Horoscop lunar Capricorn noiembrie 2022

Pentru zodia Capricorn, luna noiembrie este agitata la locul de munca, vor fi discutii in contradictoriu, dar ii place ceea ce face Este luna care nu începe foarte vesel pentru nativii zodiei Capricorn. Primesc mesaje destul de dure de la locul de muncă. De fapt, pe fondul unui Mercur retrograd, mesajele sunt contradictorii și unele chiar lipsite de rațiune. Pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion, face ca ceva care le-a fost ascuns nativilor să iasă la suprafață, in avantajul cert al acestora. Și grupul de prieteni are un mare merit în aceasta și nativii se bucură împreună cu ei, și este bine! Horoscop Capricorn noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să dai dovadă de prudență cu propriul organism și să intervii cât mai prompt, în cazul în care apar probleme de sănătate. Poți avea probleme cu încheieturile, ești predispus la lovituri, căzături, mai ales în prima parte a lunii. Te poți aștepta la apariția unor perioade de depresie, insomnii sau la recidivarea unor probleme de sănătate având însă capacitatea de a te revigora mult mai ușor, spre sfârșitul lunii. Horoscop Capricorn noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Deși cea mai mare parte a populației va avea o dispoziție proastă în noiembrie, la Capricorni se va întâmpla exact opusul. Deși anul acesta a fost o reală provocare, veți începe să vă gândiți la lucrurile mărunte care vă fac fericit. Viața dumneavoastră ar trebui să fie în echilibru absolut, ceea ce, pe de altă parte, înseamnă un anumit stereotip.Venus probabil vă va aduce dorința de a vă răsfăța și veți avea tendința de a cheltui mai mulți bani decât de obicei. Din când în când, nu este deloc un lucru rău. Dar dacă asta înseamnă cheltuirea economiilor, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte să cumpărați. Horoscop lunar Capricorn noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn noiembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care te simți foarte bine, cât timp ești înconjurat de prieteni, de oameni care te susțin pentru împlinirea țelurilor personale. Ai un spirit altruist, deschis, ești dornic să te implici în colaborări, tot felul de activități. Poți imprima grupului din care faci parte personalitatea ta jucând, la modul firesc, rolul de lider. Nu te grăbi să pornești către o nouă direcție, în plan profesional, până când nu faci o analiză atentă a obiectivelor și a resurselor de care dispui. Cât timp vei beneficia de pe urma energiei pozitive, ai entuziasm și încredere în scopul tău, ritmul de evoluție va fi unul foarte bun. După data de 21 ai capacitatea de a te redescoperi, poți să clarifici anumite aspecte ale sinelui, să pătrunzi viața și evenimentele în profunzimea lor, ai ocazia să intri în posesia unor secrete. Spre sfârșitul acestei luni este posibil să te confrunți dorința de a te retrage departe de cotidian preferând momentele de solitudine. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Experiența e cel mai dur profesor, pentru că mai întâi îți dă testul și apoi îți spune care este lecția.” Legea lui Vernon

O familie

Poate să lucrezi la un plan pentru a-ți asigura independența financiară. Combativitatea și voința ta vor ajunge la apogeu, dar uneori s-ar putea să te poticnești și să ai impresia că nimic nu contează. În aceste momente, Capricornul trebuie să-și amintească că drumul spre succes nu este ușor. Poți depăși toate aceste obstacole cu un pic de disciplină și noiembrie te va duce mai aproape de muncă, fericire și împlinire.

Carieră

În această lună beneficiezi din plin de ambiție, conștiinciozitate având ocazia de a reuși, în plan social și profesional, prin propriile forțe. Nu vei fi scutit de surprize neplăcute în relația cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, atunci când se reeditează anumite probleme care țin de comunicare, o colaborare sau necesitatea de a plăti anumite pagube, pierderi. În a doua parte a lunii preferi să acționezi în secret păstrându-ți astfel capacitatea de a te organiza singur, de a decide cum este cel mai bine pentru tine, fără să te lași influențat de cei din jur. În preajma datei de 15 va trebui să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la pierderi, exces de zel, orgoliu excesiv iar toate acestea pot conduce la certuri în relația cu superiorii, răsturnări de situație. Este o lună în care poți să lansezi idei, proiecte bine analizate dând dovadă de seriozitate și profesionalism. Sunt favorizate activitățile de grup, asocierile, știi cum să te faci înțeles putând să joci rolul de lider. Este o perioadă în care se remarcă posibilitatea de a obține o avansare importantă, cât timp vei da dovadă de diplomație. Te poți bucura de sprijinul venit din partea unui mentor, a unui ghid, în momentele de derută. În a doua parte a lunii poți primi avantaje materiale ca urmare a unor investiții făcute în domeniul imobiliar. Totul va depinde de modul în care reușești să profiți de oportunitățile care vin din asocieri, prin intermediul publicității sau a grupului de prieteni.

Dragoste

Va trebui să îți dozezi cu mai multă grijă energia încercând să găsești starea de echilibru între viața de familie și obligațiile carierei existând riscul să acorzi mai multă atenție la ceea ce cred șefii, dacă ești suficient de apreciat. Este posibil să îți manifești nemulțumirile, eșecurile de la serviciu în relația de cuplu, poți să intri în posesia unor secrete, ba chiar ajungi la certuri în relația de cuplu, datorate încăpățânării tale de a-ți împlini obiectivele profesionale cu orice preț, fără să ții cont de părerile celor dragi. Discuții aprinse se preconizează a fi încă de la începutul acestei luni. În această lună va trebui să fii prudent la tendința de a reveni asupra unei relații intime cu o persoană din trecut sau evită să te răzgândești, în ceea ce privește promisiunile pe care le-ai făcut persoanei iubite. La mijlocul lunii, gelozia, posesivitatea se pot infiltra și mai mult în relația sentimentală dorindu-ți să primești mai multe explicații de la persoana iubită. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți ordonezi gândurile sau felul în care îți exprimi părerile pentru că ideile tale sunt neclare și nu prea corespund realității imediate. Întâlnirile cu prietenii, ieșirile alături de partenerul de viață în excursii, te pot ajuta să vă apropiați mai mult, să dați un sens mai profund relației, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de oportunități în plan sentimental dar pe care preferi să le ții la distanță simțindu-te nesigur, neștiind prea clar ce vrei. Ești predispus la dezamăgiri, trădări în plan amoros ceea ce nu face decât să fii și mai dezamăgit de sexul opus. O atitudinea înțeleaptă ar fi să îți asculți intuiția, înainte de a te implica într-o (nouă) relație de dragoste. La sfârșit de lună ai șansa de a te bucura de aprecierea venită din partea sexului opus putând avea o evoluție foarte frumoasă, în plan sentimental.

Horoscop Capricorn noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Capricorn simt nevoia să se interiorizeze. Au consumat energie în ultima vreme, au trăit transformări importante de personalitate și acum vor să se regăsească. Și mai ales să se odihnească! Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii intuiesc persoana de lângă ei cu o abilitate de care și ei se miră. Știu ce are de spus persoana înainte să deschidă discuția, știu cine sună la telefon înainte să se uite pe ecran, se gândesc la cineva și tocmai îl văd cum le face semne de pe trotuarul de vizavi. Și pot deveni buni comunicatori telepatici. Ar fi interesant de încercat pentru aceia care până acum nu au avut curiozitatea. În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, o împlinire în relația cu un grup de prieteni i se promite nativului Capricorn.  

Bani

Este un paradox în acest horoscop și anume acela că profesional, lucrurile ar trebui să meargă foarte bine pentru că în casa profesiei este Venus care aduce plăcere și bunăstare. Nativului în sfârșit îi place ce are de făcut, dintr-un întreg proiect acum s-a ajuns la partea plăcută. Mai puțin bune sunt mesajele pe care nativul le primește, deplasările care sunt cu peripeții.  În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativilor li se mai potolește starea de confuzie care ține de profesie, rămânând tensiunea pe care aceasta a produs-o. Nativii sunt foarte creativi și de data aceasta creațiile sale și-au găsit ținta. Nativii Capricorn, destul de orgolioși de felul lor, acum sunt foarte dornici să se facă remarcați cu realizări interesante, deosebite. Și reușesc pentru că un grup destul de important de oameni se arată interesați de ceea ce nativii au de oferit și le recunosc valoarea. Tensiunile însă rămân și astrologul zodiacool.ro consideră ca aceastea sunt, de data aceasta, rezultatul unor provocări. Creativitatea nativilor le-a adus acea recunoaștere, dar și responsabilități în plus care fac ca starea lor să fie într-o continuă alertă. Că doar știm, îi cunoaștem pe nativii zodiei Capricorn cât de perfecționiști pot fi! Darămite când este vorba de propriile-i creații! Lucrurile nu se schimbă foarte mult în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, poate chiar mesajele de la locul de muncă sunt mai usturătoare. Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și lucrurile în căminul nativilor Capricorn devin ceva mai calme. Se pare că acțiunea este de partea casei și ceea ce îi place nativului, ceea ce își dorește ține de viața profesională. Aceste două aspecte sunt exact în opoziție unul cu celălalt. Antagonism? Sau complementaritate? Astrologul zodiacool.ro merge pe complementaritate și recomandă aceasta mereu, mereu. Nativii să se bucure de binele profesional, să savureze momentele când se ocupă de problemele de serviciu, încărcându-se cu energie pentru problemele de acasă.

Relaţii

Partea bună este că există sau se arată o persoană bine intenționată, din cercul de prieteni, o persoană influentă. Aceasta efectiv caută să repare ce s-a stricat pe acolo, pe la felul în care nativul comunică, îi mai îndulcește starea și îi prezintă lucrurile sub o altă formă, adică le prezintă efectiv partea bună a situației. Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Capricorn o gură de aer, o pală de energie benefică din partea prietenilor. Luna Nouă anunță începutul unei perioade în care activitatea de grup, prietenia, camaraderia, ocupă un loc important în viața nativilor Capricorn. Pe lângă prieteni, mai sunt acele activități cu bătaie lungă cum spunem noi, care încep lucruri, care se aruncă în timp, care incită. Acest gen de activități li se promit nativilor Capricorn și aceștia nu pot decât să se bucure. Responsabilitățile profesionale apasă! Dar toată această apăsare se relaxează dintr-o dată, când nativul realizează cât de mult îi place ce are de făcut. Casa, familia, rămân fără replică de data aceasta. Nici nativul nu spune prea multe acasă. Rămâne acțiunea și intenția, dar fără țintă precisă. Știți acea stare: parcă aveam ceva de făcut dar nu mai știu ce!

Noroc

Acasă nu este liniște, nativii au discuții destul de aprinse cu aceia cu care împart căminul sau cu părinții. Aș atrage atenția că în casa părintească poate să se întâmple un accident, nu foarte grav, dar este nevoie de mai multă atenție. Astrologul zodiacool.ro consideră că raza de bine și de vorbe bune, pline de sentimente vine de la copiii nativului care, aceia care sunt mai mari, efectiv îl încurajează, îl sprijină practic se ofere, să preia o parte din obligațiile părintelui Capricorn. Aceia mici de tot îi ajută pe nativi prin faptul că le distrag atenția de la probleme cu drăgălășenia lor și cu iubirea pe care nativul le-o poartă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iulie 2022

Luna iulie ii gaseste pe nativii Capricorn un pic dezorientati. Acesti nativi sunt, de obicei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.