Horoscop lunar Fecioara mai 2023

Nativii Fecioara au o luna Mai in care pasiunile le sunt puse la incercare Nativii Fecioara au probleme în dragoste. Unii și-au găsit marea iubire, alții au pierdut pe cineva drag. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Fecioară, o puteți viziona mai jos: Horoscop Fecioara mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care se pare că nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate sau altele decât cele deja existente și pentru care este necesar să acorzi o atenție sporită. Prea multe drumuri te pot obosi și pot declanșa o serie de afecțiuni mai vechi care pot da semne de cronicizare. În primul decan al acestei luni ești predispus la tot felul de accidente, mai ales la locul de muncă sau în legătură cu munca. Este indicat să fii prudent și să eviți gesturile bruște și situațiile periculoase. În a doua parte a perioadei este posibil să te confrunți cu devitalizare, ai senzația de oboseală cronică, reușind cu greu să rezolvi activitățile de rutină. Horoscop Fecioara mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În luna mai, Fecioarele vor fi sub influența semnificativă a lui Jupiter. Acesta va fi responsabil pentru foamea dvs. nestăpânită de informații noi. Unele cursuri despre lucruri pe care ar fi trebuit să le cunoașteți de mai mult timp ar putea fi exact ce aveți nevoie. În plus, informațiile nou achiziționate vă pot ajuta să obțineți performanțe mai bune decât colegii de la serviciu.În ceea ce privește familia, veți avea tendința de a-i trata pe toți foarte atent și de a face tot ce puteți pentru a evita orice rău. Totuși, uneori va fi mai bine să spuneți lucrurile în mod direct – în acest fel, puteți găsi mai repede o soluție. Horoscop lunar Fecioara mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara mai 2023 – prognoză

În luna analizată aici vei simți în mod profund nevoia de a te defini, de a te descoperi depășindu-ți propriile limite. Experiențele de viață, îndeosebi cele de natură intimă, sexuală, devin o sursă majoră de transformare dar și de reconsiderare a vieții personale. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață, să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață. Te poți confrunta cu o stare de nemulțumire, nedreptate, îndeosebi în prima parte a lunii pentru ca, începând cu partea a doua a acestei perioade, să descoperi motivul problemelor cu care te-ai confruntat. Din data de 20 acorzi o mai mare atenție domeniului spiritual, șansei de a explora noi dimensiuni ale cunoașterii abordând cu mai mult curaj un nou domeniu. Deviza lunii în discuție este: „Atunci când ierți, poate că nu schimbi în niciun fel trecutul, însă cu siguranță poți schimba viitorul.”

O familie

Mai este o lună ideală pentru orice activitate fizică. Starea ta sufletească va fi la apogeu și, prin urmare, horoscopul recomandă utilizarea acesteia în timp ce faci sport și diverse activități fizice. Ce zici de alergare sau de mersul la sală? Mișcarea are un efect calmant atât pentru corp, cât și pentru minte. Orice fel de dispoziție proastă poate fi alungată cu ajutorul activităților corecte, și dacă ai de ceva vreme în plan să-ți schimbi dieta, acum este momentul potrivit să o faci. Fecioara va realiza acum ce efect are alimentația asupra bunăstării generale.

Carieră

Ceea ce ai început încă de luna trecută vei continua, cu și mai multă ambiție, curaj și intuiție pe tot parcursul acestei perioade. Reușești să te realizezi profesional datorită diplomației și a capacității de a stabili relații armonioase cu superiorii. Ești recunoscut ca fiind o persoană amabilă, binevoitoare atrăgând succesul în cadrul parteneriatelor, a colaborărilor de la locul de muncă așa că, orice schimbare vei face acum în carieră, va fi una care are șanse mari de succes. Acordă atenție la partea a doua a acestei luni, atunci când este posibil ca anumite informații despre propria persoană să fie folosite împotriva ta. Este posibil să ajungi la conflicte datorită tendinței tale de a-ți etala cunoștințele într-un mod arogant sau adoptând un stil de comunicare mult prea autoritar. Ai tendința de a-ți risipi energia încercând să obții o funcție pentru care nu ai abilitățile sau pregătirea necesară. Nu te avânta către un nou loc de muncă, doar pentru că este mai bine plătit. Este important să-ți evaluezi corect, realist și sincer capacitățile personale, pregătirea necesară postului pe care îl vizezi. Fii prudent în ceea ce privește domeniul financiar, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când pot apărea răsturnări de situație datorită unor activități derulate în trecut. Poate fi vorba despre plăți restante, sancțiuni, amenzi, cheltuieli neașteptate. De evitat implicarea într-un proiect profesional care necesită investiții financiare destul de mari.

Dragoste

Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni în relația de cuplu având ca subiect principal banii care nu sunt suficienți pentru a rezolva aspecte ce țin de casă, de propriul copil. Ai sentimentul că ești mințit, că nu este relația la care ai visat neștiind prea clar ce vrei, de fapt. Este posibil să intri în posesia unui secret care te determină să devii mult mai autoritar în relația de cuplu. De la jumătatea lunii ești mult mai concentrat pe realizările din sfera profesională, cauți noi posibilități de a învăța, studia, de a relaționa cu persoane de altă cultură. Muncești mult, cu conștiinciozitate, îndeosebi în prima parte a lunii ceea ce ar putea să amplifice și mai mult neînțelegerile din relația de cuplu. Din data de 14 posibil să ai sentimentul că partenerul de viață dorește să dețină controlul asupra ta, că nu reușești să îți exprimi propriile gânduri, dorințe, nu ajungi la un consens. Se cere diplomație, calm, atenție la detalii, o mai bună organizare a timpului alături de familie. Dacă ești deja implicat într-o relație de dragoste, în această lună ai sentimentul că ceva nu funcționează așa cum sperai, că este nevoie de mai multă atenție din partea ta, te simți mințit, nedreptățit. Ba chiar există riscul să renunți la o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. Din data de 13 este posibil să reiei o veche relație de dragoste cu cineva cunsocut prin intermediul jobului. Nu este o perioadă întocmai favorabilă pentru a investi sentimente într-o relație care se va dovedi a fi păguboasă, din punct de vedere afectiv. În a doua parte a lunii ești predispus la răsturnări de situație în plan sentimental. Ești mult mai dispus să comunici sincer cu partenerul de viață descoperind lucrurile, amintirile care dau sens relației voastre. În preajma datei de 22 se recomandă atenție la modul în care îți expui punctul de vedere. Ai tendința de a exagera, de a deveni cicălitor, fapt care poate crea o oarecare distanță în relația cu partenerul de viață. Este nevoie de obiectivitate și sinceritate pentru a putea vedea adevăratele motive care pot duce la ruperea relației.

Horoscop Fecioara mai 2023 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Scorpion o atenționare: cine le este aproape, cine îi ajută, cu cine să se sfătuiască, care este direcția în care se îndreaptă pentru a progresa, care este subiectul evoluției lor. Nativii încep ceva important. Poate fi la fel de bine o călătorie importantă din zona profesională sau în locuri interesante istoric/spiritual. Au adunat toate elementele de care au nevoie și acum sunt în măsură să își realizee itinerarul. Sau, după îndelungi căutări, au găsit exact școala pe care doresc să o urmeze pentru evoluția lor. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă de vizibilitate pe care o ocupă nativii Scorpion. Perioada este una care le dă energie, creativitate și acolo vocea lor de aude fără să ridice tonul. În jurul datei de 29 iulie, Soarele face conjuncție cu Mijlocul Cerului. Nativii Scorpion sunt în centrul atenției. Sunt foarte aproape de ceea ce și-au propus, de ținta pe care și-au propus-o pentru această viață, din punct de vedere profesional, poziției și responsabilităților pe care și le asumă în ierarhia societății.

Bani

Au o sensibilitate aparte și își simt copiii fără prea multe explicații, aproape fără cuvinte. Sentimente materne, de protecție declanșează trăiri de care și nativii Scorpion, și copiii acestora se bucură la nivel lăuntric, nu vă așteptați să îi vedeți sărind în sus. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul mișcării și comunicării. Comunicarea sau lipsa de comunicare adecvată poate să schimbe radical și să transforme armonia dintre nativi și copiii lor într-o tensiune. Este posibil ca primele două zile ale luniii iulie să fie relevat nativilor o tristețe a copilului care începe să îi îngrijoreze. Din fericire, este ceva trecător. Saturn revine în domiciliul său încercând să pună ordine în ideile progresive, elevate, pe care nativii le-au dobândit în ultima vreme. Sunt prea noi și necesită ordonare. Saturn revine și acceantuează nativilor acele omisiuni pe care le au din bagajul de informații pe care le-au adunat și pe care acum trebuie să îl împărtășească cu cellalți. Nativii Scorpion au de rezolvat probleme financiare. Este foarte posibil să fie vorba de rezolvarea unor porbleme trecute, care acum s-au redeschis și își pot găsi rezolvarea într-o formulă avantajoasă. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Un palier al stării de mișcare și tranzacții al nativilor Scorpion înregistrază un maxim. Nativii primesc informații importante pe care le așteaptă de mult. Sau se împlinește un scurt drum, o serie de deplasări pe care nativii le au de făcut și pentru care demersurile au început cu ceva timp în urmă.

Relaţii

Dacă ar fi să definim actorii care ar putea să intervină în această împlinire, astrologul ZODIACOOL consideră că aceștia pot fi, cel mai posibil, oameni în care nativii Scorpion au încredere. Au de la aceștia îndrumare, un sprijin real, de încredere. Este un sprijin mai mult spiritual și moral, dar poate fi și foarte concret. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii simt mult mai bine sprijinul pe care îl au în persoane influente. Dacă până pe 12 iulie, nativii au căutat să își refacă legăturile cu aceste persoane cu mai puțină împlinire concretă, din 12 iulie acest sprijin vine. Pe de altă parte, am vorbit la început de un bagaj imens de informații pe care nativii Scorpion le-au acumulat în perioada care a trecut. Acum nativii devin conștienți de valoarea acestor date, mesaje și începe să le folosească. Le prelucrează în lucrări științifice, opere literare, suporturi de curs. Pregătesc lucruri importante și toate aceste pregătiri constituie un progres real pentru nativii zodiei Scorpion. Dar există un singur element tensionant în toată această construcție: nativii tind să intre în amănunte, analizează excesiv și aceasta înseamnă pierdere de timp, și mai ales de energie. Poate, de exemplu, să omită idei esențiale, pierduți în amănunte. Pot fi orbiți de succes și să devină mult prea critici și impulsivi, mai ales cu aceia cu cei cu care muncesc zi de zi. Atenție la atitudinea față de angajați și subalterni!

Noroc

Și mai este o latură importantă a domeniului de interes: cantitatea de informație pe care nativii Scorpion o absorb în această perioadă cu lăcomie, dar într-un mod aleatoriu. Nativii au, de asemenea, probleme în cămin. Vin cu niște idei revoluționate care de cele mai multe ori nu sunt primite cu entuziasm de cei de acasă. Și dacă sunt acceptate, din acel moment viața lor este dată peste cap, totul de întoarce pe dos pentru a se pune de acord cu ideile revoluționare de-a dreptul ale nativilor. Astrologul ZODIACOOL știe că Scorpionii dacă nu ascund ceva sau nu au de pătruns niște taine, nu se simt în pielea lor. Așa și acum. La serviciu, se întâmplă ceva care este ascuns, care poate a fost mereu acolo, dar acum începe să se arate, prin eforturile de cercetași ale nativilor Scorpion și acest lucru tare le mai face plăcere. Este ceva de bine însă. Poate chiar nativii Scorpion au fost atacați și acum au umblat la raftul cu arme secrete și ies în apărare. Dar să ne așteptăm de la nativii Scorpion la un fel de apărare-atac. E o combinație interesantă și uneori eficientă. Relația nativilor Scorpion cu copiii lor este cu totul și cu totul specială, în primele zile ale lunii. Copiii sunt motivul pentru care nativii se apropie mai mult ca niciodată  de casă, cuib. Preocuparea nativilor Scorpion este destul de socială, de data aceasta pe primul plan este casa, familia, și mai ales copiii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.