Horoscop lunar Fecioara noiembrie 2022

In luna noiembrie, nativii Fecioara trebuie sa-si caute curajul sau motivatia de a-si exprima ideile Nativii zodie Fecioară au beneficiat tot anul 2020 de o creativitate ieșită din comun. Dar sfatul astrologului zodiacool.ro este că aceste rezultate trebuiesc aranjate într-un cadru rațional, inteligibil. Ca să nu fie zădărnicite rezultatele, creațiile, acestea trebuiesc comunicate. Altfel rămân într-un anonimat care aduc satisfacție acelora dintre nativi care își doresc acest lucru. Horoscop Fecioara noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te simți bine, cât timp îți urmezi pas cu pas regimul de viață (auto) impus. De evitat excesele, de orice fel. La jumătatea lunii este posibil să fii expus unor pericole, accidentări, infecții, mai ales dacă practici un sport extrem. În preajma datei de 30 este recomandat să fii mult mai atent la consumul de medicamente, alcool, tutun precum și la posibile alimente care nu sunt favorabile organismului tău. Ești predispus la indigestii, viroze, poate să apară o stare generală de disconfort fizic. Horoscop Fecioara noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Opinia dumneavoastră va avea un impact deosebit în noiembrie. Datorită influenței lui Mercur, ceilalți vă vor asculta și vă vor lua foarte în serios. Pentru mulți, veți deveni chiar un model de urmat și veți obține recunoașterea pentru realizările pe termen lung. Creativitatea dumneavoastră va ieși la iveală, și astfel veți veni continuu cu noi modalități de a-i uimi pe ceilalți.Fecioarele vor fi, de asemenea, mentori excelenți în această lună. Abilitățile dumneavoastră de observare vor fi intensificate și veți descoperi foarte repede cum stau de fapt lucrurile. Abilitatea dumneavoastră de a-i consola pe cei dragi doar cu ajutorul cuvintelor va fi incredibilă. Horoscop lunar Fecioara noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara noiembrie 2022 – prognoză

În această lună pui mai mult accent pe studiu, reluarea unor cursuri, reîntâlnirea cu profesori, persoane care pot să te ghideze către rezolvarea unor aspecte care necesită mai mult efort intelectual din partea ta. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi cursuri, să te perfecționezi fiind mult mai dornic să inițiezi noi relații de colaborare care au ca subiect principal schimbul de informații. Ai gusturi rafinate la nivel intelectual simțind nevoia profundă de a interacționa cu oameni interesanți, de la care ai ceva util de învățat. Călătorești mai mult, ai putere de convingere și entuziasm în exprimare. După data de 21 iei decizia să acționezi cu mai mult curaj și încredere, în sensul achiziției sau vânzării unei proprietăți. Este posibil să primești bani dintr-o moștenire sau ești susținut de partenerul de viață pentru a face schimbări legate de o casă, propriul domiciliu. Se anunță o perioadă în care ai ocazia să revii în locurile natale sau pui mai mult accent pe tot ceea ce ține de suflet, trecut, amintiri, securitate emoțională, relația cu părinții. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Mulți trăiesc viața, puțini o pricep.” Goethe

O familie

Socializarea nu va fi o problemă pentru tine acum, totuși, când vine vorba de decizii mai serioase, ar fi bine să stai deoparte. În vâltoarea evenimentelor, ai putea lua o decizie pe care să o regreți foarte mult mai târziu. Noiembrie va trezi o anumită doză de răzbunare, așa că atunci când afli că cineva a făcut ceva pe la spatele tău, vei dori să-ți iei revanșa. Amintește-ți că răzbunarea nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Fecioara este un semn în mod natural diplomat, prin urmare, gândește-te dacă răzbunarea nu este sub nivelul tău.

Carieră

Nu te grăbi să accepți colaborarea cu o firmă străină sau semnarea unui contract de muncă în străinătate, în preajma datei de 1. Tot atunci este posibil să ai parte de renunțarea la un contract de colaborare sau descoperi nereguli în cadrul unui parteneriat ceea ce implică și pierderi financiare. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii. După data de 10 ai șansa de a participa la tot felul de cursuri, seminarii, călătorești mai mult în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți informații necesare celor din colectivul din care faci parte. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul, social și financiar. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere. În ceea ce privește finanțele este recomandat să dai dovadă de prudență, mai ales în intervalul 1 – 10, atunci când se reeditează anumite aspecte neplăcute legate de bani, investiții sau ești nevoit să îi ajuți pe cei dragi cu bani și astfel depășești bugetul personal. Va trebui să iei decizii bine calculate și să nu acționezi pripit. Evită achizițiile scumpe, până când nu verifici dacă merită efortul, din punct de vedere calitativ. La jumătatea acestei luni te poți aștepta la tot felul de neplăceri care țin de gestionarea banilor. Ești predispus la sancțiuni, plata unor amenzi sau a unor sume restante sau ești nevoit să apelezi la un credit pentru a mai plăti din datorii eventual încerci să investești într-o afacere personală care să îți aducă mai multe venituri. Nu este o lună potrivită pentru a da startul unei noi afaceri, colaborări. Spre sfârșitul lunii este recomandat să revii asupra unor oportunități legate de progresul tău în plan profesional având acum șansa de a relua cursuri de perfecționare sau poți intra în posesia unor informații care te determină să schimbi direcția în carieră.

Dragoste

În prima parte a lunii îți va fi destul de greu să te faci înțeles de către celălalt, fie că este vorba despre partenerul de viață sau familie, colegi. Multe dintre problemele cu care te-ai confruntat în trecut, în plan relațional, revin acum cu și mai mare forță fiind pus în situația de a acționa, de a răspunde provocărilor adoptând un nou mod de a relaționa, de a-ți expune punctul de vedere. Se cere prudență, în ceea ce privește comunicarea în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 17, atunci când este posibil să apară tot felul de neînțelegeri datorate, în mare parte, implicării părinților în relația ta. Starea de confuzie, discuțiile legate, fie de o proprietate, fie relația cu părinții, nu fac decât să accentueze și mai mult distanța dintre tine și partener. Ai sentimentul că persoana căreia i-ai acordat încredere devine acum dușmanul tău și nu ai pe cine să te bazezi în momentele critice. Starea de neîncredere în partener îți poate crea probleme de relaționare cu familia, propriul copil. Nu sunt excluse cheltuielile și un oarecare exces de zel, atunci când vine vorba despre dovezi de iubire, îndeosebi în preajma datei de 19. Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu. În preajma datei de 30 se recomandă revizuirea unor proiecte derulate în comun cu perechea de viață, reconfigurarea unei relații de cuplu sau revenirea asupra unor discuții care vizează aspecte ce țin de casă, o proprietate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se recomandă a da startul unei relații de dragoste după data de 21.

Horoscop Fecioara noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm. Că ceea ce am făcut rămâne în urmă și este momentul să mergem mai departe. Și intențiile noastre sunt preluate de energii superioare care le prelucrează și le desenează strategiile de viitor. Expansiunea este gata, sporul, cum îi zicem noi, este gata. Tot ce avem de făcut este să ne urmărim intențiile și șansele care ni se deschid. Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion, unde guvernator este Marte, dar poate să ajute la descifrarea, decriptarea unor mistere. 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Dacă din slăbiciune față de parteneri nativul a făcut gafe la serviciu, acum este momentul să își îndrepte greșelile. 

Bani

Nativilor li s-a propus ceva fulger: o călătorie de studii, o bursă, realizarea unei lucrări importante. Informația începe să curgă, începe să capete sens. Din data de 10 noiembrie, când Mercur intră în zodia Scorpion, nativii zodiei Fecioară pot intra în posesia unor informații care până acum păreau imposibil de atins. Și acestea le pot întregi opera. Capacitatea lor intelectuală crește și nativii studioși pot să își surprindă mentorul. Avem nevoie de puțină acțiune în tot acest amalgam de informație, de știință. Intenția trebuie manifestată. Acest lucru se întâmplă din data de 14 noiembrie, când planeta Marte își reia mișcarea directă. Nativii au avut un zel să intre în posesia unor informații secrete și acum se pare că fie reușesc acest lucru, fie demersul lor este mai explicit. Astrologul zodiacool.ro atrage atenția că nativul poate foarte ușor să devină impulsiv și nu este de dorit, demersul este, sau ar trebui să fie foarte delicat! Aici ajută mult Luna Nouă în Scorpion care tocmai aceste căi profunde le deschide. Atenția nativului trebuie să fie în alertă pentru că mesajele de care are atâta nevoie pot veni pe orice cale. Necazul nativilor este că ale sale creații încă nu aduc bani suficienți. Deși casa banilor este locuită de Venus, pentru a încasa sumele de bani care li se cuvin, mai trebuiesc făcute niște proceduri destul de dificile și nativii par că și-au pierdut răbdarea. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, relațiile nativilor Fecioară tind din nou spre perfecțiune. Nativul idealizează relațiile și, fie că este vorba de relații de serviciu, fie că este vorba de relații contractuale, fie că este vorba de căsnicia proprie, nativul tinde să renunțe la propriile-i interese în favoarea celui de vizavi. Și o face cu toată convingerea și cu toată dragostea față de acesta. Mai dificil este cu relațiile de serviciu, în care nativul nu dovedește suficient de multă fermitate atunci când este cazul. Și aceasta îi poate afecta cariera.

Relaţii

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate să însemne și o relație cu copiii care până acum a fost lăsată puțin mai deoparte, iar acum nativii află niște lucruri pe care nu le-au știut și constată că au depășit niște etape ale acestora de care nu au fost conștienți. Nu află chestiuni care să îngrijoreze, dimpotrivă! Să nu uităm că o parte dintre nativii Fecioară au avut, în ultimul timp, o relație cu copiii în care i-au sufocat pe aceștia cu atenții, iar acum spiritul de libertate din aceștia iese la suprafață, spre surprinderea nativului Fecioară părinte. Se pare că în relația cu copiii, pentru acești nativi, în această perioadă, nu există cale de mijloc. Dacă este să revenim în viața reală, concretul se poate prezenta, în viața nativilor Fecioară, prin trăiri erotice pline de mister, de profunzime, deschizând nativilor atât de pasionali în această perioadă, trăiri de neuitat. Dar acestea se pot transforma în adevărate crize sentimentale. Nativul trebuie să fie extrem de atent pentru că aceste relații sentimentale pe care le poate contacta sub acest aspect al horoscopului pot fi trecătoare. Pentru cuplurile solide, sunt trăiri excepționale dar… trăiți clipa pentru că o clipă este o clipă și atât. Dar în cazul acestora, se poate deschide un nou orizont și un nou fel de a trăi în intimitate.

Noroc

Pentru ceilalți, care tind către afirmarea de sine, este un cert dezavantaj. Aspectele lunii noiembrie, însă, le dă nativilor această posibilitate. Numai că, intenția lor trebuie orientată către identificarea și adresarea către acelora dintre oameni cărora li se adresează creațiile. În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii revin într-o stare de siguranță. Retrogradarea lui Mercur, planeta guvernatoare a zodiei, le-a dat nativilor o stare de nesiguranță care acum se disipă. Nu mai rătăcesc drumul, nu mai greșesc mesajele, nu mai au acea teamă că ceva le scapă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iunie 2022

Nativii Fecioara au probleme de relationare, nu se pot intelege cu partenerii si pace Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.