Horoscop lunar Gemeni iunie 2022

Nativii zodiei Gemeni au, o mare parte a lunii iunie, planetele Soare și Venus în zodia lor. Ei sunt vizibili, stralucitori, atragatori, plini de energie si vigoare Profesional, aceste calități se pare că produc mai mult tensiuni. Tensiunile sunt și ele de mai multe feluri: certuri, nedreptăți, un spor de responsabilități care îi copleșește pe nativi, o stare de tensiune pentru o poziție pe care o doresc și pentru care se zbat ca să o cucerească, o poziție pe care se străduiesc să o păstreze. O altă parte a nativilor sunt visători, îndrăgostiți sau așteaptă Zburătorul, și responsabilitățile profesionale îi cam deranjează din starea lor de bine. Horoscop Gemeni iunie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La începutul lunii te simți extenuat, la nivel psihic-emoțional, datorită grijilor cotidiene. Este important să acorzi mai multă atenție propriului organism, îndeosebi la jumătatea perioadei, atunci când este posibil să apară unele probleme legate de căile respiratorii, plămâni. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri. Horoscop Gemeni iunie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iunie, Gemenii vor fi plini de abilități retorice. Acest lucru poate avea un efect semnificativ pozitiv la locul de muncă, deoarece superiorii dvs. vă vor asculta. Cu toate acestea, nu vă bazați prea mult pe acest efect, deoarece influența lui Mercur este nestatornică, având deseori consecințe catastrofale. Când aveți probleme, pur și simplu aruncați o minciună care vă poate ajunge din urmă mai târziu. În plus, veți dori să călătoriți în străinătate și să descoperiți locuri noi. Prin urmare, este un moment excelent pentru a vă planifica călătoria și a găsi o modalitate de a vă folosi abilitățile de comunicare în străinătate. Horoscop lunar Gemeni iunie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni iunie 2022 – prognoză

În această lună debordezi de energie și speranța că viața este mult mai frumoasă decât pare și numai de tine depinde să descoperi adevăratele comori care sălășluiesc în mintea și sufletul tău. În prima parte a lunii te remarci prin dorința de a te informa fiind preocupat să acumulezi informații noi, incitante, să te înscrii la cursuri, să participi la conferințe, seminarii sau cursuri de perfecționare care te vor ajuta în plan profesional. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te implici în tot felul de activități care îți sunt pe plac. Lansezi noi proiecte, atragi mult mai ușor atenția asupra ta prin modul de a fi, te exprimi cu dezinvoltură și umor. Din data de 20 ești mult mai preocupat de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, de a-ți valorifica propriile abilități și astfel te faci remarcat în mediul de lucru. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Pentru orice realizare primul pas este curajul.” J. W. Ghoete

O familie

Odată cu debutul lunii iunie, Gemenii ar putea simți o neliniște interioară puternică. Poate că tocmai ți-ai părăsit jobul sau ai încheiat o relație de lungă durată. Dacă ai luat o decizie care te-a aruncat în ape tulburi, amintește-ți că aceste emoții sunt absolut normale și în curând, totul va fi bine. Până când te vei pune din nou pe picioare, încearcă să faci, de exemplu, exerciții de respirație yoghină sau diverse tehnici de meditație. Iunie ar putea părea că este o perioadă de dezastre personale, dar vei realiza în curând că a fost mai degrabă exact opusul.

Carieră

La începutul lunii este posibil să ajungi la discuții destul de dure cu un șef, o persoană care deține funcție de răspundere. Tot ce ai de făcut este să stai departe de orice provocări și să nu iei decizii la nervi. Nu ai decât să aștepți momentul potrivit pentru a-ți expune propriile argumente, idei, dorințe, ba chiar poți să ceri o mărire de salariu. Nu este cazul să intri în panică, mai ales dacă vrei să obții un loc de muncă mult mai bine plătit. Pe de o parte trăiești cu sentimentul de confuzie, de neîmplinire în plan profesional, pe de altă parte ai foarte multe idei pe care vrei să le concretizezi și care ar putea să-ți aducă beneficii consistente, în plan material. Dispui de ambiție, inițiativă dar și de susținere din partea colegilor sau a colaboratorilor pentru a-ți îndeplini un țel important, în plan profesional. Din data de 5 sunt aduse la lumină aspecte neplăcute care vizează o asociere, un parteneriat derulat în trecut și iată că acum va trebui să fii foarte atent la modul în care gestionezi eventualele pierderi, eșecuri care vizează și relația cu colegi de muncă care nu prea te au la inimă. Chiar dacă ai parte de schimbări în plan profesional va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine, care sunt adevăratele intenții ale unor colegi, oricât de binevoitori ți s-ar pătrea aceștia, la prima vedere. În cea de-a doua parte a lunii ești mult mai deschis către parteneriate, implicarea într-o afacere care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Nu este cazul să îți creezi speranțe nerealiste. Din data de 18 se poate vorbi despre o reevaluare serioasă a veniturilor din muncă proprie fiind posibilă o renegociere a contractului de muncă, poți reveni asupra unor aspecte care țin de studii, documente, acte oficiale necesare cu ocazia unei noi angajări sau la un loc de muncă vechi. Se cere prudență, dacă ai de semnat un contract important, îndeosebi în preajma datei de 21, atunci când, deși ești convins că vei primi banii care ți-au fost promiți, vei avea surpriza neplăcută să constați că, fie nu primești cât ți s-a spus, fie nu ai parte de banii respectivi cheltuindu-i pe un obiect de valoare, dar care nu îți este absolut necesar. Spre sfârșitul lunii este momentul să acționezi în secret, îndeosebi atunci când vine vorba despre locul de muncă. Sănătate Este o lună în care ai ocazia să-ți reîncarci „bateriile” și să te bucuri de o stare de bună dispoziție, cât timp muncești cu plăcere și nu te dai peste cap pentru a finaliza rapid sarcinile de muncă. Atenție la eventualele probleme de sănătate care țin de circulația sanguină, zona capului, probleme digestive ori ale ficatului, îndeosebi în preajma datei de 2 și până la sfârșitul acestei luni. Ar trebui să o lași mai ușor cu consumul de cafea, tutun sau alcool. Este nevoie de mai multă relaxare și odihnă, îndeosebi în prima parte a lunii.

Dragoste

Încă de la începutul perioadei este posibil să resimți, în mod profund, nemulțumirile din cadrul relației de cuplu. Se pare că oricât de mult ai vrea să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață, nu reușești să faci acest lucru. Putem vorbi și despre problemele de la serviciu care îți cam dau planurile peste cap, vis-a-vis de relația de mariaj. Este momentul să fii mult mai prudent la modul în care gestionezi resursele familiei, fără să exagerezi cu investiții care nu te pot conduce decât la pierderi, dezamăgiri, răzgândiri, îndeosebi din data de 18. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai toate șansele să revii la o persoană de sex opus cunoscută de curând și să continui discuțiile, să îți faci speranțe de viitor în doi, să te bucuri de reale momente de romantism și pasiune. Nu te aștepta însă să se petreacă minuni așa, peste noapte! Fii precaut la promisiunile care ți se fac și încearcă să te ancorezi în concret evitând să te lași furat de vise și speranțe deșarte.Din data de 25 te remarci prin mai mult șarm, ai dorința de a te face văzut de către sexul opus, îți înnoiești garderoba, adopți un (nou) regim de viață mult mai sănătos. Partenerul de viață te susține în plan profesional, te bucuri de cadouri, atenție venite din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să îți găsești perechea, îndeosebi în a doua parte a lunii sau cu ocazia unei excursii pe care o faci spre sfârșitul lunii. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit.

Horoscop Gemeni iunie 2022 – la ce să te aștepți?

Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă. Oare mai sunt eu așa sexi cum am crezut sau cum m-au găsit unii zilele trecute? Și nativii știu că nu au mai fost cam de mult la salon, nu și-au prea înnoit garderoba și tind să se retragă. De fapt, este o perioadă în care nativii zodiei Gameni adună energie și farmec interior care, peste ceva  timp, vedem noi când lunile viitoare, le va veni foarte bine când vor simți din nou nevoia să iasă în lume. Urmați-vă instinctul! Pe data de 30 iunie, planetele Jupiter și Pluton se reîntâlnesc! În cazul nativilor zodiei Gemeni, urmează un nou maxim al acelui „cutremur” care a avut loc în cele mai profunde structuri ale ființei sale. Este o transformare care poate să influențeze toate domeniile vieții nativilor prin profunzimea sa. Nativii, luând în considerație toate aspectele importante ale lunii iunie, au de scos la suprafață niște abilități. Nu este ceva de care nu au știut. Mai degrabă au bănuit că există. Aceste abilități, calități, emoții sau trăsături definitorii ale nativilor, odată germinate, presupun renunțarea la ceva din trecut, un bagaj de care nativii nu mai au nevoie. Privirea îndreptată spre viitor, a lăsa în urmă anumite atașamente, de obiceiuri mai ales, dar chiar și de obiecte, locații sau de persoane este foarte important pentru ca aspectul să se manifeste în totalitate.

Bani

Acest aspect le atrage atenția nativilor Gemeni asupra partenerilor pe care îi au într-un demers, de data aceasta nu financiar, nu profesional, ci unul cultural. Este o zi în care nativii identifică persoanele cu care pot bate palma pentru o activitate care să le ridice nivelul cultural. Este ceva la care nativii au lucrat de mult, au pregătit o ieșire la un spectacol, la un concert, un curs special, o călătorie interesantă. Pe data de 20 iunie, Soarele intră în Rac, domeniul banilor și valorilor pe care nativii Gemeni le posedă. Dar tot acest domeniu este și acela al valorilor personale, a acelor calități valoroase pe care nativii le pot acum etala. Domeniul „al meu”! Calitățile se văd cu ochiul liber. Ele trebuie puse în valoare și toate acestea la un loc creează în personalitatea nativilor o foarte importantă schimbare. Atenție!!! Trebuie să renunțați la ceva! Poate Soarele în domeniul valorilor personale va pune lumină exact pe acel ceva ce trebuie eliminat? Numai nativii o știu! Imediat, pe 21 iunie, avem Luna Nouă tot pe acest domeniu al valorilor. Acum începe ceva. Acum încep nativii să realizeze transformările. Este și o latură materială în tot acest aspect sau în toate aspectele lunii iunie la care ne-am oprit până acum. Pe data de 23 iunie, odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare retrogradă, pentru nativii zodiei Gemeni începe o perioadă de reevaluare a idealurilor profesionale. Nativii, când vine vorba de profesie, sunt cam visători sau idelizează domeniul și realitatea li se pare anostă. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare retrogradă, nativii zodiei Gemeni se gandesc de două ori și visează o singură dată!

Relaţii

Sunt ceva mai atenți la detalii, simt că această zonă trebuie abordată ceva mai pragmantic. Excepție fac nativii care și-au găsit idealul în profesie. Aceia sunt avantajați pentru că pot da maxim. Ceilalți, care au responsabilități pe care le îndeplinesc mecanic, au de trecut peste acest moment cu ceva mai multă dificultate. Trebuie să facă un efort să se concentreze, pentru că mintea lor, sau mai bine zis nu reușesc să facă lucrurile intuitiv, au de depus eforturi suplimentare. Dar recomandarea astrologului ZODIACOOL este ca aceștia, fiind firi pline de tinerețe, să ia lucrurile așa cum sunt, așa cum fac adolescenții și să își manifeste idealurile în particular. Cine știe, poate reușesc să facă din acestea, mai devreme sau mai târziu, ocupația de bază! Dar retrogradarea planetei Neptun mai are și darul de a face nativii să pună la îndoială propriile idealuri. Acestea se pot schimba, nu? Acum este momentul! După luna noiembrie, începe faza de conștientizare a rezultatelor tatonării.

Noroc

Dar mai există și un aspect foarte benefic al acestui aspect: motivarea, provocarea. Ei sunt energici, vizibili, deci, au de făcut pe aici mai mult și mai bine. Fiecare dintre nativii acestei zodii știe în care dintre categoriile de mai sus se încadrează. Asta ca să nu mai spun că există și posibilitatea ca nativii să se integreze în categoria care îi convine! Au posibilitatea să aleagă pentru că sunt în situația de a avea o transformare radicală la nivel foarte profund. Această trnsformare poate scoate la suprafață calități ale nativilor care până acum au stat ascunse. Astrologul ZODIACOOL este de părere că aceste calitărți au ocazia acum să germineze și să aducă nativilor avantaje substanțiale și posibilitatea de a se orienta altfel în variile probleme care îi preocupă. Dar, în primul rând, aceste calități care apar acum vor transforma personalitatea nativilor, cel mai probabil în bine, de fapt de ce probabil, sigur în bine. Este destul de stresant, dar merită! În jurul datei de 4 iunie, nativii au probleme profesionale. Este chiar o ceartă pe probleme de serviciu, pe un post, pe o poziție anume. Tocmai personalitatea nativilor atât de luminoasă și plină de farmec poate deranja pe cineva. Dar pe lângă calitățile pe care nativii le descoperă sub acel strat de ceață, aceste mici disensiuni pălesc! Pentru că în aceste zile, nativii știu exact ce au de făcut, efectiv renasc și sunt gata, gata să își atingă un ideal profesional. Idealul însă este ideal și, cel mai probabil, lucrurile se vor realiza după luna noiembrie. Dar acesta este un pas important. Pe data de 5 iunie, avem Lună Plină în Săgetător, cu Soarele în Gemeni.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.