Horoscop lunar Leu august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Leu august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre sporturi extreme, viteză excesivă, escaladări periculoase, excese alimentare. Ești predispus la căzături, lovituri, tăieturi, probleme care țin de zona capului dar și unele probleme legate de funcționarea inimii, dureri de spate, încheieturi, pe la jumătatea perioadei. Se recomandă prudență în activitățile de la locul de muncă sau în deplasările în interes profesional. Evită să faci pe grozavul altfel va trebui să suporți consecințe neplăcute. Horoscop Leu august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În august, Leii vor avea cea mai bună perioadă a anului datorită planetei lor dominante – Soarele. Veți fi grozav la serviciu, iar colegii dvs. vă vor invidia. Acordați atenție instinctelor dvs. atunci când luați o decizie dificilă, iar norocul va veni. Veți fi și mai ambițios, ceea ce va fi remarcat de către superiorii dvs. Feriți-vă de relațiile cu colegii dvs. care probabil se vor înrăutăți puțin.De asemenea, vă veți descurca foarte bine în afaceri, fie că este vorba de negocierea unei vânzări, a unei chirii sau a altor tranzacții financiare. Ofertele excelente vă vor veni practic de la sine și ar fi păcat să nu le folosiți. Horoscop lunar Leu august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu august 2022 – prognoză

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe propria persoană având șansa la reînnoire în plan personal, schimbarea propriei mentalități, vis-a-vis de viață, relații. Reușești să impresionezi prin simpla ta prezență dar și prin atitudinea dezinvoltă, prin dinamism și ambiție, prin hotărârea de a merge mai departe, indiferent de obstacolele ivite în cale. Ești preocupat de progresul personal, noi posibilități de a obține mai mulți bani, recunoaștere în plan socio-profesional. Ești dominat de pasiune și de entuziasm pentru împlinirea unui țel măreț. Chiar dacă, în prima parte a lunii, ai ocazia să observi că multe din demersurile tale tind să fie întârziate, poate chiar anulate, nu mică îți va fi mirarea să constați că toate acestea sunt, de fapt, în avantajul tău, spre binele de mai târziu. Ai ocazia să faci curățenie în viața personală, în relația cu ceilalți descoperind o nouă față a mediului, grupului din care faci parte. Ceea ce sădești acum, în această perioadă, va avea impact pe termen îndelungat, în destinul tău. Din data de 22 apar noi oportunități de creștere a veniturilor din muncă personală. Poate fi vorba despre o renegociere a salariului, noi oportunități de a primi un post de lider în cadrul colectivului de muncă. Deviza ta în această lună este: „Din păcate știm să apreciem dragostea, abia atunci când o pierdem.” Anonim

O familie

Luna august va gravita mult în jurul plăcerii sexuale. Nu este nimic rău în a experimenta lucruri noi în pat, dar este important ca partenerul tău să fie de acord cu acestea. Vei simți o dorință profundă de a încerca practici sexuale neobișnuite și chiar tabu. Dacă partenerul nu îți împărtășește fanteziile, nu te supăra și mai ales, ferește-te de tendința de a înșela. Leul ar trebui să realizeze că există lucruri mai importante decât plăcerea sexuală. Începe mai degrabă să scrii un jurnal, unde îți vei putea da frâu liber gândurilor, într-un mod relaxat.

Carieră

În această perioadă va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu colegii și/sau superiorii. Te poți aștepta la unele răsturnări de situații neașteptate, în plan profesional, apărute ca urmare a unor bârfe, invidii venite din partea prietenilor, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la actele pe care le semnezi acum, modul în care negociezi salariul, în mod special la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii ești nevoit să investești mai mult în casă, familie, poate chiar să îți susții părinții cu bani. Nu este exclus să îți schimbi domiciliul și astfel cheltui niște bani care erau programați pentru cu totul altceva. Se poate vorbi acum despre șansa de a-ți mări veniturile din muncă proprie, îndeosebi din data de 20. Este favorizată munca de creație, relațiile profesionale, parteneriatele la distanță, eventual peste hotare, în a doua parte a lunii. Ai ocazia să demarezi un proiect ambițios cu o firmă importantă sau cu persoane influente. Este un moment de salt, de progres iar tot ceea ce clădești acum va avea impact pe termen îndelungat. Totul va depinde de tine, să nu te lași influențat de cei care te invidiază și nu vor să te vadă cum progresezi.

Dragoste

Este o lună intensă, interesantă și chiar inedită, în plan relațional și sentimental. Se cere multă răbdare din partea ta în relația cu partenerul de viață pentru că este posibil să te enervezi din lucruri de nimic și astfel poți să ajungi la certuri serioase, îndeosebi la mijlocul lunii. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii pripite, doar pentru că nu îți sunt împlinite anumite mofturi, pretenții, datorită tendinței de a fi mult mai egoist, posesiv. Vezi ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce anume trebuie să renunți, să schimbi. Ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață și astfel redescoperiți momente de pasiune și romantism. În a doua parte a lunii ești preocupat de sarcinile de la locul de muncă și astfel lași relația de cuplu pe planul secund. Pot să apară noi realizări legate de proiecte comune, lansate încă din luna februarie 2022. Totul este să dai dovadă de calm și răbdare privind cu o oarecare detașare eventualele nemulțumiri venite din partea partenerului de viață. Nu trebuie să te lași copleșit de obligațiile de serviciu sau de nemulțumirile din cadrul carierei pentru că astfel riști să te îndepărtezi de partener. O plimbare în doi, o scurtă vacanță ar fi binevenită, în special pe la jumătatea lunii. Din data de 7 revii la sentimente mai bune în relația de dragoste existentă sau apar noi posibilități de a găsi o nouă relație de iubire. Este timpul să acționezi cu mai multă încredere în tine, curaj și mai ales să te eliberezi dintr-o relație toxică, care nu ți-a adus mai nimic bun de-a lungul timpului. Este posibil să dai curs unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii. Spre sfârșitul aceastei luni ești mult mai destins în ceea ce privește relația cu ceilalți fiind important să nu exagerezi cu impresiile legate de proprii părinți. Este nevoie de mai multă comunicare, sinceritate, deschidere față de oamenii care te iubesc și te susțin în momentele grele.

Horoscop Leu august 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Rac au stomacul sensibil din cauza emotivității. Pot avea predispoziții la a le fi afectați sânii, sternul sau ochiul stâng. De data aceasta, predispozițiile sunt orientate către articulații, în special genunchii, pielea și fierea. Motivele astrale sau atitudinile eronate pe care le pot avea nativii și care îi predispun la acest gen de afecțiuni sunt legate de ceea ce îi preocupă în mod special în această perioadă: relațiile, asocierile, contractele. Și afecțiunile pot să apară dacă nu sunt parteneri loiali, dacă nu contribuie la parteneriat cu cunoștințele acumulate de-a lungul vremii, dacă nu lasă loc noului în parteneriate. În relația de căsătorie au nevoie de armonie și de o atitudine jovială față de partenerul de viață. Dar… Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, pune în evidență un parteneriat. Ești depășit? Colaborează! Ia-ți un ajutor, un om egal cu tine, pentru ca împreună să țineți talerele balanței în echilibru. Acest aspect este foarte important și poate să aducă o schimbare în tot ceea ce înseamnă profesie. Schimbarea este de-a dreptul explozivă și nu se face fără provocări și tensiuni. Dar nativul este în situația de a perfecta acest parteneriat și de a se asocia pentru a depăși problemele cotidiene. Este foarte posibil un nou contract care poate aduce și mai mult de muncă, dar nativii Leu, avertizați acum, vor face tot posibilul ca să fie bine. Nu vor depăși limitele posibilului, ba chiar vor pune puțină frână. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, duce la descoperirea unor lucruri care au fost mai puțin vizibile. Poate au găsit nativii ceea ce au căutat cu atâta răbdare? Poate doresc ei înșiși să își ascundă cercetările de ochii lumii? În orice caz, această situație tensionată poate duce mobilizarea unor abilități până acum nefolosite de nativi, pentru a rezolva multitudinea de probleme mici, migăloase, cu care au avut de-a face în ultima vreme. Astrologul zodiacool.ro nu exclude posibilitatea unui ajutor financiar venit de la parteneri, din familie, sau a unui credit care pare că face lumină. Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii au avut tendința de a-și revoluționa viața profesională. Acum este un moment de retragere, de stop. Nu este o tragedie. Momentul nu reprezintă renunțare, dezertare de la ideal sau abdicare. Este doar o perioadă de câteva luni în care acele idei revoluționare, acele explozii de noutate care le-au venit în minte, să se sedimenteze. Măsoară de doua ori și taie o dată! Acum este vremea celei de-a doua măsurători. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, le dă nativilor curajul de a-și înnoi personalitatea. Este un fel de update la noile cerințe. Nativii au schimbat, au evoluat, și-au transformat radical modul de a munci. Au făcut eforturi uriașe, iar acum este momentul să se actualizeze ca ființă, să se remodeleze după cum cere situația. Trebuie să recunoască că este o situație pe care au dorit-o, au provocat-o, deci trebuie să îi facă față. Și fac față, pentru că sunt gata să evolueze. Sunt plini de dorință. Fizic, psihic, intelectual, sunt gata de acțiune! Din data de 20 august, o dată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă în care nativii primesc și recompensa materială pentru eforturile depuse în trecutul nu foarte îndepărtat sau pentru activitățile care sunt în plină desfășurare. Toate acestea pentru că, așa cum vă amintiți, a fost vorba pe undeva și de un nou contract, asociere, parteneriat. Este o perioadă în care nativii negociază cu succes. Pentru aceia care au activitate comercială, vânzările și tranzacțiile merg bine.  

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, pentru nativii zodiei Pești există predispoziții pentru afecțiini ale inimii, în special către sfârșitul lunii. Pasiunea, opera pe care au realizat-o sau pe care doresc să o înceapă, dacă nu este însoțită de acea disponibilitate pentru munca de materializare, rămâne ca o dorință neîmplinită și atrage după sine probleme legate de inimă. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Nativii zodiei Leu au în luna august o perioadă ceva mai agitată, dar cu puțină voință se poate transforma într-o lună a realizărilor. Astrologul zodiacool.ro nu dă mesaje neplăcute, ci soluții la aspectele tensionate și tensionante. Luna august poate fi însă o perioadă de provocări, la care nativii să răspundă pozitiv și să facă dintr-o situație delicată una reușită. Depinde de liberul arbitru al fiecăruia dintre nativi, de cum înțeleg ei să facă din provocări rampe de lansare. De data aceasta, cu regret, spun că nativii Leu nu pot să iasă dintr-o zonă gri. Muncesc cu răbdare, cu un fel de rigurozitate care de cele mai multe ori este de lăudat. Dar de data aceasta, devine o obsesie și mai mult îi ține în loc decât să îi ridice pe o treaptă superioară sau măcar pe treapta care li se cuvine. Din păcate, nativii Leu au tendința de a sta mai jos decât merită. Orice muncă este onorabilă, dar în orice muncă trebuie să încerci să progresezi. Nu neapărat ca funcție, dar să aduci ceva mai nou și mai bun. Ei bine, nativii Leu nici nu concep că se poate așa ceva. Cel puțin în această perioadă. Nativii Leu sunt obsedați de muncă, dar vor mai mult să stea în planul doi, să servească din umbră. Poate că este un moment în care doresc altceva decât până acum. Doresc să se relaxeze undeva unde au mai puțină vizibilitate. Poate au dreptate! Cu condiția ca mai târziu să nu regrete aceste zile. Un sfat de la astrologul zodiacool.ro care poate părea ușor irealist, dar vă asigur că este foarte ok: când sunteți depășiți de muncă (și sunteți!), spuneți așa: Doamne, eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, mai departe ajută-mă Tu! Și veți vedea că ajutorul va veni, uimitor de-a dreptul! Această muncă de Sisif poate că a constat într-o căutare minuțioasă a ceva. Unii dintre nativii Leu au analizat toate fișierele pe care le-au avut la îndemână în speranța că vor găsi ceva.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu mai 2022

Nativii Leu incep luna Mai intr-o stare de tensiune, de epuizare Nativii au muncit mult, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.