Horoscop lunar Fecioara septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Fecioara septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade. Horoscop Fecioara septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Datorită influenței Soarelui, Fecioarele vor fi foarte ospitaliere și generoase. Când vă va solicita cineva ajutorul, o veți face fără ezitare. Puteți ajunge să vă oferiți chiar voluntar sau să donați sânge pentru a fi mulțumit.În septembrie, vă veți arăta și dorința de a domina. Prin urmare, veți fi bucuros să preluați din responsabilitățile colegilor, ceea ce probabil va avea și o răsplată. În plus, veți dori, de asemenea, să vă controlați partenerul și probabil că vă veți pune mereu interesele dumneavoastră pe primul plan. Un exces de vanitate v-ar putea ruina relaţia. Horoscop lunar Fecioara septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara septembrie 2022 – prognoză

În această perioadă ai șansa de a te pune mai mult în valoare, poți da un nou sens propriei existențe, te preocupă mai mult de modul în care te îmbraci, îți înnoiești garderoba, socializezi mai mult. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar aceasta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor destinul, să îți concretizezi ideile. Este o perioadă în care este deosebit de important să îți acorzi mai mult timp, să te odihnești, să dedici timp activităților care îți fac reală plăcere. După data de 22 urmează o perioadă de valorificare a propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, în plan financiar. Dai dovadă de simț practic, ai capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite din muncă proprie sau găsești un loc de muncă mai bine plătit. În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „Să vrei să fii altcineva e o risipă a persoanei care ești.” Kurt Cobain

O familie

Odată cu începutul noii luni, munca va reveni în prim-plan. La locul de muncă, va exista o stare de nervozitate și o incertitudine puternică și s-ar putea chiar să simți că ești pe punctul de a avea o cădere nervoasă. Sindromul burnout este un lucru real și dacă nu ești mulțumită de munca ta, învăța să spui nu. Sănătatea ta mintală este mult mai importantă și dacă nu reușești să te calmezi, încearcă să faci meditație. Septembrie va aduce cu sine un test de carieră, din care Fecioara are toate șansele să iasă mai puternică decât oricând.

Carieră

În prima parte a lunii nu te spetești prea mult cu munca încercând să rămâi oarecum retras, fără să faci prea mare zgomot în colectivul de lucru. Încerci să te aduni după o eventuală pauză, o vacanță bine meritată. Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, în relația cu asociații, mai ales în preajma zilei de 2. Chiar dacă ți se prezintă propuneri de colaborare destul de tentante, oportunități de progres în plan financiar, ocazia de a semna un contract de muncă avantajos, este bine să fii precaut și să observi ce se află, de fapt, în spatele acestor propuneri. Există riscul să te implici într-o afacere nerentabilă sau să investești bani într-un proiect care se va dovedi în defavoarea ta. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu colegii de muncă întrucât ai tendința să ajungi destul de ușor la conflicte cu aceștia, îndeosebi în preajma datei de 23, având ca subiect principal banii. În ultima decadă a lunii pot să apară unele cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, există predispoziția către amenzi, finalizarea unei asocieri care poate declanșa pierderi financiare. Chiar dacă dai dovadă de conștiinciozitate și atenție la detalii, ai spirit practic și organizatoric precum și capacitatea de a face față cu bine oricăror situații, tot va trebui să consulți un expert în domeniul tău și să te sfătuiești cu acesta pentru a vedea care este cea mai bună cale pentru a evita pierderi și mai mari. În această lună este bine să nu te grăbești, atunci când vine vorba despre propuneri de asociere sau de schimbare a locului de muncă. Se reeditează aspecte care vizează banii, taxe și impozite, pierderi menite să îți dea sentimentul că bați pasul pe loc sau că nu reușești să te desfășori așa cum ți-ai dori.

Dragoste

Beneficiezi de energie, ai dorința de a împărtăși cu jumătatea ta, atât bune, cât și rele reușind să vezi partea plină a paharului. Indiferent de eventualele obstacole apărute în relația de cuplu știi cum să gestionezi mult mai eficient situațiile cu care te confrunți. Acordă atenție în preajma zilei de 11, atunci când este posibil să nu fii într-o formă tocmai favorabilă putând să te confrunți cu starea de confuzie, de neîmplinire sau ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat de către partenerul de viață și de aici apar tot felul de discuții contradictorii, contraziceri, ai sentimentul că nu ești înțeles. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că aceasta te va ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj. Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu, din data de 6 reușești să te impui, să îți exprimi direct intențiile într-o relație sentimentală în care ești implicat de ceva timp. Nu mai accepți jumătăți de măsură considerând că este timpul să pui punct unei relații care nu îți împlinește așteptările. Ai tendința însă de a pune pe primul plan materialitatea și de a da curs unei noi relații care promite să îți ofere mai mult în acest sens. Spre sfârșitul lunii reapar certurile în relația de mariaj astfel că, de la simple discuții, se poate ajunge destul de ușor la reproșuri, tot felul de acuzații. Fii atent la ce anume și cum îți exprimi nemulțumirile și las-o mai ușor cu critica! Mai ai încă multe lucuri de lămurit iar până la sfârșitul acestei luni ai ocazia să primești informațiile, dovezile mult așteptate pentru a te decide să pornești pe un nou drum, în plan sentimental.

Horoscop Fecioara septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Au fost momente, în trecutul nu foarte îndepărtat, când nativii Fecioară au tratat problemele vieții și ale morții cu o oarecare superficialitate manifestată printr-un curaj prea mare, poate pe alocuri nesăbuit. Posibilele manifestări au adus în mintea și mai ales în subconștientul nativilor un soi de agresivitate, care nu se manifestă vizibil, ci mai mult către interior. Nativii trebuie să analizeze aceste manifestări, pentru că pot dăuna sistemului nervos. Căutările în ocult trebuie să ducă către dragostea de viață, către stăpânirea energiilor. Nicidecum către a impune altora propriile păreri și concluzii. Poate nativii vor medita asupra acestor remarci și se vor regăsi pe alocuri, în special după data de 9 septembrie. Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, aduce începuturi. Poate fi începutul unor analize raționale și obiective asupra celor de mai sus. Luna Nouă reprezintă un început în dezvoltarea acelor abilități personale, care să le vină în sprijin nativilor, acolo unde au mai multă nevoie. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul de echilibru total la nivelul planetei noastre. Ziua este egală cu noaptea, începe toamna astronomică, încep să se culeagă roadele. Soarele intră în zona banilor, al valorilor materiale, dar și al valorilor persoanale, calitățile cele mai de preț ale nativilor Fecioară. Nativii compensează cu energie și pasiune lipsa de inspirație. Relația cu copiii este animată.

Bani

În dragoste, lucrurile stau bine. Cu toate acestea, nativii sunt îngrijorați. Simt că pasiunea s-a diminuat. Dar ce era înainte era pasiune? Astrologul zodiacool.ro atrage atenția că este foarte posibil ca ceea ce a fost luat drept pasiune, să fi fost o preocupare obsesivă pentru persoana iubită, o pasiune dublată de egoism, de posesivitate, de lipsă de încredere în persoana iubită. Aceasta s-a plâns prietenilor, care mediază. Este momentul ca nativii Fecioară să își analizeze atitudinea trecută și să remedieze. Este timp pentru acest lucru.

Relaţii

Alte aspecte ale începutului de lună țin de viața profesională, care este destul de încărcată și merge către o împlinire în perioada următoare. Începutul de lună îi găsește pe nativii Fecioară într-o stare de voioșie, de dorință de mișcare, care este însă oprită cumva de obligațiile profesionale. Nici cu persoan iubită nu pot petrece cât timp ar dori. Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, îi pune pe nativi față în față cu partenerii de afaceri, cu partenerul de viață, cu tot ceea ce înseamnă relații. Echilibrul dintre „eu sunt” – „noi suntem” este esențial. Nativii au o împlinire pe acest domeniu. Găsesc la momentul acesta partenerii potriviți pentru ceea ce li se promite a fi important în luna septembrie. Au căutat și se pare că acum le este dat să încheie înțelegeri. Sunt importante prestanța și generozitatea cu care nativii vor onora aceste înțelegeri. În ceea ce privește partenerul de viață, acesta poate veni cu o surpriză foarte plăcută. Poate fi vorba chiar de o călătorie cu totul și cu totul specială. În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță. Sunt mari șanse ca parteneriatele despre care a amintit astrologul zodiacool.ro în paragrafele anterioare să își arate roadele materiale. Dar mai există și acea ipoteză în care nativii sunt impulsionați, stimulați să își manifeste calitățile pe care le au mai de preț, pentru a rezolva probleme profesionale ce au început să îi streseze. Nativii au un raționament care se poate adapta la greutățile momentului. În ziua de 7 septembrie, când planeta Venus intră în zodia Leu, nativii Fecioară devin foarte sentimentali. Emoțiile acestea devin imboldul către analiză. Față de cine au fost nativii nedrepți în sentimentele lor? De la cine au luat mai mult decât au dat? Cui au dat și nu merita? Astrologul zodiacool.ro atrage atenția că acestea autoanalize le pot crea nativilor sentimentul de abandon. Acest sentiment îi poate face pe nativi vulnerabili în fața unor eventuale relații vicioase. Având rațiunea „pe fază”, este bine să treacă emoțiile prin filtrul acesteia, să nu se lase seduși de falși susținători sentimentali. Nativii pot fi chiar victime ale unor escroci sentimentali, cu repercursiuni asupra bunurilor materiale, în cazul în care nu sunt atenți. Sunt situați bine din punct de vedere material și există ochi îndreptați către aceaștia.

Noroc

Nativii zodiei Fecioară încep luna septembrie cu o lipsă totală de inspirație. Dar, cu Soarele în zodia lor, nativii au destul de multă energie și vizibilitate ca să transforme acest inconvenient într-o provocare la autoanaliză, la meditație și la acumulare de energie interioară. De partea cealaltă, sunt prieteni care încearcă să îi încurajeze pe nativi, să le spună că ce au făcut până acum este în regulă și că un timp de odihnă este necesar. Este adevărat că nativii au avut o perioadă în care inspirația și creativitatea le-au dat aripi și poate au creat o atmosferă mai puțin plăcută pentru cei din jur. Poate nativii au dat dovadă de aroganță, de lipsă de generozitate. Acum, este momentul în care nativii trebuie, în opinia astrologului zodiacool.ro, să se oprească și să se uite în jur, la cei pe care i-au lezat. Încă nu au apărut penalizări la facturi, lucrurile se mai pot repara. Copiii au dat multe bătăi de cap nativilor, în sensul că aceștia s-au preocupat de ei în cele mai mici amănunte. Poate i-au sufocat! Nativii nu au avut de la copiii lor decât bucurii, dar tot au fost continuu cu ochii pe ei. Acum, lucrurile merg puțin mai diferit. Poate copiii au reacționat într-un fel care nu mai permite intruziunea în viața lor, în cazul în care au trecut de o anumită vârstă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara aprilie 2022

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Fecioara, sunt bune si ii mentine intr-o zona de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.