Horoscop lunar Capricorn octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Capricorn octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Beneficiezi de multă energie, putere de muncă dar ai tendința să exagerezi cu efortul fizic ceea ce ar putea să te predispună la insomnii, dureri de spate, entorse, dureri ale încheieturilor, îndeosebi în prima parte a lunii. Este recomandat să nu neglijezi sănătatea și să adopți un regim de viață și alimentar potrivit nevoilor tale. Spre sfârșitul perioadei ești mult mai atent la propriul organism reușind să ai și momente de răgaz, odihnă și relaxare. Horoscop Capricorn octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În octombrie, Capricornii vor prefera singurătatea și gândurile profunde. Veți reflecta deseori asupra semnificației vieții și veți analiza relațiile cu ceilalți. Acest lucru ar putea duce la dorința de a cunoaște oameni noi. Veți spera să găsiți partenerul potrivit sau un prieten printre aceștia. Nu vă faceți iluzii prea mărețe și nu vă încredeți orbește în toți cei pe care-i întâlniți.Încercați să găsiți mai mult timp pentru părinți și frați în această lună. Nu le-ați acordat atenția meritată în ultima vreme, așa că se vor bucura de vizită. Horoscop lunar Capricorn octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn octombrie 2022 – prognoză

Este o lună în care îți concentrezi atenția și energia către zona carierei, fără a neglija aspectele care țin de relația cu prietenii, călătorii și studii. Este o perioadă în care îți iei în serios rolul social și profesional îndeplinindu-ți cu responsabilitate atribuțiile care îți revin. Ești generos cu oamenii care te susțin în demersurile tale având permanent ceva de împărtășit cu cei cărora simți că le pasă, cu adevărat, de tine. Ești concentrat pe consolidare, construcție, pe trierea colaboratorilor fiind foarte atent la detaliile care contează, ai acum capacitatea de a concretiza orice ți-ai propus. Misiunea aleasă nu este deloc ușoară dar fiecare provocare aduce cu ea posibilitatea maturizării, devii astfel mai înțelept reușind să acumulezi experiență în plan personal și profesional. Ai ocazia să demarezi acțiuni ambițioase luptând pentru a concretiza un ideal, îndeosebi după data de 23. Este o perioadă în care visele tale pot prinde contur. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

O familie

Octombrie este o lună propice afacerilor și în general îți vei asuma responsabilitatea pentru starea ta financiară. Dacă în ultima vreme nu ai fost mulțumit de câștigurile pe care le realizezi la locul de muncă și simți că situația nu se va îmbunătăți, acum este momentul potrivit să-ți iei norocul în propriile mâini. Capricornul a întreținut un fel de idee, dar s-a temut să o pună în practică din cauza cererii reduse. Acum este momentul în care horoscopul indică că ar trebui să te implici total!

Carieră

În această lună te concentrezi pe realizarea cu bine a sarcinilor de serviciu încercând să treci peste eventualele animozități în relația cu un superior, îndeosebi în preajma datei de 2. Va trebui să te concentrezi pe obiectivele care trebuie realizate cât mai urgent, fără să capitulezi în fața primului obstacol. Te poți confrunta cu pierderi financiare datorită imprudenței venite din partea familiei sau poate fi vorba despre pierderi datorate defectării unui aparat electrocasnic, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este important să conștientizezi că deții informațiile, experiența și cunoștințele necesare progresului în plan profesional iar aceasta te va ajuta să fii cu un pas înaintea concurenței, în cazul în care te-ai decis să ocupi un post de răspundere. Este o perioadă favorabilă pentru a reconfigura anumite alianțe, colaborări sau pentru o reevaluare a carierei și a imaginii în plan public. Nimic nu este ușor dar pentru tine munca nu pare a fi o corvoadă știind să muncești susținut, de multe ori uitând să iei pauză, până când nu duci la îndeplinire un obiectiv important. Sunt favorizate activitățile desfășurate în cadrul unei asociații, fundații având șansa de a reîntâlni oameni importanți, care îți împărtășesc idealurile personale și susțin proiectele tale ambițioase, îndeosebi în preajma datei de 28. Atragi de partea ta persoanele care te susțin în concretizarea proiectelor profesionale de anvergură bucurându-te de popularitate și recunoaștere socio-profesională. Va trebui să dai dovadă de calm și diplomație în relația cu superiorii, în preajma datei de 31.

Dragoste

Este o lună în care te poți aștepta la tot felul de confruntări în relația de mariaj, datorate, în mare parte, unei prea mari preocupări din partea ta, vis-a-vis de carieră și eventuale probleme de natură profesională. Pentru ca lucrurile să meargă bine, în relație, ar trebui să fii mult mai atent la timpul oferit partenerului de viață și să o lași mai ușor cu prietenii, ieșirile cu aceștia considerând că „așa se cade”. Ai tendința să privești mariajul ca pe o datorie și nu ca pe o relație care îți aduce beneficii, în sensul progresului personal. Încearcă să discuți mult mai sincer, deschis despre eventualele probleme cu care te confrunți și fă din partener un adevărat aliat. Punând accent pe organizare, fiind atent la detalii, vei reuși să atragi atenția celui drag. Nu te mai victimiza și las-o mai ușor cu latura materială a existenței considerând că fără efortul tău suprem nu se va putea menține starea de liniște și echilibru în familie. Este important să muncești dar și să iubești și să te faci iubit, să apreciezi eforturile venite din partea partenerului de viață. În preajma datei de 9 te poți confrunta cu pierderi datorate, în primul rând, egoului tău exagerat sau a tendinței de a fi avar, de aici pot să apară conflicte în relația de mariaj. Cu toate acestea preferi să păstrezi trăirile proprii ascunse, dorințele sau, pur și simplu, îți vine foarte greu să exteriorizezi sentimentele de iubire, de afecțiune. Ai multe întrebări pe care nu reușești să le exprimi, te poți lăsa copleșit de umbrele trecutului, de o dezamăgire în dragoste. Prima parte a acestei luni se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu sexul opus. În partea a doua ai mai multe șanse de socializare, poți să participi la tot felul de întruniri, dai startul unor relații de prietenie mult mai promițătoare, faci planuri de viitor cu persoana iubită, este posibil chiar să pui la cale oficializarea relației de iubire sau te muți împreună cu aceasta. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj există acum tendința de a pune pe primul plan interesul pentru carieră, bani, afaceri, proiectele derulate în comun cu partenerul de viață. Pot să apară unele probleme, discuții legate de copil, de educația acestuia, ajutorul pe care vrei să îl oferi celor dragi, în preajma datei de 31. La sfârșitul perioadei ai ocazia să primești răspunsuri de unde te aștepți mai puțin fiind aduse la suprafață secrete care vor pune relația de cuplu într-o cu totul altă lumină. Este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și nu prea știi cum să reacționezi. Este o lună de reconfigurare a relațiilor de prietenie, este posibil chiar să îți faci un nou cerc de prieteni, să te integrezi cu ușurință în cadrul unei asociații, organizații care îți aduce și beneficii materiale.

Horoscop Capricorn octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

O altă partea a nativilor aprofundează, cercetează, scormonesc acolo unde bănuie că mai există ceva ce nu s-a aflat până acum. Fără pasiunea pe care o insuflă Soarele în domeniul responsabilității și al angajării ar fi mai greu. Domeniul în care lucrează acum nativul, pasiunea să îl ajută să se delimiteze de tot ce știe până acum, să se dezbare de tot ce îi poate ține mintea închisă și să intre cu mintea în niște zone pe care rațiunea le poate accepta mai greu. Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn din data de 30 decembrie se așează, pentru nativii Rac, pe axa personalității și a relațiilor: „eu sunt” față în față cu „noi suntem”. Nativii au o împlinire a lor personală, au o țintă sau au ajuns la un palier pe care l-au parcurs în drumul lor către o țintă. Este posibil ca tocmai partenerul lor să le atragă atenția asupra acestei realizări, exact partenerul să fie acela care să aprindă becul și să spună: „uită-te acum în oglină și spune ce vezi, acum, așa cum ești, mergi mai departe!”

Bani

Unii dintre aceștia, pleacă de acasă și se întâlnesc cu o persoană care le poate relaxa nervii, îi poate face să uite de problemele de acasă, cu toate că o bună parte dintre aceste probleme sunt rodul pretențiilor exagerate ale nativului. Cei de acasă au fost atât de mult certați și cicăliți încât au început să riposteze și ei și de aici, astrologul ZODIACOOL vă invită să vă imaginați ce se poate întâmpla. Nativii mai tineri, care încă stau cu părinții, fug de acasă, de atâtea discuții în contradictoriu. Au impresia că părerile lor sunt niște borne de reper și nimeni nu-i ascultă! Și caută să se întâlnească cu persoana iubită care îi înțelege și care le mai oferă și trăiri erotice sublime. Astrologul ZODIACOOL a lăsat la sfârșit varianta cea mai benefică a aspectului și anume aceea că partenerul agitatului nativ Capricorn detensionează atmosfera cu o cină romantică, o ținută sexi și o noapte de amor care să topească totul în cale. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie o împlinire, în primul rând în casă. Poate că tot ce am spus mai înainte referitor la cu se pot descărca tensiunile dintre nativi și membrii familiei cu care împart căminul, are legătură înclusiv cu Luna Plină care le demonstrează nativilor că sentimentul de responsabilitate trebuie să existe în tot de fac și că grija față de peopria familie până la urmă este o obligație socială. În data de 2 octombrie, ziua în care Venus intră în zona înțelepciunii și a evoluției, acest domeniu se activează și nativul începe să înțeleagă de ce și cum trebuie să își țină ascunse impulsurile. După astrologul ZODIACOOL, nativul începe să înțeleagă de asemenea că înțelepciunea nu are nimic de a face cu certurile. Și toate acestea cu convingerea că un adevărat progres merge mână în mână cu o atutudine armonioasă și cooperantă. Bucurați-vă de data de 4 octombrie! Ultima planetă din cele care ne-au ținut blocați toată vara, Jupiter, Saturn și Pluton, intră în mișcare directă! Este vorba de apăsătoarea  planetă Pluton. În data de 23 octombrie Soarele intră în zodia Scorpion și zona prietenilor devine mai vizibilă pe de o parte, dar relația cu aceștia mai subtilă. Nativii simt nevoia unei discuții cu prietenii. Nu este însă o discuție confortabilă pentru că între nativi și grupul de prieteni există ceva care, se bănuiește, nu este foarte sincer. Nativii au aceste bănuieli si încearcă discuții lămuritoare.

Relaţii

Intrăm într-o mișcare către viitor, depășim obstacolele, ne mai împiedicăm, ne mai ridicăm, dar mergem înainte, asta este important! Și pentru nativii zodiei Capricorn înseamnă un fel de descătușare a personalității. Nativii au avut un an greu. Au suferit transformări radicale a personalității pe fondul unei crize majore. Acum este momentul să plece mai departe, înnoiți, întineriți. Dar să nu uite să lase undeva acel ceva care nu le mai trebuie. Acesta este secretul întineririi! Din această lună se vede că va porni către viitor, dar profesional încă nu sunt pregătiți din păcate. În profesie li s-au dat responsabilități suplimentare, ceea ce pentru un nativ Capricorn este super. Dar nativul încă este dezorientat după toate schimbările care au avut loc și se simte onorat, dar tensionat de noile obligații. 14 octombrie, Mercur ne cam dă peste cap cu intrarea lui în retrogradare, dar o face atât de des încât astrologul ZODIACOOL crede, speră că ne-am obișnuit cu toții cu șicanele acestei planete! Și planeta îi încearcă pe nativii Capricorn în domeniul prietenilor. Comunicarea cu aceștia devine un joc de noroc: numai dacă au șansa de partea lor, nativii reușesc să spună ce au de spus, să facă micile deplasări cu prietenii, să nu rătăcească drumul! Noi începuturi în data de 16 octombrie și aceste începuturi se adresează în primul rând vieții profesionale. Profesia nu se lasă, aștrii insistă pentru că știu că se poate. Nativii încep ceva. Un nou job, o nouă etapă în carieră, un nou proiect. Nu este însă deloc simplu. Este însă foarte potrivit cu starea în care se găsește nativul acum. Este proaspăt, a mai trecut ceva vreme, a început să se obișnuiască cu abilitățile lui proaspăt căpătate și este numai bun să își asume, să rezolve, să muncească. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Ea se așează între domeniul pasiunii și al creativității și domeniul grupurilor cărora li se adresează o realizare în general. Aici astrologul ZODIACOOL vede cumva cum „piața” își arată cerințele pentru eventuale produse pe care nativul Capricorn le poate realiza dar mai ales le poate concepe.

Noroc

„Ciocnirile” dintre nativii Capricorn cu cei de acasă s-au mai domolit puțin. Nu mai sunt cu gura pe ei tot timpul. Și aceasta nu pentru că nu ar observa tot ce fac aceștia, nu pentru că nu ar avea nimic de reproșat, nu pentru că le convine ce-i înconjoară. Ci pentru că s-au hotărât să nu își mai exteriorizeze impulsurile. Motivul principal este acela că nativii zodiei Capricorn sunt niște responsabili și s-au hotărât să îi protejeze pur și simplu pe cei de acasă. Tensiunile adunate acasă sunt descărcate, cel puțin de o parte dintre nativii Capricorn, în trăiri erotice pline de pasiune.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Capricorn, sunt destul de tensionate, si anume intre personalitate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.