Horoscop lunar Gemeni decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Gemeni incep sa le placa foarte mult ce fac, dar mai ales incep sa castige foarte multi bani din ceea ce fac Nativii zodiei Gemeni mai au puțin de stat în această zonă a transformărilor profunde, a transformărilor atât de profunde a ființei lor, încât pur și simplu le-au produsul un cutremur de mare adâncime. Cutremurele de mare adâncime sunt și cele mai întinse, au efecte pe o suprafață foarte întinsă. Așa s-a și produs în ființa nativilor zodiei Gemeni, în toată ființa lor, transformări care i-au bulversat în întregime. Dar, ca orice cutremu puternic, a adus la suprafață ceva: abilități noi, corespunzătoare noului Geamăn. Horoscop Gemeni decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pe tot parcursul acestei luni beneficiezi de mai multă energie și ai dorința de a te implica în cât mai multe activități simultan iar aceasta ar putea să îți dea organismul peste cap. Ar trebui să adopți o atitudine pozitivă, optimistă în fața greutăților. Ești predispus la accidente minore, infecții, probleme care țin de circulația sanguină, lovituri, dureri de spate, în preajma datei de 13. Este o perioadă favorabilă pentru a depista eventuale probleme de sănătate, îndeosebi în prima parte a lunii. Horoscop Gemeni decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Gemenii nu vor sta deloc în decembrie. Venus, în poziția de Capricorn, îi încarcă cu dragoste și energie. Veți fi mereu atent cu cei dragi și veți fi gazde excelente în timpul sărbătorilor, dar ar trebui să vă dați seama că Crăciunul este în principal o sărbătoare a bunăstării și răsfățați-vă cu asta. Simțiți-vă liber să faceți o călătorie numai cu partenerul și lăsați orice altceva în urmă. Veți fi romantic și pasionat sexual, iar jumătatea dvs. va aprecia acest lucru. Cu toate acestea, eșecul în acest sens poate avea consecințe devastatoare. Dar încearcă să nu cedezi gândurilor negative. Horoscop lunar Gemeni decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni decembrie 2022 – prognoză

În această lună se va pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe aspecte care vizează banii în comun cu partenerul de viață sau în cadrul unui parteneriat, afacere în care ești deja implicat. Pui mai mult preț pe relația în doi, pe comunicare, simți nevoia să te exprimi liber, direct în relația cu ceilalți. Este posibil să nu reușești să te faci bine înțeles, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când te confrunți cu starea de confuzie, agitație mentală, neliniște, teama de a nu fi judecat, înțeles greșit. Este recomandat să pui mai mult accent pe relațiile de suflet, pe ceea ce te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, de liniște interioară. După data de 21 ai ocazia să te bucuri de daruri, un ajutor financiar nesperat sau de mai multă atenție venită din partea sexului opus. Este momentul să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson

O familie

În această perioadă, te vei adapta perfect la energia sărbătorii de Crăciun, aproape ca în copilărie. Bucură-te de această perioadă liniștită pentru a păși în anul următor plin de energie și motivație. Fiecare Geamăn a avut un an foarte dur, așa că nu îți fie frică să te liniștești puțin acum. Timpul de calitate petrecut cu familia ta este de neprețuit, şi decembrie îți va confirma acest aspect.

Carieră

În această lună ai ocazia să te bucuri de protecție și susținere venite din partea unor persoane influente pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Pe tot parcursul acestei perioade ai mai multă energie, dinamism pe care le concentrezi în zona serviciului, a obligațiilor profesionale. Ești acum un sprijin real pentru ceilalți colegi știind să dai tot ce e mai bun, readuci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Știi cum să te faci remarcat, apreciat în colectivul de lucru prin spontaneitate, fler și amabilitate. Nu vei duce lipsă nici de competiție, de adversari redutabili, dacă ai de susținut un examen, un interviu pentru obținerea unui (nou) loc de muncă, îndeosebi la mijlocul lunii. Vei avea parte și de unele surprize neplăcute, în privința locului de muncă, ceva care poate să îți strice din planuri, te obligă la schimbarea direcției, a strategiei sau a programului de lucru. Îți va fi destul de greu să te adaptezi rapid la noua stare de lucruri, o nouă activitate, să demarezi un nou proiect profesional. Este important să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite. La sfârșitul lunii se așează lucrurile pe un făgaș normal, echilibrat, într-un eventual parteneriat, o asociere de la care ai mari așteptări și în plan financiar, îndeosebi dacă este vorba despre o firmă străină sau persoane de altă naționalitate. Comunicarea este mai destinsă acum reușind să te faci înțeles mult mai ușor. În această lună, domeniul financiar trece prin transformări importante așa că se recomandă prudență în continuare. Va trebui să reconfigurezi anumite colaborări, contracte, să schimbi strategia de lucru sau să accepți noi parteneriate care se vor dovedi mult mai profitabile. Spre sfârșitul acestei luni ți se pregătesc chiar și mai multe schimbări care te vor avantaja, atât în plan financiar, cât și profesional. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la cheltuielile pe care intenționezi să le faci, îndeosebi în preajma datei de 23.

Dragoste

Se poate vorbi despre o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să mai lași de la tine în cadrul relației de mariaj, mai ales în prima parte a lunii când, fie te simți criticat, analizat pentru orice mișcare aparent greșită, fie cauți motive de ceartă sperând ca, în acest fel, să dai lecții de viață importante partenerului de viață. Este posibil să spui una iar partenerul de viață să înțeleagă cu totul altceva. Nu este exclus să se deschidă noi perspective de a-ți găsi un partener de viață de altă naționalitate sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Îți revine oarecum pofta de viață, încrederea poți să o iei de la capăt în plan amoros. Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală stabilă și de durată atunci este posibil să fie reluate acum discuții cu privire la oficializarea relației. Pe de altă parte ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă sau petreci mai mult timp cu persoana iubită făcându-ți planuri de viitor alături de aceasta. Dacă ai reușit să treci de acest test sunt șanse foarte mari să mergeți mai departe clădind o relație de durată. Este recomandat să eviți semnarea oricărui contract de colaborare, inclusiv oficializarea relației, în preajma datei de 13. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se cere mai multă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în preajma sărbătorilor de iarnă pentru că există riscul ca, de la o simplă ceartă, să iei decizia de a rupe o relație de lungă durată. Ai tendința de a lua decizii pe care le vei regreta mai târziu. Este o lună în care pot să apară unele surprize de natură sentimentală, depinde numai de tine dacă vei profita de aceste ocazii, îndeosebi din a doua parte a lunii. Poți să beneficiezi de momente de romantism și pasiune, îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită.

Horoscop Gemeni decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Încă sunt lucruri neclare, pentru că sigur nativul are multe lucruri neclare. Numai că este doar o impresie că ceva este neclar. Pentru că de multe ori simțim ceva, știm că e acolo, dar nu ne vine să credem. Nativul știe, dar nu îi vine să creadă. Și vine Soarele care să îi dea energia să înceapă ce are de făcut. Și Soarele vine și cu lumină, ca fascicolul unei lanterne care se așează exact pe acel lucru pe care nativul trebuie să îl înceapă acum. Îl orientează foarte bine acum pentru că are ceva de spus în perioada care urmează, are ceva de spus în știință, poate în religie, în filosofie. Dar este valabil și pentru aceia care nu au o pregătire sau ocupație atât de sofisticată. În cazul unui nativ Gemeni cu o ocupație mai pragmatică, care să nu aibă nici o legătură nici cu filozofia, nici cu știința, acesta va evolua foarte mult în interiorul lui și își va schimba concepția despre viață, își va schimba concepția despre religie, își va schimba filozofia de viață și va face un pas uriaș din punct de vedere moral. Soarele îi va da curajul și îi va da și acel strop de pasiune de care are nevoie ca să înceapă, îi dă scânteia de început. Ajungem la data de 30 decembrie care înseamnă o Lună Plină în Rac cu Soarele în Capricorn pe axa banilor. Nativii încep să câștige bani sau încep să vadă de unde pot să vină banii. Încă au ajutor de la cineva, de la o persoană, partener de viață, partener de afaceri. Încă se bucură de de acești bani, dar vin vești încurajatoare în legătură cu banii proprii. Luna Plină le dă lor curajul de a spera sau chiar de a primit fizic niște bani din muncă proprie.

Bani

Ce poate afirma astrologul zodiacool.ro este că personalitatea nativilor Gemeni, odată ce se face acest pas, se liniștește, aproape că se poate spune că nativii se regăsesc pe ei înșiși, într-o altă formă, s-au împăcat cu noul format. Aduc în discuție data de 4 decembrie pentru că în această zi planetele horoscopului care înseamnă iubire, Luna, Venus și Neptun, formează pentru câteva ore un superb trigon regal. Eu i-aș spune momentul de iubire absolută, de armonie deplină. Pentru nativii Gemeni, data de 4 decembrie aduce acestora o capacitate de a se abandona, o abandonare în tot ce înseamnă muncă și asumare de efort, bani, valori materiale. Această dată de 4 decembrie, pentru un nativ Gemeni, înseamnă înclinația către profesie, încep să își iubească profesia, încep să o îndeplineacă nu neapărat cu pasiune, mai degrabă cu dăruire.

Relaţii

Începe să le placă foarte mult ce fac, dar mai ales încep să câștige foarte mulți bani din ceea ce fac. Și mai e posibil ca data de 4 decembrie să reprezinte momentul de glorie al nativilor, în care să li se înfățișeze acea profesie, acea ocupație, acel gen de activitate care le poate aduce cea mai mare liniște și în care să își folosească cel mai bine intuiția. Din data de 17 decembrie începe trecerea planetelor grele, Saturn și apoi Jupiter, în zodia Vărsător și pregătirea pentru Marea Conjuncție care va avea loc în zodia Vărsător, zodie de aer, mediu familiar nativilor Gemeni, în data de 21 decembrie. Saturn face pasul primul, el este curajosul horoscopului. Saturn face pasul către viitor materializând ceva ce se poate exprima mai greu în cuvinte. În orice caz, îi va arăta nativului Gemeni, concret, către ce anume trebuie să meargă și ce anume ar putea să traducă din informație subtilă în informație clară. Și mai ales ce trebuie să înțeleagă din tot ce a trăit în ultimul timp, dacă a fost atent la ce a gândit, ce a simțit din tot ce s-a întâmplat în viața lui în mod special în anul 2022. Poate să vadă către ce se îndreaptă. În 18 decembrie vine și Jupiter grăbit și începe să îi traseze nativului strategiile de viitor și cumva amplifică toate sentimentele pe care le-a trăit și pe care le are în minte și în suflet. Le amplifică până nativul ajunge la o stare în care să dorească să facă ceva, să dorească să înceapă aventura. Pentru că pentru nativul Gemeni începe o perioadă de aventură, efectiv, aventura cunoașterii. Da, chiar așa pot să îi spun, aventura cunoașterii!

Noroc

Transformările încă au loc și profunzimea analizelor pe care le face nativul Geamăn, profunzimea căutărilor și adâncimile de la care ies abilitățile încă sunt în agitație. Nativii fac un pas către viitor. Acolo unde au fost ei cu mintea, cu sufletul, cu gândul, acolo unde au scormonit și de unde au primit informație subtilă, ei bine de acolo au venit cu ceva. Acel ceva acumulat este la nivel subtil și acum trebuie transpus în cuvinte, trebuie pus pe hârtie, trebuie tradus în lucrări, în concepte, în strategii, în opere de filozofie și/sau de religie, și așa mai departe. Lucrurile nu trebuie să rămână la nivel subtil, acestea trebuiesc materializate cumva și aici vine această lună de zile, decembrie, foarte importantă în viața noastră a tuturor, luna pasului înainte.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2022

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.