Horoscop lunar Gemeni aprilie 2023

Nativii zodiei Gemeni sunt poate cei mai multumiti oameni din tot horoscopul, cel putin in luna aprilie La prima vedere, transformările care au avut loc în ultimele luni de zile au fost, pentru Gemeni, cele mai profunde și poate cele mai traumatizante. Deoarece au avut loc într-o zonă foarte profundă, au avut în ele o mare doză (sau mai multe doze!) de mister. Au fost ceva mai dificil de controlat și starea nativilor a fost destul de haotică. Acum primesc răsplata! Astrologul ZODIACOOL previne asupra unor transformări care, de data aceasta, deși sunt mai ample, sunt ceva mai blânde pe fondul pe care nativii sunt conștienți de necesitatea și iminența transformării și o acceptă cu convingere. Luna aprilie începe cu un îndemn la studiu! Sau la orice face ca nativii să simtă că evoluează intelectual și/sau spiritual. Îndemnul este către muncă susținută pentru că, sub influența lui Saturn, care este proaspăt intrat în domeniul aventurii și cunoașterii, rezultatele pot fi remarcabile. Ceea ce acumulează în această perioadă ca cunoaștere nativii Gemeni, este o bază foarte solidă pe care nu o vor pierde toată viața. Horoscop Gemeni aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pe tot parcursul acestei luni beneficiezi de mai multă energie și ai dorința de a te implica în cât mai multe activități simultan iar aceasta ar putea să îți dea organismul peste cap. Ar trebui să adopți o atitudine pozitivă, optimistă în fața greutăților. Ești predispus la accidente minore, infecții, probleme care țin de circulația sanguină, lovituri, dureri de spate, în preajma datei de 13. Este o perioadă favorabilă pentru a depista eventuale probleme de sănătate, îndeosebi în prima parte a lunii. Horoscop Gemeni aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aprilie va fi o lună a certurilor pentru gemeni. Oricine ar fi, vă veți certa asupra lucrurilor mici și s-ar putea să regretați mai târziu. Pe lângă conflicte, veți reveni și la vechile greșeli din trecut. Dar nu ar trebui să încercați să luptați împotriva acestor sentimente, ci mai degrabă să încercați să le analizați și să învățați de la ele. Relațiile vor fi o piuliță greu de rupt pentru dvs. în acest timp, deoarece veți fi neîmblânziți pentru libertate, dar, în același timp, păstrați loialitatea. Nici această ruptură nu vă va schimba starea de spirit. Horoscop lunar Gemeni aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Gemeni aprilie 2023 – prognoză

În această lună se va pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe aspecte care vizează banii în comun cu partenerul de viață sau în cadrul unui parteneriat, afacere în care ești deja implicat. Pui mai mult preț pe relația în doi, pe comunicare, simți nevoia să te exprimi liber, direct în relația cu ceilalți. Este posibil să nu reușești să te faci bine înțeles, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când te confrunți cu starea de confuzie, agitație mentală, neliniște, teama de a nu fi judecat, înțeles greșit. Este recomandat să pui mai mult accent pe relațiile de suflet, pe ceea ce te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, de liniște interioară. După data de 21 ai ocazia să te bucuri de daruri, un ajutor financiar nesperat sau de mai multă atenție venită din partea sexului opus. Este momentul să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson

O familie

Aprilie este despre energia mentală, și nu vei avea probleme de organizare. Mercur îți va oferi abilități bune de comunicare care se vor manifesta atât în relații, cât și la locul de muncă. Creierul tău va funcționa la capacitate maximă, totuși, ferește-te să spui ceva ce ai putea regreta mai târziu. Gemenii vor observa că au capacitatea să asimileze în mod eficient informațiile, de aceea vă recomandăm să vă dedicați timp studiului individual, experiențelor culturale sau călătoriilor în țări încă neexplorate.

Carieră

În această lună ai ocazia să te bucuri de protecție și susținere venite din partea unor persoane influente pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Pe tot parcursul acestei perioade ai mai multă energie, dinamism pe care le concentrezi în zona serviciului, a obligațiilor profesionale. Ești acum un sprijin real pentru ceilalți colegi știind să dai tot ce e mai bun, readuci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Știi cum să te faci remarcat, apreciat în colectivul de lucru prin spontaneitate, fler și amabilitate. Nu vei duce lipsă nici de competiție, de adversari redutabili, dacă ai de susținut un examen, un interviu pentru obținerea unui (nou) loc de muncă, îndeosebi la mijlocul lunii. Vei avea parte și de unele surprize neplăcute, în privința locului de muncă, ceva care poate să îți strice din planuri, te obligă la schimbarea direcției, a strategiei sau a programului de lucru. Îți va fi destul de greu să te adaptezi rapid la noua stare de lucruri, o nouă activitate, să demarezi un nou proiect profesional. Este important să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite. La sfârșitul lunii se așează lucrurile pe un făgaș normal, echilibrat, într-un eventual parteneriat, o asociere de la care ai mari așteptări și în plan financiar, îndeosebi dacă este vorba despre o firmă străină sau persoane de altă naționalitate. Comunicarea este mai destinsă acum reușind să te faci înțeles mult mai ușor. În această lună, domeniul financiar trece prin transformări importante așa că se recomandă prudență în continuare. Va trebui să reconfigurezi anumite colaborări, contracte, să schimbi strategia de lucru sau să accepți noi parteneriate care se vor dovedi mult mai profitabile. Spre sfârșitul acestei luni ți se pregătesc chiar și mai multe schimbări care te vor avantaja, atât în plan financiar, cât și profesional. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la cheltuielile pe care intenționezi să le faci, îndeosebi în preajma datei de 23.

Dragoste

Se poate vorbi despre o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să mai lași de la tine în cadrul relației de mariaj, mai ales în prima parte a lunii când, fie te simți criticat, analizat pentru orice mișcare aparent greșită, fie cauți motive de ceartă sperând ca, în acest fel, să dai lecții de viață importante partenerului de viață. Este posibil să spui una iar partenerul de viață să înțeleagă cu totul altceva. Nu este exclus să se deschidă noi perspective de a-ți găsi un partener de viață de altă naționalitate sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Îți revine oarecum pofta de viață, încrederea poți să o iei de la capăt în plan amoros. Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală stabilă și de durată atunci este posibil să fie reluate acum discuții cu privire la oficializarea relației. Pe de altă parte ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă sau petreci mai mult timp cu persoana iubită făcându-ți planuri de viitor alături de aceasta. Dacă ai reușit să treci de acest test sunt șanse foarte mari să mergeți mai departe clădind o relație de durată. Este recomandat să eviți semnarea oricărui contract de colaborare, inclusiv oficializarea relației, în preajma datei de 13. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se cere mai multă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în preajma sărbătorilor de iarnă pentru că există riscul ca, de la o simplă ceartă, să iei decizia de a rupe o relație de lungă durată. Ai tendința de a lua decizii pe care le vei regreta mai târziu. Este o lună în care pot să apară unele surprize de natură sentimentală, depinde numai de tine dacă vei profita de aceste ocazii, îndeosebi din a doua parte a lunii. Poți să beneficiezi de momente de romantism și pasiune, îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită.

Horoscop Gemeni aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Din data de 20 iunie se pot afla multe lucruri legate exact de această zonă de interes. Sau nativii au energia necesară ca să caute, să cereceteze până dau de soluția de care au nevoie. Astrologul ZODIACOOL trebuie să menționeze câte ceva inclusiv despre viața romantică a nativilor Săgetător. Viața intimă este foarte importantă și relațiile cu acela cu care nativii împart căminul devin extrem de apropiate. Sunt trăiri unice! Pe de altă parte, nativii au avut  sentimentul că li se ascunde ceva. Reiau discuții mai vechi și șansele de a lămuri cu partenerul de cuplu problemele care au creat multe tensiuni în cuplu sunt foarte mari. Viața domestică are, din data de 23 iunie, o latură mai puțin idealistă, ceva mai puțin de înțeles pentru ceilalți. Nativii pot simți că au reușit să rezolve probleme financiare care i-au presat, romantic stau bine, dar au idei care nu sunt în concordanță cu pragmatismul de care au dat dovadă în ultimul timp. Sunt uimiți nativii, sunt uimiți cei din jur! Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă. Orice neînțelegeri au fost în zona relațiilor, acum se vor liniști. Venus se află într-un domneiu pe care îl cunoaște, îl stăpânește și pentru nativii Săgetător efectele revenirii în mers direct sunt cu atât mai vizibile. Pe data de 30 iunie, planetele Jupiter și Pluton se reîntâlnesc! În cazul nativilor zodiei Săgetotor, am spus la început, acum se manifestă un maxim al acelui aspect care privește interesul pentru bani, pentru valorile pe care le au în posesie, pentru acele abilități pe care nativii le arată, care țin de acea parte a personalității care se manifestă la vedere. Ei bine, aici lipsesc aceia dintre oameni pe care nativii se bazau, că în situația aceasta, cu totul nouă, în care se vede, îi vor ajuta, îndruma. Fie aceștia nu sunt de găsit, fie intervențiile lor sunt destul de evazive. Este un aspect care se va manifesta o perioadă destul de lungă, cam până în toamnă, și nativii sunt sfătuiți de astrologul ZODIACOOL să încerce să tragă propriile concluzii, să încerce să pună cap la cap toate informațiile. Și în toamnă se va vedea cu terenul pregătit!

Bani

Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în Taur. Nativii au de analizat puțin din trecutul apropiat. Deoarece evenimentele, ca să se așeze acolo unde trebuie, au nevoie de analiză. Spun aceasta, deoarece evenimentele au fost extrem de profunde și o astfel de perioadă trebuie „exploatată” cum se cuvine. Altfel, nativii Gemeni rămân doar cu ponoasele și pierd foloasele! Este însă o oportunitate pentru introspecție, pentru momente de retragere în sine. Bineînțeles că, aceasta nu înseamnă retragere totală. Șansele pentru o viață romantică activă și reușita de a găși omul potrivit pentru o relație de durată nu trebuie ratate. Dar nativii Gemeni au nevoie de momentele lor și numai ale lor. La sfârșitul lunii aprilie și planeta Mercur intră în zona de meditație, rugăciune, retragere a nativilor zodiei Gemeni și este exact de ce au nevoie aceștia. Mesagerul zeilor le poate aduce revelații interesante. Atenție la zilele din jurul lui 25-26 aprilie, când Pluton intră în mișcare aparent retrogradă. Se poate manifesta acest aspect prin mișcări foarte subtile, mai mult în conștiinta nativilor, poate mișcări ascunse pe care nativii mai mult le intuiesc. Este o stare pe care nativii Gemeni o savurează din plin. Au scos la lumină în sfârșit niște abilități. Sau niște adevăruri care până acum le-au fost ascunse. Nativii trebuie să fie foarte atenți pentru că aspectul induce stări de transformare profundă, dar foarte subtile. Nativii se pot simți descumpăniți.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, este foarte probabil, transformările profunde pe care le trăiesc nativii pot predispune la migrene din cauza stării de tensiune. Mai pot apărea, de-a lungul lunii aprilie, probleme legate de organele genitale. Atenție la șolduri, în cazul în care din varii motive stopați tendința de evoluție. Atenție la sistemul imunitar, poate este momentul să luați niște vitamine și minerale. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Profesional, nativii Gemeni încă mai au niște taine de pătruns. Încă peste viața lor profesională mai există o pătură de nori de sub care urmează să se ivească niște lucruri noi. Ca să iasă acestea, este nevoie de voința nativilor Gemeni de a renunța la ceva! Pentru că lucrurile noi trenuie să aibă loc să se dezvolte la adevărata lor valoare, nu să fie sufocate de amintiri, insatisfacții, prejudecăți. 5 aprilie este data la care aspectul are un maxim de putere, dar și un maxim în ceea ce privește influența benefică asupra vieții profesionale. Pe data de 8 aprilie, avem Luna Plină în Balanță. Nativii Gemeni au de la prieteni sau de la cei din anturajul lor  un sprijin. Dar nu este unul comod. Dimpotrivă, este un fel de ambiționare, de bobârnac dat pentru a trezi nativii și pentru ca aceștia să își pună în valoare creativitatea. Aceasta pentru o parte dintre nativi. Alții sunt atenționați de prieteni să petreacă mai mult timp cu copiii sau le acordă ajutor acestora. Și pentru o altă parte a nativilor, momentul de Lună Plină este acela în care prietenii îi deschid ochii: hei, ești îndrăgostit, recunoaște și trăiește-ți momentul! În luna aprilie, prietenii au în general un cuvânt de spus, dar din data de 11 aprilie devin și mai vocali. Comunicarea cu aceștia devine dinamică. Din multe puncte de vedere, nativii Gemeni au în jurul lui 11 aprilie niște zile minunate, cu toate că au încă sentimentul că li se ascunde ceva. Au o personalitate în plină ascensiune și de data aceasta totul se aranjează ca într-un puzzle. Nativii se simt în siguranță, toate deciziile pe care le iau parcă vin de la sine. Nu este exclus să aibă o îndrumare foarte importantă. Poate fi o persoană mai în vârstă (sau un suflet bătrân!) care să încerce și să reușească să pună nativii Gemeni la treabă. Dar și să le mărească perspectiva, viziunea asupra celor din jur. Pentru acești nativi, astrologul ZODIACOOL consideră foarte importantă intrarea planetei Venus în zodia lor. Nativii Gemeni devin atrăgători, preocupați de cosmetice, vestimentație, un parfum care să lanseze în eter chemarea! Sunt mai atenți și cu ei, și cu cei din sexul opus. Dar, în afara vieții romantice, în afara antenelor pe care nativii le lansează în eter, există o armonie în tot ce înseamnă relații. Nativilor Gemeni le place să își înnoiască lucrurile care îi înconjoară cu altele mai frumoase sau aleg să redecoreze spațiul din jur, fie că este vorba de locul de muncă, de căminul lor sau chiar de mașină. Nu redecorează neapărat cu bani mulți sau cu lucruri neapărat noi, ci cu un fel nou și inspirat de a le aranja.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.