Horoscop lunar Leu decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Leu e posibil sa strice o relatie profesionala cu o persoana care i-a fost alaturi, care l-a ajutat Pentru un nativ Leu luna decembrie se anunță a fi încă o lună a muncii, a obsesiei pentru amănunte, pentru ordine, o lună în care nativul începe să își dea seama că trebuie să facă un pas înainte, că așa nu se mai poate, că trebuie să facă un pas către viitor. A făcut tot ce s-a putut omenește ca să își facă datoria față de locul de muncă, față de colegi, de angajați. Angajații au fost analizați fiecare în parte, echipa cu care lucrează a fost în centrul atenției acestor nativi. Acum trebuie să facă un pas înainte. Pasul este către a-și găsi un aliat care să îi fie de un real sprijin. Horoscop Leu decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme digestive sau legate de oase, dinți, de spate, probleme care țin de posibile infecții, probleme la încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale. Ești predispus la îngrășare fiind nevoie de mai multă atenție la ce anume și cât mănânci. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură și/sau exerciții fizice în sală. Horoscop Leu decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor.Veți fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și veți încerca să păstrați toate tradițiile. Acest lucru vă va ajuta să păstrați calmul și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor și a partenerului dvs., care vor fi extrem de recunoscători pentru asta. În prima jumătate a lunii, evitați oboseala fizică și șederile prelungite afară, deoarece veți fi predispus la boli pulmonare și gripe. Chiar și gripa obișnuită v-ar putea pune la pământ și vă va strica Crăciunul. Horoscop lunar Leu decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu decembrie 2022 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația sentimentală, relația cu sexul opus, dar și zona creativității. Se reconfigurează relații vechi, este posibil să dai startul unei noi relații, au loc discuții cu copiii, ești mult mai preocuat de educația acestora. Organizezi activități recreative sau pui la cale tot felul de activități ce au legătură cu copiii, cu creativitatea. După data de 21 devii mult mai preocupat de domeniul profesional, relația cu colegii, colaboratorii, îți place ceea ce faci, ești dornic să relansezi un proiect profesional. Este momentul să te preocupi mai mult de prorpia sănătate, să îți faci analize medicale sau să adopți un regim de viață mult mai sănătos. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim

O familie

Crăciunul bate deja la ușă, dar se pare că gândurile tale sunt în altă parte. O grămadă de întrebări etice trec prin mintea Leului și atunci când întâlnesc o nedreptate, nu vor ezita să intervină. Decembrie le dă această mentalitate pacifistă pe care nu au mai simțit-o până acum. Amintește-ți că trebuie, în primul rând, să te comporți frumos. Ai grijă de corpul tău cu exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă și hrănește-ți sufletul cu meditație. Ai avut un an plin de succes, prin urmare nu există nici un motiv de îngrijorare.

Carieră

Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase. Până la mijlcoul lunii vor apărea noi oportunități de progres, de dezvoltare, ai șansa de a te înscrie la noi cursuri sau de a călători în străinătate, de a demara colaborări cu persoane aflate în străinătate astfel că tot efortul de până acum își va arăta roadele din plin având ocazia să primești banii de care ai nevoie, poți să dai startul unor colaborări rentabile, din punct de vedere financiar. Din data de 21 ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Este posibil chiar să investești mai mult în educație, te înscrii la un (nou) curs de perfecționare care îți va aduce realizări deosebite în plan profesional. Spre sfârșitul perioadei este indicat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, eventuale cheltuieli care nu sunt absolut necesare. Planul financiar poate avea de suferit, în ultima decadă a acestei luni. Acordă atenție la aspecte legate de startul unui proiect ambițios, de anvergură, de lungă durată, proiect la care vei munci susținut, îndeosebi în următorul an dar care merită tot efortul depus de tine.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești luat oarecum „pe sus” în relația sentimentală. Ai de lămurit aspecte importante care vizează o relație deja existentă, ești nevoit să faci o schimbare în această direcție. Nu suporți rutina, vrei să ieși dintr-o relație care nu mai corespunde așteptărilor tale. Chiar dacă nu ai curaj să o spui clar și răspicat, vei da curs însă unei noi relații de amor. Până la jumătatea lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul părinților sau cu ocazia unei călătorii la locurile natale. Este șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat având sentimentul că nu poți deține controlul, din punct de vedere afectiv-emoțional. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut. La mijlocul lunii ți se revelează răspunsuri importante, vis-a-vis de relația existentă. În a doua parte a lunii reușești să vezi, cu mai multă claritate, ce ai de făcut. Din data de 15 îți exprimi cu mai multă sinceritate propriile sentimente, ba chiar este posibil să îți dorești să întemeiezi o familie, să concepi un copil sau chiar să înfiezi. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în a doua parte a lunii este posibil să renunți definitiv la relație sau să aduci o schimbare importantă în atitudinea ta, în modul de a relaționa cu partenerul de viață. Poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Apar acum clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei sau despre o eventuală vânzare de proprietate. În această lună reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Horoscop Leu decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn îi arată nativului exact ce astrologul zodiacool.ro spune de multă vreme, referindu-se la aspectul care i-a necăjit pe nativii Leu tot anu 2022: că situația lor de obsesie pentru muncă și de epuizare totală la un moment are cea mai eficiantă rezolvare apelând la Dumnezeu pentru ajutor: „Doamne, eu am făcut tot ce am putut mai departe nu mai pot singur”! Și poate că îți iese în cale partenerul cu care să împarți greutățile!

Bani

Din punct de vedere profesional, nativul ar merge în sus, ar dori o avansare, nu neapărat în funcție, ci măcar ca și nivel al muncii, dar echipa îl ține în loc. Și îl mai țin în loc o serie întreagă de lucruri mărunte pe care le are de rezolvat și asta îl cam enervează. Ajungem la data de 17 și 18 decembrie când începe marea trecere a celor doi puternici, Saturn în data de 17 și Jupiter în 18 decembrie, în zodia Vărsător. Pentru nativii Leu planetele trec din domeniul muncii și al analizei, al lucrurilor care la prima vedere par mai puțin importante, la tendința de asociere și de a-și atrage lângă el o persoană pe care să se poată baza. Din data de 17 decembrie, Saturn face trecerea și nativul constată că după ce a aranjat toate amănuntele care țin de domeniul profesional, după ce s-a străduit și a muncit foarte mult ordonând toate cele, acum are nevoie de noi contracte. Este faza aceea la care după ce ne facem ordine, ne organizăm firma, închiriem un spațiu, facem curat în birouri, cumpărăm birouri, cumpărăm hârtie, cumpărăm imprimantă, tonere, calculatoare, așteptăm o relație, un asociat, un contract. Primul face pasul Saturn, care este în general cel mai curajos dintre toți, urmat de Jupiter, care începe cu sfaturi și cu strategii. Nu întâmplător Marea Conjuncție din data de 21 Decembrie va avea loc pentru nativii zodiei Leu în această zonă a parteneriatelor și a relațiilor. Data de 21 Decembrie este o dată cu impact deosebit. Este ziua cu noaptea cea mai lungă, începe iarna astronomică, Soarele intră în Capricorn. Lumină și energie aduce Soarele tocmai pentru ca nativii Leu să aibă energia de care au nevoie pentru a părăsi un domeniu care a fost în mare măsură interesant pentru o perioadă de peste un an.

Relaţii

Aduc în discuție ziua de 4 decembrie, ziua iubirii, când trei planete care în horoscop reprezintă iubire, Luna, Venus și Neptun, formează pentru câteva ore un trigon regal pe semne de apă. Pentru nativii Leu se manifestă într-o foarte mare discreție. Nu se pune problema de ce fel de iubire nutrește pentru fiecare dintre cei cu care are relații. Într-un fel iubește pe toată lumea, iubește familia și mai iubește și romantic, că nici el nu știe pe cine iubește. Important este că iubește și cu acest sentiment ales nu dai greș! Poate să fie o iubire ca o deschidere către credință, către Dumnezeu de la care primește iubire și o retransmite celor de aproape. Mulți nativi Leu încep odată cu sfârșitul lui decembrie să se gândească la căsătorie. Dar acest sfârșit de decembrie este și perioada în care nativul este pus să vadă foarte bine și clar cu cine are de-a face sau de ce fel de parteneri are nevoie ca să meargă mai departe. Nativul merge oricum mai departe, dar felul în care își abordează partenerii, felul în care nativii văd această latură a existenței lor, parteneriatul și relațiile, este posibil să fie văzute într-o altă lumină începând cu decembrie 2022. Unii dintre nativii Leu care sunt parte într-un cuplu stabil, au un fel de reînnoire a jurămintelor.

Noroc

Acasă lucrurile sunt sub control cumva, dar nu este liniștit pentru că o persoană influentă, care l-a ajutat cândva, este nemulțumită de activitatea lui. Nici nativul Leu nu este suficient de prevențios cu această persoană, cele mai mari greșeli poate să le facă tocmai față de aceasta, care i-a fost alături odată și acum i se răspunde pe un ton cam impulsiv. Acesta ar fi lucrul care îl neliniștește în acest moment pe nativul Leu, această relație care simte că este pe cale să se strice.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iunie 2022

Pentru nativii Leu, inceputul lunii iunie poate sa insemne prieteni suparati si care ii supara. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.