Horoscop lunar Gemeni august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Gemeni august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Stai bine la capitolul sănătate, cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără excese. Ești predispus la răniri, lovituri, probleme datorate grijilor, efortului intelectual, a muncii excesive, la mijlocul lunii. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare. Horoscop Gemeni august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În august, gemenii vor fi foarte geloși. Deși veți crede că greșiți mult, și mai degrabă o chestiune de ego, sentimentele dvs nu vă vor lăsa să dormiți, iar singura scuză va fi gravată în dvs. zile întregi. În acest caz, totuși, nu ar trebui să acționați instinctiv și să vă bazați orice confruntare pe dovezi. Puteți avea multe calități pozitive, mai ales în ceea ce privește starea fizică. Veți fi persistent, fără compromisuri și veți dori să atingeți cu orice preț obiectivele pe care vi le-ați stabilit. Horoscop lunar Gemeni august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni august 2022 – prognoză

Te vei implica mai mult în tot ceea ce este legat de studii, acumularea de informații sau relația cu rudele apropiate având ocazia să reiei anumite discuții care țin de o investiție, o colaborare importantă sau posibilitățile de renovare a unei locuințe. Ai ocazia să călătorești mai mult, să ajungi în locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp sau te reîntâlnești cu persoane dragi. Este o lună de reevaluări dar și de regăsiri, de relansare în ceea ce privește relația cu rudele, simți o mai mare nevoie de a te plimba, socializa, de a-ți face noi prieteni, de a renunța la prieteni care nu mai corespund așteptărilor tale. Este posibil să iei decizia de a urma noi cursuri de perfecționare sau participi la concursuri, interviuri eventual demarezi o activitate care implică mai mult studiu, scris, acumularea de noi informații. Din data de 22 vei pune mai mult accent pe relația cu propria familie, cu părinții, te preocupi mai mult de casa părintească, călătorești în locurile natale, îți schimbi domiciliul sau ești nevoit să te muți în altă localitate. Deviza ta pentru această lună este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

O familie

Sub domnia Soarelui, august va fi o perioadă care va aduce cu sine o mare putere creativă. Horoscopul sugerează faptul că acum este momentul ideal pentru a-ți lăsa imaginația să zburde și să începi să-ți dedici timpul activităților artistice sau oricărei alte activități care stimulează creativitatea. De asemenea, abilitățile tale de leadership vor fi amplificate, făcându-te un adevărat profesionist în domeniu. Organizarea resurselor umane va fi floare la ureche pentru tine. Datorită acestor abilități, Gemenii ar putea face o schimbare semnificativă în carieră în această lună.

Carieră

Încă de la începutul lunii îți iei avânt fiind pus pe treabă. Stai foarte bine la capitolul negocieri, ușurința de a socializa, de a încheia contracte care să te avantajeze, din punct de vedere financiar. Este o lună favorabilă în ceea ce privește colaborările, parteneriatele, relațiile constructive din punct de vedere profesional, îndeosebi din data de 7. O perioadă mai delicată la locul de muncă, în relația cu colegii, ar fi în preajma datei de 13, atunci când ți se poate aduce în vedere faptul că nu este cazul să iei decizii pripite și este bine să o lași mai ușor cu acuzațiile nefondate. Fii mai prudent în tot ceea ce ține de semnarea de acte, documente importante, deplasări în interes de serviciu sau lansarea de noi colaborari, o afacere proprie. Beneficiezi de aprecierea venită din partea colegilor, a colaboratorilor și chiar a șefilor. Este posibil să participi la tot felul de interviuri, te poți bucura de reușite obținând un loc de muncă pe placul tău, după data de 22. Pot avea loc tot felul de întâlniri, conversații, negocieri, implicarea în activități, proiecte care necesită experiența profesională de care dispui deja. Este posibil să nu folosești cu eficiență maximă abilitățile, talentele de care dispui iar de aici pot să apară ceva neplăceri, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. În această lună nu vei duce lipsă de creativitate iar relația cu colegii de lucru este bună. Totuși, va trebui să îți controlezi impulsivitatea, sarcasmul, critica și chiar tendința de a bârfi pe seama colegilor, pe la jumătatea perioadei. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să eviți achizițiile care depășesc bugetul alocat împrumutându-te. Te poți bucura de mici cadouri, atenții, spre sfârșitul lunii.

Dragoste

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect care implică și bani pe care îi poți obține, în mod special, prin intermediul partenerului de viață. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu. Prima parte a lunii este favorabilă pentru călătoriile în doi, pentru a-ți petrece timpul împreună cu partenerul de viață, o perioadă în care ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind adevărate momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire. Ești predispus la implicarea într-o relație de amor cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul amicilor sau poate chiar la o petrecere. Nu este exclus să dai startul acum unei relații extraconjugale menită să te răscolească, să îți creeze tot felul de probleme în plan psihic-emoțional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, din data de 22 sunt șanse mai mari să îți găsești perechea sau iei decizia de a te muta împreună cu persoana iubită. Vei pune mai mult accent pe relația cu familia, noi posibilități de a te implica în proiecte comune cu persoana iubită. Este indicat să ții cont de sfaturile partenerului de viață și s-o lași mai ușor cu amicii, de unde se pare că vin și unele probleme din relația de cuplu.

Horoscop Gemeni august 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești pot avea agravări ale unor suferințe care țin de zona șoldurilor. Își fac prea multe griji cu privire la ceea ce au de făcut în casă! Mai lăsați lucrurile și la voia întâmplării, nu puteți controla chiar tot! Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii au avut la un moment dat, în trecutul nu foarte îndepărtat, tendința de a se elibera de tot ce înseamnă lumea materială și de a se retrage în sine. Acolo se simt cu adevărat liberi să gândească ce vor, să mediteze, să țină o relație personală cu Divinitatea, cu Universul. A fost pe undeva un gest filozofic al acestor nativi, mai ales atunci când au simțit că urmează o perioadă de transformări profunde pe are numai împreună cu Dumnezeu le pot înțelege și le pot trece. Această libertate pare că este cumva limitată. Astrologul zodiacool.ro este de părere că aceasta este limitată doar în intensitate. Este o perioadă de instrospecție și de sedimentare a celor trăite, mai ales a mesajelor pe care le-au primit de acolo de Sus. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, este începutul unei perioade în care nativii Gemeni se informează. Comunică cu toată lumea, mai ales cu prietenii sau cu aceia din anumite grupuri la care nativii au aderat: cluburi, echipe sportive, partide, trupe artistice etc. Nativii simt nevoia să iasă, să se miște. Au impresia că li se ascunde ceva și doresc să afle ce.

Relaţii

Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, nativii Gemeni se trag către casă. Au acum o relație de comunicare foarte bună cu părinții. Fac mici deplasări, cumpărături, treburi pe lângă casă. Unii dintre nativii care nu s-au stabilit undeva, acum caută și se agită pentru un loc al lor. Soarele care intră în zodia Fecioară, pe data de 22 august, le luminează nativilor casa, familia, cuibul, relația cu părinții și cu rădăcinile.

Noroc

În luna august, nativii Gemeni au de înfruntat o încetinire a transformărilor interioare pe care le-au suferit în tot acest an. Gândiți-vă că mergeți cu un vehicul cu toată viteza înainte și, la un moment dat, frânează și o ia înapoi. Astrologul zodiacool.ro le sugerează să încerce să își analizeze trecutul apropiat, să vadă exact ce nu merge și unde mai au de rectificat părți din personalitatea lor care au avut de înfruntat renunțări și regenerări. Nativii au avut și surpriza de a-și găsi, foarte profund, abilități care până acum au stat ascunse. Acestea au germinat și au ieșit la suprafață. Procesul a stagnat. Acesta este răgazul necesar nativilor pentru a se obișnui cu ele și a învăța cum să le administreze și cum să le utilizeze cât mai bine în favoarea lor. Unii dintre nativi au descoperit că au talente deosebite pe care acum și le pot manifesta. Perioada aceasta este una în care analizează, încearcă să se convingă pe ei că acestea calități sunt adevărate, sunt ale lor și trebuie gestionate în viitor. Tot acum este momentul de a se obișnui cu gândul că au renunțat de bunăvoie la ceva. Mai este un aspect care pune probleme de gestionare a unor valori, bani, care au venit dintr-o moștenire. Alți nativi au o relație stabilă și acum se pune problema unor bunuri comune care trebuie puse cap la cap. Echilibrul dintre aceste valori, venite din altă parte și o abordare rațională în comunicarea cu celălalt este esențial. Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, aduce nativilor Gemeni înțelepciune. Este foarte important pentru că transformările pe care le-au suferit au nevoie de un pas înainte. Au nevoie de un alt nivel de abordare. Luna Plină le arată că, pe lângă abilitatea lor de comunicare, este nevoie de abilitatea de a prelucra informațiile și de a le transforma în strategii de viață. Și acum se pune problema unor strategii de viață nouă! Este o înnoire totală, profundă, care cere timp de sedimentare. Nu încercați să mai transformați acum ceva, ci încercați, cu înțelepciunea acumulată, să vedeți exact unde vă aflați. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, le aduce nativilor multe beneficii în zona banilor și a posesiunilor personale. Poate este momentul în care nativii sunt puși în posesia unor sume provenite din moșteniri care devin valori personale și le fac mare bucurie. Cazurile mai puțin fericite sunt ale acelor nativi care sunt în situația de a partaja bunuri cu un fost partener. Acesta poate fi momentul în care reușesc să își delimiteze teritoriul și să pună în evidență ce este al lor. Aceia dintre nativi care au o afacere, sunt ajutați de partenerii de afaceri, de un credit sau de bani pe care familia îi dă ca ajutor, pentru a pune o afacere pe picioare sau pentru a evita un colaps.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni mai 2023

Pentru nativii Gemeni, luna Mai este o luna in care se simt mai putin bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.