Horoscop lunar Capricorn iulie 2022

Luna iulie ii gaseste pe nativii Capricorn un pic dezorientati. Acesti nativi sunt, de obicei, foarte bine pozitionati in lume, de data aceasta bajbaie Nu sunt foarte siguri ce au de făcut, dar mai ales, și asta nu le stă deloc în fire, nu sunt asumați, își asumă cu mare greutate și cu mare nesiguranță, responsabilitățile. Dar nativii Capricorn sunt și le-a rămas simțul realității, astfel încât conștientizează aceste neajunsuri și încearcă să ia măsuri. Astrologul ZODIACOOL vede că toată luna iulie viața nativilor Capricorn se desfășoară de-a lungul axei „eu sunt-noi suntem”. Totul la persoana întâi! Horoscop Capricorn iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să acorzi o atenție specială unor eventuale probleme de sănătate, boli care ar putea să recidiveze, îndeosebi la mijlocul lunii. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, sport, relaxare poate chiar fizioterapie, masaj. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale încheieturilor, dureri lombare, probleme de coordonare. Este recomandat să ții cont de sfaturile terapeutului sau ale medicului curant. Stresul va juca un rol major în privința problemelor de sănătate. Horoscop Capricorn iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iulie, Capricornii vor simți că sunt datori față de familie mult mai mult datorită influenței lui Jupiter. Veți fi excesiv de protectori cu persoanele dragi, ceea ce ar putea fi deseori o povară pentru ei. Încercați să reduceți aceste tendințe, mai ales dacă copiii dumneavoastră sunt adolescenți. În caz contrar, s-ar putea supăra pe dvs. destul de mult timp, și, de asemenea, le va fi foarte dificil să se dezvolte dacă le purtați prea mult de grijă.De asemenea, probabil veți dori să investiți în dezvoltarea personală în această lună. Fie că este vorba de activități fizice sau ce implică cunoștințe noi, acest lucru vă va oferi liniște interioară și satisfacție. Horoscop lunar Capricorn iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn iulie 2022 – prognoză

În această lună te concentrezi mai mult pe relația de cuplu, de mariaj și/sau afaceri fiind o perioadă de intense transformări, reconfigurări, în ceea ce privește relația de cuplu sau eventuale asocieri, parteneriate. Este momentul în care conștientizezi ce anume ar trebui să lași în urmă, ce ar trebui să păstrezi în viața ta dar și ce ai de transformat, vis-a-vis de propria persoană pentru a reuși să traversezi mai ușor eventualele pierderi, dezamăgiri. Din data de 22 vei pune un mai mare accent pe transformarea personală preferând să experimentezi viața în profunzimea ei. Apar noi șanse de câștig prin intermeidiul celorlalți. Ești preocupat de latura ocultă a existenței, de noi modalități de a câștiga un eventual proces, partaj, moștenire. Deviza ta, pentru această lună, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

O familie

Odată cu sosirea lunii iulie, vei simți dorința de a pleca într-o vacanță. Nu te opune – presupunem că există o țară a visurilor tale pe care ți-ar plăcea să o vizitezi. De ce să nu îți împlinești acest vis în acest an? Capricornul ar trebui să se odihnească și să-și elibereze mintea. Iulie va fi o lună plină de bucurie și experiențe noi. Descoperirea de noi culturi este în această perioadă o activitate ideală.

Carieră

Este o lună în care ai multe corecții de făcut, în ceea ce privește relația cu un colaborator sau partener de afaceri. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara noi acțiuni, proiecte profesionale. Este recomandat să fii foarte atent la eventuale pierderi datorate unor încurcături legate de acte, documente oficiale. Nu vor lipsi invidiile, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27, probleme și tot felul de blocaje dar pe care vei reuși să le depășești cu bine datorită încrederii în propriile abilități profesionale. Ești un bun organizator și coordonator știind exact unde să țintești. Este important să ții cont și de părerile unui eventual asociat, partener de afaceri. Ai ocazia să găsești un job mai bine plătit sau poți obține un post de răspundere care îți va aduce beneficii financiare. Atenție la eventualele parteneriate sau la afacerile personale pe care vrei să le demarezi, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Planul financiar trece printr-o perioadă foarte neplăcută fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, furt, tot felul de încurcături de natură financiară, întârzieri în ceea ce privește încasarea unor drepturi salariale. Totul este să fii pe fază și să eviți să semnezi orice contract de colaborare, îndeosebi până în data de 12. Pe tot parcursul acestei luni ești derutat, descurajat, confuz în ceea ce privește, fie jobul actual, fie găsirea unui job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Oricât de mult ai căuta parcă ceva te nemulțumește și dai înapoi. Nu este o perioadă avantajoasă din punct de vedere financiar sau pentru a încerca să obții fonduri, un eventual împrumut de la prieteni.

Dragoste

În preajma datei de 8 vei reuși, cu mare greutate, să îți stăpânești starea de furie din cadrul relației de cuplu, tocmai pentru că te simți neputincios în a reuși să îmbunătățești ceva, să faci ca lucrurile să meargă mai bine, să aveți parte de mai multă armonie. Pui mare preț pe intimitate dar se pare că tocmai acest lucru lipsește între voi doi. Sunt multe lucruri de spus, prea multe cuvinte care rănesc și o agresivitate greu de stăpânit în relația de cuplu. Este posibil să fie din cauza prea multor secrete care se lasă cu greu descoperite, dușmani ascunși care acționează din umbră având dorința clară de a-ți strica relația de mariaj. Totul este legat de capacitatea proprie de a-ți stăpâni starea de furie concentrându-ți atenția și energia pe ceva constructiv. Nu este exclus să iei niște decizii pripite și să destrami astfel relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Până în data de 12 reușești cu greu să te faci înțeles de către partenerul de viață. Te gândești foarte serios că o pierdere în plan sentimental îți poate deschide noi șanse către o relație mult mai bună pentru tine. Din păcate treci printr-o perioadă tensionată, de reconfigurări, renunțări, de eliberare dar și de regăsire a propriei ființe și nu prea este timp pentru a te mai gândi să dai startul unei noi relații. Din data 22 sunt șanse de a găsi iubirea la care aspiri de ceva timp. Se amplifică nevoia de a -ți manifesta pasiunea punând mai mult accent pe latura sexuală a relației. În preajma datei de 27 se reiau discuțiile neplăcute, gelozia, în relația de cuplu, aspecte care s-au mai derulat și la începutului lunii. În această lună ai ocazia să treci de la o agonie la extaz, în ceea ce privește planul relațional. Nu va lipsi nici pasiunea punând mare preț pe intimitate, senzualitate și dorința de a petrece mai mult timp alături de cineva cu care împărtășești idealuri comune.

Horoscop Capricorn iulie 2022 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Capricorn o atenționare că în domeniul relațiilor începe ceva. Fie este un nou palier de discuții și întrajutorare, fie descoperă un nou tip de parteneriat mult mai facil. Dar, la fel de important, este foarte posibil ca ceva într-un contract de colaborare să se schimbe. Fie nativii semnează un nou contract, fie este anulat un contract mai vechi. Dar în ambele situații, viața profesională a nativilor are de suferit. Vizavi de aceste parteneriate care se fac sau se desfac, nativii stau pe loc. Chiar le este din ce în ce mai greu să se exprime. Și toate aceste trăiri duc la o transformare la nivelul personalității nativilor. Vă spuneam lunile trecute că aveți de renunțat la ceva pentru ca personalitatea voastră să se poată manifesta cu elementele noi, abia încolțite. Dar pentru aceasta, aveți de renunțat la ceva. Poate acum este momentul și vi se arată exact la ce aveți de renunțat, pentru ca elemente noi să vă mobileze personalitatea cu calități pline de vigoarea începutului. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă ocultă. Lucruri mai puțin vizibile în mod obișnuit se pot lumina dintr-o dată. Și toate acestea se pot opune noțiunii de liniște, atât acasă, cât și la serviciu. Nu cred ca dorim să fim în pielea nativilor Carpicorn atunci când află că li se ascund lucruri. Dar nu dorim să ne aflăm în pielea lor nici când au ceva de ascuns. Firea lor este deschisă: sunt prea încrezători în sine ca să apeleze la ascunzișuri. Și cu atât mai mult sunt afectați de aceste lucruri care, ascusne stând, contravin firii pragmatice a nativilor: ce este, este, ce nu, nu! Însă către sfârșitul lunii, nativii constată că, de fapt, nu era vorba de ceva ascuns propriu-zis, ci de ceva care acum germinează, iese la suprafață, își face loc!

Bani

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „eu sunt”. Aceia dintre nativi care au blocaje de natură personală, află cine sunt! Astrologul ZODIACOOL a exagerat un pic! Nu află cine sunt, află ce au de recuperat de la cine au fost odată ca să poate să fie din nou întregi, să fie ei înșiși, cu toate calitățile pe care le au. Acele blocaje care sunt acum și care le dau acest sentiment de nesiguranță se pot rezolva dacă nativii țin cont de ceea ce li se arată, de fapt, după 3 iulie. Saturn în mișcare retrogradă, în domiciliul lui, adică foarte puternic, merge tocmai în trecut și aduce în prezent ceea ce s-a greșit sau omis. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat . Își fac, bineînțeles, o autoanaliză. Nu este o introspecție, este analizarea acelor aspecte ale personalității care țin de interfața cu cei din jur. Și mai ales este o analiză care ține de  fapte și atitudini trecute. Nativii devin obsedați de propria persoană. Încearcă să se impună, dar consecințele unor fapte, atitudini sau pur si simplu a unor conjuncturi din trecut ies la suprafață și le înfrădesc posibilitatea de exprimare. Este momentul de maxim, când nativii realizează ce au de completat la propria personalitate, ceva ce au pierdut la un moment dat. Este momentul în care nativii ar trebui să se uite puțin la partenerii lor.

Relaţii

Este foarte posibil să vină un ajutor de la aceștia. Partenerul de viață poate să echilibreze personalitatea debordantă, dar care face mai mult să încurce. Partenerii de afaceri pot pune frână la anumite atitudini ale nativilor care aduc neajunsuri afacerii. Nativii se pot baza și pe angajații cu care au o relație armonioasă. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine pentru că simt că se pot baza mai mult pe promisiunile, discuțiile și informațiile care vin de la partener. Până acum lucrurile erau mult mai nesigure și pe acest palier. Nativii simțeau că vorbele pe care le spun ajung la partener distorsionate de un Mercur care era retrograd. Partenerul era gata să îi ajute, dar nu știa să exprime acest lucru. Pe undeva să nu deranjeze, pe undeva și pentru că rațiunea lui însuși era mai puțin limpede. Acum, odată cu intrarea lui Mercur în mers direct, comunicarea cu partenerii este directă și la obiect. Relațiile, în general, intră într-o zonă de raționalitate și de bună înțelegere. Mai sunt conflicte la care se pun capăt sau, dimpotrivă, se dezvoltă un schimb de păreri și vorbe care până la urmă tot la un deznodământ duc.

Noroc

Pe de o parte, sunt nativii zodiei Capricorn cam nesiguri pe ei, vizavi sunt partenerii acestora. Aceste două domenii trebuie puse în complementaritate. Acolo unde nativii nu au, vine partenerul cu al lui. Acolo unde partenerul este în impas, ar trebui să vină nativii. Dar atrag atenția acelora dinte oameni care au relații, de orice natiră, cu un Capricorn în această perioadă, să nu se bazeze prea mult pe acești nativi. Nu este rea intenție, este doar conjunctura astrală! Nativii au de recapitulat anumite aspecte ale personalității lor. Vin din trecut niște consecințe. Pentru ca acestea să se diminueze în efectele mai puțin plăcute pe care le au asupra nativilor Capricorn, ei au de analizat anumite atitudini, raționamente și situații în care și-au asumat sau nu, cu responsabilitate, ceva din trecut. Poate cineva din grupul de prieteni atrage atenția nativilor asupra a ceea ce au greșit, au omis sau au neglijat. Poate a fost vorba de o atitudine de genul „fară mine nu se poate”, poate a fost vorba de orgolii exagerate, poate de autoritate dusă la extrem și care a stresat lumea din jur. Sau câte puțin din toate! Nativii știu cel mai bine despre ce este vorba. Sau pur și simplu prietenii pun degetul pe rană, doare puțin, dar șansele de vindecare sunt mult mai mari odată ce știi depre ce este vorba.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iunie 2022

Pentru nativii Capricorn, luna iunie este cea a transformarilor in domeniul personalitatii. Aceasta a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.