Horoscop lunar Gemeni ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Gemeni progreseaza intelectual si spiritual, vor cunoaste persoane influente de la care vor invata lucruri interesante Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, au ieșit încet, încet din zona „crepusculară” și intră într-un domeniu drag nativilor Gemeni, acela al evoluției spirituale și intelectuale. Pentru că nativii sunt niște intelectuali, niște raționali și niște studioși. Nu studiază mereu chestiuni grele sau par că iau totul în glumă, în ușurel, dar prin minte, prin rațiune le trece totul. Horoscop Gemeni ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună va trebui să dai dovadă de echilibru, să adopți o viață mult mai sănătoasă, să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. Grijile nu fac decât să îți accelereze și mai mult problemele de sănătate. De evitat interacțiunile sociale care te predispun la furie sau tristețe. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a energiei de care dispui pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datelor de 9 și 12 ianuarie. Nu este exclus să te confrunți cu viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Horoscop Gemeni ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Ianuarie va aduce schimbări în relațiile Gemenilor. Odată cu sosirea Anului Nou, veți începe să realizați lucruri care nu vi se potrivesc și lucruri pe care le apreciați cu adevărat. Este firesc pentru dvs. să creați relații, așa că vă veți simți ca un pește în apă. Veți fi foarte încântați de noile obiective pe care vi le-ați stabilit pentru acest an, dar de multe ori nu vă va fi ușor să perseverați. Dar unele dintre acestea pot fi revoluționare pentru dvs. Abilitatea dvs de a vă face noi prieteni vă poate ajuta chiar și cu aceste provocări. Horoscop lunar Gemeni ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni ianuarie 2023 – prognoză

Încă de la începutul lunii simți nevoia de transformare, de redescoperire a unui nou mod de a vedea viața, de a privi lumea și lucrurile în profunzime. Nu mai accepți jumătăți de măsură punând acum mai mult accent pe ceea ce este concret, palpabil. Se deschid noi etape de câștig prin intermediul celorlalți dar și noi posibilități de a valorifica aceste câștiguri, în sensul dezvoltării personale. Ai posibilitatea să valorifici, în sensul progresului spiritual dar și material, relațiile pe care le dezvolți în această lună. Din data de 19 ianuarie pui mai mult accent pe studiu, pe relația cu persoane de altă cultură sau să călătorești mai mult peste hotare, eventual în interes de serviciu. A doua parte a lunii se poate dovedi tumultoasă, în ceea ce privește studiile, nevoia de a-ți lua o diplomă care să te avantajeze în plan profesional. Faci multe călătorii care te vor ajuta să te dezvolți, din punct de vedere spiritual, interacționând cu oameni interesanți care vor juca un rol important în viața ta. Poate apărea nevoia de a-ți găsi un ghid, mentor, cineva care să te susțină pe drumul ales de tine. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Viața este atât de vastă și multilaterală încât omul va găsi în ea întotdeauna ceea ce îi cere nevoia sa cea mai puternică.” N. G. Cernîșevski

O familie

Ianuarie va aduce cu sine o răceală emoțională în cadrul parteneriatelor și relațiilor de dragoste. Cu toate acestea, Gemenii vor avea ocazia unică de a-și privi relațiile de la o anumită distanță. Dacă până acum ai fost copleșit din punct de vedere emoțional, este timpul să adopți o abordare mai rațională. De asemenea, va fi, în cele din urmă, loc pentru a construi prietenii, deci este foarte posibil ca oameni complet noi să intre în viața ta. Ai grijă să nu atragi oameni care emană energie toxică.

Carieră

În această lună, oricât ai vrea să aduci o schimbare favorabilă în plan profesional, parcă nimic nu se așează așa cum ți-ai dorit. Ceva te forțează să bați pasul pe loc sau să schimbi domeniul de activitate. Nu este o lună favorabilă pentru a pune la cale acțiuni de lungă durată, ba din contră, vei avea sentimentul că planurile făcute azi mâine vor trebui revizuite, sunt necesare noi strategii de acțiune. Sunt prieteni care oricât de binevoitori ar fi cu tine tot nu reușesc să te susțină în demersurile tale profesionale. Dacă te-ai decis să găsești de lucru în străinătate se pare că nu este o lună favorabilă pentru astfel de demersuri. Este bine să îți asculți intuiția, înainte de a lua orice decizie importantă, vis-a-vis de o eventuală colaborare cu persoane de altă naționalitate. Pot apărea răsturnări de situație, eventual poți să ajungi la proces, litigii. Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 9 și 12 ianuarie, sunt prezente aspecte ce ar putea declanșa pierderi de natură financiară dar și probleme de sănătate. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat întârzieri, pierderi, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți dorești. Este o lună în care se cere să îți revizuiești modul în care gestionezi veniturile din muncă proprie dar și modul în care ai pretenții financiare sau așteptări, de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Sunt favorizate câștigurile financiare prin intermediul partenerului de viață sau a părinților. Poate fi vorba și despre șansa de a câștiga bani de pe urma unui proces sau a unei moșteniri. Oricât de greu ți s-ar părea să rezolvi aspecte care țin de bani și de locul de muncă, nu trebuie să te victimizezi. Este important să privești viața dintr-o nouă perspectivă, să îți acorzi mai mult timp și să încerci să te eliberezi de traume, de suferințe, să înțelegi și să ierți ceva/pe cineva din trecutul tău.

Dragoste

Se anunță o lună plină cu frământări în plan sentimental dar și cu adevărate revelații, redescoperirea unui nou sens, în plan relațional. Este un du-te-vino, o căutare permanentă de siguranță că ceea ce faci chiar este bine pentru tine. Lucrurile se pot dovedi a fi în favoarea ta, în plan sentimental, cât timp dai dovadă de echilibru, diplomație în relația cu partenerul de viață și lași deoparte ceea ce nu mai corespunde de mult timp așteptărilor tale. Prin posesivitate, gelozie nu faci decât să te îndepărtezi și mai mult de posibilitatea de a o lua de la capăt, de a renșate în plan sentimental. Până în data de 8 ianuarie profiți de starea de bine din relația de cuplu reușind să vezi partea bună a relației, să te simți oarecum răsfățat de partenerul de viață. Din data de 8 ianuarie lucrurile capătă o nouă nuanță în plan amoros preferând să vezi o relație de amor dintr-o perspectivă clară, eventual ți se demonstrează că ești iubit, fie că este vorba despre cadouri, fie ai pretenția ca persoana iubită să îți acorde mult mai multă atenție, ceea ce va conduce și la confruntări, momente de posesivitate care pot declanșa certuri destul de dure, îndeosebi în a doua parte a lunii. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din casă, din familie. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine. În a doua parte a lunii ai ocazia să dezvolți o relație cu o persoană de sex opus, totul este să fii atent la amănunte și să nu te lași angrenat într-o relație care îți poate crea o oarecare stare de disconfort psihic-emoțional, Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ești predispus la certuri, discuții datorate, în mare parte, unui grup de amici astfel că, în intervalul 15 – 23 ianuarie, este indicat să o lași mai ușor cu prietenii și să eviți să împărtășești acestora eventualele problemele din relația de mariaj întrucât nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri. Ai ocazia să observi ce corecții ai de făcut, dacă merită să continui o relație care nu îți mai dă sentimentul de siguranță, în plan psihic, emoțional și chiar material. La sfârșitul perioadei există posibilitatea de a finaliza o relație de dragoste. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă menită să îți răscolească sufletul. Ești predispus la iluzii, dezamăgiri, speranțe nerealiste, în ceea ce privește o relație de iubire. Te confrunți cu sentimentul de de regăsire sau retrăire a unor evenimente greu de gestionat. Tot ce ai de făcut este să rămâi ancorat în realitate și să o lași mai ușor cu visarea, cu speranțele care nu au legătură cu realitatea.

Horoscop Gemeni ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare și aceasta într-un domeniu care ține de spiritual, de imaginar. Nativul a avut o perioadă în care a simțit o lipsă de libertate, nu întotdeauna adevărată, a ținut și de imaginația nativului. Acum există sentimentul că se eliberează, se detașează de influențe exterioare și se manifestă în toată individualitatea sa. În data de 19 ianuarie Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe evoluție. Există o îngrămădire de planete exact acolo unde sunt domeniile care aduc nativilor calități nebănuite, curajul de a se aventura în călătorii mărețe, în cunoaștere, în general. Soarele parcă unește aceste domenii aducând, făcând lumină în ceea ce înseamnă progres intelectual și spiritual. Nativii au toate șansele să cunoască oameni aleși care îi pot învăța cum se traduce informația subtilă în cuvinte. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile. Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză starea pe care Uranus o dă, aceea de agitație interioară. Mai este posibil ca afecțiunile legate de gât să fie contractate la un drum lung.  

Bani

Nici să nu ne așteptăm că nativii se vor despărți atât de ușor de domeniul atât de subtil în care au plutit mai bine de un an! Rămân acolo o parte din ei, dar o parte, destul de importantă, iese și se luptă să evolueze. În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Nativii sunt puțin devitalizați, spiritul lor de inițiativă este diminuat. Energiile sunt orientate mai mult către ei interior. Dacă nativii nu le folosesc către spiritualizare, sublimare a emoțiilor, rugăciune, comuniune cu Universul, introspecție, aceste energii pot să creeze nativului o stare de agitație interioară. Din data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie, când Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, Mercur, mesagerul zeilor, aduce informațiile subtile în domeniul în care sunt transformate în trepte de evoluție. Venus, dimpotrivă, mărește nativilor dorințele de coborâre în abis. Acolo nativii pot să își descopere noi calități care au stat până acum ascunse și care acum se trezesc la viață și îmbogățesc personalitatea nativilor. 

Relaţii

Au cules din lumea nevăzută energii subtile, informații, și acum se pare că sunt pregătiți să le transforme în concepte, în strategii și în hărți pentru viitorul lor traseu în viață. Dar, Astrologul zodiacool.ro crede că nativii se descurcă bine și evoluția lor personală este sigură. Din starea de plutire, de fapt, plutire este impropriu spus, din starea de cădere în abis, prietenii sunt aceia care reușesc să scoată nativii Gemeni și să îi readucă pe pământ stabil. Au văzut lucruri care nu-i sunt dat oricărui muritor să le vadă, au simțit poate pentru prima și ultima dată în viață emoții pe care nici nu știa că le poate simți. Dar foarte concret și foarte realiști, nativii au considerat că trebuie să rămână lucizi și de aceea au și simțit imediat chemarea prietenilor care le-au spus: gata, acum este momentul pentru planuri, este momentul să vedem pe unde ați umblat și la ce v-a folosit. Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre personalitatea nativului și cel de vizavi sau cel de lângă el. Cum vedeți un partener? Ca fiindu-vă alături sau vizavi? Astrologul zodiacool.ro crede că un adevărat partener este când alături, când vizavi, după cum cere interesul comun. Nativilor le este îndreptat Nodul Nord, sensul vieții, către propria lor persoană, de care trebuie să se ocupe, că cel de lângă el este atât cât îi permite trecutul, este un partener care vine ca o consecință a trecutului, dar viitorul depinde fix de nativ și de spiritul lui de inițiativă. O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Gemeni în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Nativii Gemeni devin excesiv de sensibili și în această mare de emoții devin extrem de empatici. Ca să își folosească imaginația și intuiția este un moment foarte bun. Din păcate nativii pot fi expuși la un bombardament de stări emoționale venite din toate părțile, aceștia fiind conectați invizibil la stările celor din jur, dar și a celor care sunt mai departe.

Noroc

Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter – este momentul în care nativilor li se amintește că pe lângă cunoștințele elevate pe care le posedă, nu trebuie să neglijeze legătura cu cei din jur, informarea continuă, comunicarea. Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.