Horoscop lunar Gemeni mai 2023

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine Nativii Gemeni nu sunt în elementul lor. Aceștia sunt mai comunicativi, plimbăreți, iar în această lună aceștia simt să se retragă. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Gemeni, o puteți viziona mai jos: Horoscop Gemeni mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te poți confrunta o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în preajma datei de 11 dar și 22. Este recomandat să îți dirijezi energia către activități menite să te ajute; încearcă să lași deoparte grijile cotidiene. La începutul lunii ești predispus la insomnii, migrene, probleme care vizează zona capului. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură, la sala de sport, să urmezi un regim de viață și alimentar adecvat. Din data de 28 ești solicitat de treburile gospodărești, de renovare, reparații prin casă astfel că este recomandat să acorzi atenție la modul în care faci treburile casei pentru că ești predispus la accidentări prin gospodărie. Fii calm și nu te grăbi! În a doua parte a lunii ești plin de energie, dornic să călătorești, să socializezi, să vizitezi locurile natale. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi de problemele cotidiene. Horoscop Gemeni mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În luna mai, Gemenii vor încerca să compenseze prin toate modalitățile conflictele pe care le-au provocat în lunile precedente. Datorită lui Venus, totul va merge ca uns – vă va oferi răbdare, devotament și altruism. Dar nu vă așteptați să reparați totul cu câteva cuvinte dulci. Unele relații sunt pur și simplu prea rupte. Această planetă vă va prinde din urmă și în ceea ce privește banii. Veți avea adesea tendința de a face achiziții uriașe de lucruri pe care nu le veți folosi de fapt. Este posibil ca cei din jurul dvs. să observe acest lucru și mulți nu se vor rușina să discute despre înclinațiile dvs. cu alții. Horoscop lunar Gemeni mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni mai 2023 – prognoză

Ești plin de energie, dornic să te implici în tot felul de activități, îndeosebi în grupul, asociația din care faci parte. Este posibil să fii perceput de către ceilalți prea insistent și astfel dorința ta de a face bine poate să se transforme în cu totul altceva ceea ce te predispune la certuri în relația cu prietenii sau chiar cu partenerul de viață, la începutul lunii. Până în data de 11 va trebui să fii prudent în relația cu asociații, partenerii de afaceri. În preajma datei de 7 pot apărea unele probleme în relația cu colaboratorii, poți intra în posesia unor secrete care te vor ajuta să iei decizii care te vor avantaja. Pui la cale un proiect care vizează locul de muncă, relația cu șefii încercând să găsești o soluție clară la o situație tensionată de la locul de muncă. Din data de 20 începi să strălucești, te simți mult mai optimist, ești capabil să acționezi în direcția propusă. Nu te lăsa copleșit de griji, ci caută mai degrabă mediul potrivit pentru tine, oamenii cu care să rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. Deviza lunii analizate este: „Prietenii se aleg după suflet, nu după înfățișare.”

O familie

Mai este o lună absolut ideală pentru consolidarea relațiilor cu cei apropiați. Te vei convinge de acest lucru atunci când vei face o călătorie sau vei merge împreună la cină. Gemenii vor fi deschiși pentru a construi legături mai puternice și nu vor avea probleme să spună ce gândesc. Energia voastră imensă va fi molipsitoare pentru cei din jur și datorită ei, petrecerea timpului împreună cu voi va fi o adevărată bucurie.

Carieră

Muncești mult, dai dovadă de seriozitate, ești gata să îi susții pe ceilalți colegi în cadrul unui poriect profersional comun. Acordă atenție însă la eventualele probleme din cadrul unei colaborări, asocieri, îndeosebi în preajma datei de 7. Este posibil să intri în posesia unor secrete care te vor lămuri ce anume ai de făcut, dacă merită să investești timp, efort și bani. Ai o energie de invidiat, ești exigent, chiar și cu propria persoană, mai ales atunci când vine vorba despre finalizarea numitor activități. Competiția este acerbă dar reușești să faci față cu brio stresului. Mare atenție la atacurile din umbră, la critica sau bârfa venită din partea unor colegi invidioși, îndeosebi la începutul lunii. Începând cu data de 13 se resimte o stare de presiune în relația cu ceilalți, te simți pândit din umbră sau ai sentimentul că ceilalți nu te văd așa cum ești și de aici să apară tot felul de probleme în relația cu colegii. În preajma datei de 22 ar trebui să nu pui bază pe relația cu șefii sau să nu dai curs unei eventuale propuneri de a face o schimbare importantă în plan profesional. Este necesar să îți creezi strategii bine gândite, nu înainte de a te sfătui cu o persoană de încredere în luarea unor decizii importante. Poate fi și ocazia de a renunța la un loc de muncă sau îți asumi noi responsabilități care depășesc posibilitățile tale, fizice și intelectuale. Este posibil să apară dezechilibre la locul de muncă, datorate unui șef avar, egoist, ești judecat și acuzat pe nedrept. Este necesar să te detașezi de oamenii care ți-au făcut mult rău de-a lungul timpului. Sănătate Este o lună în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate, eventual să mergi la un consult medical, dacă observi că organismul nu mai face față tratamentului pe care deja îl urmezi. Ți-ar prinde bine să mergi la un salon de masaj, să faci mai multă mișcare în natură, să îți găsești preocupări pe plac sufletului tău. Prima parte a lunii se pare că te predispune la tot felul de evenimente neplăcute, menite să îți dea peste cap sistemul imunitar. Din data de 20, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, începi să revii la viață, să fii mai încrezător în propriile forțe, acționezi cu mai mult curaj. Organismul se reface mult mai rapid, după o eventuală intervenție chirurgicală sau dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă.

Dragoste

Starea ta de tensiune, de nemulțumire de la începutul lunii riscă să te aducă în conflict și cu partenerul de viață și astfel acesta nu reușește să îți intre în grații sub nici-o formă. Fii mult mai atent la ce informații anume împărtășești prietenilor fiindcă s-ar părea că neclaritățile și neajunsurile din relația de cuplu se datorează și unor mesaje distorsionate, în mod oarecum voit, venite din partea unor „prieteni”. Din data de 13 se poate vorbi despre reluarea unei relații de amor secretă sau poate fi ocazia de a reevalua relația actuală de cuplu. Este posibil să intri în posesia unor secrete neplăcute, menite să destabilizeze relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma zilei de 22 poate fi vorba despre un eveniment inedit, neșteptat în ceea ce privește relația de dragoste și poate să aibă loc o răsturnare de situație. Nu este exclus să reapară un fost partener în viața ta și astfel ai ocazia unui nou început. Numai că, s-ar putea să constați că nu este chiar persoana de care ai nevoie pentru a te simți împlinit. Sunt prea multe neconcordanțe, nepotriviri sau pur și simplu prea multe nemulțumiri, multă suferință din trecut care revine acum în mintea și sufletul tău fiind destul să ierți nedreptatea care ți-a fost făcută. În această lună se poate deschide calea către reconcilieri, romantism, redescoperirea unor idealuri și direcții comune în relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în prima parte a lunii sunt mari șanse de a da startul unei relații de amor. Nu te aștepta ca totul să fie roz și frumos, oricâte declarații și promisiuni de dragoste ți se fac acum. Fii atent la persoana căreia îi împărtășești gândurile, încrederea ta, în plan afectiv. S-ar putea să constați că ceea ce ți-ai planificat și încrederea acordată unei persoane de sex opus, în primele zece zile ale lunii, poate fi răsturnat sau apar tot felul de probleme în plan amoros, îndeosebi spre finalul perioadei. La sfârșitul lunii se va resimți tendința de a critica, de a judeca, poate pe nedrept, perechea de viață și astfel se poate ajunge foarte ușor la conflicte verbale având impresia că persoana iubită nu te apreciează la adevărata valoare. Ți se impun limite banii putând constitui motivul principal de conflicte în relația de cuplu.

Horoscop Gemeni mai 2023 – la ce să te aștepți?

Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii, în general, dar nu și nativii Leu. Aceștia pot fi de-a dreptul geniali! Idei inedite se pot contura. Există însă un impediment: nativii cărbesc mai mult cu ei decât în lume și aceasta ar putea face ca momentul de genialitate să treacă peste fără să se concretizeze. Ajutorul Divin vine la pachet cu sintagma „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”! Nativii, deși nu au o perioadă în care sunt foarte vorbăreți, au chiar fizic o perioadă în care încă doresc să stea mai mult retrași, pot să se folosească de prieteni! Aceia care îi enervează că vin buluc către ei, aceia pot fi transportatorii ideilor. Astrologul ZODIACOOL este de părere că ideile însă trebuie cumva protejate și în funcție de situația și colectivul în care se desfășoară lucrurile trebuie găsite soluții. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Leu accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de abandonare în sine, în ceilalți, în Divin. Este un aspect care le oferă nativilor Leu imaginea unei lumi în care nu este doar muncă, analiză și rațiune, acel sentiment că lucrurile aparent simple, de o intimitate magică, sunt la fel de importante și de adevătrate precum activitatea din lume. Clipe oferite lor înșile le creează acestor nativi un spațiu numai pentru ei și poate însemna începutul unei perioade de circa două săptămâni în care, cu toată munca și agitația de la locul de muncă, nativii să simtă, măcar și pentru câteva minute, relaxarea și protecția Divină.

Bani

Dacă în luna iulie domeniul prietenilor și grupurilor din care nativii fac parte este atât de important pentru acesta este și pentru că acolo este o persiană care îi atrage nemaipomenit și cu care este posibil să lege o relație romantică, o relație care poate fi una de durată. Ochii în patru, deci! La începutul lunii iulie, au ocazia să facă nefăcute la serviciu și culmea să le mai și iasă. Vă dați seama mândrie pe nativi! Curajul este acela care aduce succesul, dar curajul este abia în planul 2. În planul 1 este Inspirația Divină! Da, chiar așa. Un moment în care nativilor le vine o idee, în care le vin vorbe pe buze, le dau drumul și gata, se rezolvă poate chestiuni încurcate de mult. Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, nativii Leu se reîntorc, obsesiv de-a dreptul, în zona muncii și activităților de analiză, de migală. Dar nu mai au același spor. Se simt epuizați fără să simtă că rezolvă mare lucru. Cu toate acestea, există ceva care încă nu iese la suprafață și care le poate aduce nativilor ceva realizări. Se dă un test al răbdării. Testul Cenușăresei care odată trecut, perspectivele se pot deschide, cu condiția ca nativii să nu întoarcă spatele unei persoane pe care o apreciază, o sprijină și de care tocmai acum se pare că se îndoiește.

Relaţii

În cazul nativilor care au avut probleme în justiție, acestea au suferit amânări, aparent inexplicabile, care au pus nativii pe jar. Se întorc, reanalizează dosarele și constată că au existat omisiuni. Este o perioadă în care răbdarea, analiza și efortul susținut fac minuni! Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Leu asupra acelor chestiuni are trebuie puse în ordine. Pentru dinamicul Leu este destul de neplăcut, dar astrologul ZIDIACOOL insistă asupra elementului numit RĂBDARE, deoarece nu este o perioadă în care nativii să își poate permite să sară peste etape, să inventeze lucruri, să meargă la inspirație. Este o perioadă în care realizările profesionale se bazează într-adevăr pe putința nativilor de a se exprima liber, dar pe chestiuni precise, studiate temeinic la bază și apoi reconstruite, aduse la zi, pe bazele solid realizate. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Am spus la începutul analizei că nativii au un Nod Nord îndreptat către prieteni, grupuri, asociații. Cu toate acestea, poate din retragerea în care s-au găsit nativii, ieșirea către prieteni sau asaltul la care sunt nativii supuși de către cei din jur îi cam sperie. Poate cei din jurul unui nativ Leu ar trebui să le dea un pic de răgaz să „se obișnuiască cu lumina”! Cam aceasta este încă starea în care se găsesc. Au avut lumină interioară, acum se obișnuiesc cu cea materială.

Noroc

Este posibil ca o mare parte dintre nativii Leu să opteze, în această perioadă, pentru afiliere la tot felul de grupări, începând de la echipe soprtive și trupe artistice, și terminând cu partide politice. Au petrecut o perioadă destul de lungă, de peste un an de zile, în care au simțit nevoia retragerii în sine. Au preferat compania Lui Dumnezeu, și nu aceea a oamenilor. Să nu se înțeleagă că nativii s-au retras în peșteri sau că s-au ascuns de lume de tot. Aceasta a fost tendința generală. Nativii s-au analizat în cele mai mici amănunte. Au avut ocazia să își recapituleze fapte, gânduri, sentimente. Ce rezultat a avut analiza? Numai și numai nativii o pot ști! Zona care a fost cumva vectorul de direcție al nativilor Leu, în perioada de circa un an și jumătate care a trecut, le-a inspirat multe și acum ies în lume cu fapte.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.