Horoscop lunar Gemeni martie 2023

Transformare in domeniul transformarii! Este un pas urias pe care nativii Gemeni l-au avut de realizat si acum incearca sa se adapteze la noile situatii Aceste transformări le-au influențat personalitatea mai mult decât au influențat altor zodii acest domeniu. Nativilor Gemeni nu le este lesne să se recunoască după acest aspect atât de complex. Noi abilități pot să germineze și să se afirme cu tăria cu care o fac elementele naturii atunci când răsar, când ies din starea latentă. La începutul lunii Martie, nativii zodiei Gemeni sunt extrem de impulsivi. Horoscop Gemeni martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În a doua parte a lunii există riscul să te epuizezi fizic și mental datorită unor conflicte din relația cu amici sau un grup din care faci parte. Nu este cazul să îți faci probleme inutile, să exagerezi cu munca pentru că riști să ajungi foarte ușor la probleme care vizează ficatul, pancreasul, circulația sângelui. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi și dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură și să stai în preajma oamenilor optimiști, încrezători în sine. Horoscop Gemeni martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În martie, planeta Marte va avea cel mai semnificativ impact asupra gemenilor. Vă va da puterea să vă gândiți la situația dvs. și să luați inițiativa pentru propriul destin. Acest lucru poate fi văzut în principal în ceea ce privește munca. Indiferent dacă aveți propria afacere sau lucrați pentru o companie, veți fi întotdeauna uimiți de idei noi. Cu toate acestea, feriți-vă de natura dvs. neliniștită și trecătoare, deoarece constructorii acestei planete o pot întări. În a doua jumătate a lunii, feriți-vă de leziunile membrelor superioare, care pot fi mai predispuse la fracturi în acest moment, și încercați să reduceți efortul fizic. Horoscop lunar Gemeni martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni martie 2023 – prognoză

Din prima zi a lunii eşti invitat(ă) să construieşti diverse interacţiuni cu oameni din depărtări, care te aduc în contact cu o filosofie de viaţă nonconformistă. La rândul tău, poţi transmite mesaje cu impact pe distanţe mari, iar în jur de 4 Martie toate acestea vor fi strâns conectate la planul profesional şi relaţiile cu colegii. Pe 6 şi 7 interacţiunile tale cu ceilalţi pot scoate la iveală principii de viaţă foarte originale, dar şi unele blocaje în gândire.

O familie

Martie va deschide ușile pentru noi activități la fiecare colț. Energia din această lună va aduce în viața acestui semn de aer, o mulțime de idei noi despre autorealizare, fie că este vorba de noi hobby-uri sau oportunități de lucru. Gemenii ar putea descoperi acum activități care îi împlinesc cu adevărat. Ți-ai dorit întotdeauna să înveți cum să gătești corect? Să tricotezi? Sau să începi să faci sport? Vei excela la aproape orice, așa ca pune-te pe treabă.

Carieră

După 18 cariera îţi solicită mai multă atenţie şi implicare. În jurul lui 20 Martie este posibil să simţi că voinţa ta se confruntă cu reguli şi principii de viaţă ale altor oameni, impunând renunţare şi unele sacrificii în ce te priveşte. Poţi folosi această energie pentru a face acte de voluntariat şi de generozitate dezinteresată. În preajma lui 25 Martie este bine să îţi asumi responsabilităţi, dar să laşi lucrurile să se şi aşeze de la sine, pentru că nu poţi controla totul.

Dragoste

AstroDex îţi recomandă să profiţi de energia puternică a Lunii Noi din 11 Martie pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a depăşi unele judecăţi limitate legate de spiritualitate sau pentru a asimila informaţii cu un grad avansat de complexitate. În jurul lui 13 Martie poţi întâlni persoane care te ajută să descifrezi sensul unor experienţe trecute şi să redescoperi în interiorul tău o înţelepciune foarte vastă.

Horoscop Gemeni martie 2023 – la ce să te aștepți?

În ultima parte a lunii martie, domeniul profesional este mai activ, nativii Gemeni au vizibilitate și autoritate, sunt plini de energie. Își onorează angajamentele cu multă energie. Pot primi noi responsabilități, dacă se pune problema unei avansări sau să ocupe un nou job, acum este momentul. Din 20 martie, echipa din care fac parte devine foarte importantă pentru nativii Gemeni. Tot în jurul date de 20 martie, este posibil ca o persoană pe care nativii se bazau, un mentor să îi dezamăgească. Poate că o parte dintre nativi au năzuit într-o îndrumare intelectuală sau spirituală, au sperat într-o evoluție, au simțit că trebuie să facă ceva important sau ceva ce ei credeau că este important și au fost opriți. Odată cu intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe data de 22 martie, nativii zodiei Gemeni devin mai aplecați spre sudii. O persoană, poate mai în vârstă, poate cu autoritatea poziției, impune un anumit regim de muncă și care este menit să le aducă evoluția. Poate că nativii nu sunt foarte convinși de acest lucru, dar cumva sunt obligați. Este bine să fie atenți la drumurile lungi, tematice, deoarece orice întârziere, lipsă sau neconformitate este amendată pe loc. Poate fi și un test al răbdării, mai ales pentru aceia care au de dat examene, le pică exact subiectele la care se așteaptă mai puțin, motiv pentru care astrologul ZODIACOOL recomandă parcurgerea întregii materii!

Bani

Mai este domeniul banilor altor oameni, acele venituri care vin din moșteniri, pensii, de la partenerul de viață sau de la partenerii de afaceri, venituri pe care nativii le au de administrat cu un avantaj personal. Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul mai puțin material al intergrării în Univers, al relației cu Divinitatea, al introspecției și al plăților karmice. Nativii sunt înclinați spre relații sentimentale care efectiv îi pun față în față cu ei înșiși, cu ceea ce au și le atrag atenția asupra propriilor erori de natură emoțională. Mai pot fi nativi care se implică în relații vicioase. Este un moment în care acei nativi care sunt singuri este bine să stabilească noi relații după o analiză atentă.

Relaţii

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în acel domeniu care reprezintă locația: casa, căminul, rădăcinile, pe scurt, zona de confort. Luna plină pune față în față îndatoririle pe care nativii le au față de societate, cel mai probabil profesia, și casa, și familia cu care împarte căminul. În domeniul profesional, nativii sunt puțin confuzi. Visează la ceva care începe să apară destul de vag încă, dar în forță. Pentru aceștia, veștile încep să apară odată cu intrarea lui Mercur în mers direct, pe data de 10 martie.

Noroc

Cel mai posibil este ca o anumită conjunctură să le stârnească amintirea a ceva din trecut. Sau o situație tensionată să fie consecința a ceva ce nativii au făcut într-o perioadă trecută și acum reacția poate fi peste ceea ce se întâmplă de fapt. Nu este o reacție „la vedere”. Nativii ascund nemulțumirea, dar nu se dau în lături de la mici înțepături îndreptate spre cei care au stârnit furtuna. Astrologul ZODIACOOL are de precizat încă o dată care sunt elementele caracteristice ala domeniului în care criza moarte-renaștere a avut loc. Este un domeniu subtil, al elementelor care se situează dincolo de aparențe. Sunt elemente care se ascund până la un moment dat, când ies la suprafață total restructurate. Poate că unii dintre nativii acestei zodii tind ei înșiși să ascundă lucruri sau măcar să se acopere de mister.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.