Horoscop lunar Gemeni septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Gemeni septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții, pe la mijlocul lunii. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta, la nivel psihic-emoțional, în preajma datelor de 4, 17 și 23. Este posibil să apară stări de amețeală, alternări ale tensiunii arteriale, insomnii, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni. Horoscop Gemeni septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Începerea unui nou an școlar pentru Gemeni poate fi o provocare în multe feluri. Fie că este vorba de nervozitate la locul de muncă, îndatoriri de studiu sau griji legate de copii, nu o veți tolera foarte bine. Ați amânat multe sarcini la nesfârșit înainte de vacanță și acum încep să vă ajungă din urmă. La sfârșitul lunii septembrie, veți fi afectat în mod semnificativ de fazele Lunii, deci ar trebui să fiți mai atenți la starea de sănătate. Există riscul de leziuni ale membrelor superioare sau de boli ale sistemului respirator. Prin urmare, nu faceți nimic riscant și salvați-vă. Horoscop lunar Gemeni septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni septembrie 2022 – prognoză

În prima parte a lunii dedici timpul familiei, unei eventuale renovări a casei sau chiar schimbării locuinței. Este șansa de a achiziționa o nouă proprietate sau de a face schimbări importante în propria gospodărie. Ai ocazia să faci călătorii în locurile natale, să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau pur și simplu să petreci mai mult timp alături de familie, de părinți. Din data de 22 ai mai multă deschidere către propriul copil concentrându-te mai mult pe educația acestuia. Planul sentimental capătă și el conotații aparte putându-se vorbi acum despre șansa de a da startul unei (noi) relații de iubire sau de a te reîntâlni cu o persoană dragă din trecut. Dedici mai mult timp distracției, petrecerii timpului liber alături de prieteni preferând să te destinzi, să te bucuri de fiecare moment. Deviza lunii în discuție este: „Starea de a fi în prezent nu e o stare a minții; întreaga ființă participă la ea.” Eckhart Tolle

O familie

Dacă ești îndrăgostit de o persoană de ceva timp, Septembrie este un moment ideal pentru a face primul pas. Pentru partenerul lor potențial, Gemenii vor părea fermecători și convingători, și de aceea au mari șanse de a avea o relație serioasă. Prin urmare, ai grijă la complicațiile cauzate de alterarea stării de sănătate, care ar putea fi induse de evenimentele stresante din cercul familiei. Este necesar să ai grijă de corpul tău, așa că nu uita să faci exerciții fizice și să ai o dietă plină de vitamine și minerale.

Carieră

Este o lună în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri modului în care îți desfășori activitatea lucrativă. Încă de la începutul perioadei se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere venită din partea familiei pentru a reuși să pui în practică anumite aspecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Nu te baza pe promisiunile venite din partea unor amici, în ceea ce privește susținerea în plan profesional. Evită să împărtășești cu colegii ideile tale, un eventual proiect la care lucrezi de ceva timp, în preajma datei de 24, întrucât ești predispus la furt de idei, dezamăgiri, încurcături care vizează un eventual contract de colaborare, documente oficiale. Este posibil să ai parte de surprize neplăcute, în preajma datei de 29, în ceea ce privește relația cu șefii sau schimbări pe care vrei să le faci în carieră dar nu corespund cu dorințele tale. Spre sfârșitul lunii este important să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale având astfel parte de liniște mentală și emoțională absolut necesare pentru a reuși să obții succesul în plan profesional. Pe final de lună te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți altercațiile cu colegii sau colaboratorii. Planul financiar este mult mai bine aspectat în prima parte a acestei luni. Evită implicarea în investiții riscante, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare în intervalul 1 – 8.

Dragoste

În această perioadă, pentru tine, familia și implicit relația cu partenerul de viață, capătă conotații deosebit de importante. Partenerul de viață are un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții susținându-te moral în demersurile tale profesionale. În preajma datei de 2 te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici pot să apară tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață, probleme care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate. Din data de 5 ești mult mai dornic să socializezi cu persoane de sex opus impresionând prin umor și bună dispoziție, diplomație și sex-appeal. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 17, atunci când ești predispus la certuri, despărțire, dezamăgire în plan amoros. Te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri, care mai de care mai interesante, deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Se cere mai multă atenție în relația cu persoana iubită în preajma datei de 24, atunci când ești predispus la posesivitate, reproșuri, ai tendința de a reveni la o relație din trecut care nu face decât să îți creeze o stare de confuzie, de neîmplinire. Există riscul să confunzi iubirea cu sexualitatea și astfel poți să ajungi la tot felul de neînțelegeri într-o (nouă) relație de amor. Ceea ce părea romantic fiind sigur că ții lucrurile sub control într-o relație de dragoste, se poate dovedi destul de neclar, confuz, ba chiar se poate ajunge la agresivitate, certuri, în preajma datei de 24. Ascultă-ți sufletul și nu te grăbi să dai startul unei relații care este complicată din start considerând că poți deține controlul asupra situației. Spre sfârșitul lunii lucrurile încep să se destindă oarecum în plan sentimental dând dovadă de mai mult realism.

Horoscop Gemeni septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, poate însemna un început frumos în analiza pe care nativii o au de făcut în perioada aceasta. Au să își amintească de unele atitudini pe care le-au greșit sau ocazii pe care le-au ratat. Dar toate acestea țin tot de familie, de părinți, de rădăcini. Și de aceia cu care împart căminul. Unii dintre nativi au încercat să își schimbe sau să își achiziționeze o casă în care să trăiască. În ultima vreme, acestea demersuri au avut numai piedici și întârzieri. Luna Nouă îi inspiră pe nativi să vadă exact unde sau care este motivul principal al acestei amânări.

Bani

Exact comunicarea, lucrurile simple pe care nativii Gemeni știu să le spună cu atâta talent și cu bună dispoziție, specifică zodiei, reușește să îmbuneze puțin situația. Prietenii care ar fi trebuit să le fie alături nu sunt obișnuiți cu noii nativi, cu felul în care aceștia s-au transformat. Nu le place în ce s-au transformat. Fie prietenii văd că nativii ezită și nu le dau voie să se oprească din drum. Nativii înțeleg și au tendința să își folosească toată diplomația ca să le spună prietenilor ceea ce au de spus, cu prea mult patos. Trebuie să recunoaștem că Gemenii nu sunt cei mai diplomați! Cu toate acestea, ceea ce au de spus este firesc. Această stare de lucruri nu pare să aibă repercursiuni asupra vieții nativilor, ci este un episod care trebuie parcurs și, evident, trebuie trasă o concluzie. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii Gemeni reușesc să pună punctul pe i în relația cu prietenii. Este punctul la care izbucnesc. Fie lămuresc care este treaba, fie se produce o ruptură. Marte este destul de puternic și este ca un bolid căruia i s-a pus frână: scârțâie din toate articulațiile, fumegă, geme! Din păcate, nativii nu au inspirația necesară pentru a se retrage și a se adresa Divinității pentru un sfat cu adevărat obiectiv. Simt o eliberare de orice înseamnă retragere, meditație. Nici nu vor să audă. Sau aceia care vor să audă, au tot felul de bruiaje. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței, zodia iubirii și a pasiunii. Nativii sunt atât de pasionali încât celelalte chestiuni sunt pe planul doi. O iubire le distrage atenția de la probleme. Alții nativi Gemeni au un hobby care le ocupă timpul și mintea, astfel încât să compenseze din acele aspecte care merg mai puțin bine în viața lor.

Relaţii

Ziua de 2 septembrie, cu Luna Plină în Pești și Soarele în Fecioară, pune viața profesională a nativilor într-un fel de cadru emoțional. Nativii sunt legați de casă sau sunt în situația de a-și folosi amintirile, informația ancestrală, pentru a rezolva o problemă de suflet, emoțională, cu implicații profesionale. Este destul de dificil, deoarece nativii și-au pierdut obiectivitatea și au tendința de a se lăsa duși de val. Este posibil să li se ofere o poziție nouă la locul de muncă, pe care să o refuze pe considerente sentimentale: nu se pot despărți de vechea poziție. Poate supără pe cineva care ocupă în prezent locul respectiv, poate au probleme de familie care sunt puse pe primul plan. Dar aspectul în sine este o împlinire și nativii, folosindu-și rațiunea, analizând în detaliu, pot să mai recupereze din ceea ce pierd din vedere, orbiți de emoții. Așa cum s-au obișnuit deja, prietenii nu le sunt de foarte mare ajutor în ultima vreme. Poate chiar ei reprezintă ceea ce îi ține în loc pe nativi. O veche prietenie, din copilărie, cu legături strânse cu locurile natale, îi emoționează atât de tare încât își dau puțin lucrurile peste cap. Dar cum vorba dulce mult aduce, nativii au, din 7 septembrie, un ajutor de nădejde, prin intrarea planetei Venus în domeniul comunicării. Reușesc, cu blândețe, să afle ce doresc de fapt acești prieteni. Sau ce dorește un grup, un club, o echipă în care s-au integrat nativii și care mai mult îi încurcă. În toată această conjunctură, astrologul zodiacool.ro consideră că sunt avantajați aceia dintre nativii care au o afacere de familie, care lucrează de acasă sau care sunt legați cumva profesional de părinți, le-au moștenit profesia, etc.

Noroc

Nativii Gemeni au ajuns la liman! Transformările anului 2022 i-au afectat chiar în zona cea mai profundă. Cu cât un cutremur are epicentul mai adânc, cu atât zona afectată este mai extinsă. Nativii Gemeni sunt afectați în multe planuri ale existenței, pentru că ei înșiși se transformă. Nimic nu mai seamănă cu nimic. Acum, procesul s-a oprit puțin și nativii iau o gură de aer. În acest timp nu stăm, ci mergem cu celelalte planete care se mișcă și care, prin interferența efectelor lor, aduc noutăți în viața nativilor. Nativii sunt persoane raționale, comunicative și mobile. Au toate șansele să înțeleagă ce li se cere. Au posibilitatea să deceleze informația subtilă a momentului și să schimbe ce este de schimbat.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2022

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.