Horoscop lunar Leu aprilie 2023

In luna aprilie, nativii zodiei Leu sunt la maxim implcati in problemele de sanatate. Ii preocupa tot ce tine de proria lor securitate fizica Nativii Leu pot cădea în ipohondrie și sfatul astrologului ZODIACOOL este acela de a se potoli, măcar puțin! Este o perioadă în care problemele de sănătate și igienă sunt extrem de importante, dar teama poate să facă la fel de mult rău ca și boala în sine și este bine ca lucrurile să fie ținute într-o manieră echilibrată. Horoscop Leu aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme digestive sau legate de oase, dinți, de spate, probleme care țin de posibile infecții, probleme la încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale. Ești predispus la îngrășare fiind nevoie de mai multă atenție la ce anume și cât mănânci. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură și/sau exerciții fizice în sală. Horoscop Leu aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aprilie va fi o lună de independență și schimbare pentru Lei. Fie că este vorba de o schimbare în comportamentul dvs., în stilul de viață, la locul de muncă sau o schimbare a înfățișării, te vei bucura din plin. Cu toate acestea, va aduce și unele lucruri negative. Veți dori să scăpați de obligațiile dvs. actuale și să vă bucurați de libertate. S-ar putea să regretați astfel de schimbări mai târziu. Dacă sunteți atras de științele alternative, luna aceasta este un moment excelent pentru a le aprofunda deoarece horoscopul arată că veți fi luminat de un talent excepțional, care poate să nu dureze mult. Horoscop lunar Leu aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Leu aprilie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația sentimentală, relația cu sexul opus, dar și zona creativității. Se reconfigurează relații vechi, este posibil să dai startul unei noi relații, au loc discuții cu copiii, ești mult mai preocuat de educația acestora. Organizezi activități recreative sau pui la cale tot felul de activități ce au legătură cu copiii, cu creativitatea. După data de 21 devii mult mai preocupat de domeniul profesional, relația cu colegii, colaboratorii, îți place ceea ce faci, ești dornic să relansezi un proiect profesional. Este momentul să te preocupi mai mult de prorpia sănătate, să îți faci analize medicale sau să adopți un regim de viață mult mai sănătos. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim

O familie

În această perioadă, ferește-te de izbucniri emoționale exagerate. Ești sub o presiune imensă la locul de muncă şi ai tendinţa de a da frâu liber nemulțumirii tale peste tot în jur. Pare că leii doresc în mod intenționat să intre în tot felul de conflicte, astfel încât comportamentul lor ar putea deveni chiar puțin prea arogant. Dacă trebuie să te calmezi, concentrează-te asupra corpului tău. Începe să consumi alimente mai puțin procesate și suplimente alimentare cu minerale esențiale: de exemplu magneziul este foarte bun pentru stările de nervozitate. Și nu în ultimul rând, nu uita să faci suficientă mișcare. Cu ajutorul ei, vei reuși să treci mult mai ușor peste această perioadă a lunii aprilie.

Carieră

Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase. Până la mijlcoul lunii vor apărea noi oportunități de progres, de dezvoltare, ai șansa de a te înscrie la noi cursuri sau de a călători în străinătate, de a demara colaborări cu persoane aflate în străinătate astfel că tot efortul de până acum își va arăta roadele din plin având ocazia să primești banii de care ai nevoie, poți să dai startul unor colaborări rentabile, din punct de vedere financiar. Din data de 21 ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Este posibil chiar să investești mai mult în educație, te înscrii la un (nou) curs de perfecționare care îți va aduce realizări deosebite în plan profesional. Spre sfârșitul perioadei este indicat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, eventuale cheltuieli care nu sunt absolut necesare. Planul financiar poate avea de suferit, în ultima decadă a acestei luni. Acordă atenție la aspecte legate de startul unui proiect ambițios, de anvergură, de lungă durată, proiect la care vei munci susținut, îndeosebi în următorul an dar care merită tot efortul depus de tine.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești luat oarecum „pe sus” în relația sentimentală. Ai de lămurit aspecte importante care vizează o relație deja existentă, ești nevoit să faci o schimbare în această direcție. Nu suporți rutina, vrei să ieși dintr-o relație care nu mai corespunde așteptărilor tale. Chiar dacă nu ai curaj să o spui clar și răspicat, vei da curs însă unei noi relații de amor. Până la jumătatea lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul părinților sau cu ocazia unei călătorii la locurile natale. Este șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat având sentimentul că nu poți deține controlul, din punct de vedere afectiv-emoțional. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut. La mijlocul lunii ți se revelează răspunsuri importante, vis-a-vis de relația existentă. În a doua parte a lunii reușești să vezi, cu mai multă claritate, ce ai de făcut. Din data de 15 îți exprimi cu mai multă sinceritate propriile sentimente, ba chiar este posibil să îți dorești să întemeiezi o familie, să concepi un copil sau chiar să înfiezi. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în a doua parte a lunii este posibil să renunți definitiv la relație sau să aduci o schimbare importantă în atitudinea ta, în modul de a relaționa cu partenerul de viață. Poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Apar acum clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei sau despre o eventuală vânzare de proprietate. În această lună reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Horoscop Leu aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină, din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie.Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Fecioară în special, deoarece sunt guvernați de Mercur și toate năzbâtiile acestei planete îi afectează mai mult decât pe alți nativi. Dacă până acum mesajele pe care le primeau de la prietenii care doreau să le semnaleze anumite omisiuni erau respinse, acum nativilor li se relevă direct și înțeleg exact ce au de înțeles și unde să pedaleze. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Fecioară conștientizarea nevoii de prieteni și activități de grup. Este, de asemenea, accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de a-i proteja pe ceilalți și a fi ptotejați la rândul lor. Nativii au la locul de muncă un flirt. Poate fi ceva serios, dar deocamdată nu se înțelege decât că activitatea profesională este mult, mult mai plăcută și mai atrăgătoare. Astrologul ZODIACOOL este convins că este vorba de o persoană care le place foarte mult, chiar exercită asupra nativilor un fel de atracție magică. Prietenii au îndoieli asupra unei eventuale relații. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai circumspecți și mai retrași. Fie este intervenția prietenilor care induc un fel de sentiment de îndoială și nativii Fecioară își pierd un pic încrederea. Și consideră că cel mai bine este să se retragă o vreme. Nu acționează, nu se arată decât atunci când este neapărat necesar. Aceia dintre nativi care încearcă acum să iasă în față, va simți ce înseamnă să lupți cu morile de vânt. Este o perioadă de aproape o lună de zile de introspecție. Meditația, comunicarea cu Divinitatea, încercarea de a înțelege lucrurile care se află dincolo de partea văzută, aceasta este starea pe care astrologul ZODIACOOL o recomandă pentru perioada de după 22 iulie.

Bani

Și reușesc să redefinească relația, să o ia pe undeva de la capăt și totul reintră în normal. Dar mai există o parte dintre nativii Leu care se hotărăsc să se căsătoreacsă și anunță cu pompă acest lucru. Iau hotărârea rapid. Pentru aceia sunt mari șanse să pună bazele unei căsătorii durabile. Aspectul poate însă să indice și începutul unor confruntări. Dar cel mai probabil este că luna aprilie începe cu o propunere de contract nou, în domeniul profesional. Contractul presupune formarea unei echipe de care nativii sunt foarte mulțumiți și în cadrul căreia se simt foarte bine. Singura problemă este că cerințele stipulate în contract presupun activități noi pentru care nativii au de făcut un efort important ca să facă față. Conjuncția Jupiter-Pluton, din data de 5 aprilie, poate fi exact ce le trebuie nativilor! Pentru că noul contract poate presupune o reconfigurare a întregului climat din zona muncii, transformări radicale au loc în activitatea propriu-zisă, dar și în angajați, și în colectivul de colegi. Zona muncii se schimbă, poate tocmai în vederea îndeplinirii prevederilor din noile contracte. Pe data de 3 aprilie, planeta Venus intră în domeniul prietenilor. Timpul petrecut cu aceștia devine din ce în ce mai plăcut, deși posibilitațile de întâlnire sunt limitate, din păcate. Dar nativii găsesc o modalitate de a ține legătura cu aceia din anturajul lor, fie că sunt prietenii lor, vecinii, tovarăși de clubri, echipe sportive, alte grupări. În cazul în care nu vă puteți conecta cu prietenii, pregătiți mental întâlnirea cu aceștia, gândiți într-o comuniune cu aceștia, faceți lucrurile într-o manieră generală, nu individuală. Nativii Leu sunt în conflict cu propriile filozofii de viață. De fapt, nu este un conflict propriu-zis, ci un fel de veșnică nemulțumire față de ceea ce au acumulat până acum, față de bagajul intelectual pe care îl au acum. Pare că nu este ceea ce își doresc. Trăiesc cu teama că nu știu sufucient sau că nu știu ceea ce trebuie. Nu au de ce! Este doar efectul Lunii Negre și acesta poate fi transformat în energie creatoare în momentul în care ne eliberăm de frică, de nevoie inexplicabilă de mai mult. Este foarte posibil ca un profesor, o persoană în care aveți încredere să facă, unora dintre nativii Leu, avansuri de altă natură. Sau nativii înșiși sunt tentați să își folosească farmecele pentrua a obține avantaje. Evitați! Este ispita Lunii Negre, pierdeți mai mult decât aveți impresia că veți câștiga. Luna Plină, din Balanță, din data de 8 aprilie, activează exact energiile care țin de intelect, încărcătură morală,  informație. Nativii primesc exact informația de care au nevoie pentru a-și împlini nevoia de evoluție. Acest aspect poate face nativii puțin aroganți. Știu de toate, ce le-ar mai trebui? Sau, dacă luăm în seamă vibrațiile Lunii negre, nativii pot fi sceptici cu privire la toată știința lor: la ce le-ar putea folosi? Cu cât muncesc mai mult, cu atâta Luna Neagră le face mai nemulțumiți de rezultatele efortului pe care îl fac. Pe data de 11 aprilie, planeta Mercur intră în zodia Berbec. O avalanșă de informație! Dar și o dorință de plecare, de mișcare, pe care, din păcare, mulți dintre noi trebuie să și-o stăpâneacsă. Pe de altă parte, sunt cei care sunt în plină acțiune în această perioadă și pentru care acest impuls de a se mișca, de a lua decizii, de a începe lucruri le este de mare ajutor. Nativii au energie și sunt conștienți că au de folosit toată capacitatea lor. Dar este foarte important să nu le fie teamă sau să nu aibă rețineri în a se consulta cu cei mai experimentați. Soarele intră în zodia Taur, pe data de 19 aprilie. Ce au de făcut în cazul acesta Leii? Au de văzut ce se întâmplă în viața lor profesională. Și mai ales ce este cu adevărat important. Pentru că până acum am văzut că Leul a muncit. A făcut toate lucrurile migăloase posibile, a pregătit un teren curat și sănătos. Și acum este momentul pentru ceva măreț. Este foarte importantă ziua de 26 aprilie, când Soarele face conjuncție cu Uranus, în zodia Taur. În domeniul profesional, este mare agitație. Ba chiar mai mult decât agitație, este un moment exploziv de-a dreptul. Lucrurile încep să se agite în jurul unui nou contract care se definitivează brusc și la fel de brusc trebuie intrat în activitate. Se cere de la nativii Leu să fie cât mai inventivi posibil. Este un moment important pentru viața profesională a nativilor și care poate să aibă bătaie lungă către viitor. Intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie, în domeniul muncii, este ceva de care probabil nativii Leu au nevoie pentru ca să faca față provocărilor. Este posibil să fie puși în situația de a relua niște activități care să nu le prea convină. Sau să aibă un avantaj din faptul că au făcut ordine și acum nu au decât să caute în fișiere, totul pare pus la punct. Până la un moment dat, când constată că au omis ceva! Pe data de 27 aprilie, Mercur intră în Taur și poate tocmai acest lucru ușurează sarcina printr-o informare corectă.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, aș analiza doar conjuncția Jupiter-Pluton. Aceasta are loc în casa sănătății și la prima vedere nu promite ceva bun. Pe de altă parte, prezența lui Jupiter în casa sănătății poate anunța acutizarea unor anumite afecțiuni care le-au deranjat pe nativi o lungă perioadă de timp. Aceste afecțiuni se acutizează până la stadiul la care nativii sunt obligați să ia măsuri, uneori chiar se ajunge la intervenții. Astrologul ZODIACOOL previne asupra lui Jupiter pe domeniul sănătății, care aduce în general cu sine agravarea unor probleme de sănătate, dar și intervenția reușită asupra lor. Pentru că, repet, sunt afecțiuni care au supărat nativii multă vreme. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Nativii mai au o scurtă perioadă în care sensul vieții se îndreaptă către casa Lui Dumnezeu. Mai au foarte puțin timp în care sensul vieții arată foarte explicit că există o perioadă din viață în care credința trebuie să fie pe primul loc pentru ca nativii să își găsească busola. Chiar acest lucru îmi inspiră, regăsirea busolei! Un foarte important aspect este acela de conjuncție dintre Marte și Saturn, în zodia Vărsător, care are loc în ultima zi a lunii martie, dar efectele se resimt mai mult în aprilie. Pe granița dintre domeniul muncii, contractelor și alianțelor se face o atenționare asupra unor sancțiuni pe care nativii Leu o au de executat. Și spun executat, deoarece, atunci când se întâlnesc Saturn cu Marte, ordinele pe care le-au primit de la aceste două planete care își unesc forțele, se execută, nu se discută. Intenția este foarte clară, agresivitatea însă este moderată prin faptul că este ținută sub control și ponderată de către Saturn. Nativii Leu încep să aibă probleme de parteneriat. Se include în această categorie și mariajul. Se întâmplă ca doi parteneri care poate sunt de ceva vreme împreună să constate că este mai bine să pună capăt relației. Mai sunt o parte dintre nativi care constată că au de făcut un audit: ce merge și ce nu, cum trebuie continuat. Ceva trebuie să se miște.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.