Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, in sfarsit, un efect pozitiv asupra acestora Până acum nativii au simțit doar acea stare de disconfort (puțin spus!). Acum nativii încep să își redefinească personalitatea. Vine un fel de recapitulare. Poate nativii s-au obișnuit cu situația, și-au însușit transformările, s-au obișnuit cu noile abilități germinate. Înțeleg ce au de făcut și înțeleg avantajele transformărilor care au avut loc, începe să le placă ființa în care s-au transformat! Horoscop Gemeni iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv. Există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială, la mijlocul dar și spre sfârșitul lunii. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să reiei anumite analize medicale sau să fii mult mai atent la tratamentul care îți este recomandat. Horoscop Gemeni iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În această perioadă, Jupiter va avea cea mai semnificativă influență asupra gemenilor. În afară de creativitate, vă va aduce fericire și evenimente fatidice. De aceea, stați cu ochii pe tulpini în iulie, deoarece puteți întâlni dragostea vieții dvs. sau un eveniment care vă va întoarce viața cu susul în jos și vă îndeplinește multe dintre visele pe care le aveți. Din păcate, această planetă este asociată și cu dorința de putere și supraestimare. Așadar, puteți încerca să întreprindeți o sarcină care este peste puterea dvs. Horoscop lunar Gemeni iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022 – prognoză

În această lună încerci să clarifici unele aspecte care țin de resursele de care dispui, fie că este vorba despre resurse materiale sau abilități, talente personale pentru a da o nouă valoare vieții. Apar noi șanse de a atrage mai multe venituri în contul personal dar așa cum vin, banii se și duc. Este o perioadă de restricții, cheltuieli neprevăzute, de reorganizare și rediscutare a unor parteneriate, colaborări sau chiar de reanalizare a relației de cuplu. Din data de 22 vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula informații dintr-un nou domeniu profesional. Este posibil să dorești urmarea unor studii, obținerea unei diplome care poate să te ajute să primești un nou job. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul…” Immanuel Kant

O familie

Iulie ar putea fi o lună foarte sentimentală pentru tine. Toate sentimentele pe care le-ai adunat în tine vor să iasă la suprafață. Fie că simți tristețe, furie sau dezamăgire, lasă-le să iasă la suprafață. Gemenii nu ar trebui să socializeze foarte mult în această perioadă, deoarece ar putea părea hipersensibili. Izolarea ocazională nu este o greșeală, deoarece persoana este capabilă să-și pună gândurile în ordine și să se încarce cu energie pentru următoarea parte a călătoriei prin viață.

Carieră

Este o perioadă de schimbări importante, în plan financiar dar și profesional. Pot apărea tot felul de provocări în relația cu persoane din cadrul unei asociații, organizații ceea ce poate declanșa eventuale probleme financiare. Acordă atenție la persoanele cu care vrei să te asociezi, cui dai bani cu împrumut. Nu sunt favorizate procesele, încercarea de a obține bani prin intermediul unui asociat. Pot să apară probleme în urma unui proces, a unui partaj și ești nevoit să obții susținere financiară din alte surse. Pe de altă parte se poate vorbi despre câștiguri sau intrarea în posesia unor plăți restante. Marte atenție la începutul lunii, atunci când pot apărea tot felul de tergiversări, răsturnări de situație venite din partea unor prieteni care își văd doar propriul interes. Până în data de 12 de evitat, pe cât se poate, semnarea de contracte, cel mult poți încerca să recuperezi banii care ți se cuvin. Fii atent la ce documente semnezi, la parteneriatul sau asocierea pe care vrei să o demarezi. Prima parte a lunii riscă să fie deosebit de tensionată în tot ceea ce ține de bani și asocieri. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să faci o reevaluare serioasă a bugetului de care dispui. Se cere mai multă precauție, în ceea ce privește un eventual împrumut pe care vrei să îl faci unor amici care nu merită încrederea ta. Nu este exclus să apară discuții despre o moștenire sau unele drepturi bănești care ți se cuvin în urma unui partaj. În ceea ce privește cariera este posibil să îți fie date peste cap anumite proiecte profesionale și reușești cu greu să te reorganizezi astfel încât să găsești un (nou) job care să îți fie pe plac. Este o perioadă în care ar fi cazul să îți asculți intuiția și să aștepți o perioadă mai favorabilă pentru a schimba locul de muncă sau pentru a încerca să ocupi un post mai bine plătit. Te poți aștepta la probleme, certuri, reproșuri, stres, impulsivitate în relația cu colegii de muncă, îndeosebi în preajma datei de 5 și spre sfârșitul lunii. Este recomandat să acționezi cu tact și mai ales să nu spui ce gândești, cu adevărat, despre anumite situații care ți se par a fi împotriva propriilor interese profesionale.

Dragoste

Încă de la începutul lunii apar discuții în relația de cuplu pe tema banilor. Se preconizează schimbări care vizează banii și dragostea având astfel ocazia să vezi cu mai multă claritate ce anume se vrea de la tine, cum și în ce fel trebuie să acționezi pentru a putea echilibra cât de cât lcururile, în plan relațional. În această perioadă ai sentimentul că, fie nu ești înțeles de către partenerul de viață, fie nu ai răbdarea necesară pentru a asculta ce spune celălalt. Parcă ai fi în contratimp, vrei să faci multe lucruri în același timp sau spui una și gândești cu totul altceva. Acordă atenție la ce anume și cum spui, îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când ești predispus la certuri, decizii luate la nervi în relația de cuplu. Nu prea reușești să ajungi la echilibru în relația de cuplu. Chiar atunci când lucrurile par să revină la o oarecare normalitate apare ceva care distruge armonia. Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață, mai ales la începutul și spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să ajungi la probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă te gândești să dai startul unei relații de lungă durată, în a doua parte a lunii. Sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus. În preajma datei de 15 este posibil să îți cadă cu tronc o persoană de sex opus și astfel începi să îți faci tot felul de proiecte, vis-a-vis de această persoană. Ai mare grijă, ești predispus la dezamăgiri! Fii ancorat în concret și nu te lăsa furat de iluzii! În această lună nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși să te pui în valoare prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.

Horoscop Gemeni iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru nativii Gemeni, acest aspect vine „mănușă”. Pentru că în zona banilor, în care au înregistrat în ultima vreme blocaje, chiar pierderi, tranzacții nereușite, lucrurile se deblochează. Nativii au cumpărat sau au vândut la momente mai puțin fericite sau au avut plăți de încasat care au stagnat. Deci, toate acestea își pot relua mersul normal. Inclusiv calitățile nativilor, acel mic bagaj de calități care pot constitui micul tezaur personal al nativilor, încep să se dezmorțească și să lucreze în favoarea lor. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, deci Luna Nouă e în domeniul banilor. „Banii mei” – „Banii noștri” – aceste două noțiuni pot fi opozabile, dar pot fi complementare, de noi depinde! Banii mei sunt banii mei. Banii noștri pot fi moșteniri, banii partenerului de viață, bani comuni ai familiei lărgite care pot fi administrați de nativi. Un semnal este acela că banii personali pot fi munciți, realizați prin intermediul fie al unor afaceri de familie, fie prin investiții comune, profitabile. Viața romantică a lunii iulie, în special în jurul datei de 20 iulie, este pentru nativii zodie Gemeni una foarte interesantă, plină de mister. Nativii se bucură de plăcere, iubire și de un amor aparte, plin de mister și trăiri la limită. Profesional, deși nativii sunt mai puțin asumați, au satisfacții materiale. Banii vin inclusiv din activitatea profesională. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Gemeni devin mai activi și mai comunicativi decât sunt, dar incep să iau lucrurile în și mai simplu. Atitudinea este aceea a adolescenților care văd lucrurile foarte simplu, găsesc farmecul fiecărei situații, indiferent cât de dramatică este, nu se lamentează, nu se panichează, dar le iese bine. Comunicarea este foarte importantă și nativii, după cum vede astrologul ZODIACOOL horoscopul zilelor de după 22 iulie, încearcă să ia legătura cu tot felul de persoane cu care nu au vorbit de mult, fac vizite sau mici deplasări în interes profesional, acelea pe care nu au avut posibilitatea să le realizeze în ultima vreme.

Bani

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se concretizează tocmai acele elemente care au fost până acum atât de profunde, încât păreau ireale. Saturn nu știe ce înseamnă invizibil, nu știe ce este acela subtil. Sau știe, dar nu le respectă ca atare, ci le materializează și le scoate la suprafață. Ca să fim mai clari, până acum nativii au avut de înfruntat transformări atât de profunde, încât chiar dacă le simțeau, aveau doar o stare de incertitudine, nu puteau să pună ”prompterul” pe acel ceva care a trebuit răsturnat. Acum Saturn le arată exact ce au câștigat. Dar… căci există și un dar… nativii trebuie să renunțe la ceva. Inclusiv acest lucru se va concretiza acum. Transformările cele mai importante pot fi legate de personalitatea nativilor. Sunt inclusiv calități pe care le vor intui și care se vor manifesta cel mai probabil și cel mai sigur din toamnă. Acestor calități nativii trebuie să le facă loc în viața lor și chiar să le ureze bun venit. Acum nativii pot avea acele semne care să îi identifice, care sunt acestea și pe ce butoane trebuie să apese. Nativii trebuie să înțeleagă că trebuie să își etaleze calitățile personale indiferent câtă opoziție pot întâmpina, eventual. Astrologul ZODIACOOL îi asigură că eforturile pe care le fac pentru a se afirma cu curaj, nu sunt îndreptate impotriva celorlalți ci sunt pentru a-i atenționa pe ceilalți că vine cineva, nou, plin de originalitate și energie, care se va impune indiferent de ceea ce se crede. Este foarte posibil să întâmpine rezistență tocmai din partea unor prieteni.

Relaţii

Unii dintre nativii Gemeni doresc să se afilieze la o grupare, la un club, echipă de sport și extravaganțele de care dau dovadă pot face aproape imposibil acest lucru. Alții caută prieteni noi, dar aceștia pot să fie puțin reticenți în a se apropia. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, transformările pot să înregistreze un palier îndeplinit, o anumită fază care a ajuns la un maxim. Poate era bine să spun de la început un lucru important: în dragoste lucrurile merg bine. Partenerii de cuplu vin fiecare să îl completeze pe celălalt exact cu ceea ce lipsește astfel încât parteneriatul să fie cât mai aproape de o stare de plinătate. Nu este exclus ca, exact ceea ce au acum nativii Gemeni nou de dăruit în cuplu, să constituie farmecul care să atragă un partener pe măsură, pentru cei singuri, sau să aducă o scânteie într-o relație mai veche care intrase pe un palier orizontal. Pentru unii dintre nativii Gemeni, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții bune. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc. Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum.

Noroc

Dar fenomenul este cumva încetinit. Este posibil și acesta să fie un prilej de bucurie pentru nativii Gemeni. Iau o gură de aer sau o înghițitură de apă rece și se uită în jur ca să vadă mai bine unde au ajuns. Venus este în Gemeni. Nativii se bucură! Sau asta ar trebui să facă. Sunt frumoși sau, mai bine zis, sunt atrăgători, simt nevoia să se dichisească, simt o bucurie de viață în fiecare zi. Nodul Nord a intrat de curând în zodia lor. Acești nativi încep să conștientizeze că sunt centrul propriului univers. De ei depinde cum se aliniază să urmeze sensul vieții. Este o nouă etapă în care nativii înțeleg cine sunt, își identifică acele calități de care au cea mai mare nevoie ca să și le dezvolte. În toată această transformare pe care nativii au suferit-o tocmai în domeniul regenerării profunde, și domeniul în care stau în stadiul latent, calități care tocmai au ieșit, nativii se simt puțin dezorientați. Nodul Nord îndreptat către ei înșiși vine să îi repună pe făgaș, să le dea curaj. Astrologul ZODIACOOL le amintește că conștientizarea este o muncă de peste un an de zile, mai precis până în decembrie 2022! Dar care începe mai cu spor din iulie 2022. Nativii sunt împăcați pentru că planetele care le-au dat viața peste cap sunt retrograde și renunță pentru o perioadă la represalii. Dar nu este timp de odihnă, ci este timp ca nativii Gemeni să fie atenți la ce au de făcut pentru a-și găsi noua cale, pentru că aceste planete le-au dat un răgaz, dar nu au renunțat!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2023

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.