Horoscop lunar Fecioara aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Fecioara, sunt bune si ii mentine intr-o zona de creativitate, afirmare. Acestia evolueaza in aceasta perioada Dar ceva, un impuls, destul de concret și imperativ vine să le atragă atenția că orice evoluție presupune ordine și muncă, și poate chiar migală. Munca aceea care pare că nu are niciun capăt, că nu mai treci odată la lucrurile importante, că te pierzi în amănunte, este absolut necesară în orice demers care aduce după sine succesul. Astrologul ZODIACOOL are în vedere mai multe faze, din experiența proprie și din experiența celor cu care a luat legătura, și lucrurile cam așa stau. Horoscop Fecioara aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre efort fizic cu ocazia unei renovări, reparații în propria gospodărie, în preajma datei de 13, întrucât ești predispus la accidentări. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Nu exagera cu efortul fizic! Simți nevoia de a sta mai mult acasă, departe de grijile profesionale. Horoscop Fecioara aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aprilie va fi destul de nebună pentru nativii din Fecioare în ceea ce privește relațiile. Este posibil ca cineva special să apară în viața dvs. și vă veți îndrăgosti la prima vedere. Deși probabil nu vă mai puteți opri să vă gândiți la această persoană, ar trebui să lăsați lucrurile să curgă de la sine și să nu le grăbiți.În această lună veți străluci de gânduri pozitive. Vă veți trezi cu entuziasm și veți gestiona toate responsabilitățile cu ușurință și umor. Dar feriți-vă de colegi, care pot gândi că o asemenea dispoziție seamănă cu oportunismul și v-ar putea vedea ca pe o amenințare. Horoscop lunar Fecioara aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Fecioara aprilie 2023 – prognoză

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă familie, casă, relația cu părinții, eventuale schimbări care țin de spațiul de locuit, renovare, achiziție-vânzarea unei locuințe. Este momentul să stabilești strategii care vizează patrimoniul, propria gospodărie. Discuțiile vor fi ample, importante, menite să te ajute să lămurești ce vrei, de fapt, la cine și cum trebuie să apelezi pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Din data de 21 se vor contura aspecte interesante care vizează relația de dragoste, relația cu propriul copil sau tot ce are legătură cu creativitatea. Ești mult mai dornic să dăruiești dar și să primești iubire, dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

O familie

Cu ajutorul influenței Soarelui, vei avea o poftă de viață și o capacitate mentală uriașă. În privința carierei, vei străluci puternic, pentru că ritmul tău va câștiga un avânt de neoprit. Cu toate acestea, ai grijă să nu te forțezi prea mult. Entuziasmul excesiv ar putea avea mai degrabă efectul opus. Fecioara trebuie să-și dea seama că toate au o limită și luna aprilie va veni cu o provocare dificilă în această privință. Dacă ești capabilă să lucrezi cu această energie, inspirația ta va fi răsplătită cu o avansare la locul de muncă.

Carieră

Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Deși ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de o colaborare sau un proiect profesional, încă nu ești hotărât dacă este momentul să schimbi direcția. Simți că mai ai încă multe de învățat, de experimentat în locul în care te găsești acum. De la jumătatea lunii apar noi oportunități de relansare profesională, poți semna un nou contract de colaborare sau faci o schimbare de direcție în plan profesional. În a doua parte a lunii se întrezăresc noi speranțe de progres în plan profesional și implicit financiar, totul depinde de modul în care accepți și ideile celorlalți, de capacitatea de a găsi un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. După data de 21 stai mult mai bine la capitolul investiții, inspirație, creativitate reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale. Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie, iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, pot să apară certuri cu un partener de afaceri. Ai muncit mult la un proiect astfel că, în preajma datei de 23, există riscul să „dai cu piciorul” unei afaceri bune datorită epuizării. Este important să nu exagerezi cu cheltuielile, îndeosebi în preajma datei de 23. Acordă atenție spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pe lucruri care țin de casă, proprietate și de aici poate să se ajungă la certuri cu partenerul de viață. Ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și despre schimburi, o vânzare/cumpărare inspirată care îți va aduce beneficii financiare destul de consistente. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, atât la începutul, cât și la sfârșitul acestei perioade.

Dragoste

Pe tot parcursul lunii ești mult mai atent la relația de cuplu, la aspectele care vizează casa, familia, te implici mai mult în treburile gospodărești. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, te gândești tot mai mult să întemeiezi o familie. De la jumătatea lunii se va observa revigorarea relației de cuplu, îndeosebi dacă aceasta a trecut prin încercări destul de serioase în ultima perioadă. Se poate vorbi despre șansa de a revigora relația actuală de cuplu. Ești mult mai dornic să îți manifești sentimentele, să privești partea bună a relației, ești atent la ceea ce vrea partenerul de la tine. Este o lună animată de dorințe, de pasiuni, apare șansa de a întâlni persoana de sex opus cu care simți că te potrivești. În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partener, dăruiești dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt, vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 13. După data de 21 ai ocazia să te implici într-o relație intimă, te bucuri de romantism, pasiune și cadouri venite din partea persoanei iubite. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire. În această lună ai ocazia să înveți cum să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire. Este important să te debarasezi de trecut, de o relație care îți creează disconfort psihic-emoțional. Ai mai mult curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.

Horoscop Fecioara aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, aș analiza ingresul planetelor Marte și Saturn pe casa sănătății. Aici pot fi probleme, generale, nu punctuale. Aspectul predispune la tot felul de accidente. Tot acest aspect predispune la intervenții chirurgicale. Vă atrag atenția că acest Marte intră în domeniul sănătății în fiecare an. Deci nu este sigur că veți avea nici accidente, nici intervenții. Sunt predispoziții. Astrologul ZODIACOOL dorește să atenționeze asupra unor intoxicații care pot fi contractate în deplasări. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Pe data de 3 aprilie, planeta Venus intră în zodia Gemeni. Impactul asupra nativilor Fecioară se simte, în special, în domeniul profesiei. Poziția pe care o ocupă nativii Fecioară, în aceste zile, este una care le permite să își pună în valoare toată creativitatea. Nativilor Fecioară le place din ce în ce mai mult ce fac. Au sau primesc o funcție care se armonizează bine cu toată lucrarea lor de concepție pe care sunt fericiți să o expună. În orice caz, profesional începe o lună foarte plăcută. Profesional sau în acel gen de activitate pe care nativii o dedică societății, care le asigură un statut social. Vedeta lunii aprilie este însă conjuncția Jupiter-Pluton care are loc pe data de 5 aprilie. Domeniul creativității, pasiunii, dar și copiilor a fost greu încercat în ultimele luni de zile. Transformările profunde au avut un maxim în ianuarie. Acestea s-au concretizat, lumea s-a schimbat, nativii Fecioară au fost influențați profund în domeniul amintit anterior. De data aceasta, domeniul este din nou supus unor transformări mult mai ample. Numai că acestea vor fi mult mai blânde. Și nativii își asumă aceste transformări. Și, cel mai important, apar învățătorii care îi invață cum să gestioneze noua situație. Poate fi vorba de o nouă iubire pasională, poate fi vorba de transformarea modului în care nativii Fecioară se raportează în general la ceea ce îi pasionează. Relația cu copiii poate să fie influențată, în bine, de prezența planetei Jupiter. Conjuncția Jupiter-Pluton este alianța dintre două planete, una expandează, una conduce lucrurile până în cea mai profundă fibră, conduce la extremul extrem. Relațiile cu copiii merg într-o amploare cum nu au mai trăit nativii și este posibil să se atingă subiecte până acum tabu. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, le deslușește nativilor ceva legat de valorile materiale, de posesiunile personale ale nativilor. Se poate ca studiile copiilor să necesite niște bani pe care nativii fie că nu îi au, fie că sunt cheltuieli care nu au foat prevăzute. Dar, în general, nativii nu au probleme în ceea ce privește profesia și, destul de dificil, fac față acestor cheltuieli.

Relaţii

Luna Plină din această lună mai poate însemna un moment de cumpănă legat de persoana iubită. Este posibil ca profesia să le ocupe prea mult din timp nativilor și relația să aibă de suferit. Intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, pe data de 11 aprilie, poate să înceapă un proces de aflare a unor adevăruri până acum ascunse. Cu o anume impulsivitate! Pot fi mici minciunele pe care nativii le-au înghițit pe nemestecate și acum încep să le parvină informații care fac ca adevărul să iasă la suprafață. Astrologul ZODIACOOL merge pe ideea că poate fi vorba de ceva legat de locul de muncă, colegi sau angajați. Pe data de 19 aprilie, Soarele intră în Taur. Orice le-a părut nativilor Fecuiaoră până acum mai dificil de înțeles, acum, cu ajutor sau nu, cu propria putere de înțelegere, dintr-o dată își dau seama că știu. Este un fel de a spune „nu știu de unde știu, numai știu că știu”! Pentru aceia dintre nativi care urmează o formă de învățământ, școala și cursurile devin dintr-o dată plăcute. Am ajuns la data de 23 aprilie, cu o Lună Nouă în Taur, care poate fi exact ce le trebuie nativilor acum. Aceasta accentuează nevoia nativilor de cunoaștere și poate reprezenta deschiderea unei ușițe noi. Poate fi întâlnirea cu un îndrumător, poate fi descoperirea unei noi ramuri în domeniul de studiu, poate fi chiar descoperirea unui nou domeniu pe care să dorească nativii să îl abordeze. Intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie, poate crea nativilor impresia că pasiunea cu care au abordat unele lucruri din viața lor face pași înapoi. Dar este doar o impresie. Nativii au uitat niște lucruri, au lăsat ceva nefăcut și reiau din experiențele din ultima vreme. Năstrușnicul Mercur schimă din nou gazda, de data aceasta intră în zodia Taur. Comunicarea devine ceva mai domoală, mai la obiect. Nativii, odată ce au aflat ce au dorit, devin ceva mai înțelepți și nu se mai reped in comentarii inutile.

Noroc

Pe de altă parte, nativii zodiei Feioară au de analizat în amănunt ceea ce au conceput, au de socotit cum și în ce fel realizează practic acel lucru. Fie că este vorba de un proiect nou, fie că lucrează la o parte distinctă dintr-un proiect mai amplu, nativilor li se atrage atenția că începe migala. Partea de concepție trebuie neapărat secondată de parteneri și de o echipă. Părerea mea este că odată creat tot acest ansamblu care presupune, concepție, curajul de a te arunca în necunoscut, o strategie, un contract pentru atragerea unui partener, fie că acesta este beneficiar (lucrarea trebuie să aibă pe cineva căruia i se adresează!) sau asociat și o echipă care să tragă în direcția în care trebuie, este foarte posibil ca realizarea să vină. Un lucrul trebuie să aveți în vedere: realizările nu sunt foarte evidente, ele sunt cumva ascunse, ies mai greu sau sunt foarte subtile și aveți impresia că pur și simplu lucrurile stau în loc. Deci nu vă opriți, nu vă descurajați, nu vă temeți! Conjuncția Marte-Saturn, în zodia Vărsător, care a avut loc pe 31 martie, la ora 21:00, dar ale cărei efecte se pot resimți mai ales la începutul lui aprilie, îndeamnă nativii la modul cel mai concret către muncă și analiză. Nu faceți nazuri, nu vă plictisiți, rezultatele vă vor uimi.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Fecioara iulie 2022

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.