Horoscop lunar Capricorn mai 2023

Nativii zodiei Capricorn se gasesc dupa o perioada in care au beneficiat de cinci planete in zodia lor Acum, în luna Mai, nativii sunt pasionați. Totodată, în această lună, nativii Capricorn se autocenzurează, fiind mai reținuți, nu se exteriorizează și de aceea sunt puțin reținuți. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Capricorn, o puteți viziona mai jos: Horoscop Capricorn mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te poți confrunta cu probleme de sănătate, oboseală excesivă, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când ești predispus și la accidente, fracturi, probleme ale ficatului. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la epuizare psihică, insomnii, probleme de sănătate, o eventuală cronicizare a unei boli fiind nevoie de o intervenție medicală cât mai urgentă. Este posibil să revină o problemă medicală din trecut. Horoscop Capricorn mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În luna mai, Capricornii ar putea să-și atingă obiectivele mai repede. Chiar dacă anul calendaristic este abia la jumătate, ați dori să aveți realizat deja tot ce v-ați stabilit pentru acest an datorită influenței lui Marte. Veți fi dur cu dumneavoastră și cu ceilalți și, dacă cineva vă confruntă, veți avea o ceartă urâtă. Cu toate acestea, veți fi convins că aveți dreptate și nu veți dori să auziți alte opinii.Singura distragere de la progresul dumneavoastră va fi lipsa de atenție. Datorită excesului de energie, nu veți putea sta deloc și veți trece de la o activitate la alta fără a termina nimic. Horoscop lunar Capricorn mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn mai 2023 – prognoză

Ești dedicat copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 20 vei pune accentul mai mult pe reevaluarea, reorganizarea muncii, creearea de noi strategii, în ceea ce privește jobul, colaborarea cu colegii, schimbarea programului de lucru. Poate fi vorba și despre necesitatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbarea regimului alimentar și de viață, de curățarea sufeltului și a trupului. Deviza lunii analizate este: „Locul cel mai frumos este locul în care îți găsești liniștea.” Anonim

O familie

Cu influența lui Marte, luna mai se va desfășura în spiritul ordinii și al organizării. Este posibil să simți nevoia să faci ordine în dulap și să arunci hainele vechi, să dai cu aspiratorul și să speli mașina, pe scurt, să pui în ordine fiecare aspect al vieții tale. Vei simți repulsie față de orice dezordine şi cu activităţile tale de curăţenie, vei inspira, de asemenea, oamenii din jurul tău. Probabil ai observat că atunci când funcționează într-un mediu curat, mintea ta este mai limpede.

Carieră

Resimți, în mod profund, anumite schimbări produse în plan profesional, în ultimele două luni. Se pare că a venit timpul pentru a schimba ceva în atitudinea ta, vis-a-vis de colegi sau chiar poți lua o decizie pripită, care va lua prin surprindere multă lume, poate chiar și pe tine, îndeosebi în preajma datei de 22. Îți îndeplinești sarcinile de serviciu cu plăcere reușind să găsești un echilibru între muncă și distracție. Armonia relațiilor de la locul de muncă joacă un rol esențial în evoluția pozitivă din planul profesional. Cooperezi foarte bine cu ceilalți, îndeosebi la mijlocul lunii mai, totuși, se poate strecura și confuzia între tine și colegii tăi. În prima parte a lunii este recomandat să profiți de pe urma eventualelor oferte de colaborae, să îți dezvolți relațiile de prietenie cu persoane ce dețin funcții de răspundere. În a doua parte a lunii ai ocazia să reiei anumite negocieri, să renegociezi un contract de muncă sau să fii nevoit să renunți la actualul job datorită eventualelor probleme ale firmei unei îți desfășori activitatea. Cert este că se cere să acționezi cu multă prudență, să eviți compromisul, încălcarea legii, întrucât te poți confrunta cu pierderi de bani, plata de amenzi, sancțiuni. În a doua parte a lunii, este bine să fii mult mai atent la mesajele pe care le transmiți. Nu te grăbi să dai informații, până când nu ești sigur că aceastea ajung unde trebuie. Multe idei, cuvinte, proiecte pot fi interpretate în mod greșit, după data de 15. Este nevoie de multă dedicare și efort din partea ta pentru a reuși să găsești un loc de muncă sau pentru a câștiga banii de care ai nevoie. Este nevoie să îți gestionezi cu mare atenție banii, timpul de lucru, relația cu colegii și șefii. Nu te grăbi să iei decizii legate de job, îndeosebi în preajma datei de 22. Se anunță o lună de efort susținut în plan profesional pentru a obține banii de care ai nevoie pentru plata facturilor curente.

Dragoste

Până în data de 11 ai ocazia să te bucuri de iubire, să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană de sex opus, cunoscută la locul de muncă sau cu ocazia interacțiunilor din zona profesională. Este timpul să renaști prin intermediul iubirii având ocazia să dai startul unei noi relații de iubire sau să îți „cadă cineva cu tronc”, când nici nu mai sperai că este posibil așa ceva. Este minunat să redescoperi emoțiile, trăirile profunde, să simți că ai cu cine să împărtășești dragostea. Din data de 13 lucrurile se cam complică în relația de dragoste fiind posibil să constați că ai fost mințit sau că persoana iubită nu este ceea ce părea a fi. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor informații contradictorii, pe la jumătatea lunii. Este nevoie de o reevaluare a atitudinii în relația de dragoste existentă. Nu este exclus să reiei o relație de iubire cu un fost coleg de muncă fiind predispus însă la dezamăgire, la obstacole, limitări venite din partea celorlalți, îndeosebi în preajma datei de 22. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se insistă mai mult pe treburi casnice și prea puțin pe relația de suflet, pe exprimarea sentimentelor și a trăirilor frumoase. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei 7, atunci când ai tendința de a fi posesiv, gelos, critici din orice sau chiar tu poți fi luat „la bani mărunți” pentru orice fleac de către partenerul de viață. Te aprinzi mult mai ușor, pui pasiune fiind mult mai dispus să lupți pentru a primi ceea ce îți dorești. Din data de 14 ești pus serios pe treabă, vrei să faci tot felul de modificări prin casă, să renovezi, să achiziționezi obiecte de valoare. Faci tot felul de planuri cu partenerul de viață, ceea ce nu este rău pentru că astfel reușiți să vă apropiați mai mult, să redescoperiți farmecul de a fi în doi, de a pune umărul la treabă împreună iar aceasta va suda și mai mult relația de cuplu. Este o lună de primăvară în care ai sentimentul că se repetă un scenariu și nu reușești să înțelegi de unde pornește toată această stare de nemulțumire, de neîmplinire în mariajul tău. Răspunsul este la tine fiind important să o lași mai ușor cu ego-ul, să te debarasezi de atitudinea rece, încercând să deții astfel controlul permanent asupra celuilalt.

Horoscop Capricorn mai 2023 – la ce să te aștepți?

Să nu uităm nicio clipă de iubirea imensă pe care nativii Pești o simt pentru copiii lor. Sunt în stare să se abandoneze pe sine cu totul pentru copiii lor. Dar este bine ca între relația cu copiii și relația cu prietenii, care la prima vedere este exact antagonică, să încerce să realizeze o complementaritate. Poate chiar să implice copiii în activități de grup. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii încep să pună în aplicare ceea ce au creat. Încep să aibă tot felul de activități de rutină menite să le materializeze operele de creație. Aceia dintre nativi care s-au bucurat că au devenit părinți, acum intră în acea perioadă în care nu-și văd capul de tot felul de treburi mărunte, care pur și simplu le distrag atenția de la bucuria imensă de a fi părinți. Bucuria este, dar nu au timp să o savureze!

Bani

Miracolele există, dar este foarte important ca nativii să prindă momentul și să facă și ei ceva în sensul în care trebuie. De data aceasta, astrologul ZODIACOOL consideră că nativii ar trebui să se uite înapoi și să înțeleagă că undeva ei au greșit și că acum este momentul să corecteze. Ni se dă o a doua șansă!!! Dar odată cu intrarea lui Saturn în domeniul prietenilor, acest domeniul devine obsesiv pentru nativi! Aceștia tind să se abandoneze în cadrul grupurilor, în interesul omenirii, în general. Este foarte important să nu își piardă identitatea! Dacă încă se mai îndoiesc, pe 5 iulie, avem Luna Plină în Capricorn, și lucrurile devin și mai clare. Dar, în afară de transformările legate de prieteni, mai sunt chestiuni legate de creativitatea pe care nativii o au de dezvoltat. Contribuția personală în cadrul unui grup, plusvaloarea pe care nativii o aduc în cadrul grupului sunt esențiale. Prin natura lor, nativii Pești au tendința de a se dizolva în cei din jur. Empatia lor poate de multe ori să îi facă să uite de propria persoană, de propriile sentimente, în favoarea satisfacerii emoționale a celor din jur. Ei bine, a venit momentul ca nativii Pești să își exprime propriile pasiuni. Din acestea chiar grupul are de câștigat. Nativii pot veni cu propuneri de activități, propuneri de mici escapade la munte sau la mare, toate acestea depinzând de natura grupului din care fac parte. Ideile vin una după cealaltă începând din data de 12 iulie, când Mercur își reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi.

Relaţii

Se pot inspira din orice informație, conversație, mișcare pe care o fac, indiferent cât de simplă pare. Și natura inspirată a nativilor îi ajută să simtă ce doresc, de ce au nevoie cei din jur pentru a se simți bine, pentru ca în grup să fie armonie. Nativii Pești au o mare problemă. Puși față în față cu creativitatea și cu cei cărora li se adresează creațiile lor, constată că nu au forța financiară necesară pentru a susține acest lucru. Astrologul ZODIACOOL este de părere că pentru unii dintre nativi problema financiară poate constitui o provocare și tocmai elementul de creativitate, orientat către aceia care se bucură de rezultatele creației, poate avea un aport de bani. Nativii să nu uite nicio clipă noțiunea de iubire necondiționată! Și față de opera sa, și față de cei cărora le-o dedică. Nativii sunt destul de preocupați de problemele de zi cu zi și pot trece cu vederea anumite evenimente astrologice. De aceea, astrologul ZODIACOOL dorește să le atragă atenția asupra zilei de 20 iulie, când are loc Luna Nouă în Rac. Luna Nouă în Rac reprezintă, pentru nativii Pești, începutul unei perioade în care ceea ce fac  îi pasionează, fac numai acele lucruri care îi pasionează, pe care le iubesc din tot sufletul. Dar mai poate însemna, pentru o parte a nativilor Pești, începutul unei mari iubiri.

Noroc

Acum au ocazia să vadă ce și cum au făcut și au desfăcut cu câteva luni în urmă. Și mai ales au ocazia să afle că au omis ceva. Poate nu s-au îndurat să renunțe? Poate nu au avut curajul să rupă ceva din ființa lor pentru a lăsa loc noului să se dezvolte? Poate unii dintre prieteni nu trebuiau chiar îndepărtați, ci doar relația trebuia recosntruită. Sau au renunțat prea ușor la un grup în care s-au înscris: club, trupă artistică, partid politic, atelier de artă, curs de dans? Sau s-au pripit și acum constată că s-au afiliat unde nu trebuia. Poate ceva din toate acestea, poate puțin din fiecare. Dar idealurile nativilor legat de cei din jur se dezvoltă în jurul acestor tovarăși de grup și poate acum, odată cu întoarcerea în timp, odată cu atenționarea că ceva s-a omis, nativii se apropie și mai mult de aceia dintre oameni pe care îi pot iubi necondiționat, alături de care sunt încredințați că pot pleca la drum fără ezitare. Cel mai bine își dau seama nativii despre ce și despre cine este vorba odată cu data 3 iulie, care reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul anturajului de prieteni, camarazi. Saturn are acest obicei de a ne arăta foarte concret și ce ne interesează, și ce nu aveam de gând să dezvoltăm. Saturn este seniorul karmei, dar este și lordul timpului. Un Saturn retrograd ne dă posibilitatea unei întoarceri în timp, lucru de-a dreptul miraculos.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iunie 2022

Pentru nativii Capricorn, luna iunie este cea a transformarilor in domeniul personalitatii. Aceasta a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.