Horoscop lunar Fecioara decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie nativii Fecioara sunt creativi, au multe idei, si se vor concentra pe viata profesionala pentru a implementa tot ce gandesc Nativii zodiei Fecioară au fost plini de pasiune întreg anul 2020. Ce a dorit acest ciudat an de la nativi? Astrologul zodiacool.ro poate să spună că pasiunea, dorința de a sta în lumina reflectoarelor, de a se așeza în frunte, autoritatea și strălucirea nu sunt un atribut al acestor nativi. Horoscop Fecioara decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre efort fizic cu ocazia unei renovări, reparații în propria gospodărie, în preajma datei de 13, întrucât ești predispus la accidentări. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Nu exagera cu efortul fizic! Simți nevoia de a sta mai mult acasă, departe de grijile profesionale. Horoscop Fecioara decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În decembrie, veți fi neliniștit în prezența străinilor la sărbătorile în familie, ceea ce va duce la certuri cu celelalte rude. Dacă intenționați să mergeți la o întâlnire mare cu familia, ar trebui să vă gândiți dacă nu ar fi mai bine să găsiți o scuză și să vă vizitați separat familia. Fecioarele ar trebui să aleagă să se relaxeze în confortul propriei case cu ocazia sărbătorilor. Decorațiunile de Crăciun s-ar putea să vă facă să vă simțiți mai bine dacă le pregătiți cu atenție, iar dacă urmați vreo dietă, permiteți-vă să uitați de ea câteva zile și să vă răsfățați cu tot ceea ce doriți. Horoscop lunar Fecioara decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara decembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă familie, casă, relația cu părinții, eventuale schimbări care țin de spațiul de locuit, renovare, achiziție-vânzarea unei locuințe. Este momentul să stabilești strategii care vizează patrimoniul, propria gospodărie. Discuțiile vor fi ample, importante, menite să te ajute să lămurești ce vrei, de fapt, la cine și cum trebuie să apelezi pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Din data de 21 se vor contura aspecte interesante care vizează relația de dragoste, relația cu propriul copil sau tot ce are legătură cu creativitatea. Ești mult mai dornic să dăruiești dar și să primești iubire, dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

O familie

În ultima lună a anului, vei avea parte de odihna mult dorită. Sub influența Soarelui, starea ta de spirit va fi pozitivă și, astfel, vei petrece un Crăciun frumos cu familia ta fără niciun stres inutil. Fecioara a avut un an interesant plin de răsturnări de situație, dar fii recunoscătoare pentru creșterea pe care ți-a adus-o. Decembrie va fi un fel de recompensă pentru toată suferința prin care ai trecut și, prin urmare, vei câștiga multă energie pentru anul următor.

Carieră

Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Deși ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de o colaborare sau un proiect profesional, încă nu ești hotărât dacă este momentul să schimbi direcția. Simți că mai ai încă multe de învățat, de experimentat în locul în care te găsești acum. De la jumătatea lunii apar noi oportunități de relansare profesională, poți semna un nou contract de colaborare sau faci o schimbare de direcție în plan profesional. În a doua parte a lunii se întrezăresc noi speranțe de progres în plan profesional și implicit financiar, totul depinde de modul în care accepți și ideile celorlalți, de capacitatea de a găsi un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. După data de 21 stai mult mai bine la capitolul investiții, inspirație, creativitate reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale. Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie, iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, pot să apară certuri cu un partener de afaceri. Ai muncit mult la un proiect astfel că, în preajma datei de 23, există riscul să „dai cu piciorul” unei afaceri bune datorită epuizării. Este important să nu exagerezi cu cheltuielile, îndeosebi în preajma datei de 23. Acordă atenție spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pe lucruri care țin de casă, proprietate și de aici poate să se ajungă la certuri cu partenerul de viață. Ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și despre schimburi, o vânzare/cumpărare inspirată care îți va aduce beneficii financiare destul de consistente. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, atât la începutul, cât și la sfârșitul acestei perioade.

Dragoste

Pe tot parcursul lunii ești mult mai atent la relația de cuplu, la aspectele care vizează casa, familia, te implici mai mult în treburile gospodărești. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, te gândești tot mai mult să întemeiezi o familie. De la jumătatea lunii se va observa revigorarea relației de cuplu, îndeosebi dacă aceasta a trecut prin încercări destul de serioase în ultima perioadă. Se poate vorbi despre șansa de a revigora relația actuală de cuplu. Ești mult mai dornic să îți manifești sentimentele, să privești partea bună a relației, ești atent la ceea ce vrea partenerul de la tine. Este o lună animată de dorințe, de pasiuni, apare șansa de a întâlni persoana de sex opus cu care simți că te potrivești. În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partener, dăruiești dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt, vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 13. După data de 21 ai ocazia să te implici într-o relație intimă, te bucuri de romantism, pasiune și cadouri venite din partea persoanei iubite. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire. În această lună ai ocazia să înveți cum să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire. Este important să te debarasezi de trecut, de o relație care îți creează disconfort psihic-emoțional. Ai mai mult curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.

Horoscop Fecioara decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 Decembrie Soarele intră în zodia Capricorn și le aduce nativilor un plus de energie pe zona creativității. Trebuie ca nativul să aibă în continuare în vedere unde are să înceapă munca. Nativii au avut idei pe care acum trebuie să și le pună în aplicare. Fecioarele, unele dintre ele, au cunoscut iubirea adevărată. Au avut la un moment dat impresia că totul a fost un vis, dar Soarele vine și le arată că totul este foarte real. Unii dintre nativi au avut probleme legate de copiii lor și Soarele vine să le clarifice și să restabilească căldura dintre nativul Fecioară-părinte și copiii săi. Luna Plina în Rac cu Soarele în Capricorn se formează pe axa creativității și a lucrurilor mai puțin obișnuite. Creativitatea înseamnă realizarea mea, afirmarea mea personală, a mea și numai a mea.

Bani

Este foarte posibil ca un număr considerabil de nativi ai zodiei Fecioară să ajungă la poziția maximă pe care și-au propus-o pentru această viață în ce privește responsabilitățile sociale, profesionale. Dacă nu ajung la maximul dorit, măcar ajung foarte aproape de țintă. Și au reușit acest lucru pentru că au avut foarte multă inspirație și au avut curajul să își prezinte creațiile, să se afitme cu ele, să le să le scoată pe tapet. De obicei, nativii Fecioară acționează să atingă o țintă pe care și-au propus-o pentru această viață, sau măcar să se apropie de aceasta considerabil. Este vorba, în special, de ținte profesionale, de o poziție în scara ierarhică pe care nativii și-au propus-o. Data de 17 decembrie dă startul șirului de evenimente astrale și reprezintă trecerea planetei Saturn din zodia Capricorn, domiciliul ei, în celălalt domiciliu al ei, zodia Vărsător. Saturn materializează nativilor Fecioară viziunea despre viitor. Jupiter trece în zodia Vărsător în data de 18 decembrie și începe să gândească o strategie pentru viitorul prezentat de Saturn. Viitorul nativilor zodiei Fecioară este legat de munca de zi cu zi, de aceia cu care împart munca de zi cu zi și de angajați. Nativii sunt la începutul unei perioade în care au de făcut o serie întreagă de lucruri care par neînsemnate la prima vedere. Dar realizându-le cu cea mai mare atenție, aceastea se pot dovedi esențiale și pot constitui un fundament solid pentru chestiuni importante, mărețe chiar. Nativii schimbă registrul din creativitate, din concepție, în materializarea unor idei, a unor planuri. Și pentru aceasta, munca de rutină este necesară. Ziua de 21 decembrie, când cei doi mari de întâlnesc, reprezintă punctual în care nativii devin conștienți de misiunea lor și și-o asumă cu convingere.

Relaţii

Din decembrie 2022 și întreg anul 2022, pentru nativii zodiei Fecioară nu se pune problema că nu vor mai fi în centrul atenției sau nu vor mai avea ocazia să fie creativi, dar vor avea de analizat și de muncit poate tocmai pentru a-și materializa creația. Nu mai vorbim de aceia dintre nativi care au devenit părinți și pentru care a început o perioadă în care rutina este la ea acasă. Ziua de 4 decembrie le aduce nativilor o deschidere emoțională și, în același timp, o stabilitate emoțională. Este o zi dedicată iubirii. Toate planetele care în horoscop semnifică iubire, Luna, Venus și Neptun, formează pentru câteva ore un superb trigon regal pe semn de apă. Iubire, deschiderea sufletului către cel de lângă tine, intuitiție și empatie. Toate la un loc, într-o trăire de bucurie. Este important să ne amintim și ce visăm în noaptea de 3 spre 4 decembrie. La nativii zodiei Fecioară acest aspect este cu atât mai marcant cu cât are loc pe acele domenii care înseamnă comunicare, parteneriat, prietenie. După jumătatea lunii decembrie, vin evenimente care realmente ne duc către viitor, ne arată ce dorește de la noi ziua de mâine. Ce a vrut horoscopul să schimbe nativii Fecioară? Nativii au de schimbat tendința de a se impune, de a se expune pe ei, cu o așezare la analiză și la chibzuință. Nu vor face pașii decât bine socotiți! De fapt este o revenire la ceea ce sunt ei de fapt.

Noroc

Transformările anului 2022 i-au dat nativului Fecioară o misiune dificilă. Nativii acestei zodii au avut parte tocmai de ceea ce nu le-a fost la îndemână, tocmai pentru a-și învăța lecția: să nu se teamă de autoritate, de vizibilitate, să mai facă lucruri și sub îndemnul pasiunii, nu numai analizate și întoarse pe toate părțile. Acum li se cere nativilor să revină în matca lor, dar la alt nivel. Acum știu de toate și sunt capabili de analiză și de muncă de rutină. Acum pot să ocupe o poziție care presupune organizarea muncii altora.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iunie 2022

Nativii Fecioara au probleme de relationare, nu se pot intelege cu partenerii si pace Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.