Horoscop lunar Gemeni noiembrie 2022

Pentru nativii zodiei Gemeni, luna noiembrie este o luna care incepe intru-un fel care este cumva contrar firii lor Data de 21 noiembrie are o dublă semnificație. În primul rând, Soarele intră în Săgetător și planeta Venus intră în zodia Scorpion. Soarele intră în domeniul parteneriatelor nativilor și aceștia primesc o gură de aer, de fapt nu e numai o gură de aer, este un aport energetic foarte important în relațiile parteneriale, dar mai ales în relația cu partenerul de viață. Relația devine foarte caldă, foarte luminoasă, plină de energie și pasiune. Și sunt preocupați de o moștenire. Viața profesională presupune destul de multă muncă, care nativului, în ultimul timp, a început să îi placă. Dar nativul analizează atât de profund fiecare mișcare pe care o face, încât pierde vederea de ansamblu. Horoscop Gemeni noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Stai destul de bine la capitolul energie, capacitate de refacere, cât timp nu exagerezi cu munca, efortul fizic și intelectual. Ai șansa de a găsi remediul pentru o problemă de sănătate mai veche sau vei apela cu mai multă deschidere la terapiile alternative. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 17, atunci când ești predispus la infecții, răniri, accidentări. Horoscop Gemeni noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Noiembrie este sezonul de Crăciun pentru gemeni. Nu ar trebui să așteptați până în ultimul minut. Evitând febra de dinainte de Crăciun, veți menține bunăstarea mentală care va fi crucială pentru dvs. în următoarele săptămâni. Veți fi foarte rezervat, responsabil și atent din punct de vedere financiar cu privire la ce bani veți cheltui în acest moment, ceea ce se poate adăuga la stabilitatea dvs. financiară, printre altele. Cu toate acestea, nu trebuie să economisiți bani când vine vorba despre calitatea alimentelor pe care corpul dumneavoastră le merită înainte de sărbători și dezvoltarea mentală, de exemplu, sub formă de cursuri educaționale. Horoscop lunar Gemeni noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni noiembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe creativitate, ai șansa de a relua o relație de dragoste, te ocupi mai mult de educația propriului copil, poate fi ocazia de a câștiga bani de pe urma unui hobby personal. Simți o mai mare nevoie de a te exprima prin intermediul scrisului, al artei. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important în viața ta, în această perioadă. Prin încredere și optimism reușești să îi ajuți pe cei din jur fiind de un real suport pentru cei din mediul tău. Poți avea succes la jocurile de noroc sau alt gen de speculații financiare. După data de 21 te poți bucura de recunoaștere și respect venite din partea unui superior sau ești mult mai solicitat la locul de muncă. Ești conștiincios, amabil, dedicat activităților desfășurate la serviciu. Dai dovadă de interes pentru tot ceea ce înseamnă relația cu colegii de lucru, igienă, alimentație, sănătate, terapii alternative. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Nu-mi place de acel om. Trebuie să-l cunosc mai bine.”Abraham Lincoln

O familie

În această perioadă, onestitatea deplină nu va fi o problemă pentru tine. Dacă cineva îți cere o părere, nu vei ezita să spui întregul adevăr. Noiembrie va aduce o comunicare simplă care va fi valorificată de Gemeni la nivel maxim. Energia ta ar putea atrage oameni care împărtășesc aceleași valori, cu toate acestea, ferește-te de persoanele false care doresc să te manipuleze în beneficiul lor. Trebuie să faci diferența între autenticitate și falsitate.

Carieră

Relația cu colegii de serviciu se desfășoară cu oarecare neclarități, îndeosebi până în data de 20, fiind nevoie de mult calm, dedicare, răbdare din partea ta pentru a nu răbufni la nedreptățile din partea colegilor sau a colaboratorilor. Te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a da startul unui parteneriat, o colaborare de bun augur, îndeosebi din data de 20 și până la sfârșitul lunii. Sunt favorizate proiectele derulate în echipă, îndeosebi din 21, atunci când începi să te simți motivat să muncești susținut. În preajma datei de 24 te remarci prin umor și modestie, prin capacitate de muncă și modul în care îți expui propriile idei, ești de un real ajutor pentru cei din colectivul de muncă. Ai multe idei pe care vrei să le concretizezi primind la timp ajutorul de care ai nevoie. Ești preocupat, trup și suflet, pentru a îndeplini cu succes sarcinile de lucru. Te concentrezi acum asupra listei de obligații amânate din lipsă de timp sau resurse. Ai șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job care te va propulsa pe o nouă treaptă în carieră. În această lună este deosebit de important să nu te lași influențat de părerile și negativismul venit din partea unor colegi. Stai departe de bârfe, de răutăți și urmează-ți propria cale încercând o abordare mult mai diplomată în relația cu un superior. Putem să vorbim și despre schimbări neașteptate, sunt aduse la suprafață lucruri de care nu erai conștient, în relația cu colegii de serviciu. Ești predispus la ruperea unei relații de colaborare, la anularea unui parteneriat, ca urmare a unor certuri, acuzații sau a unei intervenții neplăcute venite din partea unor dușmani care își manifestă pe față invidia și ura la adresa ta, îndeosebi în preajma datei de 19. Planul financiar este bine aspectat, cât timp nu te implici în tot felul de tranzacții, investiții imobiliare, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la un câștig venit prin intermediul partenerului de viață, în prima parte a lunii.

Dragoste

În această lună te bucuri de noroc și voie bună în relația de cuplu. Dacă te-ai confruntat cu probleme până de curând, acum sunt șanse să se reinstaureze starea de bine, de încredere, optimism. Poate fi vorba despre o (re)împăcare, de revenire în viața ta a unui fost partener de viață. În această perioadă ai ocazia să reiei anumite discuții cu partenerul de viață reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Nu este prea plăcut interogatoriul la care ești supus dar nici modul în care încerci să primești de la celălalt anumite informații. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației, încet dar sigur, simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și sincer în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii. Niciodată nu este prea târziu să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață, prin ceea ce împărtășiți împreună. Din data de 21 lucrurile încep să capete mai mult contur, claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru. Atenție la avertismentul care vine în preajma datei de 19, atunci când te poți aștepta la un comportament impulsiv, la ruperea unei relații de dragoste, la gelozie și posesivitate care îți pot răsturna sistemul de valori și principii morale. Spre sfârșitul lunii interacționezi mai frecvent cu persoane de sex opus de la locul de muncă sau care au legătură cu domeniul socio-profesional. Apar noi oportunități de a da startul unei (noi) relații de amor care însă te va pune serios pe gânduri neștiind prea clar dacă se merită sau nu să te implici din punct de vedere afectiv. În această lună nu se poate vorbi de singurătate, doar dacă te încăpățânezi să rămâi singur.

Horoscop Gemeni noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativul trebuei să își folosească intuiția și să decidă el cu care dintre șefii lui poate să discute acel contract. 30 noiembrie, Lună Plină cu Soarele în Săgetător și Luna în Gemeni, nativul simte că în domeniul face un pas, către înainte e de preferat. Se schimbă ceva, ceva le deschide ochii asupra faptului că are niște parteneri de la care poate învăța ceva. Și mai ales că adevăratele valori le găsește în interiorul său.

Bani

În dragoste pun pasiune, dar poate fi foc de paie. Nu sunt foarte profunzi în dragostea lor pentru partenerul de viață pe care l-au cunoscut de curând, nu sunt siguri că este iubirea lor pentru toată viața. Aceia aflați într-o relație stabilă au toane, zice astrologul zodiaciool.ro. Exact ca adolescenții, se aprind, dar nu pentru foarte mult timp. Nativii sunt atrași în special partea erotică a relației. La nivel emoțional doresc ca relația să fie eternă, la nivel rațional au îndoieli sau mai degrabă se tem că relația se termină. Dar această neliniște cu care începe luna noiembrie, deși își pune amprenta pe toată durata de treizeci de zile, se mai diminuează din 2 noiembrie odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct. Dar există o parte dintre nativi care au probleme foarte delicate din partea unui prieten. Nativii pot trăi o mare dezamăgire erotică, poate chiar o traumă și prietenii se arată prea duri în sfaturi. În data de 10 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpion și odată cu aceasta, nativii sunt și mai predispuși își ascundă propriile propriile gânduri. Analizează cu foarte mare discernământ absolut tot ce se întâmplă în viața lor. În altă ordine de idei, nativul este îndrăgostit și persoana pe care o cunoaște acum și de care se îndrăgostește este posibil să aibă un impact asupra întregii lui vieți.

Relaţii

Data de 14 noiembrie este o dată în care nativii Gemeni care au avut probleme cu prietenii și care și-au exprimat nemulțumirile față de aceștia ceva mai impulsiv, devin ceva mai amabili și încearcă să orienteze o anumită energie pozitivă către relația cu aceștia. Data de 15 Noiembrie înseamnă un început în munca aceea despre care astrologul zodiacool.ro zicea că este migăloasă, dar plăcută nativilor. Începutul reprezintă recunoașterea  muncii lor, a capacității de analiză. Nativul nu avut încredere în el, nu și-a dat seama că eforturile lui sunt recunoscute, observate, pentru că nu era cumva la vedere. Intrarea planetei Venus în casa a șasea face ca lucrurile în domeniul profesional să devină foarte plăcute pentru nativul Gemeni, în sensul că primește un nou contract sau un adițional la contractul vechi care prevede o nouă poziție a lui la locul de muncă pe care și-o dorește și pentru care se bucură. Poate acesta este și motivul pentru care activtatea profesională îi place din ce în ce mai mult. Și mai ales, simte că are posibilitatea să evolueze. Intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie îi aduce nativului limpezimea minții pe care o folosește în special în domeniul profesional, mai ales că acum își dă seama că a fost cam cu capul în nori, nu neapărat dezinteresat, dar cel puțin detașat de problemele profesionale. Deși, cum am mai spus, s-a bucurat de succes. Dar asta pentru că a făcut ce îi place. Altfel nu s-ar fi concentrat. Acum începe să intuiască niște lucruri, începe să funcționeze puțin altfel, iar acele lucruri pe care trebuia să le țină ascunse încep, intuitiv, să fie înțelese. Pe de altă parte, nativul are un contract foarte foarte important, dar despre acest contract, sfatul astrologului zodiacool este să nu discute cu nimeni, mai ales cu prietenii.

Noroc

Nativii Gemeni sunt niște oameni foarte tinerești, sunt adolescenții zodiacului, ei sunt mesagerii zeilor. Sunt foarte deschiși, greu țin un secret. Câteodată deformează realitatea, dar nu cu intenția de a minți, ci pur și simplu pentru că, fiind atât de mobili mental, gândesc că fiecare zi are propriile ei reguli, ei sunt foarte adaptați fiecărui moment. Drept urmare, după ei, adevărul poate să fie altul în funcție de moment și de loc, fiind convinși că așa este bine. De data aceasta este în situația delicată de a ascunde ceva. Sau pur și simplu trăirile lor interioare sunt cele pe care se bazează viața lor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2023

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.