Horoscop lunar Fecioara august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Fecioara august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate. Este posibil să recidiveze o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp. Nu este de glumit! Nu ezita să faci mai multe analize, o intervenție rapidă, dacă simți că ceva este în neregulă cu organismul tău. Ești predispus la infecții, accidentări, tăieturi, operații chirurgicale sau probleme digestive. Va trebui să petreci mai mult timp în natură, departe de stres, de obligații de orice fel. Horoscop Fecioara august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

După luni relativ calme, urmează o perioadă de furie pentru Fecioare. Veți fi foarte neliniștit sub influența lui Marte. În general, veți evita evenimentele sociale și acest lucru nu se va schimba nici în august. Cu toate acestea, dacă cineva vă invadează spațiul dvs. personal, veți fi furios. Vechile greșeli apar la suprafață și veți tânji după iertare.Probabil că veți avea succes la locul de muncă, datorită ambiției crescute. Vă veți susține punctele de vedere în orice situație, iar opiniile altora nu vor conta pentru dumneavoastră, ceea ce poate avea atât consecințe negative, cât și pozitive. Horoscop lunar Fecioara august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara august 2022 – prognoză

În prima parte a lunii este posibil să te simți copleșit, epuizat la nivel fizic și psihic astfel că este absolut necesar să te destinzi, să acorzi mai multă atenție propriilor nevoi sufletești, să socializezi și să interacționezi cu persoane încrezătoare în propriile forțe. Este o perioadă de introspecție dar și de aflare a unor informații secrete care, deși te vor bulversa peste măsură, te vor ajuta totuși să privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații, evenimente ale vieții personale dar și profesionale. Este o perioadă bună pentru analiză interioară, pentru reflexie sinceră asupra propriei existențe. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante prin conectarea cu latura profundă a propriului suflet. Este posibil să mergi mai des prin locașuri sfinte, să meditezi, să te rogi mai mult, să te sacrifici în favoarea semenilor iar toate acestea te vor ajuta să te eliberezi de o povară destul de grea. Din data de 22, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, ai ocazia să renaști, să devii mai puternic, încrezător în propria persoană, să redescoperi o nouă față a vieții. Este timpul să iei un nou avânt și să îți demonstrezi, ție mai întâi, că poți să depășești orice greutate a vieții, cât timp te iubești și te respecți, te accepți și înțelegi că viața este mai mult decât înfrângere și dezamăgire. Deviza ta pentru această lună este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

O familie

August va aduce pentru Fecioară o doză mare de creativitate căreia vei avea tendința să-i dai frâu liber. Fie că este vorba de o pânză și o pensulă, o agendă și un stilou sau un instrument muzical și mâinile tale, lasă-ți creativitatea să se manifeste liber. Arta ajută la găsirea eului și este unul dintre puținele lucruri care are potențialul de a schimba lumea. Ideile tale vor fi foarte inovatoare și te vor face, cu siguranță, să ieși în evidență.

Carieră

Începutul de lună este foarte agitat la capitolul carieră, proiecte profesionale, relația cu colegii și/sau colaboratorii. Lucrurile par să se deruleze cu o viteză ieșită din comun fiind luat oarecum prin surprindere de anumite decizii, acțiuni care contravin regulilor și principiilor morale. Nu ai decât să te mobilizezi și să acționezi cu fermitate, fără să te lași învins de aparențe și de agresivitatea unora din colectivul de muncă. Ai toate șansele să schimbi direcția în plan profesional sau iei decizia de a schimba strategiile de acțiune în ceea ce privește un proiect ambițios. Cert este că până spre sfârșitul lunii reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal în plan profersional. Spre sfârșitul perioadei apar noi oportunități de câștiguri financiare, șansa de a discuta în favoarea ta un anumit contract dar evită să semnezi documente importante, îndeosebi în prejma datei de 10. Spre sfârșitul lunii, mai exact din data de 20, apare șansa de a te relansa la locul de muncă sau de a obține un post de conducere asumându-ți astfel mai multe responsabilități dar având și ocazia de a-ți mări salariul. Este important să nu apleci urechea la bârfe, ci să cauți noi modalități de a te relansa, dacă este vorba despre o afacere personală. Evită să împărtășești cu ceilalți intențiile tale, proiectele ambițioase în plan profesional sau planurile unei afaceri personale. Cu toate acestea putem să vorbim despre o lună bună, la capitolul bani și carieră.

Dragoste

Este o lună în care ai ocazia să te bucuri de pasiune, atenție primită din partea sexului opus sau resimți o mai mare nevoie de afecțiune, intimitate. Nu vor lipși situațiile confuze, neclaritățile, dezamăgirile care vizează relația de amor, ceea ce te va face să te simți oarecum neîmplinit în plan sentimental. Totul va merge bine, cât timp nu ai așteptări de la celălalt și iei lucrurile așa cum vin spre tine. Este șansa de a clarifica ce vrei de la o relație de amor, dacă îți convine să continui o relație cu mari semne de întrebare. Primești răspunsurile, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, nu este exclus să intri în posesia unor informații secrete legate de relația de cuplu și astfel ești nevoit să faci o alegere clară. Nu ai decât să analizezi cu atenție bârfele, fără să acționezi, până când nu ai adunat suficiente informații. În preajma datei de 10 este recomandat să eviți orice discuții personale, intime cu persoane care nu sunt tocmai de încredere. Nu trebuie să ții cont la vorbele răutăcioase, bârfe pentru că riști să rupi o relație de cuplu sau de dragoste pentru niște discuții fără rost, lipsite de obiectivitate. Este posibil să apară unele discuții neplăcute, în relația cu partenerul de viață, pe tema copilului, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de mai multă îngăduință și să înveți cum să mai lași de la tine, fără să te mai încăpățânezi să îți dai dreptate cu orice preț. Spre sfârșitul lunii se observă o îmbunătățire vizibilă în relația de mariaj având ocazia să dai startul unui proiect comun, de lungă durată, fie că este legat de o casă sau conceperea unui copil. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci nici nu prea ai chef să dai startul unei relații serioase, îndeosebi în prima parte a lunii. Preferi să călătorești cu mintea în trecut și să te hrănești cu amintiri, eventual dorești să revii la o iubire din trecut. La sfârșitul lunii există șansa de a restabili echilibrul, armonia în relația de cuplu reușind să exprimi cu mai multă claritate ce vrei, ai ocazia să concretizezi un proiect pe care îl derulezi în comun cu partenerul de viață.

Horoscop Fecioara august 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Leu au predispoziții la afecțiuni ale inimii, ochilor, în special ochiul drept, coloana vertebrală. O manifestare corectă a zodiei este cea mai bună soluție pentru evitarea afecțiunilor: a ieși în față, a se face auzit, a-și delimita „regatul” de care trebuie să aibă grijă cu generozitate. Pe lângă acestea, nativii au de renunțat la orgoliul de a fi „nr. 1” cu orice preț. În caz contrar, poate avea serioase probleme cu articulațiile, în special genunchii, pielea și colecistul. Regretul că nu se poate desprinde de munca de rutină, că se lansează în tot felul de lucruri minore și pierde ce este important le poate cauza nativilor Leu migrene sau alte afecțiuni din zona capului: față, sinusuri, maxilar, nas. Dar… Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativii nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

O parte a nativilor Fecioară își sufocă copiii și credeți-mă că mai rău fac. Aceștia se pot simți agresați de atâta grijă și pot riposta nedorit. Împărțiți-vă timpul și energie între copiii voștri și prieteni. Cei mai avantajați sunt acei nativi care reușesc să transpună energiile astrale ale momentului în creații artistice sau, de ce nu, tehnice. Dar creații! Orice muncă pe care cineva o prestează poate fi făcută în „dorul lelii” sau poate fi făcută cu pasiune, caz în care timpul trece mai ușor.

Relaţii

Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, pune accent pe munca de zi cu zi. Nativilor li se oferă un loc de muncă pentru care au început demersuri cu ceva timp în urmă. Dar nu sunt foarte mulțumiți de acest lucru deoarece ar fi dorit mai degrabă să studieze sau să presteze o muncă mai interesantă. Să simtă că de la o zi la alta li se cere altceva, că sunt obligați să facă progrese. Dar munca este una liniară, de rutină, care nu le antrenează intelectul prea tare. Lucruri ascunse îi neliniștesc pe nativi. Nu știu de ce, dar au impresia că în jurul lor de întâmplă ceva care le scapă de sub control.                     Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii au venit în grupul de prieteni cu niște idei revoluționare în ceea ce privește preocupările. Au propus un program de concerte, au inițiat discuții filozofice. Dar ce este mai interesant, nativii Fecioară au propus ca întreg grupul de prieteni să plece într-o călătorie, și nu oriunde, ci într-un loc în care au de vizitat ceva interesant și cu totul ieșit din comun, o adevărată aventură. Conjunctura actuală nu permite acest lucru și nativii, cu regret, se văd obligați să amâne aventura.   Luna Noua în Leu, din data de 19 august, le deschide nativilor Fecioară preocuparea pentru științe oculte. Astrologul zodiacool.ro dorește să atenționeze nativii că pot face niște greșeli din grabă, din impulsivitate. Dorința lor, înclinația de moment pentru științe oculte, îi expune unor așa numiți „guru”, care le pot crea probleme majore. Atenție când aleg ce să studieze și când să ceară o a doua părere. În rest, este o perioadă bună pentru a începe acest gen de studii. Pentru cei care nu fac acest lucru, se deschide posibilitatea de a afla un secret care i-a preocupat de ceva vreme. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă în care nativii sunt comunicativi, activi. Vine planeta care îi guvernează. Vibrațiile care le sunt familiare se pliază cu vibrații similare, ce aduc nativului o percepție corectă, logică asupra unor lucruri mai puțin la îndemână.

Noroc

Nativii zodiei Fecioară încep luna cu un aer de stăpân absolut peste tot și toate. Încearcă să se impună și reușesc. Nu este ceva însă agresiv, neplăcut. Ei reușesc să strălucească în mod firesc, având în fiecare clipă inspirația de a face și de a spune exact ce trebuie, când trebuie. Și acest lucru îi face irezistibili. Dar succesul pe care îl simt le poate lua mințile și nativii se pot transforma în niște persoane rupte de realitate, rămânând singuri în lumina reflectoarelor, dar prezentând un spectacol pe care nu îl înțelege nimeni. Nativii au nevoie de auditoriu și de aceea trebuie să se facă înțeleși. O parte din această energie uriașă pe care o au în domeniul creativității trebuie să fie orientată către cei de vizavi, către prieteni și către grupuri interesate de creațiile lor. Altfel, mai pe românește spus, vorbesc bine, vorbesc tare, dar vorbesc singuri! Alți nativi sunt îndrăgostiți și fac din persoana iubită centrul universului lor. Nu mai știu altceva decât pasiunea pentru aceasta. Sfatul astrologului zodiacool.ro este să se uite puțin și prin grupul de prieteni. Fiecare membru al unui cuplu trebuie să aibă, cât de puțin, viața lui printre prieteni. Antrenarea persoanei iubite într-o activitate de grup poate fi o soluție la a echilibra puțin aceast aspect. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, poate fi începutul unei perioade în care nativii Fecioară doresc să se bucure puțin de viață, de prieteni. Acești nativi, atât de asumați și de răbdători, acum reduc motoarele și se orientează către acele domenii de viață care înseamnă relaxare și pasiune. Partenerul de viață îi somează pe nativii Fecioară să lase profesia în planul doi și să pună în prim plan pasiunea care îi leagă. Nativii Fecioară o fac cu mare bucurie. Cu toate acestea, nativii sunt atrași de prieteni în tot felul de activități interesante și care îi tentează. Astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra relației de cuplu, iar nativii trebuie să aibă grijă ca activitățile să nu tensioneze relația. Mai bine își antrenează iubitul/iubita să se intergreze în grupul de prieteni.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iunie 2022

Nativii Fecioara au probleme de relationare, nu se pot intelege cu partenerii si pace Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.