Horoscop lunar Fecioara februarie 2023

Horoscop Februarie Fecioara: nativii muncesc foarte mult, sunt implicati in ceea ce fac, lucru care ii poate epuiza sau supara pe cei din jur Sunteți dependenți total de muncă! De ordine și de curățenie! Igiena devine pentru voi o obsesie. Sunteți cicălitori. Cu angajații sunteți atât de pretențioși, exemplul vostru de dedicare totală muncii îi exasperează! Cam aceasta este perioada de început a lunii februerie. Descurajator, nu? Poate fi vorba de una dintre acestea sau de câte puțin din fiecare. În orice caz este o perioadă în care sunteți extrem de solicitați. Horoscop Fecioara februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Încă de la începutul perioadei iei decizia fermă de a schimba stilul de viață, regimul alimentar, adopți o viață mult mai sănătoasă, faci mai multă mișcare în natură, mai mult sport, ești mai atent la ceeea ce mânănci. Fie că schimbi un tratament sau reiei anumite analize, cert este că porți discuții intense despre sănătate, îndeosebi în prima jumătate a lunii. Acordă atenție la eventualele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, sistemul nervos, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită implicarea în acțiuni care te solicită, din punct de vedere fizic și intelectual, în preajma datei de 10 februarie. Este o perioadă destul de agitată, în care ești predispus la accidente, probleme legate de oase, spate, dureri lombare. În această lună ai ocazia să iei decizii ferme, legate de propria sănătate. Horoscop Fecioara februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, va fi un moment ideal pentru Fecioare să-și reînnoiască contactul cu prietenii. Faceți o călătorie împreună cu ei sau invitați-i acasă. Să presupunem că ar fi vorba de o vizită mai prelungită. În acest caz, ar putea avea un efect negativ asupra relației dvs. pentru că, după o vreme, vă veți simți neliniștit din cauza afectării vieții private.Veți deveni foarte autoritar cu privire la familia dvs. și veți încerca să le organizați viața. Va fi o reală neplăcere pentru copiii dvs. în special, și cu cât încercați mai mult, cu atât vor protesta mai mult. Amintiți-vă că mai puțin înseamnă uneori mai mult. Horoscop lunar Fecioara februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii, colaboratorii, subalternii. Îți asumi mai multe obligații care te vor solicita peste măsură. Se recomandă prudență, în ceea ce privește propria sănătate, igiena, alimentația, schimbarea unui tratament. Este o perioadă resimțită cu multă intensitate fiind nevoie de mobilizare, atenție din partea ta, mai ales dacă este vorba despre decizii care vizează schimbarea locului de muncă. Nu exagera cu critica la adresa colegilor sau cu remarci menite să atragă dușmănii. Din data de 18 februarie vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață. Relația cu ceilalți capătă o însemnătate aparte, pentru tine fiind mai important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor. Deviza acestei lunii este: „Pentru a atinge inima universului trebuie să vibrezi la aceeaşi lungime de undă cu el, adică să dăruieşti aceeaşi dragoste dezinteresată.” Omraam Mikhael Aivanhov

O familie

În această perioadă, te așteaptă o mulțime de informații care trebuie sintetizate, fie că este vorba de traume din trecut sau probleme cu care te confrunți în prezent. Datorită acestui fapt, vei obține o înțelegere a comportamentului tău, ceea ce va duce la creșterea empatiei față de persoanele din jur. Vei atrage oameni care vor beneficia de sfatul tău, și în acest fel, Fecioara se va simți foarte importantă, dar fii atentă să nu devi prea îngâmfată. Februarie va fi o lună de relații armonioase și vei beneficia de consolidarea tuturor laturilor vieții tale.

Carieră

În prima parte a lunii ești pus pe treabă, mai ales atunci când vine vorba despre locul de muncă, noi posibilități de relansare în plan profesional, obținerea unui job sau a unei colaborări avantajoase. Fii prudent, în ceea ce privește acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi până pe 22 februarie, atunci când se încearcă denigrarea, defăimarea ta. Pot apărea răsturnări de situație care te vor dezavantaja la locul de muncă. Nu este cazul să te grăbești și să semnezi un contract de muncă, o nouă afacere până pe 21 februarie. Acordă atenție la ce anume semnezi, la documente, contracte, negocieri pentru că pot apărea tot felul de încurcături, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este o lună în care ai sentimentul că „ți se pun bețe în roate”, fie că este vorba despre o afacere personală sau un contract de muncă. Nu este cazul să îți pierzi răbdarea, ci caută să observi la ce anume trebuie să renunți pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș, cât de cât normal. Este momentul să schimbi mediul de lucru sau atitudinea, vis-a-vis de colegi sau colaboratori. Muncești mult dar nu ai spor sau obosești mai repede decât de obicei și atunci este timpul să iei pauză, poate chiar liber de la serviciu. Se recomandă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația cu colegii, în preajma datei de 10 februarie, atunci când ești predispus la certuri cu colegii din mărunțișuri. Pe de altă parte se poate vorbi despre șansa de a vedea persoanele care te trădează. În preajma datei de 14 februarie ești inspirat, în ceea ce privește o eventuală asociere cu persoane de altă naționalitate sau o firmă străină. Ai face bine să nu semnezi acte, documente oficale, ci doar să tatonezi terenul, să vezi cu cine ai de-a face. Undeva la începutul lunii martie vei afla dacă merită să dai importanță propunerilor făcute acum. Din data de 22 februarie vei vedea cu mai multă claritate ce ai de făcut, dacă merită să mai stai la actualul loc de muncă sau este momentul cauți ceva mai bun. Din data de 25 februarie apar noi oportunități de a câștiga bani din munca proprie. Este o lună în care ești mult prea agitat să păstrezi ce ai clădit până acum mulțumindu-te cu mai puțin din decât meriți, de fapt. Ești derutat, nu știi ce cale să alegi și chiar nu ai cu cine să te sfătuiești, îndeosebi în prima parte a lunii.

Dragoste

Este o lună în care va trebui să conștientizezi că problemele din cuplu se datorează, în mare parte, propriei persoane. Este necesar să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și familie, casă, relația de mariaj. Ai tendința de a fi impulsiv, critic în relația cu celălalt și astfel reușești să îndepărtezi persoane dragi care te-ar putea ajuta în rezolvarea problemelor cu care te confrunți. În prima parte a lunii ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu cu coleg de la locul de muncă și de aici pot să apară tot felul de probleme în relația cu ceilalți colegi. Se cere mai multă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o relație sentimentală. Nu este cazul să te grăbești și să dai startul unei relații care este compromisă din start. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să te confrunți cu tot felul de reproșuri, tensiuni în relație datorate, în mare parte, deciziilor luate vis-a-vis de domeniul profesional, a călătoriilor pe care le faci în interes de serviciu. Până în data de 21 februarie te poți aștepta la reluarea unei relații de cuplu sau rediscutarea unor înțelegeri făcute cu un fost partener de viață. Se recomandă mai multă atenție la felul în care îți exprimi punctul de vedere, nu exagera cu reproșurile. Dacă ești într-o relație cu cineva aflat la mare distanță, sunt șanse mari ca această relație să se termine destul de surprinzător, fără prea multe explicații sau cu acuzații nefondate. Până în data de 21 februarie ești derutat, în tot ce înseamnă relația cu sexul opus, reușind cu greu să înțelegi ce anume se vrea de la tine. Din data de 25 februarie lucrurile merg spre bine, atunci când vine vorba despre relația de cuplu, ba chiar ai ocazia să faci călătorii alături de partenerul de vaiță, împărtășiți momente de romantism. Nu exagera, atunci când vine vorba despre discuții pe tem banilor, îndeosebi la sfârșiul lunii. Este posibil să apară discuți legate de copil, educația acestuia, bani care trebuie investiți.

Horoscop Fecioara februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția asupra propriei persoane. Deși sunteți epuizați după activitatea pe care ați susținut-o în prima parte a lunii și care nu s-a terminat decât în parte, totuși nu vă bazați numai pe parteneri, este nevoie și de aportul vostru. Din punct de vedere al sănătății, această obsesie pentru muncă vă poate afecta serios sănătatea. Dar, mai ales, sistemul nervos. Și mai ales până în 21 februarie când sunteți ca un resort. După aceea poate lucrurile se mai destind dar, atenție! Nu vă suprasolicitați pentru că predispozițiile cu atâtea planete în zona sănătății sunt variate. Atenție și la problemele specifice momentului, respectiv gambele și laba piciorului.

Bani

Munca, preocuparea de cei pe care îi coordonați, activitatea de rutină nu vă dă voie să evoluați. Cam aceasta ar fi dorința voastră cea mai mare acum: să vă eliberați și să faceți ceva sau să studiați ceva ieșit cu totul din comun. Poate chiar o parte dintre voi ați făcut-o și acum treburile minore au rămas în urmă. Dar important este că vin banii. Renunțați la studii o parte dintre voi pentru un job care promite a fi bănos. Sau renunțați la călătorii, spectacole, lecturi pentru o activitate de rutină, migăloasă, plictisitoare dar, cum am mai spus, bănoasă. Cel puțin începutul lunii poate să aducă satisfacții financiare certe. Și uite așa, astrologul zodiacool.ro constată că din data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, munca nativilor devine chiar plăcută. Și aceasta pentru că, așa cum v-am spus, în urma acestui efort deosebit pe care îl depuneți vin bani. Problema este că această activitate poate să irite o persoană, poate un profesor care v-a ajutat și care este foarte dezamăgit de faptul că întreruperți niște studii. O altă parte veți fi confruntați cu probleme profesionale pe motiv că nu sunteți destul de școliți pentru un anumit job.

Relaţii

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și astrologul zodiacool.ro vă asigură că în materie de cuplu veți avea o perioadă foarte bună, relație plină de căldură și de lumină. Aveți posibilitatea de a afla un secret. Contractele și asocierile care privesc profesia și afacerile sunt în centrul atenției și aveți un conflict cu o persoană care v-a sprijinit în ultima vreme. Poate aveți prea mari așteptări! În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, și unde parteneriatul era până acum vesel și însorit, acum urmează o perioadă în care relațiile sunt foarte armonioase. Pentru aceia care sunt singuri, există posibilitatea să cunoască pe cineva.

Noroc

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că este momentul să începeți ceva. Munca este multă și anevoioasă, dar faceți apel la toată știința pe care o aveți în domeniu. Mai faceți apel la Divinitate și spuneți că ați făcut tot ce se poate, tot ce v-a sta în putere și acum cereți ajutorul Lui pentru că sunteți depășiți. Veți vedea că ajutorul vine! Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie și aceasta vă face puțin mai analitici și mai raționali. Poate chiar vă veți reorganiza locul de muncă, resursele, echipa și veți avea alt spor. Și propria persoană va putea să respire un pic de libertate!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iulie 2022

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.