Horoscop lunar Capricorn septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Capricorn septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

După data de 5 începi să te simți revigorat având mai multă putere de muncă, faci față cu bine la solicitările fizice și mentale de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datei de 23, atunci când ești predispus la accidente, probleme digestive, infecții, lovituri, fracturi. În preajma datei de 29 este posibil să apară unele probleme de relaționare riscând astfel să te confrunți cu probleme digestive datorate stresului. Horoscop Capricorn septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Sosirea lunii septembrie va provoca multe griji pentru Capricorni. Veți avea tendința să vă asumați responsabilitatea pentru obligațiile altor persoane, așadar probabil nu veți ști ce să faceți mai întâi și vă veți amâna sarcinile la infinit. Încercați să vă opriți pentru o clipă și stabiliți prioritățile, deoarece aceste responsabilități amânate ar putea să nu vă dea pace în zilele următoare.De asemenea, este posibil ca Saturn să vă facă să vă întoarceți la trecut în gândurile dumneavoastră. Veți simți un sentiment de melancolie pentru prietenii uitate sau foști parteneri. Încercați să nu vă lăsați acaparați de aceste gânduri și, în schimb, priviți înainte. Horoscop lunar Capricorn septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn septembrie 2022 – prognoză

Este o perioadă favorabilă călătoriilor peste hotare sau pentru demararea unor colaborări cu persoane, firme aflate în străinătate, pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pentru a urma cursuri universitare. Este lună favorabilă pentru a aborda dintr-un unghi diferit propria existență, ba chiar ai ocazia să te întâlnești cu oameni deosebiți, ghizi, mentori, profesori care vor să te îndrume. Reușești să treci cu brio peste anumite obstacole care țin de studii. Din data de 22 cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Este necesar să trăiești prezentul cu învățăturile din trecut și cu visurile din viitor!” Paulo Coelho

O familie

Septembrie îți va arăta care relații merită păstrate și care nu. Dacă Capricornul se află într-o relație de lungă durată și a existat o problemă nerezolvată care a rămas în aer, poate că acum este momentul să revină asupra ei și să clarifice lucrurile. Familia îi va fi afectată și de această energie. Cine te susține și cine nu? Asta va ieşi la lumină acum. Este foarte posibil ca rezultatul să fie complet diferit de ceea ce îți imaginezi tu. Fii pregătit pentru orice.

Carieră

La începutul lunii asocierile de orice fel trec prin schimbări, răsturnări de situație menite să îți dea viața peste cap. Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate că nu știi sau refuzi să crezi este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, totul e să fii organizat și să nu te implici în mai multe activități în același timp. Până în data de 5 ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta. Este timpul să culegi roadele unei munci susținute. După data de 5 îți concentrezi energia și atenția în zona colaborărilor cu firme străine, poate chiar vei lua decizia de a lucra peste hotare sau poți obține o ofertă de colaborare foarte avantajoasă, din punct de vedere financiar. Este nevoie de o mai mare doză de prudență la actele pe care intenționezi să le semnezi în preajma datei de 24. De evitat discuțiile în contradictoriu cu superiorii întrucât ești predispus la sancțiuni, la certuri care îți vor strica planurile de vizează cariera. Pe tot parcursul acestei luni este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare pe detalii. Este o lună în care va trebui să îți asculți intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime. În plan financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să arunci cu bani pe tot felul de cadouri pentru prieteni și călătorii alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii ai șansa unor câștiguri financiare prin intermediul partenerului de viață sau ca urmare a unei asocieri.

Dragoste

Încă de la începutul lunii se întrevăd tensiuni, evenimente neplăcute în relația de cuplu. Sunt aspecte care trebuiesc rezolvate cu tact și diplomație altfel lucrurile vor tinde să scape de sub control și îți strici și proiectele care vizează domeniul profesional. Ești oarecum derutat gândindu-te dacă merită să rămâi într-o relație care, oricum, nu îți dă sentimentul de siguranță, de împlinire. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu pot apărea noi oportunități de a da startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a lunii. Te remarci prin dorința de a călători alături de persoana iubită sau de a experimenta în plan sentimental cu o persoană de sex opus, aflată la distanță sau în străinătate. Este șansa de a te redescoperi mai bun, bine dispus bucurându-te de momente de pasiune, de joc și încântare, îndeosebi până la jumătatea acestei luni. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi în prima parte a lunii. Este nevoie de discuții sincere, deschise cu persoana iubită având ocazia să descoperi lucruri uimitoare despre cel cu care ești într-o relație sentimentală. Au loc schimbări rapide, răsturnări de situație, fie renunți brusc la o relație pentru a da startul unei relații mult mai incitante, fie te implici într-o relație sentimentală din care ai parte și de avantaje materiale și/sau în plan profesional. Viața de cuplu este palpitantă, ba chiar se poate spune că reușești cu greu să menții un echilibru între carieră și relația de cuplu.

Horoscop Capricorn septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Gemeni nu au probleme deosebite. Pot avea în continuare, pe fond nervos, spasme musculare, aritmii. Evident, acestea sunt predispoziții, dar atenție la sistemul nervos și la cum gestionați toată această perioadă.

Bani

Planeta Mercur intră, în data de 5 septembrie, în zodia Balanță și nativilor li se mărește capacitatea de comunicare. Sunt în situația de a face mici schimbări la locul de muncă, pentru care sunt mai deschiși. Veștile vin una după alta, mesajele se schimbă. Sunt avantajați aceia dintre nativi care se ocupă cu tranzacții de orice fel și au activități comerciale. Planeta Venus face și aceasta un pas și intră în zodia Leu, în data de 7 septembrie. Nativilor li se deschide o ușă către o lume mai puțin vizibilă. Au de scotocit cât mai adânc în ființa lor, pentru că acolo au mari șanse să găsească abilități care nu au ieșit la suprafață până în prezent. Poate chiar talente care au fost până acum în stare latentă. Sunt și taine pe care nativul este în măsură acum să le pătrundă, să le înțeleagă. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii zodiei Capricorn trebuie să renunțe la vacanță, la ceea ce își propuseseră să facă în perioada care urmează. De exemplu, să își îngăduie timp pentru un hobby. Poate că nativii au dorit să reia legătura cu o persoană pe care au iubit-o cu patos, dar sunt legați de probleme de familie care reclamă prezența lor. Și devin irascibili. Dar poate își amintesc de scene mai puțin plăcute trăite în familie, cu atitudini impulsive pe care acum, conștientizându-le, le pot evita. Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, poate însemna un început frumos în viața profesională. Începe o nouă activitate sau un nou palier în activitatea curentă. Este de analizat tot ce înconjoară sau ce apare nou în apropierea nativilor. Oameni care îi contactează, mesaje, chiar emisiuni la TV sau filme, le declanșează nativilor gânduri noi, idei, relații. Majoritatea, vor vedea nativii, se referă la relații de muncă. Se pot deschide proiecte în cadrul acelor realizări profesionale care le sunt promise de aștri acestor nativi. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Profesional, avem armonie și echilibru. Nativii se realizează profesional ca o compensație pentru viața personală care poate că stagnează în această perioadă. Sau, dimpotrivă, poate tocmai legat de viața profesională apare cineva care face ca zilele nativilor Capricorn să fie mai frumoase!

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, nativii Capricorn încep să se preocupe de tot felul de diete, își fac analizele, recurg la o igienă impecabilă. Este bine să fie atenți la semnale.

Noroc

Nativii zodiei Capricorn sunt, în general, cei care țin lucrurile sub control. Au ceasul în mână, măsoară, compară, pentru ca totul să fie așa cum trebuie. Dar cine știe cum trebuie?…ar întreba anumite zodii mai libere în abordări. Păi Capricornul știe!!! Și acum știe bine de tot. Dar tot nativii Capricorn ar trebui, zice astrologul zodiacool.ro să își facă un pic de timp să vadă când și pe cine au nedreptățit cu orgoliul lor atoateștiutor, cu morala celui care trebuie urmat fără discuție. Pentru această autoanaliză, nativii pot apela la ajutor din partea unor persoane care pentru ei reprezintă modele de urmat, autorități morale: profesori, duhovnici, mentori. Domeniul care reprezintă înalta învățătură, dar și călătoriile lungi, interesante, tematice, este acum activ. Nativii pot călători sau pot măcar să își facă planuri pentru acestea. De cele mai multe ori, aceste planuri, concepute în momente benefice, reușesc. De exemplu, nativii pot să reușească la o școală importantă, pentru admiterea căreia au emoții, manifestându-și intenția față de Univers, punând bazele pregătirii, țintind mental către acea școală. Este important ca în această lună nativii să țintească sus, nu neapărat ca poziție, ci mai mult ca nivel intelectual, spiritual și moral. Cel puțin în prima jumătate a lunii, premisele sunt bune. De remarcat că viața nativilor Capricorn nu este deloc ușoară. Au o morișcă. Știți acele moriști pe care vântul le rotește continuu? Ei bine, în viața nativilor Capricorn nu e loc de relaxare. Morișca se învârte fără încetare. Peste problemele de acasă, vin probleme profesionale, vin parteneri care îi antrenează pe nativi în varii activități. Mersul lucrurilor nu are răgaz. Poate este bine, pe fondul acesta de progres. Este bine ca lucrurile să se miște, pentru că ele conduc către ceva înalt. Existând această tendință de progres, nu poate fi decât spre bine! Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, pune față în față informația primară, conectivitatea cu cei din jur, comunicarea și mișcarea permanentă, cu progresul intelectual, cu evoluția personală. Ei bine, este posibil ca nativii să fi neglijat prima parte a problemelor. Luna vine să lumineze acest domeniu. Nativii s-au închis cumva într-un turn de fildeș. Au acumulat, au avut o personalitate hrănită de cinci planete la un moment dat, și au neglijat contactul cu cei din jur. Este foarte posibil, așa cum presupune astrologul zodiacool.ro, ca la momentul de Lună Nouă din luna august să își fi propus să reia „legătura cu pământul”, să revină în realitatea înconjurătoare, pe lângă lumea din jur, să comunice, să asculte informația primară și să își completeze neîncetat setul de concluzii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iulie 2022

Luna iulie ii gaseste pe nativii Capricorn un pic dezorientati. Acesti nativi sunt, de obicei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.