Horoscop lunar Fecioara ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, zodia Fecioara au idei si cauta ajutor pentru a le implementa, cauta sponsori si multi nativi vor reusi ceea ce si-au propus Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră în zona muncii și a sănătății și nativii Fecioară sunt în postura de a implementa (cuvânt la modă!) ce au conceput. Foarte mulți dintre nativii Fecioară vor apela la împrumuturi, credite, granturi pentru a-și putea pune în aplicare o anumită creație, un anumit concept, o idee. Unii dintre nativi au scris o carte și acum caută editura care să le-o materializeze. Horoscop Fecioara ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade. Horoscop Fecioara ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

La începutul anului, Fecioarele se pot simți inferioare și melancolice datorită influenței lui Saturn. În loc să căutați companie și recunoaștere într-un mod disperat, ar trebui să vă dedicați pe deplin dezvoltării personale, și să căutați în mod conștiincios să vă atingeți obiectivele propuse, și astfel sentimentul de succes vă va ajuta să vă repuneți pe picioare. Această energie îi va atrage apoi și pe alții către dvs., ceea ce va rezolva problema singurătății.În ianuarie, veți avea și o tendință de a nu fi atent cu partenerul, și, pe de altă parte, veți fi supărat că nu vă acordă suficientă atenție nici el. Totuși, armonia necesită un efort de ambele părți, așa că nu lăsați totul doar în seama partenerului. Horoscop lunar Fecioara ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara ianuarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe distracții, relaxare, joc, simți nevoia de a sta departe de orice ar putea să îți strice starea de bună dispoziție. Sunt favorizate activitățile care vizează relația cu copiii, educația acestora, creativitatea, hobby-ul, implicarea în activități care pot să te ajute să te destinzi, în adevăragul sens al cuvântului. Ai ocazia să îți asumi noi responsabilități, să te preocupi mai mult de educația propriului copil, îți dorești să demarezi activități comune cu acesta și care vor avea impact pe termen îndelungat. Din data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de relația cu colegii de serviciu, un proiect în care sunteți implicați, obligații pe care trebuie să le finalizezi la timp. Ești predispus la schimbări de direcție, vis-a-vis de un loc de muncă. Știi cum să te faci remarcat în rândul colegilor investind timp și energie riscând astfel să îți cam neglijezi propria sănătate. Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

O familie

La începutul anului, Fecioara se va simți foarte singură și izolată de tot ce o înconjoară. Poate că te afli într-o fază în care cauți să-ți echilibrezi lumea interioară și ai probleme în a fi empatic cu ceilalți. Prin urmare, ianuarie îți va aduce o capacitate mare de reflectare cu sinele. Horoscopul sugerează faptul că această perioadă este absolut ideală pentru meditație, mișcare și tot ceea ce îți aduce fericire sufletească. Nu uita să ai grijă de corpul fizic, pentru că după cum ști, cu siguranță, un corp sănătos înseamnă o minte sănătoasă.

Carieră

Oricât de greu ți se pare să mergi mai departe, chiar dacă ceilalți din mediul de lucru te-au nemulțumit, ai toate atuurile de partea ta pentru a-ți demonstra, ție dar și celorlalți, că poți fi un bun coleg, un om pe care se poate pune bază în momentele grele. În această lună reușita în plan profesional depinde foarte mult de modul în care te pui în valoare fructificând din plin talentele, creativitatea, informațiile acumulate de-a lungul timpului. În intervalul 8 – 14 ianuarie lucrurile sunt destul tensionate reușind să te enervezi peste măsură și astfel cedezi, renunți la un contract de muncă sau o colaborare care părea, până acum, de bun augur. Este timpul să descoperi nereguli, să vezi adevăratele intenții ale unui șef sau ale unor persoane cu autoritate. Trebuie doar să observi și să mergi mai departe pe un alt drum. Este mai important să gândești pozitiv decât să te lupți cu „morile de vânt”. Mai bine ia acest aparent eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare, în alt loc, cu alt colectiv de muncă. Poate că ai amânat sau te-ai luptat pentru mult timp încercând să salvezi aparențele, dar iată că a venit timpul să renunți la o situație care te epuiza, din punct de vedere psihic-emoțional. În această lună domeniul financiar poate trece și el prin unele schimbări astfel că va trebui să fii chibzuit cu cheltuielile pe care le faci. Părinții sau cineva din familie te ajută financiar, atunci când îți este mai greu. Sunt avantajate primirea de bani de pe urma unui proces sau a unei moșteniri. Se recomandă prudență la mijlocul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pentru probleme de sănătate ale partenerului de viață. De evitat semnarea de noi contracte de colaborare sau de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este o perioadă favorabilă pentru a accepta oferte de muncă sau de colaborare în străinătate. În această lună este bine să analizezi cu atenție oamenii cu care ai colaborat până acum, să faci ordine în documente, să te debarasezi de ceea ce nu îți mai este de folos. Lasă să se ducă ceea ce ți-a creat suferință.

Dragoste

Încă de la începutul lunii te remarci prin nevoia de a socializa, de a interacționa mai mult cu lumea, având ocazia să dai startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a lunii. Fie că pleci într-o călătorie îndepărtată, fie că cineva vine de pe alte meleaguri, cert este că ai toate șansele să întâlnești o persoană cu care simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv. Este o lună trăită cu intensitate în plan sentimental. Pe de o parte nu prea știi ce vrei, pe de altă parte vrei multe schimbări și cât mai rapid cu putință. Este important să accepți că acest nou început vine și cu o mare nevoie de transformare interioară, de eliberare de un trecut tumultos, în plan relațional. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în această lună lucrurile sunt oarecum confuze, încercând să vezi în ce mod este necesar să acționezi pentru a face ca lucrurile să funcționeze bine. Din data de 14 ianuarie reușești să vezi cu mai multă claritate avantajele relației, observi că de tine depinde dacă reușești să te faci înțeles. Este important să pui mai mult accent pe afectivitate, romantism, să privești relația în profunzime, dincolo de aparențe. Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Nu se întrevăd probleme deosebite, decât în măsura în care încerci să îți impui punctul de vedere, să pui tot felul de restricții, de reguli care vizează bugetul comun. Pot apărea probleme de comunicare în cuplu ca urmare a unor presiuni de la locul de muncă, îndeosebi în intervalul 8 – 14 ianuarie. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, suferințe, pierderi care vizează, în primul rând, latura materială. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind astfel mult mai comunicativ acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață. Ai tendința să te iluzionezi sau să te gândești că partenerul de viață nu este chiar așa cum pare iar de aici și până la îndoieli mai este doar un pas. Încearcă să conștientizezi când și în ce context te confrunți cu astfel de gânduri, analizează ce anume declanșează astfel de temeri. Ai acum șansa de a vedea partenerul cu bune și rele, totul este să înveți cum să ierți, să crezi că iubirea este mai presus de materialitate. Este o lună ianuarie pe care ai ocazia să o trăiești frumos, în armonie cu persoana iubită, cât timp nu analizezi cu mintea critică specifică zodiei tale.

Horoscop Fecioara ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe munca de zi cu zi, pe analiză. Poate că intrarea Soarelui în domeniul sănătății pune accent pe unele afecțiuni care se acutizează și care trebuiesc luate în serios sau cel puțin luate în seamă. Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se atrage atenția că pe lângă această muncă de împlinire a ceea ce a conceput, mai există o lume subtilă din care nativii își pot trage seva acolo unde se simt depășiți de obligațiile din lumea materială. O scurtă rugă către Tatăl, cerând ajutor, nu rămâne fără răspuns. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile. Am atras atenția în paragrafele anterioare că, mai ales începând cu data de 19 ianuarie, trebuiesc luate în seamă orice simptome și trebuie apelat la ajutor de specialitate.

Bani

Toți nativii Fecioară au ocazia acum să evolueze pe baza propriilor lor idei care îi pun în valoare, care, cu ajutor de la cineva influent, sunt puse în evidență. Numai că, oricare dintre cele de mai sus întârzie! Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre îndatorările sociale, responsabilitățile profesionale și casă. Nativii au o greutate de dus de acasă. Nativii au din trecut ceva care se lasă mai greu rezolvat și sunt ținuți în loc de afecțiuni ale părinților, sau de treburi casnice, sau de lipsa unui cămin unde să se așeze în liniște pentru ca viața lui profesională să se desfășoare în bune condiții. Trebuie deci rezolvată problema căminului! Rădăcinile nativilor sunt foarte importante penru că, odată trecute anumite atașamente, viața profesională începe să dea semne de împlinire. Din data de 8 ianuarie când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, nativii sunt îndrăgostiți! Chiar au șansele cele mai bune ca perioada care urmează să le aducă fluturași în stomac, acel zbor pe care ți-l dă pasiunea. Mintea devine foarte analitică. Pe de o parte zbori, pe de altă parte stai să vezi dacă e bine, dacă se poate, care sunt riscurile și care ar putea fi consecințele. După prea multe calcule este foarte posibil ca și sentimentele să se tocească, pasiunea să își reducă din forță. De aceea, Astrologul zodiacool.ro crede că ar fi timpul ca nativii să socotească bine, dar să își lase doza aceea de curaj de care este nevoie pentru ca viața să nu bată către cenușiu! O criză emoțională profundă pot să trăiască nativii Fecioară, odată cu toți ceilalți nativi, în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Probleme de inimă, o mare pasiune care ridică acum semne de întrebare și pune nativul pe jar. Nu este de glumă cu această criză pentru că sentimentele sunt extrem de adânci și se poate ajunge la situații dramatice. Dacă nu este o criză pasională, este o criză de creativitate care are un efect la fel de profund.

Relaţii

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Marte părăsește un domeniu mai puțin clar, domeniul vieții oculte a nativului, domeniul în care nativul se mișcă destul de discret, dar foarte hotărât. Dacă unii dintre nativii Fecioară au cerut bani pentru a-și pune în valoare anumite creații, acum aceia care au obținut ce au dorit sunt în mare grabă ca să folosească resursele cât mai bine cu putință. Nativii încep să acționeze către zona evoluției și a marilor călătorii, a studiilor elevate și a profesorilor și al eruduților care i-ar putea ajuta pe nativi în eforturile lor de progres: sfaturi pentru ce studii să abordeze și cum, ce școli să urmeze, cum să evolueze, către ce să se îndrepte, indiferent de vârsta pe care o au, pentru că evoluția este permanentă.   În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii încep să își clarifice calea către evoluția pe care le-a promis-o Astrologul zodiacool.ro la începutul analizei. Drumurile, studiile, relațiile cu persoanele pe care poate conta intelectual se materializează.

Noroc

Alții au idei artistice și caută sponsori. Alții dintre nativii zodiei Fecioară au idei de afaceri și caută sponsori. Este foarte posibil ca acești nativi să fie sau să constituie o parte importantă din motorul care va reporni economia. O bună parte dintre nativii acestei zodii au devenit părinți și acum a început partea cea mai grea: primele luni ale micului „terorist” care a schimbat totul în casă și pentru care se duce o muncă fără precedent. Să nu-i uităm nici pe nativii care doresc să călătoreacă și care și-au conceput cu mult curaj, dar și cu minuțiozitate itinerarul și care au toate șansele să își vadă planurile duse la îndeplinire.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iulie 2022

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.