Horoscop lunar Fecioara iulie 2022

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, dar au sentimentul ca totul este in zadar Operele lor, creațiile pentru care pun pasiune nu sunt la înălțimea așteptărilor sau la înălțimea eforturilor pe care nativii le depun. Știu că s-au ocupat de copii, cu toată atenția, așa cum numai ei se pricep și au observat că rezultatele nu sunt simțite la nivelul la care era de așteptat. Pur și simplu parcă toate dau înapoi. Toate lucrurile în care pun suflet, cu care doresc să iasă în față, se dovedesc a fi sub așteptări. Horoscop Fecioara iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te poți aștepta la probleme de sănătate în preajma datei de 5 fiind vorba despre posibile accidente, probleme de natură cardiacă, tensiune arterială. Reușești să păstrezi controlul asupra probleme cu care te confrunți de ceva timp. Totul este să duci o viață echilibrată, să faci mai mult sport, mișcare în natură. Până în data de 12 va trebui să acorzi mai multă atenție la eventualele probleme cardiace, infecții, probleme care țin de migrene, insomnii sau disfuncții ale ficatului. De reținut faptul că majoritatea problemelor cu care te poți confrunta se datorează stresului, ambiției de a finaliza cât mai rapid proiecte profesionale și/sau personale. Horoscop Fecioara iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Pentru Fecioare nu va fi simplu să cunoască oameni noi în iulie. Din cauza lui Venus, veți avea tendința să-i subestimați pe cei din jurul dvs. și să-i condamnați în mod nerezonabil și astfel veți fi cel mai probabil arogant. Cu toate acestea, dacă judecați o carte după copertă, ați putea pierde oameni care v-ar putea schimba viața în viitor.Pe de altă parte, veți manifesta o afecțiune neclintită față de cei dragi. Dorința sexuală va crește, iar partenerul dvs. va fi fericit să profite de asta împreună cu dumneavoastră. Aveți grijă să nu depășiți limitele pentru a nu-l jigni. Horoscop lunar Fecioara iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara iulie 2022 – prognoză

În această lună te preocupi mai mult de relația cu prietenii, îți faci noi cunoștințe, asocieri, te integrezi mai ușor în cadrul unui nou grup, o asociație. Mergi mai des la plimbare cu prietenii, ieși la spectacole, se intensifică relația cu clienții, cu publicul. Este timpul să faci o schimbare importantă care vizează un proiect, un ideal de viață. Ești pregătit să aperi interesele unui grup, o asociație din care faci parte. Din păcate vei ajunge să constați că exact cei cărora le-ai fost de un real folos, vor face un pas înapoi, atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Este o lună în care sunt testate relațiile de prietenie dar și planul sentimental, în general. Totul depinde de perspectiva din care alegi să privești viața și oamenii. Din data de 22 parcă se mai liniștesc lucrurile în relația cu grupul din care faci parte preferând să alegi starea de solitudine. Poate chiar te decizi să pleci într-o scurtă vacanță. Deviza acestei perioade este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold

O familie

Această perioadă va fi destul de pașnică, iar Fecioara va putea să acorde atenție lucrurilor practice. Călătoriile și vacanțele cu cei dragi sunt acum mai mult decât potrivite. Te vei distra de minune și vei întări legăturile. Cu toate acestea, reține că luna iulie, cu energia sa, ar putea aduce în viața ta o persoană care s-ar putea să nu fie foarte sinceră. Nu toată lumea este cu inima la fel de deschisă și întâlnirea cu un mincinos te-ar putea deprima.

Carieră

În plan profesional ai sentimentul că ești dat la o parte de către ceilalți sau nu ești apreciat la adevărata valoare. Este o lună tensionată fiind nevoie de foarte multă răbdare, calm și o bună organizare a timpului de lucru. Este o perioadă importantă, în ceea ce privește posibile schimbări, reevaluări a locului de muncă și a relației cu colegii, îndeosebi până la jumătatea lunii. Din data de 22 apar noi șanse de a da startul unor noi colaborări, asocieri fiind important să reiei anumite discuții, să revii asupra unor idei sau să faci anumite corecții printre documente importante. Nu este o lună favorabilă pentru a face schimbări importante, atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește o afacere personală. Ești mult mai conștient acum că, datorită unei atitudini binevoitoare, deschisă reușești să atragi succesul și, implicit, banii de care ai nevoie. Au loc multe tratative, discuții secrete cu oameni care dețin funcții de răspundere, persoane de la care ai multe de învățat și care sunt gata să te susțină în demersurile tale. Este o perioadă în care, cât timp îți urmărești perseverent propriul țel, ai șanse reale să realizezi ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 27 este recomandat să asculți de intuiție și să eviți demararea unui proiect important, legat de carieră de la care sperai că îți va aduce profituri consistente. O perioadă favorabilă câștigurilor financiare este în intervalul 17 – 25. Pentru a reuși să ajungi la câștigurile de care ai mare nevoie este important să intervii cu promptitudine, îndeosebi la mijlocul lunii, evitând totuși să semnezi acte importante până în data de 12 dar și în preajma datei de 27. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum și evită investițiile de orice fel.

Dragoste

Ești dispus să reiei o relație de dragoste sau de cuplu revenind la vechile sentimente, trăiri, cu riscul de a retrăi aceeași dezamăgire de care ai mai avut parte și în trecut. În preajma datei de 5 treci prin testări ale relației de dragoste astfel că multe întrebări puse, vis-a-vis de o persoană de sex opus primesc acum răspunsuri clare. Nu mai accepți jumătăți de măsură. Ești totuși curios să afli care sunt motivele care au condus la astfel de reacții, la o asemenea atitudine din partea persoanei iubite. Este posibil să iei decizia de a reveni la o fostă relație de amor și vrei să renunți la relația actuală. Ai sentimentul că se repetă anumite aspecte care țin de planul amoros. Mercur aflat în mers retrograd prin casa dușmanilor ascunși dar și a secretelor, până în data de 12, are multe lucruri de răscolit, de analizat, de readus în vedere, ba chiar ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de relația de cuplu. În preajma datelor de 8 și 27 va trebui să fii mult mai prudent la o relație de prietenie de la care aveai mari speranțe că s-ar putea transforma în ceva mai mult, eventual într-o relație de dragoste. Lucrurile stau bine în cadrul relației, cât timp ești invitat în vacanță sau la plimbări romantice preferând totuși să pui accentul pe latura practică. Ești preocupat să rezolvi anumite probleme care țin de o relație de amor sau tot ce implică creativitate, investiții, petrecere a timpului liber. Te poți aștepta la tot felul de discuții neplăcute în relația cu familia sau cu persoane apropiate având ca subiect principal bârfa, acuzațiile nefondate, reproșuri, neîncredere. În ceea ce privește relația de mariaj, ai ocazia să privești lucrurile cu mai multă maturitate, chiar dacă vor mai exista și contraziceri, tendința de a considera că celălalt trebuie să îți ofere mai mult pentru că așa se cuvine. Ai tendința să fii mult mai posesiv, gelos, critic reușind cu greu să te faci înțeles, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Nu trebuie să uiți că, într-o relație de mariaj, vorbim despre doi iar pentru a reuși să ajungeți la echilibrul și liniștea necesare trebuie să înveți cum să oferi, să dăruiești iubire, afecțiune. Este foarte posibil ca unii dintre prietenii comuni să joace un rol destul de important în aplanarea unor eventuale conflicte din cadrul relației de cuplu. Spre sfârșitul lunii se mai clarifică situația care vizează o relație de dragoste pe care ai inițiat-o de curând.

Horoscop Fecioara iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină, din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie.Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Fecioară în special, deoarece sunt guvernați de Mercur și toate năzbâtiile acestei planete îi afectează mai mult decât pe alți nativi. Dacă până acum mesajele pe care le primeau de la prietenii care doreau să le semnaleze anumite omisiuni erau respinse, acum nativilor li se relevă direct și înțeleg exact ce au de înțeles și unde să pedaleze. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Fecioară conștientizarea nevoii de prieteni și activități de grup. Este, de asemenea, accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de a-i proteja pe ceilalți și a fi ptotejați la rândul lor. Nativii au la locul de muncă un flirt. Poate fi ceva serios, dar deocamdată nu se înțelege decât că activitatea profesională este mult, mult mai plăcută și mai atrăgătoare. Astrologul ZODIACOOL este convins că este vorba de o persoană care le place foarte mult, chiar exercită asupra nativilor un fel de atracție magică. Prietenii au îndoieli asupra unei eventuale relații. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai circumspecți și mai retrași. Fie este intervenția prietenilor care induc un fel de sentiment de îndoială și nativii Fecioară își pierd un pic încrederea. Și consideră că cel mai bine este să se retragă o vreme. Nu acționează, nu se arată decât atunci când este neapărat necesar. Aceia dintre nativi care încearcă acum să iasă în față, va simți ce înseamnă să lupți cu morile de vânt. Este o perioadă de aproape o lună de zile de introspecție. Meditația, comunicarea cu Divinitatea, încercarea de a înțelege lucrurile care se află dincolo de partea văzută, aceasta este starea pe care astrologul ZODIACOOL o recomandă pentru perioada de după 22 iulie.

Bani

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, nativii zodiei Fecioară au un semnal foarte clar asupra a ceea ce au de recuperat, remediat sau completat în zona creativității. Pentru unii dintre nativi este vorba despre inspirația de a crea, profesional, artistic, nativii făcând, pe poziția pe care se află în scara ierarhică, lucruri cu pasiune și inspirație. Pentru o altă parte a nativilor zodiei Fecioară, intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, în mișcare retrogradă, le aduce pe tavă acele elemente pe care le-au uitat, greșit, întârziat, față de persoana iubită. Au ceva de recuperat într-o relație plină de pasiune care aparent merge înapoi, dar care are nevoie de ceva din partea nativilor pentru a reintra pe făgaș. Și încă o parte dintre nativii Fecioară au probleme legate de copii. Poate își doresc un copil și încă nu a venit momentul, spre dezamăgirea nativilor. Saturn, în fiecare dintre situațiile menționate, scoate la suprafață ceva ascuns. Fiecare dintre nativi se va putea orienta și va identifica singur situația în care se găsește. Indiferent care este problema cu care se confruntă, este vorba numai și numai de întârzieri. Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care atrage atenția nativilor în cazul în care nici sub influența lui Saturn nu au înțeles ce au de remediat.

Relaţii

Nativii Fecioară sunt din ce în ce mai preocupați de propria afirmare. Poate că nativii au nevoie în jurul lor tocmai de oameni care să le confirme calitățile și realizările, sau măcar să ia act de acestea. Luna Plină are efect important asupra nativilor. Din grupul de prieteni este cineva care le atrage atenția asupra a ceea ce au de recuperat. Dar este la fel de posibil ca un prieten să le propună nativilor un program de divertirment, o vacanță, un joc care să îi mai distragă atenția de la tot ce îi preocupă, știindu-i de obicei implicați în tot felul de trebușoare.

Noroc

Dar există grupuri care îi invită parcă pe nativi să vină, să li se alăture. Prietenii au un mare rol în toată această conjunctură și încearcă să scoată nativii din starea de nemulțumire în care se găsesc. În grupurile de prieteni au ocazia să se exprime, să fie ei înșiși, compensând într-un fel stagnările pe care le înregistrează în zona creativității. Nativii Fecioară, de obicei atât de disciplinați și de atenți la reguli, acum încearcă să aducă elemente noi, efectiv să revoluționeze atmosfera atunci când se întâlnesc cu grupuri de prieteni. Aceia dintre nativi care fac parte din cluburi, partide politice, trupe artistice sau alte grupări cu care se identifică, fac revoluție acolo. Nu doresc să se supună niciunei reguli perimate. Propunerile acestor nativi sunt foarte concrete și țin mai mult de sectorul de distracții, călătorii, pentru activități de divertisment, în general. Dar pot fi și propuneri fundamentate solid de schimbare de strategie de acțiune, de replanificare a întregii gândiri de grup. Atenție, deci, la Fecioare, vă pot surprinde! Astrologul ZODIACOOL asigură nativii zodiei Fecioară că această stare este trecătoare. Planetele din domeniul creativității sunt retrograde. Nativilor li se dă o a doua șansă: au uitat ceva, nu îi condamnă nimeni pentru asta, ci li se acordă răgazul de a remedia. Ce? Ceea ce au omis, ceea ce au uita, ceea ce nu este aproape de perfecțiune, așa cum își dorește un autentic nativ Fecioară.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iunie 2022

Nativii Fecioara au probleme de relationare, nu se pot intelege cu partenerii si pace Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.