Horoscop lunar Gemeni februarie 2023

Horoscop Februarie Gemeni: nativii sunt insetati de cunoastere, evolutie pe toate planurile, vor mai mult de la ei si vor face pasii necesari in acest scop Ce să spună despre nativii zodiei Gemeni astrologul zodiacool.ro? Au nu mai puțin de patru planete în domeniul evoluției, al afirmării intelectuale. Nativii sunt avizi de cunoaștere, de a lua legătura cu oameni de la care au de învățat, de a se ocupa de chestiuni interesante care să simtă că îi înalță intelectual și/sau moral, cum am mai spus. Horoscop Gemeni februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La începutul perioadei ești predispus la slăbirea sistemului imunitar. Nu este exlcus să faci o deplasare îndepărtată pentru o intervenție necesară pentru propria sănătate. Poate fi vorba despre schimbarea tratamentului sau chiar a medicului. Nu se recomandă să faci analize, până în data de 21 februarie, întrucât pot apărea tot felul de încurcături, diagnostic greșit. Ești nevoit să reiei analizele sau un tratament. Până pe 25 februarie te vei simți epuizat fizic și mental așa că se recomandă mai multe vitamine, legume și fructe, un regim de viață și alimentar mai sănătos. Tot ce ai de făcut este să ții cont de semnalele pe care ți le dă propriul organism, mai ales atunci când acesta are nevoie de mai multă odihnă. Horoscop Gemeni februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Gemenii vor fi predispuși la depresie în februarie. Vă place să petreceți timp cu prietenii în aer liber iar acest lucru va face ca responsablitățile pe care le aveți să devină imposibile. Această stare proastă s-ar putea reflecta în alte aspecte ale vieții dvs., așa că încercați să vă luați timp liber pentru a avea grijă de bunăstarea dvs. mentală. De asemenea, veți fi puternic influențați de Soare. Datorită acestuia, abilitatea dvs. de a crește și a înțelege copiii se va manifesta și, prin urmare, veți putea rezolva probleme cărora s-ar putea să nu fi fost capabil să le faceți față în alte momente. Sprijiniți-i în principal în timpul testelor și încercărilor. Horoscop lunar Gemeni februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni februarie 2023 – prognoză

În această lună au loc evenimente legate de extinderea oriconturilor prin spiritualitate, studiu, călătorii. Ești atras de propria evoluție, de dezvoltarea personală. Interacționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau vrei să reiei relațiile cu persoane aflate la mare distanță. Este posibil să reiei studii care te ajută să obții calificările necesare domeniului profesional. Are loc un proces de maturizare, în plan mental dar și afectiv, emoțional punând în prim plan nevoia de expansiune, de explorare a unui univers, atât interior cât și exterior ajutându-te astfel să înțelegi mai bine lumea și viața. Din data de 18 februarie evenimentele se concentrează mai mult în zona carierei, a nevoii de a explora noi dimensiuni în plan socio-profesional, de a reveni cu mai multă forță în câmpul muncii, de a-ți etala capacitatea de a relaționa și de a progresa în carieră. Ești susținut de șefi în demersurile tale, ai capacitatea de a convinge pentru a obține ceea ce ai nevoie. Îți asumi noi responsabilități, în ciuda piedicilor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Se vor observa mult mai rapid eforturile depuse de tine pentru propriul succes. Deviza ta, în această lună, este: „Sufletul este poarta de intrare către paradisul dinlăuntrul tău.” Choa Kok Sui

O familie

Datorită influenței Soarelui, în această perioadă, nu îți va păsa cu adevărat de părerea celorlalți despre tine. Luna februarie va aduce cu sine încrederea în sine pe care Gemenii o vor simți din plin. Vei merge pe drumul tău și nu te vei lăsa influențat. Cu toate acestea, ai putea acționa egocentric și de aceea este bine să păstrezi o anumită doză de empatie față de ceilalți. Spre exemplu, dacă nu vei asculta dispozițiile superiorilor, acestea s-ar putea întoarce împotriva ta.

Carieră

În prima parte a lunii ai tendința să te axezi mai mult pe ajutorul venit din partea prietenilor, în ceea ce privește obținerea unor avantaje în plan profesional. Te poți aștepta la neplăceri care vizează o deplasare în interes de serviciu sau poți să te confrunți cu răzgândiri, răstunrări de situație din partea unor angajatori. Nu sunt favorabile negocierile cu persoane de altă naționalitate. De fapt, până pe 22 februarie se recomandă să eviți semnarea de contracte, demararea unor acțiuni care implică bani mulți, semnarea de acte, documente oficiale. Este posibil să ai sentimentul că dușmani ascunși vor neapărat să îți facă rău și chiar nu reușești să înaintezi în carieră, datorită acestor influențe negative. Este indicat să ții pentru tine ideile, ceea ce vrei să faci în plan profesional și să acționezi cu hotărâre, îndeosebi din data de 25 februarie, atunci când sunt șanse sporite de a obține ceea ce îți dorești, în domeniul profesional. Pe tot parcursul acestei luni va trebui să faci o analiză serioasă a unor proiecte, curățenie printre documente, să pui la punct anumite strategii care vizează relația cu șefii, autoritățile. Te vei lămuri ce anume ai de făcut, ce direcție să alegi, îndoesebi în a doua parte a lunii. Totul este să nu îți pierzi răbdarea și speranța și să nu ceri ajutorul de la persoane care te-au dezamăgit și în trecut. Nu este o lună favorabilă pentru a demara o afacere personală sau petnru a da startul uneui proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Se pare că lucrurile sunt, nici mai bune, dar nici mai rele, în plan financiar. Este vorba despre decizii pe care le iei și cam ai obiceiul să te avânți la cheltuieli, mai ales în momentele de stres. Este recomandat să fii precaut și să o lași mai ușor cu impulsivitatea, cu dorința de a impresiona adversarii cu ceea ce ți-ai cumpărat sau că tu chiar reușești să te descurci, oricât de greu ar fi. Cu cât ești mai discret, cu atât va fi mai bine pentru tine, inclusiv în plan financiar.

Dragoste

Începi luna cu sentimente oarecum contradictorii în ceea ce privește relația de cuplu. Sunt multe lucruri care nu sau spus iar acum ai ocazia să reiei discuțiile care au rămas oarecum în suspans. Nu te aștepta să fii înțeles de către partenerul de viață, ba din contră, nu faci decât să declanșezi ambiții inutile pentru amândoi. Pot apărea discuții intense pe tema unei schimbări de domiciliu sau vrei să pleci într-o călătorie îndepărtată iar partenerul de viață nu este de acord. Nu este exclus să se rupă relația de cuplu datorită călătoriilor în interes de serviciu. Cert este că va trebui să găsești resursele necesare pentru a face față solicitărilor din mariaj. Până în data de 25 februarie este posibil să intri într-o relație de dragoste cu o persoană aflată la mare distanță, eventual pe alte meleaguri și intervin tot felul de discuții în contradictoriu, decizii, râzgândiri. Astroella îți recomandă să nu ai așteptări prea mari, în cazul în care cunoști o persoană de sex opus și îți promite „marea cu sarea”. Până în data de 22 februarie este o perioadă de testare, reevaluare a relației cu persoane de sex opus, momente de intensitate, dar și dezamăgiri. În preajma datei de 18 februarie ai ocazia să intri în posesia unor secrete care vizează o relație de dragoste. Este momentul să te debarasezi de trecut, să o lași mai ușor cu eșecurile și să privești cu mai multă încredere către viitor. Până în data de 21 februarie îți va fi destul de greu să înțelegi de ce lumea te percepe altfel de cum ești sau de ce nu reușești să exprimi propriile sentimente. Este un tumult în sufletul tău iar cea mai bună soluție ar fi să ieși în lume, să socializezi, să interacționezi cu oameni noi, interesanți și să eviți revenirea la foști, care te-au dezamăgit. Din data de 25 februarie ai toate șansele să regăsești armonia în relația de cuplu dar și să vezi cu ochi mai buni relația, să fii mai calm, atent la ce vrea partenerul de viață, reușești să te faci auzit. Spre sfârșitul lunii nu ai decât să te bucuri din plin, în plan sentimental, de mai multă atenție venită din partea persoanei iubite, declarații de iubire, momente petrecute în doi menite să readucă sentimentul că viața în doi poate fi plină de pasiune.

Horoscop Gemeni februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Unii dintre nativi vor avea și o viziune foarte clară a ceva ce au de accesat din informațiile trecute, de informații care provin din rădăcinile lor. În afară de problemele generale pe care nativii Gemeni le au și ei acum, respectiv gambele și laba piciorului, mai sunt probleme legate de modul în care nativii înțeleg să comunice. În cazul în care nu găsesc armonia în comunicare, pot avea probleme cu omoplații, brațele și partea superioară a plămânilor.

Bani

Dar data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, zona cunoașterii devine și mai interesantă pentru nativi. Venus aduce încântarea studiului, plăcerea evoluției, extrazul progresului. Venus este într-o zonă în care poate fi eclipsată de „Marele benefic” care guvernează zona, dar are totuși puterea de a da nativilor aceste bucurii. În toată această expansiune morală și intelectuală, nativii pot uita să comunice cu cei din jur. Se închid într-o zonă impecabilă și izolarea, lipsa de informație primară încetinește, dacă nu chiar oprește, mai devreme sau mai târziu, evoluția.   În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că acum cu siguranță nativii Gemeni simt că nimic nu le mai poate opri elanul. Poate să fie o dorință imensă, o obsesie pentru o călătorie importantă, tematică. Poate să fie un moment în care între știință și studiile înalte poate începe un conflict cu credința. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și profesional, nativul începe să simtă o energie care îl pune în valoare. Și aceasta îi distrage atenția de la problemele existențiale pe care și le pune la acest moment. În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și nativii încep să întrevadă apropierea de o împlinire în viața profesională și o apropiere de acel ideal pentru care se pregătesc cu interes.

Relaţii

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. Nativii au așteptat de ceva vreme o reacție, un semn de la o persoană de la care speră un ajutor, în loc să se bazeze pe sine. Informațiile pe care le-ar putea primi de la acea persoană sunt în măsură să deschidă sufletul nativului, să îl ajute să își reîncarce emoțional sufletul. Cu Luna Plină în zodia Fecioară și cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vor avea o împlinire în casă, cu cei de acasă, cu părinții.

Noroc

Din experianța acumulată prin trăirile din 2023, în zone extrem de profunde, cu abilități scoase la suprafață, cu toate acele alunecări în zone abisale unde a abndonat o serie întreagă de calități care nu îi mai erau necesare, nativul Gemeni a devenit un om care are să se adapteze la noua „formulă”. Și de aceea are multe de învățat. Nativii doresc și să călătorească. Și doresc să urmeze școli înalte în cadrul cărora să simtă că evoluează. Să plece la studii. Și poate vor reuși. Nu e sigur că în luna februarie, dar pot să înceapă să își facă planuri, să înceapă cu tot felul de demersuri gen aplicații, stabilirea itinerariului etc.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.