Horoscop lunar Fecioara octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Fecioara octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Până în data de 23 te simți plin de dinamism, dornic să faci cât mai multe treburi, în același timp, numai că există riscul de a te epuiza fizic și mental, îndeosebi până la jumătatea perioadei analizate. Ești predispus la accidente, răniri, căzături prin gospodărie, mai ales în a doua parte a lunii. Ești agitat, impulsiv în relația cu ceilalți, ceea ce ar putea amplifica stările febrile. Este recomandată acordarea unei atenții speciale la modul în care mânuiești obiectele, felul în care conduci automobilul personal și chiar modul în care traversezi strada, îndeosebi din data de 14. Spre sfârșitul acestei luni se mai liniștesc oarecum lucrurile, în privința sănătății, eventual vei găsi un tratament eficient pentru problemele de sănătate cu care te confrunți. Horoscop Fecioara octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Este în natura Fecioarelor să nu se îngrijoreze prea mult de opiniile altora și să aibă grijă de ei înșiși. Nici în octombrie nu va fi ceva diferit. Din păcate, prietenii dumneavoastră pot lua acest lucru ca un semn de dezinteres și pot evita să vă contacteze. Încercați să ascultați ce au pe suflet. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult au nevoie de ajutorul dumneavoastră.Luna aceasta este, de asemenea, o perioadă ideală pentru contactul cu natura, grădinăritul sau culegerea ciupercilor și a plantelor. Timpul de unul singur petrecut în natură vă poate ajuta să vă găsiți echilibrul interior. Horoscop lunar Fecioara octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara octombrie 2022 – prognoză

Este o lună în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui știind cum să atragi de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești mult mai practic în activitățile pe care le desfășori acum având abilități deosebite, atunci când vine vorba despre negociere, comerț, relația cu clienții. Ai ocazia să îți lărgești orizontul cunoașterii dezvoltându-ți potențialul intelectual și relațional. Dai dovadă de mai multă maturitate în gândire, în tot ceea ce ține de studii și relația cu rudele apropiate. Urmează o perioadă deosebită, în care ai șansa de a urma sau relua cursuri de perfecționare sau vei susține concursuri, examene, orice implică studiu, acumulare de informații. Din data de 23 dai dovadă de mai multă deschidere, onestitate și generozitate în relația cu vecinii, frații. Au loc acum deplasări mai frecvente, activități comerciale favorabile, călătorii, întâlniri cu oameni interesanți. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

O familie

Octombrie va aduce dorința de a se izola de cei din jur. Fecioara se va simți cel mai bine singură în această perioadă, deoarece are posibilitatea de a dedica pe deplin reflecției. Dacă simți nevoia să-ți pui gândurile în ordine, începe să scrii un jurnal. Veți simți că interacțiunea cu ceilalți este lipsită de sens. Cu toate acestea, reține că o discuție sinceră cu prietenii sau familia este de neprețuit. Înțelegerea venită de la oamenii potriviți ar putea să te scoată chiar și din cea mai profundă criză.

Carieră

Este o lună în care îți vei concentra atenția și energia în zona banilor și a locului de muncă. Începutul acestei perioade ar putea să îți aducă probleme financiare cerându-se o atentă reevaluare a propriului buget sau a unor contracte de colaborare. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de documente sau în ceea ce privește semnarea de noi contracte, îndeosebi în adoua parte a lunii. Totul depinde de atenția, răbdarea și diplomația de care vei da dovadă pentru a reuși să obții colaborările de care ai atât de multă nevoie. Este posibil să fii nedreptățit la bani sau poți primi sancțiuni, mai ales la jumătatea perioadei. După această dată sunt favorizate relațiile de parteneriat sau lansarea de noi afaceri. Cert este că reușești să faci față cu succes competiției și eventualelor pierderi financiare știind să acționezi cu fermitate și ambiție în momentele limită. Orice pierdere te va ambiționa și mai mult să lupți pentru a redobândi statutul pierdut sau pentru a obține un post la care visezi de ceva timp. Sunt favorizate acum relațiile de parteneriat, de afaceri, demarate cu ceva timp în urmă. Este o lună în care ai ocazia să constați că „tot răul a fost spre binele de mai târziu”. Va trebui totuși să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre investiții, pe tot parcursul acestei luni. Spre sfârșitul lunii ești predispus la implicarea în discuții neplăcute, contraziceri în relația cu rudele apropiate pe tema banilor, a unei investiții făcute în trecut. Nu este exclus să primești bani în urma unei recalculări salariale sau a unei investiții făcute în trecut.

Dragoste

Începutul acestei luni te aduce față în față cu nevoia de transformare în cadrul unei relații sentimentale. S-ar putea ca anumite discuții pe tema banilor să declanșeze reacții nu tocmai pozitive în cadrul unei relații de amor. Pe de altă parte este șansa de a vedea care sunt prioritățile persoanei iubite, ce vă leagă, de fapt. Este o relație de dragoste destul de confuză dar care te ajută să progresezi, să observi ce vrei de la celălalt și dacă ești dispus să faci anumite compromisuri de dragul persoanei iubite. Este nevoie de fapte, nu doar de promisiuni deșarte astfel că se recomandă mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția, vis-a-vis de o relație de dragoste. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile nu sunt chiar atât de plăcute confruntându-te cu teama, sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că ți se ascunde ceva. Comunici eficient cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești dispus să îi acorzi mai multă atenție și să împărtășești proiectele care vizează casa, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Nu este exclus să se tensioneze relația de cuplu având ca subiect principal copilul, educația acestuia. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu te hazardezi în a spune lucruri care pot să rănească profund partenerul, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Se recomandă mai multă atenție la modul în care relaționezi cu o persoană de sex opus, îndeosebi din data de 14, atunci când există riscul să spui una și să se înțeleagă cu totul altceva. Ai tendința de a fi prea critic și chiar răzbunător, îndeosebi în a doua parte a lunii, iar acest lucru nu va face decât să atragă și mai mult starea de nemulțumire în viața ta. Este recomandat să nu mai „anchetezi” fiecare acțiune, să o lași mai ușor cu neîncrederea și să pui mai mult preț pe respect și comunicare, atunci când vine vorba despre relația în doi. Parcă nu mai ești așa de incisiv și neîncrezător, ba chiar ești dispus să le sari în ajutor celor dragi, familiei, copilului, ești dornic să faci cadouri, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.

Horoscop Fecioara octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Mercur, zburdalnicul Mercur, poate intra în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Fecioară le poate da peste cap tot ce înseamnă comunicare. Este destul de complicat de gestionat acest aspect și presupune din partea nativilor atenție sporită la drum. Uitați-vă bine unde aveți de mers. Atenție la ce mesaje trimiteți și la cum înțelegeți mesajele primite. Mijlocul lunii octombrie este o perioadă a opozițiilor. Fără a enumera aceste aspecte, astrologul zodiacool.ro consideră că este la latitudinea nativilor să nu transforme totul într-o competiție între casă și serviciu, între banii lor și banii partenerului de viață, între lucruri banale pe care le vezi peste tot și adevărata cunoaștere.

Bani

Pe data de 2 octombrie, Venus face un pas în zodia Fecioarei și dă nativilor un farmec aparte. Luna octombrie este perioada de înfrumusețare personală. Nativii își doresc haine noi. Pe cele mai vechi le aranjează, le parfumează. Se duc la un salon de frumusețe. Observă că și-au neglijat aspectul fizic, poate pentru că au fost prinși cu alte treburi pe care le considerau mai împortante. Nativii Fecioară sunt în general niște pedanți, rar poți să-i vezi cu cămașa necălcată sau cu un fir dus la ciorapi. De data aceasta, pedanța merge mână în mână cu aspectul, cu culoarea, cu podoaba. Mai este o latură a acestul aspect: frumusețea interioară. Este foarte important că nativii se comportă cu un farmec aparte și în așa fel încât să se placă ei pe ei. Asta le dă o bucurie deosebită, specifică planetei Venus.

Relaţii

Data de 4 octombrie este foarte importantă pentru că marchează intrarea planetei Pluto în mers direct. Ultima dintre planetele care au creat transformările generale la care am asistat în 2022, transformări care au stagnat la un moment dat, acum este gata să meargă către viitor. Pluto nu a treminat încă cu crizele profunde în care ne atrage. Schimbările în conducere, plan, orar, vor mai fi. În opinia astrologului zodiacool.ro, schimbările nu vor fi atât de dramatice. În mod special, nativii Fecioară au avut probleme cu persoana iubită. Dar, specificație: problemele au fost la nativi. Pasiunea a fost cumva diminuată, iar acest lucru s-a simțit la nivelul cuplului. Artiștii au avut o perioadă mai puțin productivă, creativitatea a fost mai lentă. A contat foarte mult ca nativii să își aducă aminte, să se adune, să conștientizeze ce nu merge și de ce. Acum, odată ce au făcut acest lucru, treaba poate merge înainte fără alte complicații.

Noroc

Nativii Fecioară sunt destul de singuri și lipsiți de repere, cel puțin la începutul lunii. Nu sunt legați de nimeni și de nimic. Poate de aceea sunt foarte creativi. Indiferent că este o problemă de serviciu sau una casnică, nativul are o metodă proprie și bună de rezolvare a acesteia. În această perioadă, pasiunea este în prim-plan pentru nativii Fecioară. Sunt îndrăgostiți. Simt nevoia să se cuibărească și să se retragă către casa lor, în compania persoanei iubite. Și-au creat un ideal de căsnicie pe care doresc să îl obțină. Este normal ca o persoană care simte atâta pasiune să dorească „eternizarea” relației de iubire. Dintr-un motiv sau altul, nativii trebuie să țină relația secretă sau măcar discretă. O scurtă vacanță se poate, nu-i așa? Pasiunea se manifestă și când vine vorba de profesie. Nativii Fecioară sunt foarte pasionați de ceea ce au de făcut zilele acestea. Chiar dacă sunt probleme mărunte, de rutină, nativii le tratează cu interes și reușesc o abordare interesantă. Relația cu copiii este foarte activă. Nativii au trecut printr-o perioadă în care această relație parcă o luase razna. Au avut sentimentul că în relația cu copiii lor sau în educația pe care le-au oferit-o au făcut greșeală după greșeală. Unele au fost adevărate altele, zice astrologul zodiacool.ro, rodul exagerării. Desigur că pe acelea pe care nativii le-au identificat ca fiind adevărate, ar fi trebuit până acum să le „repare” – astfel încât, relația cu cei mici acum să plece mai departe. Plecăm la drum în luna octombrie, chiar de pe întâi ale lunii, cu Luna Plină pe axa relațiilor. Nativii Fecioară sunt față în față cu cei cu care împart aceleași interese, ei fiind numiți „parteneri”. Domeniile pe care se așează aspectul sunt cele ale banilor. Este vorba de interese materiale care se arată acum în clar. Este vorba practic de o împlinire materială care îi privește atât pe nativii Fecioară cât și pe cineva apropiat lor. Îl leagă niște relații contractuale. Cu această ocazie, pot fi identificate persoanele cu care nativii împart aceleași interese materiale în cazul în care au dubii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Fecioara, sunt bune si ii mentine intr-o zona de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.