Horoscop lunar Fecioara martie 2023

Nativii Fecioara sunt extrem de creativi in aceasta luna martie a anului 2020. „Greii” zodiacului sunt in casa creativitatii si pasiunii, insotiti de Marte si Pluton Este, de fapt, o trăsătură generală a anului 2020, această preocupare a ceea ce iubesc nativii Fecioară mai mult și mai mult: iubitul, copilul, creația. Pe lângă acestea, în tot ce fac, pun suflet. Nu se mulțumesc cu puțin, sporesc tot ce ating. Dar mai ales, simt nevoia să se afirme, să fie văzuți și apreciați. Poate se pretează uneori și la un pic de teatru exagerâdu-și prezența pentru a fi remarcați. Nu suportă rutina, doresc să înfăptuiască. Horoscop Fecioara martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește propria sănătate. La mijlocul perioadei ești predispus la viroze, infecții, dureri în zona capului, probleme de natură stomatologică, o posibilă intervenție chirurgicală. Stresul, crizele din diferite domenii ale vieții ar putea să îți deregleze destul de serios sistemul digestiv, poți avea insomnii, o senzație de epuizare la nivel mental. În această lună este indicat să pui mai mult accent pe relația cu familia, părinții, cu oameni care te susțin în demrsurile tale fiind alături de tine, la bine și la greu. Horoscop Fecioara martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În martie, Fecioarele vor fi la lucru aproape non-stop. Uranus vă va încuraja să creați noi provocări pentru dvs. și vă veți bucura de o abundență de idei noi. Deși veți progresa în multe feluri, veți uita de sarcinile obișnuite, ceea ce va duce la complicarea relațiilor cu colegii, iar succesul dvs. ar putea trece ulterior neobservat.De asemenea, veți fi predispus la probleme intestinale la sfârșitul lunii, așa că asigurați-vă că tot ce consumați este gătit corect și încercați să includeți mai multe fibre în dietă. Horoscop lunar Fecioara martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara martie 2023 – prognoză

Odată cu prima zi a lunii Martie, pentru tine are loc o concentrare intensă asupra sectorului profesional şi relaţiilor de muncă. În acest domeniu apar situaţii noi şi se impun soluţii ce vorbesc despre modernizare şi progres, despre utilizarea tehnologiei, poate chiar şi espre dezvoltarea competenţelor în informatică. Totodată, este nevoie să te concentrezi şi asupra sănătăţii, iar zilele de 6-7 Martie îţi pot aduce mesaje valoroase în acest sens.

O familie

Martie va fi o lună a empatiei, ceea ce înseamnă că vei părea foarte demnă de încredere pentru persoanele aflate în jurul tău. Pentru că tot vorbim despre relațiile de familie, ele vor înflori frumos și în această perioadă te veți simți mai bine în acest cerc decât cu prietenii. Cunoașterea este exact ceea ce cauți și ca să le-o poți împărtăși altora, trebuie totodată să o primești și tu. Dacă ești într-o relație, partenerul tău va fi de asemenea mulțumit, pentru că Fecioara va avea de oferit mai mult decât suficientă dragoste și înțelegere.

Carieră

După 18 Martie presiunea din zona de serviciu se mai detensionează, iar pentru tine începe un interval bogat în experienţe de relaţie. Ceilalţi îţi vor atrage atenţia la o abordare mai visătoare şi sensibilă a vieţii; mai ales din 25 Martie se face mai mult loc în viaţa ta pentru romantism. Între timp, Mercur revenit în mers direct în data de 21 îţi aduce forţe intelectuale proaspete şi mai multă receptivitate mentală faţă de evenimentele din exterior.

Dragoste

În preajma lui 10 Martie pot apărea unele discuţii tensionate la locul de muncă, scopul fiind alinierea procedurilor de lucru la unele standarde internaţionale sau la o conduită de afaceri cu adevărat morală. Lupţi cu mai multă convingere în acest sens, iar în 13 Martie este bine să depui efort suplimentar pentru a te face cât mai bine înţeles de către cei cu care colaborezi. Relaţiile cu diverşi colaboratori din străinătate se pot energiza.

Horoscop Fecioara martie 2023 – la ce să te aștepți?

Pentru o altă parte a nativilor se deblochează un credit, vine o moștenire, se aprobă un dosar de pensie sau un ajutor bănesc de care au nevoie. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie poate însemna un nou început în studiul științelor oculte. Dar poate însemna și o analiză a unei situații oarecare în profunzime. Lucruri care au fost ascunse, peste care se află o perdea de ceață, acum se arată. Sunt, de asemenea, germeni care pot să încolțească. Abilități pe care nativii le simțeau că sunt acolo și acum ies la suprafață. Sfatul astrologului ZODIACOOL etse de a căuta bine și de a folosi logica chiar și în această situație atât de obscură, deoarece Luna Neagră se află pe acest domeniu și poate să vă deruteze de la adevăratele lucruri care se arată acum. Dar nativii pentru care luna martie este o lună a iubirii pot avea experiențe amoroase extreme, profunde, care să apropie cuplul prin misterul trăirilor.

Bani

Profesional, nativii sunt, de asemenea, creativi și unii dintre ei au un interes deosebit pentru un contract. Alții au de început un proiect nou și caută parteneri. În orice caz, acest contract sau acest parteneriat din care nativii Fecioară fac parte, le aduce bani destul de mulțumitor. Pentru aceia dintre nativii Fecioară pentru care aspectul se manifestă printr-o preocupare pentru copii, astrologul ZODIACOOL vă atenționează că această preocupare se poate lesne transforma în obsesie. Zăpăcesc copiii cu atâta atenție, iar nativii sunt tot mai nemulțumiți, deoarece aceștia pot riposta și își pot cere eliberarea. Sfatul nostru este ca nativii să încerce să petreacă o parte din timp și cu prietenii. Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul drumurilor lungi și evoluției intelectuale și spirituale. Este, de asemenea, domeniul persoanelor importante care ne oferă ajutor și protecție. Nativii Fecioară sunt pe cale să încheie contractul dorit și este posibil să plece într-o deplasare importantă. În jurul datei de 8 martie poate veni, surprinzător, vestea că nativilor Fecioară li s-a aprobat o bursă sau sunt propuși să participe la un curs important.

Relaţii

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în domeniul relațiilor și parteneriatelor. Pentru aceia dintre nativi care se gândesc la o căsătorie este un moment care aduce o împlinire sau împlinirea unei etape în acest demers. Este un moment important pentru relații. Este posibil ca nativii să încheie parteneriate noi, să intre în noi alianțe. Dar este și domeniul înfruntărilor și dacă nativii au avut un anumit obstacol, acum au posibilitatea de a-l trece cu succes. Sau pun punct unui conflict. Mercur își reia mersul direct pe data de 10 martie. Ideile destul de pragmatice care i-au ocupat mintea în ultimul timp, acum par că încep să se lege. Rațiunea devine mai limpede începând cu data de 16 martie mai ales. Este momentul să se gândească la informații pe care le-au avut de la alte persoane în perioada ce a trecut. Sunt informații care au pregătit perioada care urmează, informații care pot fi de mare folos. La jumătatea lunii martie, nativii Fecioară pot să își folosească creativitatea cu succes în profesie. Atitudinea lor plină de idei și soluții ingenioase pot să îi aducă recunoaștere și o poziție bună în societate. Dar aceasta poate însemna și responsabilități noi cărora nativii trebuie să le facă față. Din zona prietenilor vin ajutoare și posibile asocieri. Pentru aceia dintre nativi care s-au gândit la o căsătorie, prietenii vin cu sfaturi bune, ajutor în aranjamente. Pentru cei care au fost singuri, este foarte posibil ca din grupul de prieteni cineva să le atragă atenția, să le fie prezentat și cu această persoană să se gândească la o alianță pe termen lung. Dacă ne gândim la afaceri, atunci este foarte posibilă o asociere, un parteneriat cu unul dintre prieteni sau cu cineva pe care l-au cunoscut prin intermediul acestuia. În orice caz, aportul grupului de prieteni sau camarazilor din diverse organizații din care nativii fac parte, gen cluburi, echipe sportive, partide, trupe artistice, aportul acestora este important și promite noi parteneriate. În ultima parte a lunii martie, domeniul mai puțin vizibil devine brusc luminat. Soarele intră în domeniul lucrurilor care au fost ascunse și care devin ceva mai vizibile. Din 20 martie, Soarele face ca domeniul științelor oculte să preocupe o parte dintre nativii Fecioară. O altă parte constată că au aflat un secret. O altă parte a nativilor vor începe ceva pentru care au de sacrificat altceva. Dar acest ceva care începe merită transformarea.

Noroc

Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe acești nativi să se uite vizavi de ei, la prieteni, la anturajul din care fac parte, la oamenii care îi inconjoară și care la un anumit moment le poate aprecia realizările. Ceea ce realizează trebuie să aibă o țintă. Fie că sunt în relație directă cu beneficiarii muncii lor, fie indirect, ceea ce crează trebuie să aibă un grup țintă. Dacă dorești să te faci remarcat, dacă ai creat ceva și dorești recunoaștere, atunci trebuie să știi de la început cui te adrsezi. Pentru că aceste cinci planete din domeniul creativității tinde să influențeze nativii, orientându-i când într-o parte, când în alta și diminuîndu-i din concentrare. De aceea, orientarea către un grup este esențială. Unii dintre nativi, aceia care sunt îndrăgostiți, se gândesc foarte serios la căsătorie. Și aici, cu trei planete pe domeniul parteneriatelor și relațiilor, nativii Fecioară trebuie să aibă în vedere, pe lângă interesele de cuplu, propriile lor dorințe și interese. Și mai ales, să nu devină invizibili pentru partener, diluîndu-se în problemele parteneriale. Propria lor personalitate trebuie să se facă simțită.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iulie 2022

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.