Horoscop lunar Gemeni octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Gemeni octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să acorzi atenție la problemele care țin de sistemul imunitar, mai ales în preajma datei de 24. Este posibil să apară unele probleme legate de vezica urinară, dureri lombare sau de spate, spre sfârșitul perioadei. Este recomandat să reiei analizele, să verifici dacă tratamentul pe care îl urmezi chiar te ajută, dacă nu cumva îți creează mai multe dezavantaje. Horoscop Gemeni octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aceasta de toamnă va aduce o viață de creativitate și curaj în viața Gemenilor. Le puteți folosi pentru a îndeplini planuri pe care le aveți în cap de mult timp, dar nu a fost niciodată momentul potrivit pentru a le pune în aplicare. În plus, este un moment bun să ne grăbim să reparăm casa, de exemplu. Este posibil ca influențele negative ale lui Uranus să ajungă și la dvs. și să acționați prea impulsiv și încăpățânat. S-ar putea să nu vă placă cartierul dvs.. Chiar dacă aveți ideile bine gândite, este întotdeauna o idee bună să primiți sfaturi de la cineva. Horoscop lunar Gemeni octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni octombrie 2022 – prognoză

În această lună te simți în elementul tău, cât timp creezi, iubești, te distrezi, petreci mai mult timp alături de persoana iubită și/sau de propriul copil. Atitudinea ta este oarecum degajată, ca și cum ai vrea să îți prelungești vacanța bucurându-te de ceea ce este bun și frumos. Nu vei fi scutit însă de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, în plan sentimental, în special în prima parte a acestei perioade. După data de 23 se pot amplifica obligațiile legate de serviciu, ești susținut de către un superior în ceea ce privește anumite demersuri legate de locul de muncă. Este șansa de a reevalua atitudinea în colectivul de muncă, de a purta negocieri mult mai constructive care îți vor aduce și avantaje în plan financiar. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

O familie

Începutul noii luni va trezi în tine nevoia de odihnă și, prin urmare, în octombrie va fi favorizată încetinirea ritmului vieții. Anul se apropie încet de final dar ai reușit să faci multe. Gemenii ar trebui să-și dea seama că nu trebuie să lucreze tot timpul și să se grăbească mereu undeva. Serile petrecute citind cărți sau vizionând filme sunt absolut ideale.

Carieră

Încă de la începutul lunii tatonezi terenul, vis-a-vis de un nou job sau noi posibilități de a obține un post mai bine plătit. Este posibil să ai sentimentul că bați pasul pe loc sau că ceilalți „te duc cu vorba”, aspect care nu este prea departe de adevăr. Până la jumătatea lunii ești într-o continuă derută, așteptare neștiind prea clar ce direcție să alegi. Din data de 14 se cere reevaluarea serioasă a unui contract de muncă sau a relației cu colegii, colaboratorii. Poate fi vorba și despre tendința de a acționa în secret pentru a obține anumite beneficii financiare, socio-profesionale. Nu te grăbi să accepți un nou contract de colaborare în cadrul unei asociații, organizații, îndeosebi la jumătatea acestei perioade, atunci când ești tentat să renunți la un loc sigur de muncă, doar pentru că ți se face o ofertă mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar, la prima vedere. Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare, după data de până în data de 14, după această dată pot apărea tot felul de încurcături de acte, documente oficiale, probleme cu funcționarii. Fii mult mai prudent la deplasările pe care le faci în interes de serviviu, în preajma datei de 20, atunci când ești predispus la pierderi, accidente, probleme venite din partea unor colegi sau colaboratori invidioși. Muncești mai mult dar cu spor reușind să te mobilizezi în vederea ducerii la bun sfârșit a proiectelor demarate, în plan profesional. Ai ocazia să-ți pui în valoare calitățile intelectuale și creativitatea atrăgând astfel atenția superiorilor. Spre sfârșitul acestei perioade lucrurile pot deveni tot mai neclare, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă sau noi posibilități de angajare. La sfârșit de lună se poate vorbi despre evaluări, reevaluări, revenire asupra unor discuții neplăcute care vizează locul de muncă, relația cu șefii și colegii, necesitatea de a pune capăt unei colaborări care nu îți mai este de folos. În această lună se recomandă prudență în ceea ce privește finanțele, cheltuielile pe care vrei să le faci și care nu sunt absolut necesare. Se poate vorbi despre tendința de a te grăbi să faci investiții care se vor dovedi ulterior a fi nerentabile, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Sănătate În prima parte a perioadei este posibil să apară unele probleme legate de tensiunea arterială, migrene ușoare, probleme digestive sau renale. În partea a doua a perioadei ești decis să te preocupi mai mult de propria sănătate având ocazia să porți discuții intense cu un medic sau reiei anumite analize. Ai posibilitatea de a găsi un nou tratament, mai eficient, te preocupi mai mult de propriul organism adoptând un regim de viață și alimentar mult mai sănătos și mai echilibrat. De evitat analizele medicale spre sfârșitul lunii.

Dragoste

La începutul lunii este posibil să apară tot felul de discuții, disensiuni în plan sentimental datorită tendinței de a fii posesiv, de a manipula, gelozia fiind subiectul principal în cadrul relației de dragoste. Din data de 14 ești predispus la reluarea unei relații de dragoste cu un coleg de muncă ceea ce poate creea o stare de neliniște în viața personală. Preferi să păstrezi în secret această relație, tocmai pentru că nu știi prea clar ce vrei în plan amoros. Pe de altă parte te gândești foarte serios dacă merită să faci compromisuri și încerci să faci o reevaluare a relației sentimentale în care ești implicat. Încă de la începutul lunii porți discuții intense cu familia, părinții despre probleme legate de relația cu sexul opus. Este recomandat să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni, atunci când ai ocazia să redresezi și să ajungi la un oarecare echilibru în relația de mariaj în care ești implicat de mult timp. Este o lună în care te remarci prin dorința de a fi liber, creativ, de a străbate lumea și a învăța permanent ceva nou, interesant dar, pentru toate acestea, ai nevoie de un partener care să te înțeleagă, să fie capabil să învețe alături de tine, să comunice deschis. În această lună există predispoziția să dai startul unei relații sentimentale sau de a te reîndrăgosti, de a primi în viața și sufletul tău o persoană cu care te simți compatibil, din punct de vedere intelectual și sentimental. Nu vei duce lipsă de pasiune, aventuri, distracții astfel că, la sfârșitul perioadei, relația cu sexul opus este puternic dinamizată reușind cu mare greutate să faci față tentațiilor, tendinței de a da startul unei relații amoroase extraconjugale. Dacă ești singur atunci nu vei avea acum nici-un fel de restricții în plan amoros fiind preocupat de noi cuceriri amoroase sau poți să revii asupra unei iubiri din trecut.

Horoscop Gemeni octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Data de 21 noiembrie are o dublă semnificație. Pe deoparte nativul devine mai creativ, pe de altă parte, munca de migală, munca fizică pe care a depus-o l-a inspirat în a-și dovedi curajul de a face ceva din proprie pasiune, din proprie inspirație. Nativii sunt în elemental lor, muncesc foarte mult și pentru a face față tuturor celor ce doresc să realizeze, au de căutat în niște zone mai puțin accesibile, în niște zone profunde pentru a găsi abilități nedescoperite încă și a le pune la treabă. Luna plină din 30 noiembrie poate îi arată nativului care sunt prietenii pe care se poate baza și poate să fie o împlinire a unui proces mai lung de căutare de prieteni sau un proces mai lung în care nativul a avut nevoie de un prieten în care să aibă încredere.

Bani

Trebuie să accentuăm faptul că luna octombrie este luna iubirii și pasiunii pentru nativii Gemeni. Au o relație bună cu copiii, sunt plini de căldură și de generozitate față de cei pe care îi iubesc. Pentru artiști este o lună în care creativitatea funcționează la cote înalte. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un maxim, o împlinire. Nativii Gemeni au optat pentru un grup de prieteni, un club, un partid, o echipă artistică sau sportivă. Au cochetat cu acest grup de ceva vreme și acum, la momentul de Lună Plină, fie a fost acceptat, fie a început activitatea. Tot la începutul lunii octombrie se simte o îmbunătățire a vieții alături de părinți. Diferențele de generații dispar și relația devine armonioasă. Nativii care nu locuiesc împreună cu părinții simt nevoia să le fie alături și fac o vizită care se dovedește a fi exact ceea ce aveau nevoie. O altă parte a nativilor simt nevoia să își înfrumuțeseze căminul. Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro în care planeta Pluto reintră în mișcare directă. Ultima planetă care ținea în loc intrarea pe domeniul ocult este din nou în mișcare directă.

Relaţii

Este un semnal că transformările radicale care au marcat în mod dramatic viața nativilor Gemeni în ultima perioadă incepe să se desfășoare spre înainte. Nu mai stă în loc. Dacă a fost vorba de o moștenire, acum promisiunea devine certitudine. Dacă a fost vorba despre o atracție către științele oculte, acum nativii simt că încep să aprofundeze cunoașterea. Și acele abilități de care am vorbit câteva paragrafe mai sus, se concretizează. Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Gemeni le dă mai mult de lucru. Treburi simple, dar migăloase, sunt făcute din nou și din nou pentru că nativul omite ceva, face greșeli minore, dau dau peste cap întregul raționament, uită undeva o piesă ș.a. Cea mai dificilă de gestionat este relația cu angajații, în cazul acelor nativi care sunt deținătorii unor afaceri. În zona angajaților apar unele neînțelegeri, revendicări care au fost odată exprimate, dar nu se luaseră măsuri, iar acum vin din urmă. Este o perioadă destul de tensionată și nativii au nevoie de toată creativitatea pentru a rezolva ceva ce nu este la vedere. Noi începuturi în data de 16 octombrie și aceste începuturi se adresează, scrict problemelor profesionale. Nativii au un ideal pentru care se zbat între prieteni și propriile lor pasiuni. Fac apel la toate calitățile lor, dar și la acelea pe care până acum nu și le-au scos la suprafată. Toate aceste provocări, mai devreme sau mai târziu, conduc către realizarea acelui ideal. Cu condiția să nu se lase doborâți de greutăți ci, dimpotrivă, să le transforme în oportunități. Pe data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și disputele cu angajații sau cu colaboratorii se mai estompează. Totuși, ele rămân undeva ascunse și pot să se reactiveze oricând. Există posibilitatea unui schimb de cuvinte ceva mai apăsat decât este cazul în jurul datei de 25 octombrie. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Dar pentru nativii Gemeni este un moment al autoevaluării și al introspecției declanșat de problemele, conflicte întâlnite de-a lungul ultimelor săptămâni.

Noroc

Ce se dorește de la nativii zodiei Gemeni în luna octombrie? În primul rând, este esesțială identificare acelor calități, abilități, talente care au stat până acum ascunse. Acestea sunt acum în situația de a germina și de a ieși la suprafață. Ele trebuie să fie lăsate să iasă sau stimulate. Cam acesta este climatul în care nativii funcționează. Este destul de dificil pentru că acesta poate face lucrurile ascunse și mai greu de identificat. Astrologul zodiacool.ro se bazează pe deschiderea mentală pe care o au nativii gemeni în general și este sigur că mare parte se vor descurca. Ar fi păcat ca după crizele majore prin care au trecut nativii în ultima perioadă (destul de lungă) să nu se aleagă cu nimic. Poate cel mai benefic lucru este descoperirea de noi abilități. Din păcate, o parte dintre nativi nu reușesc să depășească limitele experienței și mai devreme sau mai târziu vor repeta lecțiile. O altă parte dintre nativi au de experimentat intrarea în domeniul ocult. Simt nevoia să caute dincolo de aparențele materiale. Și acum este un moment propice pentru aceasta. Este totuși de preferat ca aceste căutări să fie făcute sub îndrumarea unor persoane avizate și experimentate. Fiind un domeniu necunoscut și dificil de explorat, sunt capcane care pot fi evitate. Domeniul ocult poate să însemne pentru unii dintre nativi o viitoare profesie. Dar dacă tot a venit vorba de profesie, este posibil să se descopere în sfârșit ceva care nativilor le-a fost ascuns la locul de muncă și care le-a facilitat descoperirea unor noi abilități, în urma crizelor provocate. Din păcate, sunt nativi ai zodiei Gemeni care au pierdut pe cineva apropiat și s-au trezit în fața unei moșteniri cu care sunt în măsură să-și schimbe statutul social. Fie deschid o afacere, fie continuă afacerea moștenită. În orice caz, le este benefic.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2023

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.