop Leu februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor. La începutul lunii există riscul să te confrunți cu probleme care țin de zona capului, ai predispoziție la accidente, migrene, lovituri. Acordă atenție și în preajma datei de 20 februarie, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții sau probleme ale sistemului digestiv. În această lună ești suprasolicitat de domeniul socio-profesional iar aceasta nu face decât să îți creeze tot felul de probleme de sănătate. Horoscop Leu februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Dacă ultima lună nu a mers așa cum se așteptau, Leii, au tendința de a-și asuma riscuri. Până acum, riscul a dat de multe ori roade, dar amintiți-vă că poate avea consecințe catastrofale pentru dvs., așa că ar trebui să vă gândiți dacă merită să riscați. Vă veți simți diferit în februarie. Separarea de ceilalți ar putea ajuta. Deși vă va fi dificil, încercați să petreceți cât mai mult timp singur și să vă organizați gândurile înainte de a vă angaja în viața altora. Horoscop lunar Leu februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, modul în care te implici în relația de cuplu, o asociere sau parteneriat important pentru tine. Au loc evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, vis-a-vis de relația de mariaj. Se reiau discuțiile vis-a-vis de bani, modul în care sunt investiți aceștia. Este o perioadă de reevaluare a modului în care înțelegi relația, cât de dispus ești să lași de la tine pentru reuși să echilibrezi relația de cuplu. Prima parte a lunii vine cu mesajul clar să eviți startul unor asocieri. Ascultă-ți intuiția și acordă atenție la nevoile sufletului tău, la dorințele și idealurile proprii. După data de 18 februarie ești mult mai preocupat de ocultism, metafizică, modul în care ai putea obține bani prin intermediul celorlalți, eventual dintr-o afacere sau asociere. Vei pune mai mult accent pe latura intimă din cadrul relației existente. Este timpul să te concentrezi mai mult asupra aspectelor care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți, se poate vorbi despre primirea unor bani de pe urma unei moșteniri sau bani obținuți de pe urma unei vânzări, investiții făcute în trecut. Deviza lunii este: „Timpul, în cursa lui imensă, descoperă tot ceea ce era ascuns și acoperă tot ceea ce era descoperit.” Sofocle

O familie

Februarie și energia sa vor fi benefice atât pentru carieră, cât și pentru relațiile de familie. Această lună este absolut ideală pentru consolidarea acestor relații, prin urmare, planificarea unei vacanțe sau a oricăror alte activități împreună ar fi o idee minunată. Familia ta te iubește și Leul va avea acum confirmarea acestui fapt. Bucură-te de aceste momente neprețuite, pentru că într-o zi, întâlnirile de acest fel nu vor mai fi posibile. Vei răspândi iubire necondiționată peste tot în jurul tău.

Carieră

În prima parte a lunii ai tendința de a te implica în tot felul de colaborări, asocieri, care mai de care mai riscante, din punct de vedere financiar dar și juridic. Se recomandă atenție până în data de 22 februarie, atunci când există riscul să apară tot felul de complicații care vizează un împrumut, plata unor taxe, impozite, aspecte care vizează un proces. În preajma datei de 7 februarie este posibil să renunți la o colaborare ce părea de bun augur pentru tine. Ai ocazia să observi adevăratele interese ale unui prieten sau colaborator. Este timpul să lași în urmă relații care te-au făcut să bați pasul pe loc în plan profesional. Beneficiezi de multă energie, ambiție, ai capacitate de muncă pentru a reuși să concretizezi idei originale. Joci rolul de lider în echipa ta de lucru, mai mult sau mai puțin oficial, remarcându-te prin profesionalism. Acceptă că ești valoros și ieși la înaintare, spune-ți punctul de vedere! Șefii sunt conștienți de valoarea ta, totul depinde de tine, de modul cum îți impui punctul de vedere. Nu-ți fie rușine să ceri propriile drepturi! Este momentul să renegociezi salariul, să revii asupra unor înțelegeri. Este posibi să renunți definitiv la un contract de muncă. Chiar dacă, din data de 11 februarie, va apărea tentația de a intra într-o asociere, Astroella îți recomandă să mai aștepți, să nu te grăbești! Este timpul să aduni mai multe informații, să observi ce anume se află în spatele unor promisiuni. De evitat semnarea de contracte, colaborări, vânzări/cumpărări de obiecte de valoare, până în data de 21 februarie. Până atunci ai destul de multe lucruri de făcut, îndeosebi atunci când vine vorba despre ordine printre acte, documente, reluarea unor discuții pe tema unei asocieri sau a unui proiect derulat cu împreună cu partenerul de viață. La sfârșit de lună ești mult mai impulsionat să îți iei un nou avânt în carieră. Apar noi promisiuni de progres, de relansare în domeniul tău. Profită de aceste schimbări și alege ceea ce corespunde așteptărilor tale.

Dragoste

În această perioadă se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de simplu de controlat în relația de mariaj. Ți se cere să fii prudent la decizile pe care le iei, să acorzi atenție la modul în care îți gestionezi furia asupra celuilalt. Nu este exclus ca stresul legat de muncă, serviciu sau grijile financiare să te copleșească în așa măsură încât aduci tot felul de acuzații la adresa partenerului de viață. Este timpul să conștientizezi că, pentru ca relația să funcționeze, este nevoie să te transformi, să acepți că și tu poți greși, că ești, poate, prea critic, posesiv, atent la lucruri care nu sunt atât de importante. Până în data de 11 februarie te simți „luat de val” reușind cu greu să îți stăpânești pornirile „leonine”. Din data de 18 februarie începi să îți mai revii, privești lucrurile dincolo de aparențe, redescoperi importanța relației intime, sexuale din relația de cuplu. Ai ocazia să petreci momente de romantism alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 25 februarie. Poți spune că, în prima parte a lunii, este vorba despre „dragoste cu năbădăi” pentru ca, în a doua parte a lunii, să revii la sentimente normale, redescoperi pasiunea din cadrul relației. Pentru cei care nu au rezistat furtunii din prima parte a lunii nu este exclus ca, din data de 25 februarie, să fie supuși tentației de a se îndrăgosti, să dea startul unei relații extraconjugale. În această perioadă, pentru cei care sunt celibatari, este bine să evite startul unei relații de cursă lungă, să oficializeze o relație de dragoste. Este o perioadă destul de nefastă și ceea ce se începe până în data de 21 febraurie nu este de bun augur. O perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental, pentru cei singuri, va fi după data de 25 februarie, atunci când apar ocazii la orizont, pentru cuceriri și aventuri de-a dreptul explozive. La sfârșitul lunii este posibil să reapară discuții, în relația de cuplu, vis-a-vis de bani, cheltuieli. Nu este exclus să ai sentimentul de deja vu, discuții care au mai avut loc și la începutul acestei luni.

Horoscop Leu februarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și doriți să aflați un secret. Sau aveți de înfruntat o chestiune financiară cu un partener de afaceri. În orice caz, viața profesională vă este destul de tensionată și cel mai probabil din cauza a ceva ce este ascuns pentru moment. Din punct de vedere al sănătății, această obsesie pentru relații poate să vă producă probleme în zona gâtului și zona cervicală. Atenție și la problemele specifice momentului, respectiv gambele și laba piciorului.

Bani

În afaceri sunteți îngrijorător de agitați. Preocupați exagerat de căutarea de contracte noi, și există riscul de a neglija acele obligații în care sunteți angajați acum. Și, pe de altă parte, nu aveți suficient curaj sau voință să vă manifestați propriile păreri, propria cunoaștere în parteneriatele în care sunteți angajați. Nu este în regulă. Aveți să vă aduceți propria contribuție. Și mobilizați-vă pentru că asocierile și contractele vor veni din belșug. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și aveți posibilitatea de a pătrunde un secret. De exemplu, poate aflați de ce întârzie contractele voastre. Dar mai puteți să fiți nevoiți să vă mobilizați niște abilități care până acum au stat în stare latentă, în cazul în care sunt multe și trebuiesc respectate niște termene stricte. Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția la bani. Trebuie să învățați să vă negociați partea. Nu de alta, dar prea vă bazați pe parteneri. Și astrologul zodiacool.ro nu vrea să insinueze nimic, dar cel mai bine este ca fiacare să aibă în vedere propriile interese și propriile obligații.

Relaţii

Sunteți dependenți total de parteneri! Vă obsedează relațiile. Fie vedeți că aveți prea multe relații și sunteți tentați cumva să va bazați prea mult pe ele. O altă variantă este aceea că vă este teamă să acționați de unii singuri și căutați cu ardoare o relație, undeva, un partener cu care să mergeți împreună într-un demers oarecare. Partenerul de viață este totul! Dar este absolut necesar să aveți în vedere modul în care voi vă raportați la această relație în care sunteți. Aveți în partener o bază solidă și este momentul să vă afirmați propria persoană. Aceia dintre nativii Leu care sunteți singuri, sunteți cuprinși de o îngrijorare și simțiți nevoia să începeți să faceți pași pentru a vă găsi „jumătatea”.  Și în acest caz, în loc să vă puneți în valoare persoana, vă preocupă numai partenerul, care vine sau nu. Dar data de 1 februarie când Venus intră în zodia Vărsător, viața de cuplu poate deveni extrem de agreabilă. Indiferent cât de legată este o relație, există suișuri și coborâșuri. Ei bine, din punct de vedere relațional, începe o perioadă frumoasă în care atracția crește și relația de cuplu devine armonioasă. Aveți de constribuit la aceasta. Nu lăsați totul pe partener. Dar nici să nu vedeți în viața de cuplu numai interesele și voința partenerului. Este de datoria voastră să vă manifestați părerile și, mai ales, așteptările de la relația de cuplu. Și să duceți în relație un plus care să vă reprezinte.

Noroc

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că în relația de cuplu începe ceva. Este posibil ca nativii să sesizeze nevoia de schimbare a propriei atitudini și prietenii au un merit în aceasta. Dar interesul pentru relaționare și pentru relații este și mai mare din partea nativilor Leu care sunt antrenați în probleme profesionale sau în afaceri. Aici este nevoie de imaginație pentru a începe ceva nou deoarece fie contractele așteptate întârzie, fie vin toate odată și crează panică.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.